Bana bu sonbahar seni kattı. Güzel arkadaşlık.. Bir şarkı da ben armağan edeyim sana.. Ve sen bu yolda mutlu, huzurlu, dimdik yürü. Tüm kalbim, dualarım seninle.!
Allah rahmet eylesın Kutay abiyi 1 senedir tanıyorum ve ne kadar güçlü bir insan olduğunu biliyorum. O herşeyin üstesinden gelir. Dertler hep üst üste gelir zaten abi. Sen gönlünü ferah tut. Dualarımız seninle. Acının mevsimi hep karanlıktır. Hep soğuktur ya da kapalı. Sıcak günlerde gelecek abi diğer dertlerinde üstesinden gelebilecek bir insansın sen. Umudunu yitirme hiç bir zaman çünkü o seni her zaman izleyecek ve senle gurur duyacak. Ben bunu biliyorum.. @igrencapacheçikoo
Bir sonbaharda tanıdım yüzünü. Bir daha da çıkmadı aklımdan. Bir gördüğümü bir daha unutmam demiyorum bak, unuturum ben. Ama yüzünü ne yaptıysam unutamadım. Arkama baktım yüzün, önüme baktım yüzün. Gözlerimi kapattım, yine yüzün gözlerimin önünde. Anlamadan dalmışım denizine. Kendimi kaptırıp dalgaların götürdüğü yere, sana varmışım. Sonra yavaş yavaş boğulduğumu farkettim. Erken müdahale hayat kurtarır derler ama bu aşkta işe yaramıyormuş, onu öğrendim. Farkedebileceğim en erken zamanda farkettim seni sevdiğimi ama ne yazık ki sağ çıkamadım. Gülüşünde boğuldu kalbim. Daha ellerini bile tutmadan gülüşünü beynimin en ücra köşesine kazıdım. Daha sana sarılmadan sesini kulaklarımın en derin noktasına tıkadım. Ne yazdığımı bilmediğim anlarda kurduğum cümlelerim oldun. Bazen acım, bazen gülümseme sebebim oldun. Ama ne olursa olsun, hep her şeyim oldun. Hep yüzün, gülüşün, sesin bende kaldı. Gülüşüne prangalar eskittiğim, seni seviyorum ben. Hem de sevmem gerekenden çok daha fazla
Banada bu son bahar arkamdaki duvari yikti en iyi arkadasimi guvendigim yegane kuleyi yikti babam hakkin rahmetine kavustu bu sonbahar benim hayallerimi umutlarimi dökülen yapraklar gibi goturdu iyiki varsin iyiki sen sensin hersey icin sonsuz Teşekkür ederim ece iyiki varsin
3
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Güzel günler de olacak önünde.. Alıştığın.. Hatırladığın.. Üzüldüğün.. Biriktirdiğin.. Yine de mutlu anlar biriktir.. En güzel servet mutlu anlarımız değil midir? Dualarım ve kalbim hep sizinle olacak gitmem hiçbirşeyi değiştirmeyecek.. İyi ki tanıdım dediğim güzel insanlardansın Kutay bunu hiç unutma..