Kaşlarım inceydi bende uzatmaya karar verdim ve şu an bu durumda. Kaşlarim cok cok kalin telli ve çok belli oluyor uzayana kadar ne yapmam lazim suanki halleri cok kötü

Cam Cilt
Bebek Bakımı
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Ben göz kapağıma yakın olanları alıyodum oraya kadar uzatmana gerek yok sonuçta. Birde üst tarafta en yukardakileride alıyorum hep uzatsamda. Yani kısaca sadece nerede kaş olsun istiyosan oraları ve çok yakınlarını uzat. Bendede öyle kalın tel uzatınca korkunç gözüküyorum :)
Göz kapağınla aynı hizada resmen kalınlaşsa bile orada olacak mı sanki biraz düzelt
Ya hiç bozmak istemedim aslında iyice doğal haline gelsin oyle aldiririm diye dusundum. Kaşlarım cok gür malesef :(
Canım kesim yapma üstlerede pek karışma ama alt kısmı çok içeri girmeden biraz toparla bence
harbiden kötüymüş. ama kötü olan kaşların değil cildin.
Krem yuzunden yagli duruyor. Cildim gayet saglikli herkeste begeniyoe
hmm kusura bakma o zaman kaşların kötü ama gözlerin çok güzeeeell
Uzaktan çeksen ölür müydün? Korktum bir anda açınca...
Hahaha afedersin :D
Cevap
29Cevap
https://i.hizliresim.com/p9oNQL.jpg
Kesinlikle böyle olmalı çok yakışıyor gözlerin muhteşem zaten üşenmedim uğraştım 😊
kendini mahfetmişsin bence bir ay hiç dokunma tarağı geçir makine ile üste gelenleri al
kaş kalemi kullan hızlı uzaması için badem yağı kullan
Bu Yöntemi Deneyin. https://akk.li/pics/anne/jpg
Sabretmekten başka bir çare yok belki kaslarını doldurmayi denersen olabilir ama yine boya olduğu belli olur sanırım
Kontur kas var bir dene ya da gecici sure kalem cekeblirsn kaslar icin
Kaşlarim cok cok kalin o yuzden kalem sursemde far sursemde fayda etmiyor uzaktan çakıyor kaslarim
Kas diplerinden alma diğer yerleri al çok kötü duruyor boyle
kaşına yakın olanlar hariç etraftakileri al o kadar kalınlaştırcak halin yok zaten, yavaş yavaş halletmeye çalışırsan dikkat çekmez
Kaş farı ve kaş maskarası alıp Kaşlarını boyayıp sabitle uzayana kadar böyle idare et
Ne kadar süre öyle idare etmem gerekir sence? Yaklasik 5 gündür aldırmıyorum ve bu haldeler.
İstediğin şekli verebilene kadar. Ben bilmem ben Kaşlarımı almıyorum ve o ürünleri de meraktan alıp bir kere kullanıp kenarı koymuş biriyim yani sadece bir tavsiye verdim.
vazalin sür her gece ve kaş farıyla gizle ben öyle yaptıım 1 ay dayancan :D
Nekadar da kendini bilen bir kız demiş.. Amaç kaş değil tabiki, iyi iyi gözlerin... beğendik..
Amacim kendimi begendirmek olsaydi gozlerimi degil baska yerlerimi koyardim. Burnum guzel dudaklarim guzel yuzumu komple koyup oyle tavsiye alirdim. Cok akillisin ya sen salak herif
Tesekkurler
kaşları boşver gözlerin çok güzelmiş l*n :D
Tesekkurler :D
rica ederim kaşların içinde badem yağını tavsiye ederim bırak ince olmasınlar alt taraftakiler alınmış ve üstte çok altta hafif çıkıyo bu kötü gözüküyo gür olsun güzel olsun :D
Allah aşkına açık konuş, neyi normal bir gözden farklı geldi çok merak ettim :d?
bilmiyorum bana kötü gelmedi fikirlerimede güveniyorum. :)
badem yağı sür 2-3 saat kaldıktan sonra temizle tekrar, birkac gün sürsün
Heryerini salman gerekmıyo bırakacagn kadarını bırak gerisini al
Kaş değilde eyeliner ı beğendim :)
Her gün eyeliner çeke çeke elim alıştı 10 saniye sürmüyor çekmem :) tşkrlr
Umarım :)
Benim kaslar seninkinden de kalin😁bende bir ara aşırı inceltmistim ve kalinlastirmaya karar verdim hiç ellemedim 3 ayda istediğim gibi oldu yalnız senin aralarda boşluk var
Bende çok rahatsızım sertlesiyor rahatsız verici biraz dengeli hafifletince rahatlıyorum resmen o kadar kotu değil gayet normaldir kaslarım ama sertligini sevmiyorum
Öyle güzel eyeliner çekmissinki :o
Sabrin sonu selamettt
Kaşları bilmem de gözlerin çok güzelmiş
olsun ama gözlerin çok güzel.
tam iple girişmelik :)
Bir kuaföre git mümkünse.
kuaföre git canım;kendin bişey yapma
Beyler kaçınnnnnnnnnn D: D: D: D: D:
Yarın hemen bir kuaföre git, ya da şimdi git.
Ince kaş istemiyorum kalınlaştırmak içinde uzamasini beklemekten baska carem yok.
O nasıl güzel gözdür ya :)
Gözün hoş ama kasların gerçekten kötü duruyor
Gözlerin güzelmiş
Bnce kaslarin yeterli kalinliga gelmis
bir kuaföre danış bence
bence gayet guzel duruyor
Ne biçim kadın kası o be😄
Zeytinyağı sürüp yat
uuu felaket olmuş aynı benimki gibi
kaş boyası kullan en azında biraz hoş gözükür
Kalemle doldurmayı dene
gözler yağşi