Çok yıkayınca eskiyor, az yıkayınca da özellikle koku yapıyor. Pantolon ya da eşofmanı kaç kere giydikten sonra yıkarsınız?Eskimemesi için Pantolon, Eşofman Kaç Günde Bir Yıkanmalı?
Pantolon ya da eşofmanı kaç kere giydikten sonra yıkarsınız?
Kıyafetlerimizin uzun ömürlü olması bizim için ilk tercih. Bunun için kumaşına kadar dikkat ediyoruz ancak yıkama talimatlarına uymak da oldukça önemli. Yıkama talimatına uyularak yıkanan giysilerin ömrü daha uzun oluyor. Tabii bunun yanında deterjan kalitesi de önemli bir detay. Çamaşırlarımızı yıpratmayacak, tekrar tekrar yıkamaya gerek duymadan lekeleri çıkaracak bir deterjan şart.
Eskimemesi için Pantolon, Eşofman Kaç Günde Bir Yıkanmalı?
Pantolon kaç günde bir yıkanır?
Pantolon kaç günde bir yıkanır?
Kaç günde bir yıkanacağı pantolonun kumaşına göre değişiklik gösterebilir. Kot pantolonlar sertleşmemesi ve yıpranmaması için sık sık yıkanmaz. Ancak diğer kumaşları kaliteli bir sıvı çamaşır deterjanı ya da toz çamaşır deterjanıyla yıkama talimatlarına da uyarak 5-6 kez giydikten sonra yıkayabilirsiniz. Tabii çok kirlendiği durumlarda da beklemeyin derim.
Pantolon kaç derecede yıkanır?
Pantolon kaç derecede yıkanır?
Kot pantolonunuzu uygun çamaşır deterjanı ile 30 derecede yıkamanız tavsiye edilmektedir. Makinenizin düşük sıkma içeren programını seçerseniz pantolonunuzun ömrü daha uzun olacaktır.
Kot pantolon 40 derecede yıkanır mı?
Kot pantolon 40 derecede yıkanır mı?
Kot pantolonların yıpranmaması için en ideal sıcaklık 30 derecedir. 30 derecelik ısı ve hassas program seçimi kot pantolonlarınızın ömrünü uzatacaktır.
Eşofman kaç günde bir yıkanmalı?
Eşofman kaç günde bir yıkanmalı?
Eşofmanlar daha çok pamuklu kumaşlara sahiptir. 2-3 kez giydikten sonra yıkamanız tavsiye edilmekte. Önerilen sıcaklık derecesi ise 40 derecedir. Eşofmanınızı özellikle spor yaparken giyiyor ve terliyorsanız çok fazla bekletmemenizi öneririm.
Kendim için cevaplayacak olursam; ben bir kez giydikten sonra bir daha giyemediğim için her seferinde yıkamayı tercih ediyorum. Bunun için hep indirimden alışveriş yaparım :D Daha uygun fiyatlı ama çok seçenekli parçalar alırım ki değişimli olarak giyebileyim. Kıyafetlerimin uzun ömürlü olmasını ise Rinso Çamaşır Deterjanına borçluyum. Rinso'nun renkliler, beyazlar, hassas çamaşırlar için farklı farklı seçenekleri bulunuyor. Aynı şekilde toz çamaşır deterjanı ve sıvı çamaşır deterjanı bulunuyor. Kıyafetlerinize uygun olan seçeneği alabilirsiniz. Benim için toz deterjan ya da sıvı deterjan fark etmiyor çünkü Rinso'nun gücü ikisinde de aynı :)
Şu kızların vajina koku muhabbetleri miğde bulandırmaya başladı artık ya. :) Pantolonunu yıkayacağına önce vajinanı yıkar temizlersin A kısmı koku yapmaz.. Bu ara pantolonu alır almaz zaten bir kere yıkar. Sonra giyerim. Kirli değil 2 hafta bile giyerim..
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Valla yaradılış boyle yapcak bısey yok. Vajina zaten her lavobo ıhtıyacından sonra yıkanıp tmızlenır ancak velakın genede oluyo koku sonucta nemli bir organ.
Bir gün ile sınırlandırılmamalı aslında.. Ne kadar giydiğinize ve hangi şartlarda giydiğinize bağlı.. 1 günde değiştirip yıkadığım da oluyor, haftadan haftaya değiştirip yıkadığım da..
bizde t*şak sizde vajina kokusu.. traş ettikten sonra bir haftaya kadar giyebiliyorum. normalde 3 gün (sadece işten geldikten sonra yatağa girene kadar, günboyu değil)
Zannetmiyorum bir kez giydigindd koksun sonucda camsiri var direk temas etmiyor ya kokuyorsa bir gunde kesnlikle temizlikde eksiklik vardr derim yani hic de kokmuyor koksaydi sevglmde kokardi bir gunde
At kafalı ne alakası ergenlikle var ben daha bir kere üstümün başın koktuğunu bilmem 2-3 günde bir mutlaka duşumu alır her günde şacımı yıkarım pantolonun koktuğunu ilk defa senden duydum demekki kokutucak kadar gitmişşin pisliik
En İyi Cevaplar