Arkadaşlar ben kapanmak istiyorum ama bunu anneme nasil söylerim?
Annem kapali zaten istiyorlar kapanmami ama nasil soylerim anneme bunu
Annem kapali zaten istiyorlar kapanmami ama nasil soylerim anneme bunu
Kapancaksaniz lutfen usuluyle kapanin ve allah yolu icin kapanin zira moda icin veya kapanmak icin kapanan insanlar cok itici ve yaomacik duruyorlar...
Annenizede "anne ben cok dusundum ve bunun dogru olacagini rabbimin yolunda ilerlemek icin kapanmak istiyorum kendimi boyledaha huzurlu hissedecegim" soylemeniz yeterli.
Tarz için degil Farz için kapanicam Allah nasip ederse :)
Annenizede bu yorumunuzu okutursaniz heralde soylemenize gerek duymaz :)
Hayirlisi :)
Anne ben Allah'ın emrine uydum. Bu emri yerine getirmek istiyorum ve bunun için senini de bilmeni isterim ki ben kapanıyorum.
saçmalamıssın bacım nasıl dicem diye laf mı olurr sen istiooosun bu kadar basit annene gayett normal şekilde kapanmak istediğini dile getireceksnn ne mutlu sanaa inşallah modern kapalılardan olmazsın RABBİMİN emrettiği gibi kapanırsnn
Allahım sanki "anne ben lezbiyenim" diyeceksin.
Anne ben tesettüre girmeye karar verdim, hadi alışveriş yapalım beybisi demen yeterli.
Cevap
17Cevap
Bir emir aldım İLAHİ!!! kapan dedi ey mümin kadın. o emri uyguluyorum bende kapanıyorum de...
(Ahzab, 33/59).
(Nûr, 24/31)
(Nûr, 24/60)
www.sorularlaislamiyet.com/.../...er-nelerdir.html
Evde alıştırma yaparak başlayabiilrsin. Mesela annenin eşarplarından birisini al güzelce başına bağla çık karşısına nasıl olmuşum diye sor. Tepkisine göre hareket edersin. Zaten büyük ihtimalle çok güzel olmuş, yakışmış falan der, sen de bundan sonra kapanmak istiyorum, böyle giyinmek istiyorum dersin. Olur biter. :)
Guzel fikirmis :) ben evde esarp denerken anneme gotunmem hic utaniyorum annemdem
Utanacak ne var ki? Ne güzel bir yola çıkmak için karar vermişsin. Farz'a riayet etmek istiyorsun. Bunda utanacak bir şey yok. :) Dediğim gibi başta oyun oynuyormuş gibi yap, sonra söylersin. :)
Tm oyle olur
Doğrudan söyleyeceksin bunda söylemeyecek ne var sanki seni istemeye geleceklerini söyleyeceksin... Hatta söylemene bile gerek yok sen istedikten sonra dini konuda kimse engel olamaz
Söyleyecek bişey yok kapanmak için annene söylemene gerek yok o seni kapalı olarak görünce zaten çok hoşuna gidecektir süpriz yap...
Annenin yanına git "Anne, ben kapanmak istiyorum." de.
"anne ben kapanmak istiyorum yardım edermisin?" bitti
yanına gidiyorsun ana ben kapanıyorum hadi gidip bana başörtüüsü filan ıvır zıvık alak de
Niye korkuyorsan ki direkt söyle anne ben kapanmak istiyorum de
Hayani korumak suç mu sn kapan onlar hak verecektir çekinme tereddüt edersen zorlanirsin
söleme bence bırden kapan onun dah cok hoşuna gıder senın yaş kac ve sen ısteyerek kapanacaksan sıkıntı yok
sevgilin istiyo diye mi kapanıyosun
Allah rizasi icin
hmm o zaman açık açık de. namussuzluk yapmıyosun sonuçta. utanılacak bişe değil. annenin isterik tepkisinden çekiniyosan baştan uyar.
Direkt soyle ne var bunda?
Ben artık kapanıcam de bu kadar basit
Anne ben kapancam demen yeter
kapanmak istiyorum diycen. D
nıye anne soyluyon kapan sen ama allah ıcın
Soyleme uygula
Annene ne
Ben Allah için kapanmak istiyorum de yeter
Söyleme
Soyleme kapann
annen açık mııı
Kapali