Her önüne gelen benimle kafa buluyor ölmek istiyorum artık çok zoruma gidiyor bu durum saygısızlık yapmak istemiyorum kimsenin kalbini kırmak istemiyorum ama başkaları benim kalbimi kırıyor neden?
Cevabın nedir?
+1 yılbak çevreni kafana takma zor bir durum ama denersen yapabilirsin çalışıyormusun bilmiyorum ama işyerin de başarılı olmaya çalış ve hatta mümkünse kpssyi kazanmak için uğraş bende şu an 25 yaşındayım, maliye mezunuyum ve çok yorucu bir işim olmasına rağmen kpss ye hazılanıyorum iradeni sağlam tut senin sinirlendiğini gördükçe daha çok üzerine geleceklerdir çünkü bilmediğin konuda yorum yapma ya da ne bileyim en ufak bişeyde ben bilmem beceremem deyip kenara çekilme
04 Yorumla
Soran+1 yılKPSS hazırlanıcam bu şehirden gidicem ya da herkese inat bu şehirde kalıcam ama Mutlu olabileceğim bir yerde olmak isterim
- +1 yıl
evlilik fikrini de kafana takma kısmet bu işler kendini evliliğe şartlama zamanı gelince doğru kişiyle olur zaten sen başarılı ve güçlü olmaya çalış o zaman hem çevrende hemde karşı cinste saygı uyandırabilirsin ancak
Soran+1 yılBilmem öyle mi dersin
- +1 yıl
kesinlikle öyle düşünüyorum ve öyle yapıyorum sende öyle yap lütfen
bu arada konuşmak istersen mesaj atabilirsin.
En İyi Cevaplar
+1 yılBunu sanaldakiler yapıyorsa takma hepsi klavyesinin yettiği kadar erkek. Reelde böyleyse neden böyle dediklerini gözlemle haklılık payları varsa kendine çeki düzen ver yoksa salla gitsin. Bu hayatı kendin için yaşıyorsun başkası için ölecek değilsin ;)
02 Yorumla
Soran+1 yılGerçek hayat tabi danam değil
- +1 yıl
Söylediklerinde doğruluk payı varsa kendine çeki düzen ver öylesine kalp kırmak için söylüyorlarsa Allaha havale et. Böyle insanlarla muhattap bile olunmaz ;)
25 yaşında üniversite mezunu olmak nasıl bir ayrıcalık tanıyor insana hayır ben ikinci üniversiteden mezun olucamda seneye millet önümde sıraya mı geçmeli
04 Yorumla
Soran+1 yılİnsan içine çıkmış oluyorsun bir çevren oluyor
- +1 yıl
bu tarz şeylerde kişinin takındığı tavır önemlidir sen beklediğin davranışları görmek için etrafa öyle bir imaj sunmalısın insanlar kendini sana saygılı davranmak zorunda hissetmeliler bende de tam tersi yakın çevremde gevşek bir adamımdır fakat topluluk içinde herkes saygı duyar en yakın dostlarım bile diğer insanlar yanında birbirimize saygılı davranırız
Soran+1 yılBende eğlenceli biriyim beni üzen bu konuları yüzüme vurmaları
- +1 yıl
bazen benimde anlatıyorlar gece beraber takılıyoruz ertesi gün okulda konuları açıyorlar ben öyle insanlarla pek görüşmüyorum açıkçası kendimi üzemem çevreni bir gözden geçir derim sonuçta hepimiz eğlenmek istiyoruz fakat bu eğlenme eğlendiğin anda kalmalı eğlendiğin ortamda kalmalı ;)
+1 yıl25 biraz geç diye olabilir ama gayet normal, büyütülecek bir şey yok. bölümün neydi?
03 Yorumla
Soran+1 yılİktisat
- +1 yıl
niye bu kadar uzadı peki? normalde hazırlığı da katsan 5 yıl?
Soran+1 yılAncak
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
15
Cevap
28Cevap
Haksızlık yapıyorlar onlar ne mezunu acaba onlar okumuş mu, daha geç bitiren kişiler var ya da geç başlamış herşey kalp kırmak ile olmaz ki ya sana başarı dileceklerine. Neyse güzel kız sana hayatında hep başarılar dilerim. Kimsenin lafınla sen üzme o tatlı canını
00 YorumlaKızım sen delimisin ? Taktığın şeye bak. Ye, iç gez keyf yap... Kendinde gülünücek bir Olay yok. Sen kendini ezdirdığın için olur bunlar. Ya 5 günlük dünyada uğradığın Konuya bak..
00 YorumlaBunlar kıskanıldığının göstergesi de olabilir ama artık insanların düşüncelerini önemseme ne var bunda kapat kulağını.
00 YorumlaBaşka bir arkadaşın dediği gibi evlenme derdine girme. Sana hakaret edenlere sen de karşılık ver. Ezilme. Kendini işine ver. Sonrası kendiliğinden gelir zaten.
00 YorumlaDiğer konusunda 487 cevap paylaştı. ne diyorlarda kalbini kırıyorlar soruya cevap verirsen yardımcı olabilirim
05 Yorumla
Soran+1 yılBeceriksiz salak
Soran+1 yılHayat bana koyuyor zaten sınırı hep bir engel
Diğer konusunda 5,9b cevap paylaştı. Ay ne alakası var be takma be. Benim annem 38 yasnda ve hala uni okuyor ve kimseyi takmyor. Kıskanyorlar boşver...
00 Yorumla- Diğer konusunda 756 cevap paylaştı.
+1 yılonlara o malzemeyi verme bu kadar basit hazır cevap olursan herkes kapatır çenesini
00 Yorumla
+1 yılSeninle kafa bulanlar kendi eksikliklerini başkalarına yükleyerek psikolojik olarak kendini rahatlatma peşinde olan zavallılardır. Bunu unutma.
00 YorumlaDiğer konusunda 10,8b cevap paylaştı. Tavırlarında bir özgüven eksikliği ve eziklik duygusu var sanırım
012 Yorumla
Soran+1 yılBir sevgilim oldu 20 yaşında oda beni aldattı terk etti ailem bunu biliyordu başka kimseyle çıkmadım sonra görücü çıktı sürekli hiç kimse beni beğenmiyor
Soran+1 yılBunu yapanlar kuzenlerim
Soran+1 yılAram bozuktu zaten ama dün amcalarda karşılaştık ister istemez konuştum dinledim konuyu yine evliliğe getirdiler sadece evlilikten konuşuyorlar beni komplekse sokmaya çalışıyorlar eski sevgilim ve bana yaşattıkları hep yüzüme vuruyorlar
Soran+1 yılMaalesef okulum geç bitti iş konusunda da yüzüm gülmedi
Soran+1 yılÇok yoruldum yalnızlık zor hayatımı düzenimi kurmak istiyorum üstelik deli divane aşk evliliğinde gözüm yok üsturuplu düzgün karakterli çalışkan bir Ada'm kim olduğu nereli olduğu yaşı çok önemli değil ama saygın dürüst çalışkan biri olsun çöm yakışıklı ya da çok cool olmasana olur ama yok ben hiç bir zaman evleneniymiycrm çocuğumda olmayacak
Soran+1 yılBuz tuttu kalbim desem
O onların seviyesiyle alâkalı sen takma onlar kendi seviyendekilerle takıl 😉😉
04 Yorumla
Soran+1 yılHiç bir erkek yanaşmıyor bana
Soran+1 yılBilmiyorum
+1 yılO herkesin geriligi kusuru olan birine kusurun var desen yok canim olurmu der. ama baskalarinin kusurlarini soylemektende cekinmezler
00 Yorumla- Diğer konusunda 386 cevap paylaştı.
+1 yılneden dalga gectiklerini sora bilirmiyim olmeni isteyecek kadar
00 Yorumla ben bu yaşta hala okuyorum dalga geçen bir tarafına ayna tutsun bence
00 YorumlaAllaha havale et. Boşver sen kimsenin kalbini kırma.
00 YorumlaDalga geçenlerle ilişkini kes.
Hemen evlenmek zorunda deilsinki :)09 Yorumla
Soran+1 yılYaşım geçiyormuş bir yaştan sonra gelen görücülerim ya dul ya da sıkıntılı olurmuş
Soran+1 yılSenin şartlarınla benimki bir değil sir bence
Soran+1 yılOkul bitti iş yok köyde yaşıyorum imkan yok babada para yok anne hasta kardeşler küçük babada hasta hayat bizi çok zorluyor her konuda bakıyorum insanlara ağızlarına düşüyor lokma ama ben cırmalıyırum hayatı tırnaklarımla olmuyor hiç bir işim ras gitmiyor hep başarız oluyorum
- +1 yıl
Emin ol çoğu kişi senin gibi zor günler geçiriyor, ilk yapacağın köyden çıkmak okulun bitmiş zaten artık nerede yaşiyorsan ilçede ya da il'de iş bulabilirsin yeni insanlar tanirsin. Annene babana üzüldüm ALLAH sağlık versin.
Köylülere gelince bizim köydekilerinde ağızları hiç durmaz hiç başkalarının ne düşündüğüne aldirma hepsi boş insanlar canım.
Soran+1 yılİş buldum ben ama tekrar bulamadığım için köye taşınıyorum hafta sonu
+1 yılHerkes sana ne diyor?
06 Yorumla
Soran+1 yılSalak beceriksiz açık açık söylemesene ucu Oray'a dayanıyor
- +1 yıl
Herkesin böyle yaptığı konusunda yanılıyor olma ihtimalin var mı? Her insanın çevresinde dalga geçen asalaklar vardır. Fakat herkes derken abartıyor musun yoksa sayıca gerçekten fazla mı?
Soran+1 yılSayıca gerçekten fazla
- +1 yıl
Peki öyle birisi misin? Ya da kısmen haklı oldukları bir yanını abartılı söylüyor olabilirler mi?
Soran+1 yılHaklı olabilir bende öyle hissediyorum
- +1 yıl
İnsanların eksikleri olabilir, yanlışları olabilir. Ancak bunu düzgün bir şekilde dile getirirsin. Dalga konusu yapmak bu kişilik dışı bir davranıştır. Ama buna rağmen bunu lehine kullanabilirsin. Kendini gözden geçir eksiklerini, yanlışlarını incele bunları tespit et. Daha sonra düzeltmeye yönelik adımlar at. O zaman hem kendini geliştirmiş olursun hem de kendini daha iyi hissedersin. Unutmadan seninle dalga geçenlere ya ağzının payını ver ya da sıfır cevapla adam yerine koyma ama söylediklerinin seni üzmesine izinde verme.
+1 yılNeden dalga geçiyorlar ne konuda
04 Yorumla
Soran+1 yılEvlilik ilişki kimse beni istemiyor
- +1 yıl
Ya takma benimde akrabam var oglan 28 yasında 25 yasında birisini buldu görücü usulüyle kızda okumuş falan çalışıyor gelecek yaza evlenecekler yanı okuyanlar öyle oluyor inşallah karşına sonra vcegin evlenebileceğini birisi cikar
Soran+1 yılBilmem benim görücülerim benim dengim olmadı hiç
- +1 yıl
Dengim derken okul mevzusuysa boşver dediğim akrabam olan üniversiteyi bitirmeden bıraktı oglan şimdi sanayide dükkân accaklar zengin sayılırlar kız okumuş ve verdiler kızı
Sen de geç, parayla değil.
00 Yorumla
+1 yılneyle dalga geçiyorlar?
02 Yorumla
Soran+1 yılEvlilik ve ilişki
- +1 yıl
illaki vardır kısmetin dalga gecilecek birsey yok millet hic kendine bakmadan eleştirmekte 1 numara.
Gizli Üye(30-35)+1 yılDalga geçmelerinin sebebi ne?
01 Yorumla
Soran+1 yılAşk işleri ben çok beceriksizmişim hiç bir erkeği elimde tutmayı becerememişim salakmışım
+1 yılSebebini soylede bilelim
05 Yorumla
Soran+1 yılBenim bir sevgilim oldu oda beni aldattı terk etti sonra hiç çıkma teklifi almadım görücü usulü teklifler geldi evlilikler için ama ben alçak gönüllü olup beğendiğim insanlar beni istemiyor taliplerim çok kötü hep alay ediyor çevrem
- +1 yıl
Erkekler icin olmek istemen dogru mu sence
Soran+1 yılErkekler için değil sürekli beceriksiz kabiliyetsiz olduğumu yüzüme vurup duruyorlar neye elimi atsam elimde kalıyor eski sevgilimden yediğim kazık Can'ımı yaktığı içinde insanlar burdan saldırıyor
- +1 yıl
Kendini savunmalisin. Biri seninle alay edince bagir cagir gerekiyorsa kalbini kir. Yoksa bu hayat gecmeez
Soran+1 yılTansiyonum düşüyor Niğde'm bulanıyor sesim çekiliyor
Başkasının kalbini kırmalısın
02 Yorumla
Soran+1 yılBen yapamıyorum
Diğer konusunda 4,8b cevap paylaştı. neden kafa buluyorlar senle ki?
00 Yorumlaneyinle dalga geçiyorlar ki
02 Yorumla
Soran+1 yılSevgilim beni oynatmış 3 yıl almamış başkasına aşık olmuş gelen görücülerim çok kötüymüş tipsiz miş kimse bana çıkma teklif etmiyormuş
+1 yılHangi yonunle dalga gciyolar ki
00 YorumlaGecirtme mal degilsindir herhalde
00 Yorumla
+1 yılDalga geçecek ne var sanki. Niye dalga geçiyorlar
00 Yorumla
+1 yılÇünkü onlar insan değil.
00 Yorumla
+1 yılBende anlamadım tam olarak neden dalga geçiyorlar?
00 Yorumla
+1 yılNeden dalga geçtikleri önemli
00 Yorumla
+1 yılTakma kimseyi bildiğin gibi yaşa
00 Yorumla
+1 yılaynı durumdayız ya da ben öyle dşnyorm
00 Yorumlaçünkü onlar salak ne guzel mezun oldun işte
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılO zaman evlen benimle
08 Yorumla
Soran+1 yılSen kimsin
Cevap sahibi+1 yılBen sana talip olsam ölmek yerine evliliği tercih etmek için çok fazla şey bekleyecek biri misin?
Soran+1 yılKimsin ama
Cevap sahibi+1 yılEtiketle bildiğin bir kızı. onun aracılığıyla sana ulasayim
Soran+1 yılÇık bir gizliden
Cevap sahibi+1 yılSen cik
Soran+1 yılBen çıkamam
Cevap sahibi+1 yılİyi bosver
Gizli Üye(36-45)+1 yılNeden dalga geciyolar
013 Yorumla
Soran+1 yılEvelenemiyorum kimse çıkma dahi teklif etmiyor bana
Cevap sahibi+1 yılBende evlenemiyom kimse kabul etmiyo
Bisey mi varki etmiyolar
Cevap sahibi+1 yılHuyun falan?
Soran+1 yılBilmem hiç kendimi tanımlamadım
Cevap sahibi+1 yılTaniyalim :)
Soran+1 yılHuysuzum birde laflarım dik
Cevap sahibi+1 yılKimse kusursuz degildirdi merak ettim
Soran+1 yılBen kusursuzum demedim ki
Cevap sahibi+1 yılYok huysuzum dedin dikim dedin ya o kadar herkeste olur bunun icin gelmemeleri sacma fizikten olabilirmi
Soran+1 yılBoyum 1.71 kilom 85
Cevap sahibi+1 yılgüzelsen kilon sorun olmaz
Soran+1 yılOrta işte eh
Cevap sahibi+1 yılgörmeden bilinmez dicem ama
ne diye dalga geçiyolar
00 Yorumla
+1 yılşeytan tüyü var sende
00 YorumlaÖlmek ne be
Unut o kelimeyi00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkimseye yüz vermiyeceksin sadece
00 Yorumlasalla gitsin
00 Yorumla