Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSelam, giysilerimizi her giydikten sonra yıkamaya kalkarsak bu durumla ne psikolojik olarak ne de ekonomik olarak baş etmemiz pek mümkün değildir. Ancak bizler vücudumuzu temiz tuttuğumuz sürece, yani vücudumuzu her gün yıkadığımız (saç iki günde bir) olacak şekilde temizliğimize dikkat edersek, koltuk altı deodarantları kullanırsak, iç çamaşırlarımızı sık sık değiştirirsek çamaşırlarımızda pek de koku oluşacağını sanmıyorum üç beş saatlik zaman diliminde sağlıklı bir vücutta şayet yaz sıcağı yoksa çok da koku oluşmaz. Oluşursa altında başka sebebi olabilir.
O yüzden çok terlemiyorsan 2-3 kere giymediğim kıyafeti hemen yıkamana gerek yok.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Selamlar,
Terleme olayı bende çok oluyor. Fakat Allah'tan hiç kokmuyorum. Tabi kokmuyorum diye aynı şeyi 3 gün üst üste giymiyorum. Genel olarak 2 giyimden sonra yıkamayı tercih ediyorum. Sadece insanın kendi değil. Dışardan gelen toz, toprak ve gözle görülmeyen etkenler kıyafetlere yapışıyor. O yüzden hijyen açısından çok uzun süre giyilmemeli ve sık sık yıkanmalı.00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
14
Cevap
13Cevap
Merhaba, dedikleriniz sonrasında insan düşünüyor. Acaba bu giysiler ne zaman yıkanmalı? Tam olarak kirlenmeyen çamaşırlar uzun süre dayanabilir. Ter olmuyor demişsiniz. Ter olmuyor dense de en ufak harekette bile bu çamaşırlara yansıyabiliyor. Çalışılan ortamın kokusu çamaşıra sinebiliyor. En basitinden yaşadığınız yerde özellikle de kış aylarında bacalardan çıkan dumanın kokusu bile sinebiliyor. Bu da çamaşırın daha sık yıkanmasını gerektiriyor. Örnek olarak kendimi vermem gerekirse, en fazla 2 defa giyip yıkamaya çalışıyorum. Çünkü insanlarla olan sosyal ilişkiler, kıyafetlere daha fazla özen gösterilmesinin yolunu açıyor diye düşünüyorum.
00 YorumlaMerhaba, Bu kıyafetin nerede kullanıldığına ve ne kadar kirlendiğine göre değişiklik gösterebilir. Sonuçta ev içerisinde giyilen kıyafetler haftada bir yıkanılsa bile sonuçta çok fazla kirli olmadığı için sorun olmayacaktır. Tabi dışarıda giyilen kıyafetler, özellikle de bu korona zamanında her gün yıkanılmalı ve hijyenik çamaşırlar elde edilmelidir.
10 Yorumla1.
Çamaşırları yıkamadan defalarca asla kullanamam. Midem bulanıyor tiksiniyorum. Ter olsun olmasın sen onla dışarı çıktın dünyayım pisliğini üzerine alıyorsun.30 Yorumla2 defa giyildikten sonra yıkanmalı
Üstüne bir şey dökülür vs tabiki anında
Ama bazı tshirtler bluzler kışın ter yok bir şey yok kokmuyor 3e çıkabiliyor yıkamadan balkonda havalandırma şartıyla tabi yoksa elbet kokar00 YorumlaValla ben bi kere dışarda giydgm kıyafeti direk makineye atıyorum pandemiden önce 2 e kere giyiyord um ama artk 1 kere giydikten sonra direk makine
00 Yorumla
+1 yılBen bir kere giydikten sonra çıkarıp yıkıyorum. Dışarının tozu, kiri illa ki üstünde kalıyor. O yüzden bir kere giymem yıkamam için başlıca sebep.
10 Yorumla
+1 yılBen evs gelince direkt kirli sepetine atıyorum, dışarının pisliği üstünde kalıyor tekrar giymem
00 Yorumla
+1 yılnasil rahat editorsan.. ben iki günden fazla giyemem
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılMinibus otobus gibi bir seye biniyorsan kalabalik ortamlara giriyorsan bir gun giymelisin bence
00 Yorumla
+1 yılHadi ordan yalancilar en fazla 2 gun giyiyorlarmis
Disarda birsuru insan goruyorum ustudneki tisortu pantolonu enaz 3 ay degistirmeyen00 YorumlaTişörtler bir kere, pantolonlar iki kere giyildikten sonra yıkanmalı bence
00 YorumlaTabikide 2 defa giyildikten Sonra Yıkanması Daha Sağlıklıdır
00 Yorumla
+1 yıl2 kez giydikden sonra bence
00 Yorumla
+1 yıl5 günde bir yıkayabilirsin
00 Yorumla
+1 yılEn fazla 2 kez giyerim.
00 YorumlaEn fazla 3 giyimden sonra bence.
00 YorumlaEn fazla 2 ama ben 1 kere kullanıyorum
00 YorumlaEn az iki gün giyebilirsin
00 Yorumla
+1 yılben her giydiğimde yıkıyorum..
00 Yorumla
+1 yıl3 ay
00 YorumlaMaksimum 2 gun bence
00 YorumlaBaktın kokuyo yıka knk kokmuyosa eğer devam et 😂
00 Yorumla
+1 yıl2 kere öğrenci evi olarak özen gösteriyorum
00 Yorumla
+1 yılHergün değiştiriyorum.