Küs olduğum arkadaşım kanser oldu barışmakla doğru mu yaptm

Çok yakın bi arkadaşımla(kız) aynı sınıftaydık kardeşi gibiydik hatta kardeşten öte..hep onun iyiliğini istedim onun için herşeyi yaptım ama daha sonraları benden kopmaya başladı soğuk davranmaya başladı beni gördüğünde yüzünü çevirip gidiyordu sebebi belirsiz..benim bi sevgilim vardı işte bu arkdaşm sevgilimi hiç sevmiyodu hep biz konusurken aramıza girip tartsma cıkarmak istiyodu benim sevglmi ailem bilmiyordu bigün durduk yere babamı arayıp herseyi anlatmıs kızın dısarda erkeklerle bulusuyo demiş fotoğraf cekip faceye atıyo felan demiş babam bana bişey demedi ses cıkarmadı arkadasıma kızdı sanane benım kızımdan yaptığn doğru değil gelip burda en yakın arkadsnı bana söylüyorsun babayla kız arasına girlmez felan dedi..banada kızmadı..tabi bu oly okulda duyulnca arkadsları buna düsman oldu buda kenedeni temize cıkarmk icn bana iftira attı..en yakın arkadslarmla aramı bozdu..nefret ettim ondan konusmuyordum..bikaç gün sonra kanser olduğnu duydum sok oldum ne kadr nefret etsemde o kadar üzüldüm kı anlatamam basımdan asağı kaynar sular dökldü snkı..ilk gün hiç konusmadım 2.gün gdip gecmis olsun felan ddm soncta o kdar yasnmıslk var ddm..sonra arkdslar araya grip bzi barıstrdı..ama ben güvenemiyorum eskisi gbi olamıyorum sizce doğru olanı mı yaptım yoksa doğru olan geçmiş olsun diyp arkdslık etmemek miydi?
Küs olduğum arkadaşım kanser oldu barışmakla doğru mu yaptm