Sevgilim Yahudi ve israilli. Ama beni çok seviyor. Sizce bu sorun teşkil eder mi ilerde?
Cevabın nedir?
+1 yılhiç sevecek birini bulamadınmı peki, herşeyi geç senin örf ve adetlerini biliyormu uyacakmı, yarın cenaze olsa eşin ben camiye gitmem bana ne ya kilisede yapılsın , babana soracaklar damat nerde ya bizim damat yahudide o katılmaz müslümanların cenazesine , ya da ramazan ayında sen oruç tutacaksın sahur iftar yapacaksın tek başına tabiki sende bunlar varsa zaten sende bunlar yoksa evlen sende ondansın, sahura kalk a cam ben adam dersin ne sahuru ya der sen akşam ezanını beklersin , o karnım aç bana ne senin ezanından orucundan der, saygı duymaz, bayram olur annenin elinden degil balka yerinden öper adam bilmezki, sen cuma günü temizlik yaparsın o pazar günü ayine gider, sen rgel iken özel ilgi beklersin o derki benimle olacaksın , adamda allah korkusu yokki, sen artan ekmekleri önüne korsun o derki at çöpe ben bayat yemem , bunun gibi bir çok şey , git adam gibi birini sen bizden olsun, kurban kesmezler domuz yerler seni kıskanmaz, senden sıkılınca aldatır
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Her şeyden önce şunu bil ki Yahudiler Allah tarafından lanetlenmiş bir millettir... Çok eskilerden Müslümanların altınlarını almak için saldırıya geçmişler ve onların geldiğini gören Müslümanlar altınlarını yutmuşlar ve onlar da Müslümanların karnını yarıp almışlar o olay yüzünden Allah lanetlemiş onları yani bence Yahudi tercih etme illa Müslüman olsun demiyorum Hristiyan da olabilir
00 Yorumla
+1 yılNerde tanıştınız öyle siz? :) açıkça söylüyorum çok tepki alırsınız sen de o da :( ama gerçekten seviyorsa seni sende onu seviyorsan göze alırım diyorsan umursama etrafı yahudiler kadına çok değer verir İslam da erkekte olan hakların çoğu yahudilerde (museviler) kadına aittir dinen kadın isterse kocasını boşar , din anneden geçer işte bu çok önemli sen onların dinine geçmezsen senin çocuğunu yahudi saymazlar onlarda dinde ırkta anneden geçer sevgilin cemaatlerde dışlanır :( seni orada kabul etmezler sevgilini Türkiye de hiç kabul etmezler çocuğunuz olduğunda aynı şekilde tabi ciddi düşünüyorsanız islamla çok ortak noktaları vardır dinlerine bağlı olurlar toplum olarak İsrail avrupada ki birçok ülkede ki yahudilerin toplanmasıyla oluştuğu için kültür çokluğu vardır (Almanya, Polonya , rusya, fransa vs.) İsrail de Türkiyeden gitmiş Türk Yahudileride var diye biliyorum... karar sizin seçim sizin ne olursa olsun mutluluk dilerim
159 Yorumla
Soran+1 yılBende öyle düşünüyorum. Yorum için teşekkür ederim :(
- +1 yıl
Rica ederim
- +1 yıl
@Wopsy_fellow Wopsycigim... Ne kötü değil mi? Halkımızın kandırılması. Seçildiler ve oyun bitti. ;
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Sözcüsü Ömer Çelik, İsrail ile ilişkilerin normalleşmesi konusunda kesin bir anlaşma olmadığını belirterek, "Bir taslak üzerinde çalışılıyor. Kuşkusuz İsrail Devleti ve İsrail halkı Türkiye’nin dostudur.
... - +1 yıl
@ManWithoutLovein kesinlikle , Yahudiler dostumuzdur ve ben onları kesinlikle severim
- +1 yıl
@Wopsy_fellow Bu yaz israil t-shirtu ile istiklal caddelerinde elimde balonlarla yurumek istiyorum. Bunu yapmadan once vasiyetimi sana emanet edecegim :P Ne yazik
- +1 yıl
@ManWithoutLovein hayırrr daha çok gençsin 👐
İsrail vatandaşlığın nereden? 😃 - +1 yıl
Annem musevi oldugundan israil vatandasi fakat ben şu an sadece pasaportuyla yetiniyorum :D
- +1 yıl
@ManWithoutLovein erasmusta çok musevi tanıdım , eminim annende onlar gibi çok candandır 😃
- +1 yıl
@Wopsy_fellow en az senin annen kadar iyi bir insan oldugunu soyleyebilirim 😌 Zaten senin gibi bir kisiyi yetistirdikleri icin operim ellerinden koyarim basima 👍🏻😄
- +1 yıl
@ManWithoutLovein ah yok artık canım 😃
- +1 yıl
@Wopsy_fellow yine tuttu alçakgönüllüğün... Nasil anlatsam ki ☺️
- +1 yıl
@ManWithoutLovein ya birşey sorcam 😃
Kudüse hiç gittin mi?
En çok gitmek istediğim ikinci yerdi birincisi oldu ikincisi kaldı 😃
Sadece israilin karışık Avrupa kültürlerinden oluştuğunu biliyorum ( polonya, çek, fransa) 😃 - +1 yıl
@Wopsy_fellow evet gittim 😄 İsrail insanlarinin pek avrupa insanini bagrina bastigi soylenemez dogrusu ama yine benzer taraflari var ticaret cok guclu 😌 Birincisi neydi gamze hanim?
- +1 yıl
@ManWithoutLovein varşova 😃
- +1 yıl
@Wopsy_fellow Ayyy onlar irkcidir yaaa 😱
- +1 yıl
@ManWithoutLovein evet öylelerdi gerçekten,
Ben polonyayı görmek istemiştim , sonra döneceğim günü iple çektim zaten , dilleride hiç güzel değil , anlaşamadık pek 😱 - +1 yıl
@Wopsy_fellow erasmus ile mi gitmistin? 🤗
- +1 yıl
@ManWithoutLovein evet ama yalnız kaldım orada yaa 😐
- +1 yıl
@Wopsy_fellow Cagirdin da, gelmedik mi? 😜
- +1 yıl
@ManWithoutLovein ya sen nerden çıktın allah aşkına 😜
- +1 yıl
@Wopsy_fellow ben cennetten geliyorum 😇. İyi insanlari mutlu et, güldür dediler 😌
- +1 yıl
@ManWithoutLovein ben ciddiyim yaa 😃
Bir anda geldin samimi oldum seninle fark etmeden , anlayamadım, bir ilksin kıymetini bil - +1 yıl
@Wopsy_fellow Baska yer, baska zaman. Yok yok demeyeyim 😌 Bilirim tabi, hosgeldim mi peki?
- +1 yıl
@ManWithoutLovein hoşgeldin 😃
Ben sadece gelişine şaşkınım o kadar - +1 yıl
@Wopsy_fellow O zaman hosbuldum :)) Hayat surprizlerle doludur Gamze, bunu biliyorsun. Bu arada bendeniz Burak :D
- +1 yıl
@ManWithoutLovein biliyorum , laf arasında söylemiştin 😃
Memnun oldum😊 - +1 yıl
@Wopsy_fellow unutmamissin :D Tekrardan memnun oldum ben de. Hala daha soyledigim geçerli, senin gibi biri , bu sitede ne aradigini anlayamiyorum her ne kadar kafani dagitmak icin bulunsan da :))
- +1 yıl
@ManWithoutLovein site boş bir site evet; senden saklamayacağım siteye düşünmemek için giriyorum , başka insanlara kendimi odaklayıp iç dünyamdan uzaklaşmaya çalışıyorum , senin gibi biri ne arıyor?
- +1 yıl
@Wopsy_fellow Hala iyi insanlarin olduguna dair umutlarim vardi. Ama bu siteye o vesile ile gelmedim, kafa dagitmak, eglenmek, insanlara ' zeka ' kavramini biraz dalga gecerek ogretmek... Ama tabi, sonuc olarak seni tanidim. :))
- +1 yıl
@ManWithoutLovein peki 😊
- +1 yıl
@Wopsy_fellow Burdaki insanlari anlamak oldukca zor :)
- +1 yıl
@ManWithoutLovein boşver anlamaya çalışma
- +1 yıl
@ManWithoutLovein bizi en sonunda kovalayacaklar bu bildirimler insanlara gidiyorsa 😂😂😂
- +1 yıl
@Wopsy_fellow Sorumlulugu ustume aliyorum :D. Bitti mi ders? :D
- +1 yıl
@ManWithoutLovein tabi ki 1 saat oluyor 😃
- +1 yıl
@Wopsy_fellow Eve gidildi mi, yemek yenildi mi, pineklenmeye baslanildi mi? :D Tamam tamam sadece birini cevapla :P
- +1 yıl
@ManWithoutLovein pineklenmeye başlandı 😛
- +1 yıl
@Wopsy_fellow En sevdiğim eylem :D. E tabi ki yorucu bir günün ardından hakkın. Ogretmen ol dedigimi de hatirlamiyorum :P
- +1 yıl
@ManWithoutLovein zaten öğtetmen ol demedin 😃
- +1 yıl
@Wopsy_fellow O zaman niye oldun? :D Dememisim iste :)))
- +1 yıl
@ManWithoutLovein seni tanımadan 3 yıl önce oldum ; seviyorum çünküüü 😃
- +1 yıl
@Wopsy_fellow Hadi ya, keske hayati 3 yil geriye sarabilseydik :D Aklina girerdim !!! Yaramazlik yapar, iyice delirtirdim seni :D
- +1 yıl
@ManWithoutLovein hahaha 3 yıl önce bir wopsy tanıyacağını tahmin edemezdin 😃
Ee nasılsın? - +1 yıl
@Wopsy_fellow Iyiyim, her sey yolunda gibi. Sadece karin kasimi yirtmisim gobegimin tam ortasinin altindaki ince kasi. Mekik falan 2-3 ay yasak. Ona uzuldum bir tek , sen nasilsin? :)
- +1 yıl
@ManWithoutLovein geçmiş olsun, bende sıradanım işte her zamanki gibi 😃
- +1 yıl
@Wopsy_fellow iyi gordum seni aslinda, hep mutlu goreyim !! :D. Bir sey sorayim bu sene sinava girmeyi dusunuyor musun?
- +1 yıl
@ManWithoutLovein sanırım hayır 😶
Sen? - +1 yıl
@Wopsy_fellow Belki girebilirim, benim de aklima annem soktu ya. Buraya gel falan diyor, zaten yeterince ayri kaldim senden gibi. Bir degisik konustu, icime dokundu. Ama daha bilmiyorum, engin bilgilerimle girip kac alirim ondan da emin degilim. Keske ingiliz dili edebiyatin ustune direk mastere baslasaydim diyorum. lojistige hic gerek yoktu, gene yarim senem gidecek. Gerci okumaya doymayan bir yapim var, simdi birakinca yine en bastan bir bolum okumaya hevesliyim. Bir de tiyatro egitimi alirim falan dedim haftasonlari onun hayalini kurdum ama :))
- +1 yıl
@ManWithoutLovein iş hayatına atılma gibi bir düşüncen var mı? 😃
Bence de Türkiye'ye gelmeslin - +1 yıl
@Wopsy_fellow Is hayati olarak, universitedeyken bir cok sektorde calismistim. Mc donalds, mol hungary, okulun kutuphanesinde. Tabi ufak islerdi ama tatliydi. Bir de, '' Yasayabildigin kadar yasa, erteleyebildigin kadar ertele '' adli bir felsefem oldugu icin. Hem okul , hem is hayati aynanda olmasi beni mutlu ediyor. şu an direk bir sektore yonelmek istemiyorum Gamze hanimcigim. Ama bu soylediklerim size '' aylak '' ve '' tembel '' bir insan oldugumu sakın sakın dusundurtmesin :)
- +1 yıl
@ManWithoutLovein hayır canım tabi ki düşündürmez 😃
- +1 yıl
@Wopsy_fellow Ah, biliyordum :D. Aslinda pek duzenli bir insan degilimdir. Planim programim da yoktur, spor disinda. Ki eger sen şu an spor yapmiyorsan, basina benim gibi buyuk bir bela aldin simdiden soyleyeyim :))
- +1 yıl
@ManWithoutLovein offf sıkıldım valla artık ; sanata yöneleceğim 😃
- +1 yıl
@Wopsy_fellow Aklinda ne var? Soyle soyle soyle :)))
- +1 yıl
@ManWithoutLovein ben fotoğrafçılığa başladım 😃
- +1 yıl
@Wopsy_fellow Yaaa cok sevindim :))) '' An '' i yakalamak kadar guzel bir sey yok. Hic de soylemiyorsun ya, hadi bu ygs de fotografciligi yazalim sana bogazicini :P
- +1 yıl
@ManWithoutLovein bunu düşünelim
Şimdi yazılı okumalıyım 😉 - +1 yıl
@Wopsy_fellow Yardim istersen, faksla bana ben de bakarim :)) Buralardayim ben, sen bak yazililara, bol keseden not ver cocuklara lutfen :D
Soran+1 yılYahudi misiniz acaba?
Erkek kadını düzeltebilir dine göre ama kadın erkeği düzeltemez umarım düzeltirsin ilim kitaplarından ders ver işaAllah tamama erer.:) biraz zor olur eğer teşkil etmez ise zorlamalısın olmadı bırakırsın seni de bozabilir ileride. :)
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
10
Cevap
25Cevap
Hem Ermeni hem de Yahudi yabancı arkadaşlarımdan pay biçersem eğer, maalesef onlarla olan birliktelikler Türkler açısından pek yürümüyor. İki taraf da öyle ya da böyle ideolojisinden vazgeçmiyor. Cicim aylarından sonra dini-milli mevzular mutlaka sıkıntı oluyor.
00 YorumlaDiğer konusunda 993 cevap paylaştı. İslâm hukukunda, Müslüman bir kadının, Müslüman olmayan bir erkekle evlenmesi caiz değildir. Evlilik dışı ilişkiler Müslüman olsa da caiz değil zaten.
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılMüslüman kadınların ve erkeklerin yahudi ile evlenmesi yasak ama evlenenlere şahit oldum yahudiler Kuran'da lanetlenmiş özellikle yahudi kadınlar ama erkekleri de aynı fark eden birşey yok Müslüman kardeşlerimi katlediyorlar Filistin'de batı Şeria'da o kadar yüreğim cızlıyor ki ve şunu söyleyim PKK terör örgütünü eğitebilecek kadar kalleş millet onlar ve amaçları ülkemizi yok etmek bölmek kesinlikle😔Çok üzgünüm bunları söylemek istemezdim ama böyle gerçekler
00 Yorumla
+1 yılSen Türk ve müslüman isen ömrünün en büyük hatasını yaparsın
12 Yorumla
Soran+1 yılPeki neden?
- +1 yıl
Bizim dinimiz asla hitistşyan ya da yahudi ile müslüman evlenmesine müsade etmez evlenmeden o kişi İslami seçerse sorun yok
Nasil olsa seninle evlenmeyecek. İrklarina cok deger veriyorlar ve hic ortak nokta bulamayacak anlasamayip ayrilacaksiniz.
10 YorumlaDiğer konusunda 18,4b cevap paylaştı. Yakında Türkiyenin büyük bölümü İsrail toprağı olacak akıllık yaparsın..
213 Yorumla- +1 yıl
Şeytan kulları senin gibilerdir. Şeytanın kulları da Şeytan gibi nankördür; tıpkı senin ülkene nankörlük edip bir fikir yürütmek yerine oturup ülkenin elden gitmesini beklemen gibi Şeytan da Rabb'ine nankörlük edip himâyesinden çıkmıştır. Kulluk ettiğin pisliğe tez zamanda ulaşman ümidiyle.
- +1 yıl
@pierwszej O şeyhlerin hepsinin gübre dolu yuvalarına önce mıçacağız onu iyi bilsinler.. Çünkü Yahudi uşağı olanlar ve ülkeyi onların kucağına iten köpekler onlar.. Ben ülkesini seven bir Atatürkçü olarak pisliksem o sakallı köpekler pisliğin en adisi lağım faresi pisliğidir... Allah ile kandırdıkları için onların yeri zaten cehennemde hazır zebanilerce özel ağırlanacaklar.
- +1 yıl
Müslüman'a kâfir diyen kâfirin önde gidenidir ki baba tarafından bir şeyh ve seyda torunu olarak söylüyorum fazla ağır konuşuyorsun ve hiçbir şey bildiğin yok. Umarım bu dediklerine ileride pişman olmazsın diyeceğim ama ahir zamanda iniltilerini işiteceğimi çok iyi biliyorum, parmaklarım zor vardı yazmaya. Bu arada Atatürkçülerin içinde doğdum büyüdüm İzmir'de, anne tarafımda komple İzmirli ve atatürkçüdür dolayısıyla iki tarafı da adım gibi tanıyorum ve inan bana gübre dolu yuvalara sahip olduğunu iddia ettin o şeyhler senin b*k yolun
- +1 yıl
@pierwszej O zaman konuşma çünkü neyin ne olduğunu bilmiyorsun.. Önce bir ülkeyi bir dolaş ve ne olduğunu gör sonra din konusunda benimle konuş.. Gel sana dört ciltlik kimsede bulunmayan İlim-i din adlı nadide eserden okuyayım şu anda müslümanlık yerine putperstlik olduğunu kendin gör... Allah ile kul arasında kimse yoktur. Hiç bir gerçek iman sahibi kimseye kulluk yapmaz etek öpmez.. Hiç bir iman sahibi Allah adını kullanarak yetim ve kul hakkı yemez.. O şeyh denilen adamların MOSSAD ve CİA den ne kadar para aldığını bilmediğin için.. Nednese memleketen kaçan dindarlar Arabistana değilde papaza kaçıyorlar.. İzmirden önce bir çık Anadoluda ki sefaleti gör sonra konuş.
- +1 yıl
Ben iki zihniyetin de içinde büyüdüm inan bana senden çok fazla şey biliyorum. İlm-i Din kimsede yok ha? Sen Şermoni ve Azi okumamışsın :) Google'da aratsan bile çıkmaz bu kitaplar, Kur'an'ı değiştiremeyince takviye kitaplara yönelen dinsiz kopekler yüzünden bu millete hatta tüm dünyaya yanlış tanıtılan Şeriat'i anlatırlar. Şeyh TORUNUYUM diyorum hala salak saçma şeyler uyduruyorsun ya gülüyorum valla şu an . Medrese eğitimi kaldırılmasaydı şu an insanlarımız böyle salak saçma şeylerle büyütülmeyecekti. Ben bir iki yaş büyüğüme bile genelde siz diye hitap insanımdır ama sana böyle hitap edemiyorum amca kusura bakma.
- +1 yıl
Ya yemin ederim cahil cühelâlıktan başka bir şey değil kaç yaşına gelmişsin Allah için yapma ya. Hepsinin yapılış amacı aynı sadece uygulamaları farklı bu da aslında insanların işini kolaylaştırıyor tek kuralı olsaydı da çok katı derdiniz değil mi? Şimdi bankacı adam sürekli para verip alıyor el ele değiyor, bu adam nasıl şafi olsun be amca? hanefinin de hemen kan akıtınca abdesti kaçıyor, e kasaplar ne yapacak o zaman? Dünyanın her yerinde koşullar bir mi? En basitinden coğrafı koşullar? Buna göre ayrılmıştır dediğin mezhepler ve senin bahsettiğin 92 mezhepten sadece 4 tanesi (Hanefi, Şafi, Hanbeli ve Maliki) helal ve hak yolundadır, bahsettiğim gibidir, diğerleri senin her ŞEYH'i HOCA'yı SEYDA'yı SAADAT-I KİRAMIN'ı onlar gibi sandığın Müslüman görünümlü kâfirlerden, insanları böyle palavralarla dinden soğutmaya meyleten asıl MOSSAD ve CIA köpeklerinden başkası değildir. Elimden geldiğince açık olmaya çalıştım amca İnşallah idrak edebilmişsindir.
+1 yılya manyakmısınız siz sevginin dili dini ırkı olurmu ya bir insanın dünyada sana verebileceği en güzel hediye ya azıcık anlayın be
00 YorumlaGenelde yahudilerin kati kurallari vardir mesela yahudi olmayanlarla evlenmezler dinlerine
10 YorumlaTürk ve müslüman düşmanı hepsi ama sevgi gönül ferman dinlemez gelicekse türkiyeye bak mutluluguna
02 Yorumla
Soran+1 yılO öyle değil işte. Gelicek ayrica
l*n onlarin verdikleri vergilerle devlet silah alip ya da uretip gazzeyi vuruyor. nasil vicdanin rahat olabilr
16 Yorumla
Soran+1 yılYa seni benim sevgilim vuruyor
Soran+1 yılSanki*
Soran+1 yılSeni demek istemedim
Soran+1 yılEvet
Gizli Üye(30-35)+1 yılInancin varsa, israilogullari Kuranda lanetlenmisdir. Nasil insan olduklarini az cok goruyorsun. Zaten pek de uygun degil herseyi gectim, dininden degil.
00 YorumlaEger sende seviyosan ailende karsi degilse sorun olmaz bence
00 Yorumla
+1 yılYazıklarnolsun sana türk düşmanı pis bir yahudiyle sevgili. oldun hemde israilli arkadaşlarıyla bel altı geyikler yapıyordur türk kzıları hakknda neden bir yahudi
00 Yorumla
+1 yılmüslüman olmadıkca ondan bicacık olmaz ama pembe düşlü yalanları duymak istiyosan sen bilirsin
20 YorumlaDiğer konusunda 437 cevap paylaştı. 4 yıl askerlik yapıyor israilde zevk müslüman öldürüyorlar inançlarına göre onlara sevap geliyor gerisini sen düşün :D
00 Yorumla
+1 yılsen Müslümansan eder tabi. Müslüman olan bir kadın gayrimüslim bir erkekle asla ilişki ve evlilik kuramaz
00 YorumlaUlan yahudi ve İsrailli sünnetsiz pezevnktd ne buldun
22 Yorumla
Soran+1 yılBişey buldum ki
Gizli Üye(36-45)+1 yılCok inancli birimisin? O zaman eder. Diger turlu niye etsin?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEder. Türk un Türk ten baska dostu yoktur. Hele israil mi aman aman uzak dur.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbende adriana limayı çok seviyorum müslüman değil diye evlenmiyorum
00 Yorumla
+1 yılislam dininde yahudi ile evlilik yasak diye biliyorum
00 YorumlaBu hayatta 2 insana güvenmem 1 Arap 2 Yahudi...
30 YorumlaMüslüman değilsen etmez tabi.
00 Yorumlatürkiyede yasayacaksanız eder
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılailenin nasıl baktığı önemli
10 Yorumla
+1 yılkusura bakma ama herşeyiyle komple bir sorun.
00 Yorumla
+1 yılçok sakıncalı bir durum
00 YorumlaDiğer konusunda 771 cevap paylaştı. İyice uçtu sorularda yaaaa
00 Yorumla
+1 yılEvlenmeniz haram. Tüm ömür boyunca zina sayılır
00 Yorumla
+1 yılEder olmaz vermeyiz kizimizi
00 Yorumla
+1 yılSeviyorsa önemli değil ırkı dili mezhebi
00 YorumlaTroll Türkiye Yahudi İsrail nerede buldun 😂😂😂
00 Yorumla
+1 yılHayır