Büyük çoğunluğumuz sabah 5 ile 9 arasında işe giderken evde değil dışarıda öğlen yemeğine kadar atıştırmalık bir şeyler alırız. ( Poğaça, börek, simit, çay vs...) Sizler, sabahları tamamen hijyenik ve lezzetli evde hazırlanmış ve sıcak şekilde muhafaza edilen bardakta mercimek çorbasını mı yoksa yine evde hazırlanmış taptaze muffin ve yanında sıcacık çay veya ılık süt veya tercihe göre nescafe mi tercih edersiniz? :)
1. Sıcacık mercimek çorbasının yerini hiçbir şey tutmaz sabah işe giderken,
2. Taptaze muffin kek sıcak çay, ılık süt veya nescafeyle birlikte yerim yerim :) ( Bu arada fotoğraftaki muffinleri ben yaptım, çikolatalı kakaoludur kendileri :) )
1. Ben genelde kağıt bardakta sıcacık mercimek çorbasını tercih ederim
2. Taptaze muffini sıcak bir içecekle tercih ederim
3. Diğer... ( Lütfen ankete katılmanın dışında görüşlerinizi de yazarsanız memnun olurum )
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Sabah saat 5 ile saat 9 arasında evde kahvaltı yapmadan işe gidenler hangisini tercih edersiniz :)?
Kendim yaptım diye demiyorum, çikolatayla birlikte nefis oldu fotoğraftaki muffinlerim cidden :) Bence de ılık süt + muffin iyi bir ikili olur, peki sence 1 adet muffin ve ılık sütün ayrı ayrı fiyatları nasıl olmalı ki sen her sabah uğrayıp almak isteyesin söyle bakimm :)
En İyi Cevaplar