Sabah işe giderken, yolunuzun üzerinde satılan sıcacık bir bardak çorba alıp içmek ister miydiniz?

Merhaba, aklıma bazı fikirler geliyor, paylaşıcam ama beni yadırgamazsınız umarım. Elimden yemek yapmak gelir, hatta annem elimin lezzetli olduğunu söyler :) Kış geliyor, sabah erkenden kalıkıp evde kahvaltı yapmadan çok ama çok sayıda insana yönelik güzel bir yerde küçük bir masa kurup sabahları 5 ile 9 arasında satmak için evde çorba yapıp bardakta satmayı düşünüyorum sıcak sıcak. Siz olsanız gelip geçerken alır mıydınız? Poğaça, simit, kek yerine sıcak çorba alma fikri nasıl sizce? Tek çeşit çorba düşünüyorum, o da mercimek çorbası. Sizin buna alternatif olabilecek 1 çorba çeşidi öneriniz varsa yazar mısınız? Bir de bir bardak çorbayı ne kadar fiyata satmalıyım ya da siz ne kadar verirseniz gözünüze çok gelmez mesela :)? Son olarak İstanbul Avrupa yakasındayım, zabıta vs konusunda sıkıntı olmayacak ve çalışanların yoğun şekilde kullandığı güzergah önerisinde bulunursanız mutlu olurum İstanbul'da yaşayan arkadaşlardan :) Bir de anketime de katılın lütfen :)
1. Kış gününde sıcak sıcak alır içerim sık sık
2. Çorba tercih etmem
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Sabah işe giderken, yolunuzun üzerinde satılan sıcacık bir bardak çorba alıp içmek ister miydiniz?