evet baylar bayanlar video burada
bu videoyu izleyin ve tecrübeli kimselerin cevablarını bekliyorum
bu videoyu izleyin ve tecrübeli kimselerin cevablarını bekliyorum
Tarihi olaylar döneminin şartlarına göre değelendirilir çoığu zamanda anlaşılamaz. efendimiz müşriklere hitap ettğinde bu sözleri nerden öğrendi nasıl böyle konuşbiliyor diye şaşırdılar yani o dönemin ağzıyla o dönemin insanlarına sesleniyor yine şaşırıyorlar anlamıyorlar daha şurda 150 yıldır dünya da bilim seviye atladı 150 yıl öncesine git ordan da 400 yıl öncesine dünyayı yine düz bilenler var ineğin boynuzu vs kuranı inkar etmek için düzmüş falanmış filanmış çok saçma yani. ingilizceden yola çıkarsak f*ck diyor biri lanet olsun biri s... afedersiniz biri hayır olamaz gibi saçmalıyor videonun izlediğim kısmı için yazdıklarım bunlar. Doğu batı muhabbeti. Türk hakanları doğuınun batının hükümdarıyız vs derlerdi onlar için o zaman sadece orası vardı doğu batı deyince ulaşabildikleri bildikleri en uzak yerdekiler arasındakilerin hükümdarıyız diyorlardı bunu en iyi tarihçiler açıklar.
Sana göre birilerine göre Kuranda bu hatalar var mantık vs türlü hatalar var ee buyrun gidin yazın çizin aklına fikrine güvendiğiniz biri bugünün insanın anlayamayacağı bir kitap oluştursun peygamberim desin tanrının gönderdiği elçiyim desin. o günün insanları anlamıyordu hadi sizde müthiş zekanız ile bir kitap oluşturun
videoyu izlemeden yorum atanları ciddiye almıyorum
bende sizin yazınızı okumuyorum yani
hepsini izlemeden cevab yazma o zaman
tamam izlediysen bak sana ne diyeceğim eskiden dünyayı düz biliyorlar peki dünya yuvarlak dediğimizde de dünya kurana göre yuvarlak diyorlar o nasıl oluyor yani bilime ters olunca kuran tahrif yapıyorlar ve kurana göre dünyanın yuvarlak olduğunu aynı zamanda da mucize olduğunu söylüyorlar oysa ki eskiden kurana göre dünya düz diyorlardı?
Kurana göre dünya düz diye kimse söylemedi uydurma suudi beyinsizlerin sapık iranın dediklerin beni bağlamaz bugün tapılan avrupanın da orta çağ rezaletini çok iyi biliyoruz en ufak buluşta kafaları uçuran kafa uçurmak içinde meşhur aletler geliştiren bir zihniyet. Kuran da her şey var der birileri hayır her şey yoktur kuran da her şey olack olsaydı en az 200 bin sayfalık kitap olması gerekirdi o kadar cahiller var ki kuranda neden şu yok bu yok tavşan yok fare yok uçak yok diyorlar. dünyanın düz oldğunu da söylemiyoryuvarlak olduğunu da dünyadan bahsediyor yani 3 olasılık var 3ü de olasılık dahilin de ile inkar edemezsin yani. ben bir konuda yorum yapmıyorsam bilmediğim anlamına gelmiyordur bu
suudi arabistan gerçek islamı yaşıyor
varya pipimi sağa sola sallasam klavyeye birkaç şaplak atsam movie makerde daha anlamlı video hazırlarım, bu videoyu hazırlayanın kafasına inek osursun
hepsini izlemedin dimi
İzledim
Kutupta yasayan insanların cogu nerde
Bilim için gidip yasıyorlar
Ayrıca dünya yuvarlaksa düz durduğumuz yerde eğik durmamız gerekirdi dimi
Galileyi bile idam etmediler mi bu sebepten tek sorunu islama bagdastırman saçma.
Devamını da izlemedim. Y
yarım izleyip saçma cevablar verme o zaman tam izle tam cevab ver
Sana bu video mantıklı mı geliyor?
tabi ki mantıklı ben medreselerde 3 senemi geçirdim neyin ne olduğunu gayet iyi biliyorum sonra ateist oldum zaten hepsini izle videonun sonra cevab yaz lütfen
Iyi halt yedin
ön yargılarınızı aşamıyorsunuz gerçekler acı tadamıyorsunuz
He He.
acaba anan baban yahudi olsa sen gidip gene müslüman olur muydun?
Anası babası Hristiyan yahudi olup kendisi müslüman olan cok kisi var.
Bunlar senin körlüğün mü
Haddini bil.
Bir kişinin salaklıgını herkese yükleme.
Aynı konu üzerinden gidemem diyosan farklı konu acmıcan evladım.
aynı konu merak etme islamın doğruluğu yanlışlığı idi konu
Bak ister inan ister inanma ama kimsenin inancına dil uzatma, dinimizden çıkanın cezası ölüm olmadığı gibi başka dine inanların da bu dünyada herhangi bir cezası yoktur, senin gibi çıkıp konuşan birkaç gerizekalının lafını İslam'a yayamazsın. Kafirun Suresi oku sen kendi yoluna biz kendi yolumuza
Cok saçma kulvardasın
kafirun suresi meke döneminde geçerliydi sonradan tevbe 29 ve enfal 39 inerek kafirun suresinin din özgürlüğünü kısıtlamıştır
İşinize gelen ayetleri genele yayın gelmeyenleri belli bir döneme sığdırın, Tevbe Suresi Medine zamanı artık Müslümanların birçok şeyden mahrum bırakılması sonucu gelen savaşın ayetidir ve savaşmak sadece kılıç kalkan kuşanmak da değildir.
@harrybosch önemli olan selefi menhec üzere yorumlamaktır yoksa sizin yorumunuza kalmadık merak etme
o zaman bana ve benim gibilere açıklamayacaksın
@harrybosch tabi ki siz zaten gerçek müslüman değilsinin körü körüne uyuyorsunuz bana ne sizden
senin bilip bilmemen önemli değil zaten, Yaradan bilsin yeter bana
Sen musluman bile değilsin laan ne bahsediyon
olsun medreselerde geçti 3 senem tefsir hadis fıkıh okudum bilirim ben
Bilmek yetmiyor ve yanlıs biliyorsun.
merak etme doğru biliyorum islamın aslı selefiliktir
Hayır bu tarz slaytlı bir videoyu hiçbir şeyi kanıtlamaz :)
İslam da kusur yok sorun müslümanlar da.
1 milyar insanın başka tarafından anladığı bir din mükemmel olabilir mi
Cevap
3Cevap
Biz müslüman olarak bu tür videolara inanmıyoruz sen kendi yolunu çizersin..
evet anan baban müslüman olduğu için müslümansın körü körüne izliyorsun yoksa sende müslüman olmayacaktın
iyiki de annem babam müslümanmış diyorum
işte sen aslında islam doğru din olduğu için değil sadece anan baban müslüman diye müslümansın
bak ben ne dedim "iyi ki de".. yani mutluyum huzurluyum Allahıma bin şükürler olsun
ön yargılarını aşamayacak kadar korkaksın seninki inanç değil sadece korku ya varsa cehennem o zaman müslüman kalayım meselesi birçok din bana inanmazsan cehenneme gidersin diyor neden islamı seçiyorsun ki
Bana Allahın olmadığını kanıtla sana yemin olsun islamdan vazgeçeyim
bak birşeyin olmadığı değil olduğu ispat edilir mesela 2miz diyoruz ki şu odada televizyon var bende yok diyorum sen bana olmadığını ispat et diyorsun ne kadar saçma senin ispat etmen lazım göstereceksin olduğunu anlayacaksın sen allahın olduğunu ispat et hadi madem herşeyin yaratıcısı allah peki allahı kim yarattı?
bak bu konuyla ilgili on numara yazı lütfen oku..:
https://eksisozluk.com/entry/6259739
sen benim attığım videoyu izlemiyorsun ben senin gönderdiğin yazıya neden bakayım ki?
vidoya cevap: Maddeyi kim yarattı? Açıkla..
tek tanrı yaratmış olması şart değil birden çok tanrı da yaratmış olabilir bu sorunun cevabı mechul açıkcası pek çok ihtimal var
yaa..
Arkadasım basit örnek veriyorum. .
Bir kalemle iki kisi nasıl yazı yazabilir vd bu kadar kusursuz resim yapabilir. .
Iki el karısınca olaya bile nasıl mag oluyor.
Ama maf olan tek sey insanların hatalarından dolayı oluyor
E bu da tek yaratıcıyı göstermez mi.
Ama sen inanmayı reddettiğin için senin için göstermez
televizyonun olmadığını ispat edememem televizyonun var olduğu manasına gelmez
yarenbilsen sana bak ne diyeceğim biz tek başımıza plan yaptığımız zaman mı yoksa 10 kişi plan yaptığımız zaman mı ortaya daha iyi plan çıkar tabi ki 10 kişi neden daha iyi güçlerimizi birleştiriyoruz birlikten kuvvet doğar tek tanrı olmak zorunda değil 2 tanrı da anlaşır yaparlar illa ki kavgalı olmak zorunda değiller
Kavgalı mı dedik abi salak l*n bu. on saattir anlamıyor.
@yarenbirsen ne kadar uğraşırsan uğraş en fazla deist yaparsın islam çok saçma
Soran sadece İslamî kötü bulman da senin sacmalıgın. Daha Faydalı islerle ugras
Aynen ya
Varsa ilahiyatçı gelsinde sustursun sunu
ölünce anlarsın
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar