+1 yılya sen ne kadar aptal bir kızsın Gaziantep Türkmen şehri oluyo belli bir kesimi kürt sadece ve doğulu insanlar yakışıklı ya da güzel olamaz diye bir kaide yok ama cennet vatanımda yaşayan senin gibi neo faşist bacım çocukları var. He bide sanki MİSS TURKEY güzelisin burdan boş yapıyosun. Senin tipini az çok tahmin ettim çirkin bir kezosun ve bundan gocunduğun için burada genelleme yapmışsın. Ezik insan seni
50 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılMerak etme doğulu yakışıklılar senin zihniyetindekilere bakmaz.
143 Yorumla- +1 yıl
Ülkenn yüzdw 70i onlardan iğreniyor zaten
- +1 yıl
sekere9898 geri zekâlı ya🤣😅 İğrenmiyorlar merak etme bayılıyorlarrrr birçok Türk Kürt evliliği oluyor ağla :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılHahhahaha mal misin sen? Kezbana bak yaa. Dogulular diyo. Ulan dogulular senin üstüne sicmaz bile. Doguyu birak hickimse yuzune bile tükürmez. Kezbann
83 YorumlaSende doğuşusun ok
Aynennnn
Cevap sahibi+1 yılHahahah istedigim yerli olurum. Hadi yallahhh yazma. Cirkin ve kokan yaratiklarka isin olmaz
+1 yılDoğulular da ne var pardon da? Erkeklerin çoğu yakışıklıdır doğuda barzoları saymıyorum ama yadırganacak ve şaşırılacak bir durum yok.
35 Yorumla- +1 yıl
Yakışıklımı 😀
- +1 yıl
Canım benim sen bence bir araştır ondan sonra burada gel bunun tartışmasını yap :) bilip bilmeden yazmayın Allah aşkına..
- +1 yıl
Bir git ya.
arap kökeni var küetlerde ve doğularda yakışıklı vw güzelini aramak mallıktır - +1 yıl
Ay canım.. yazık valla sana söylenecek birşey yok ekmeği az tüketmelisin..
- +1 yıl
sekere9898 lan geri zekâlı Murat Yıldırım falan da Kürt. Caner Cindoruk, Uğur Güneş en yakışıklılar Kürtlerde. Kızlarda da Hülya Avşar falan var ağlaaa
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
29Cevap
+1 yılbende kürdüm doğuluyum. sen bize çirkin diyosun ama mesela gelip bana bedava versen almam. kafana çuval geçirsen yinede işe yaramaz ;) ayrıca estetik ameliyatlarla bir ton makyajla çıplak çıplak mini üstlerle boş boş gezen işe yaramayan mallarsınız siz. size oksijen sağlayan ağacı sikeym. sen hiç satanist, ateist ya da lgbt üyesi kürt gördün mü? tüm pislikler sizden çıkıyo bide kürtleri doğuluları beğenmiyolar * çakal çukalı :D
63 Yorumla- +1 yıl
Irkçıyım ben
- +1 yıl
bende :D
- +1 yıl
Bak Bende Gaziantepliyim Türk Oğlu Türküm Irkçı olduğunu Söylecek kadar cesaretlisinde kimlini gizliyecek kadar korkaksın Baklava fıstık yersin ama bizim geçmişimiz bir bak antep savunması diye bir daha anteplilere laf atma bir antepli kesip atığı tırnağa kurban olun
Gizli Üye(25-29)+1 yılNe sacma konusma bu ya dogunun kızları daha güzdldir ha evet yobazızfır kapalı giyiniriz izmire istanbula göre ama daha güzelizdir erkekleride yakısıklıdır ama mutevazıdır insanlarızır kendimizi övmüyoruz havalı degiliz ve herseyımızı göstermiyoruz ve diye dogulular kotu mu oluyor cırkın mı oluyor zihnıyetinizde bozukluk
21 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılGaziantep ulkenın 8 . kalabalık sehri senın bulundugun sehir neresi bilemem ama cok güZel kalabalık ve medeni sehirdir ayrıca cok misafirperver ve hosgoruluyuzudr batılılar gibi doguk degiliz bız batılıları sevmeyiz onlardan igreniriz ne güzdl ki karıslıklık Ayrımcı batılı gaziantep insanı turk toprakları için sehit oldu kahramanmaras turkler için sanlıurfa turk ismi için ordan yazması kolay benim atalarım sayesinde kazanıldı bu ulke batılda nerde kahraman sanlı gaZi unvanları pis zihniyeti bozuklar hep batoda
+1 yılTatlım benden gaziantepliyim kürdüm beni gorsen altına yatarsin benden sana tavsiye bırak ırkçılığı unutma turklerde geldiğinde anadolu ya tuysuz cekik gözlü kısa boylu geldi şimdi aynaya bak nasılsın?
32 Yorumla- +1 yıl
@Hthththt Ne oldu zoruna mı gitti kezban😂😂 Mal ya bu önyargıdan başka bir şey değil. Sallıyorsun mal.
1- o doğu dediğin GAZİANTEP' i bir gör bakaym neresi doğuymuş allahın köylüsü. ülkenin 6. büyük kenti.
2- GAZİANTEP çevresindekiler gibi kürt memleket değil. GAZİANTEP'li olan birisi kürt olamaz. Sonrdan Antep'e göçmüşlerdir olanlar. (ki öyle olsa ne olacak)
3- GAZİANTEP savunması diye yazda bir oku bakıym neymiş GAZİANTEP.!!90 YorumlaSalaklık level 12 neresini düzelteyim şaşırdm yemnediyorum :Ddd
21 YorumlaNiye
+1 yılAhahahhh profil foton bile yok kezo. Kezbansın sen. Daha yazmayı bilmiyorsun -3 IQ. Önce o A1 seviye Türkçeni düzelt geri zekâlı. Irk diye bir şey yok, bilimsel olarak kanıtlandı. Kürtler de silkmiş seni herhalde ondan bu acın🤣🤣🤣 Kudduuurr kezban Kürt kızları senden güzel, Kürt erkekleri de yakışıklı ağlaaa hahahahhh
14 Yorumla- +1 yıl
Cümlenizin yazılış mantığında ki temel fikre katılsamda başka bir insana neden hakaret ve küfür ediyorsunuz?
- +1 yıl
@erenbaba43834803 Hakarete hakaret ile karşılık veririm. Kısasa kısas. Siz de işsiz gibi profilimi gezerek eleştiri yapıyorsunuz. Saçma sapan bir başlık açılmış ve ben de anlayacağı dilden cevap verdim bu kadar.
- +1 yıl
Cümle içerisinde kullanılan hakaret tam olarak nerede?
- +1 yıl
Sanırım insanların düşüncelerini hakaret olarak algılıyorsunuz. İyi günler dilemek isterdim ancak malesef :).
Neden doğulu olunca tipsiz olacak diye bir kaide mi var?
13 Yorumla- +1 yıl
Bravooo
- +1 yıl
Yüzde 2 flan o dwğil bu kadar 2. sınıf insan muamelesi görerken bu kadar ünlü olabilmeleri komedi
+1 yılsenin kafana tükürüym ben gerizekalı konuşmaya bakarmısın senin doğu deyip küçümsediğin gaziantepi gel gör ondan sonra konuş bu millet senin gibi cahiller yüzünden bu hallerde kalkmış bide üç kuruşluk artist için antepi küçümsüyor
11 Yorumla
+1 yılNiye Doğulular insan değil mi?
Gökhan Emreciksin
Çağla Şikel
Acun Ilıcalı
Şafak Sezer
Kutsi
Necati Şaşmaz
Bunlar hep doğulu.11 Yorumla- +1 yıl
Her Doğulu Kürt değil bunu biliyorsun di mi?
Erzurumlu Acun Ilıcalı Kürt değil. Erzurum'u hala Kürt zannedenler var heralde.
Gaziantep de Kürt değil.
Karslı Azerbaycan, Kafkas göçmenleri var ayrıca.
Iğdırlı Sinan Oğan Kürt değil, Azeridir.
Doğuluları neden küçümsüyorsun? Aslan gibi delikanlılar var, kadın gibi kadınlar var orada DA. Burağın bıyıkları kes yolda görsen tanımazsın. :D
01 Yorumla- +1 yıl
Bilmiyorum sanmıyorum
Antep Güneydoğu canim ve evet Doğu Güneydoğu'da cok yakisiklilar var.. dibinizin dusecegi kadar hem de...
23 Yorumla- +1 yıl
Onlaramı düşecek 😆
- Magazin konusunda 18,8b cevap paylaştı.
+1 yılCharlize Theronun Güney Afkialı olduğu bir dünyada Burak Özçivitin G. Antepli oluşu şaşırtmıyor beni..
02 Yorumla- +1 yıl
Güney Afrika'da ne kadar İngiliz var biliyor musun sen. Sanki kadın siyahilerden sarışın doğmuş gibi konuşuyorsun
- +1 yıl
ben buna şaşırırım.. G. Antep çıkan ünlülerin beni Afikadan çıkandan daha az şaşaırtıyor.. ben senden daha fazla ünlü sayaraım G. Antepten.. kaldı ki Afrika daha büyüktür..
Gerçekten çokkk yakıssıklı bellı zaten bukadar yakkssıklılar dogudan cıkıyor maşşallah taş gibi :)
23 Yorumla- +1 yıl
Bir git ya.
arap kökeni var küetlerde ve doğularda yakışıklı vw güzelini aramak mallıktır - +1 yıl
Gaziantepliler Kürt olmuyor. Kürtler Gaziantep'in doğusundan geliyorlar.
+1 yılDoğululara çirkin mi diyorsun. Ne kadar da gerizekalısın
44 Yorumla- +1 yıl
Çevremde herkes böyle düşünüyor 1 2 kişi hariç çirkin hepsi yoktur yani
- +1 yıl
Gören tüm batılı çocukları yakışıklı sanacak..
- +1 yıl
Ben bile doğudaki kızlardan güzelimdir
- +1 yıl
Genelleme yanlış
Gizli Üye(36-45)+1 yılasıl doğudan çıkıyo yakışıklılar yani coğrafyayla alakası yok ama nedense esmer güzelleri hep öyle
26 Yorumla- +1 yıl
Esmer güzeli tabiri avutmaca.
muhacırdan güzel kürt bul getir bana
Cevap sahibi+1 yılaramaya mı çıkayım :D o seni bulur sabret hele yavru
- +1 yıl
Bir git ya.
arap kökeni var küetlerde ve doğularda yakışıklı vw güzelini aramak mallıktır
Cevap sahibi+1 yılçirkeflik yapacaksan söyle lugatımı değiştircem?
- +1 yıl
Ben Gaziantepliyim ayrıca, Gaziantep Kürt veya arap şehiri değildir. Dahası Gaziantep bildiğin 3 milyonluk bir şehir 5 sanayi bölgesi var. Doğunun hepsi sanayi için bu bölgeye göç ediyor. Dahası Gaziantep Türk şehridir. Şehirdeki semt isimlerini Türk oğuz beylik isimlerinden almıştır. Bunlardan bazıları beğdili bozoklar karataş üçoklar daha çok var. Biz gerçek Türkleriz kökümüz atalarımız belli. 4 kuşak önceki atalarımızı tanırız babalarımızdan dedelerimizden. Sen Türkmüsün yoksa rum uşağımısın sen onu söyle
- +1 yıl
@SENERTR
Bende gaziantepliyim, ayrica hem kürt hemde turküm, neslime gelince asirlar oncesini bilirim, islamiyet icin savaştan tutun osmanli ordusuyla kilic tutulana kadar ve gaziantep kurtuluş savaşina kadar.
G. antep hep kurt hemde turk miletlerinin sehridir, birakin boyle yanliş bilgileri. Evet arap bizde bulunmaz ama turk île kurt asirlardir beraber savasmis ve yasamistir bu sehirde. Senin kiyasladigin göcmenler ise onu soylemen lazim. Biz Atalardan beri antep icin koyun koyuna savasanlariz. bu sehirde turk, kurt ve turkmen cogunlugudur unutma.
Hemşerim kendisi ayrıca sen bu taraflara gel bak neler neler var😀
23 Yorumla
+1 yılBaklava kadar tatlı ve harika bir adam ancak Gaziantepli olabilirdi zaten :)
01 YorumlaDoğulu batılı diye yakışıklılik kavramımı varmış :O
00 Yorumlaadamın zaten kro tipi var neyine şaşırdınki? siz kezbanlarda bir tuhafsınız mk :D yolda görseniz suratına bakmazsınız ünlü olunca tanrılaştırdınız adamı
01 Yorumla- +1 yıl
Gaziantepliler Kürt değil
Bu nasıl bir tabir anlayamadım senide merak etmiyor değilim Gaziantepe bekliyorum ne yakışıklılar ne güzeller görürsünde ufkun açılır belki 😉
13 Yorumla- +1 yıl
De get ya
- +1 yıl
Allasen yaz
+1 yılDoğululara laf atma ya ne yani Doğulu diye mal mı aptal mı tipsiz mi ha ama eğer böyle düşünüyorsan kapak olsun ama böyle düşünmüyorsanda Helal olsun neyse cidden antepli mi oha
00 Yorumlaşu kıllı toparlak burak özçiviti nasıl beğeniyosunuz? adamı görünce gördüğüm tek şey kıl
00 Yorumla
+1 yılbirçok yakışıklı erkek doğulu, neden peki erkekte bir çok kız kara kaş kara göz arıyor ve bu tür erkeklerin birçoğu doğudan
15 Yorumla- +1 yıl
@ŞehriAşk de mi mesela bülent inal
+1 yılAntep'li mi?
Boynu devrilsin hepsinin.. Hepsi kara kuru, haklısın sen..17 Yorumla- +1 yıl
Ben bile oranın kızlarından güzelim ırkçıyım onlara karşı bide araplara
- +1 yıl
Haklısın doğuda hiç güzel kız yok, hepsi bakımsız ve kaba..
- +1 yıl
Sonunda benim düşünen bir erkel
- +1 yıl
Hem fikiriz.
- +1 yıl
sekere9898 He gördün zaten doğudaki bütün kızları a*k kezbanı ya :D Daha profil fotonu koyacak cesaretin yok kezo.
- +1 yıl
Hepsi bakımsız ve kaba? Hskavajavajv hepsi diye niye genelleme yapıyorsun geri zekâlı? Ne oldu Kürtler Türk erkeğinden daha yakışıklı diye mi kudurdun🤣😂😂 Anlıyorum seni mk canısı. Hepsi kara kuru değil geri zekâlı. Cahil çapulcu seni. Kürt'üm kumral ve beyaz tenliyim mal. Akrabalarımda sarışın mavi gözlü birçok kişi var. Sen ise daha profil fotosu koymamışsın eleştiriyorsun geri zekâlı hahahhh. Burak Özçivit tek atar hepinize kuddduurrr kara kuru dediğin adama bak lan mal kıskançlıktan hasetlikten öleceksin.
Gaziantep Türkmen şehridir, yakışıklı olması gayet normal
01 YorumlaBabası kürt annesi türkmüş
melezmiş
Bende Antepliyim küçümseme gayet yakışıklıı adamlar var kii
11 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKarsliyim kafkas turkuyum ana baba turk ne mutlu turkum diyene has milliuetci ulkucuyum
Ama srnin gibilerin ben taa * zihniyetine insanlari boyoe ayirdiginiza kurtler diyo bizi insan yerine koymuyonuz adamlar hklikar mk02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılMalla mi ugrasicam ya onun ben *
Magazin konusunda 684 cevap paylaştı. Sen kendi tipine bak once spastik doğulu batili diye ayrim yapacagina
10 YorumlaMagazin konusunda 4,2b cevap paylaştı. yapcak birşey yok birkaç antepli arkadaşım da gayet hoş kişiler
00 Yorumla- Magazin konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılValla genellikle doğuludur yakışıklı düşündüğün kişiker. Tam bir hayal kırıklığısın.
10 Yorumla adam anasının a... dan çıkar topraktan degil ne alakası var şimdi dogulu olmasıyla
belirteyim orduluyum ama senin gibi insanlara çıldırıyorum00 Yorumla
+1 yılDoğu'da yaşayan K. rt mü oluyor? Doğu'da Türk aşiretleri de var.
02 Yorumla- +1 yıl
Babası kürtmüş sanırum burak özçivitin annesi t0rk
- +1 yıl
Terbiyesiz ya sansürlüyor bir de saygısız geri zekâlı
+1 yılYazık daha her Doğu şehrini ayni sanacak kadar cahiller cuhelalar var
01 Yorumla- +1 yıl
Babası kürt annesi türk melez yani
Gizli Üye(36-45)+1 yılDoğululara laf eden zihniyete nasıl cevap vermeli.
yöreyle mi insanın kişiliği- fiziği analiz edilir?00 Yorumlaşu an ırkcılkk yaptigini dusunyrm kıvanc tatlıtugda adanalı hatrlatrm da cok unlu var
11 Yorumla
+1 yılİnsan anasının... ndan çıkar memleketten değil hanım abla..
00 Yorumlaasıl malzeme doğuda zaten kızları olsun erkekleri gerçekten güzeller
00 YorumlaMagazin konusunda 809 cevap paylaştı. Valla bende bugün öğrendim Ben onun tipini yerim ya askım benim :D
00 YorumlaSizin o bilecikte her turlu irktan insan varken bunu soyleyebilmen cok manidar
00 YorumlaSekere9898 misin nesin ben bosna gocmeniyim ama senin gibi ırkçılardan nefret ediyorum lutfen defolup gidermisin cennet turkiyemden?
00 Yorumla
+1 yılAsil yakisiklilar dogudan cikiyo yalniz :D
10 Yorumla- Magazin konusunda 14b cevap paylaştı.
+1 yılo ekranda gördüğün cogu kisi doğulu.
22 Yorumla- +1 yıl
Ya abartma çoğu filan değil. Genelde muhacır göçmen sarışın güzek görünümlü insanlar ünlü
- +1 yıl
he he tabi :)
+1 yılIrkcılık yapıyorsun farkındamısn?
22 Yorumla- +1 yıl
Benimki ırkçılıksa herkes ırkçı
faha dün erkek arkadasım knkam diyotdı kürtlerden 1 kaç kişi hariçinde güzel yakışıklı çıkmaz diye
+1 yılneresi yakışıklı acaba :/
23 Yorumla- +1 yıl
Kızım sen prenses misin sanki burağı begenmiyon.
şaka bir yana doğu standartlarının üstünde - +1 yıl
Gaziantep'i gidin görün
- +1 yıl
cidden begenmiyorum. hele o bıyıklar. hayattan soğutuyor.. dogru standartlarnın üzerinde olabilir ama bişey diyemem.
- Magazin konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılBence hiçte yakışıklı değil .
00 Yorumla - Magazin konusunda 511 cevap paylaştı.
+1 yılyakışıklılığı bölgeye bağlaman ne kadar aptalca ya
00 Yorumla
+1 yılo esadüf olmuş bence kız kardeşi kaka ya benziyo
00 Yorumla
+1 yılEsmer adam ya tam doğulu tip nesi güzel.
02 Yorumla- +1 yıl
Bide bana ırkçı diyolar çirkinler abi
- +1 yıl
Evet bence de.
Ne cahil insanlar var ya. şekilde görüldüğügibi
22 Yorumla- +1 yıl
Bilecik bozüyükte herkes cahil
- +1 yıl
Eğer böyle düşünüyorlarsa evet cahiller. Bir kere aşağıda kürt muhabbeti yapmissin. Dogu, tamamen kürtlerden oluşmaz. türkü var, arabı var, zazası var, çerkezi var. ve diyelim ki kürt olsun. insan ırkını kendi belirlemez. sırf etnik kökenlerinden veya memleketlerinden dolayı insanları hor görmek basitliktir.
Ne salakca bir mantik
11 Yorumladoğuluların çoğu yakışıklı
00 Yorumla
+1 yılSen Nasıl batılı olduysan o da Güneydoğulu
00 YorumlaÇok enteresansınız...
00 Yorumla
+1 yılçokta yakışıklı bulmuyorum
00 Yorumlag. antep doğu değil g. doğu bire cahilll
00 Yorumla
+1 yılgaziantepliler cirkinmi dostum =D
00 Yorumla- Magazin konusunda 460 cevap paylaştı.
+1 yılkız bizden cıktıı :D gel sarılalım senlee
03 Yorumla- +1 yıl
gazinatep Türkmen şehri yalnız :)
- +1 yıl
Babası kürt annesi türkmüş burağın
- +1 yıl
hmm var ya oralarda evlilik cok
Gizli Üye(30-35)+1 yılufff sana be salak şey :/
10 Yorumla
+1 yılKenan DOĞULU?
06 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl