Bu dövmeyi Yaptircam yarın fakat yazısı olsun mu olmasinmi karar veremedim ve yeri iyi mi başka nereye çizilebilir. ? Yardımcı olursanız sevinirim+1 😊

Yaptırmaman daha iyi olur. Her görenden alevi damgası yersin. Kötü gözle bakanlar oluyor.
Alevi bir tanıdığım sırtına hz. ali dövmesi yaptırmış. Kötü şeyler söylemelerinden dolayı ölüm kalıma kadar olaylara gidecek durumlar yaşamış.
Zülfikar'dan Başka Kılıç! ALİ'den Başka da Yiğit Yoktur!
La Feta İlla Ali, La Seyfe İlla Zülfikar
Ya ALLAH! Ya Muhammed Ya Ali
Harika bir dövme ama bence yazısı olmasın tek başına kılıç zaten anlamını belli ediyor.
beyın olarak gelişmeyı tam başaramamış ülkede sırf o dövme için saldırabilirler dikkat
Sen gelisememisin bence
Cevap
14Cevap
Yazısı olmasın zülfikar zaten hz alinin elinde zülfikardır onu temsil eder (alevi değilim)
Dovmenin yeri gayet iyi ama yazıya gerek yok dövme zaten açıklayıcı olmuş.
Omzuna olabilir ya da daha küçük bileğine ensene olabilir ve bence yazı olmasın😊
Alevi değilim sonradan gördüm yazıyı bu arada
Dövmenin her türlüsüne karşıyım..
İslamiyetin hak ve doğruluk kılıcı zülfikar bile olsa bu karşıyım..
Ben alevi değilim ama severim her insan da var dangik ve sağlam insan o yüzden önce insan olsun yeter 🙏 dövmeye de gelirsek bir o kadar dövmem var fikrim isim yazmasan daha iyi zaten zülfikar kendi başına yeter 👍
İnsanin dövme yaptırması dinen lanet edilmesine sebeptir. Alevi olmasi veya baska bir meshebe tabi olmasi fark etmez. Hazreti Ali yi sevmek kurallarina uymakla olur resmini veya kilicini vucuda kazitarak degil. Gönule kaziyarak olut
Ya Allah ya Ali ya Muhammed
Bende aleviyim genelde gurbetçilerimiz yaptırıyor bu dövmeyi ama ilerde bende yaptırmayı düşünüyorum. Yazıyla yaptır tabi ki
Hz Ali (R. a.) böyle görseydi sizi yazıklar olsun derdi size gerçekten yaptığınız iş işmi şeytan sizi kendine çekiyor haberiniz olsun
tek başına zülfikar daha iyi olur yeri güzel
Karar verdin he sonunda
Bence olsun kardeşim.
Alevilerle ne alakası var?
Yazmasan daha iyi
Olsun harika duruyo
Alici arkadaşlar hep şov peşinde
yazıya gerek yok
yazıya gerek yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar