İntihar etmek istiyorum?

ölmek istiyom yaşamakdan nefret ediyorum herşey güzel kimseye dine dile ırka tanrıya bişey dediğim yok sadece beğenmiyom buna kimsenin karışmaya hakkı var mı acaba? sadece merak ediyom şu anda ilaç içsem mesela bunu kalkıp bir polise dahi söylesem bana karışmaya hakkı varmı? ve sağlığı sıhati yerinde biri olarak bunları paylaşsam herhangibi bir madde ne bileyim işte alkolün etkisi altında olmadan söylesem? benim bu kararıma karışabilirlermi?
Güncellemeler
+1 yıl
son isteklerimi yazıyorum bu ülkede parlement bir system mevcut ve insanların bu systeme uymasını istiyorlar istiyorlar ama adaleti vermiyorlar adaletsizlik var ve ben adaletsizlik olduğu için sessiz sakin şekilde defolup gidicem çünkü güçsüzüm karşı taraf çoook güçlü bir insan evini kiraya verdiğinde kiracı kira ödemeyip evden çıkmadığında en kral avukatıda tutsan 1 yıldan önce çıkartamıyorlar evden. adalet varmış peh seni yıllarca süründürdükden sonra adalet gelecekse varsın gelmesin. neden
Güncellemeler
+1 yıl
parlement sisteme uyalımki gidip kendim vura kıra gücümle çıkarayım o halde? bu sadece örnekdi öğrenciler içinde aynı dekan olmakdı hayalim fakat mulakatlarda sadece montumun rengi yüzünden beni kabul etmediler. bu ülkede tiyatro okuyan öğrencilere p*rno film çevirtiyorlar. bumu adalet? ben bu ülkeyi ve askeriyesi olan ülkelerin ta allah belasını versin. parlement sistemmiş.
İntihar etmek istiyorum?