Kaşlarım inceydi bende uzatmaya karar verdim ve şu an bu durumda. Kaşlarim cok cok kalin telli ve çok belli oluyor uzayana kadar ne yapmam lazim suanki halleri cok kötü
Ben göz kapağıma yakın olanları alıyodum oraya kadar uzatmana gerek yok sonuçta. Birde üst tarafta en yukardakileride alıyorum hep uzatsamda. Yani kısaca sadece nerede kaş olsun istiyosan oraları ve çok yakınlarını uzat. Bendede öyle kalın tel uzatınca korkunç gözüküyorum :)
İstediğin şekli verebilene kadar. Ben bilmem ben Kaşlarımı almıyorum ve o ürünleri de meraktan alıp bir kere kullanıp kenarı koymuş biriyim yani sadece bir tavsiye verdim.
rica ederim kaşların içinde badem yağını tavsiye ederim bırak ince olmasınlar alt taraftakiler alınmış ve üstte çok altta hafif çıkıyo bu kötü gözüküyo gür olsun güzel olsun :D
Benim kaslar seninkinden de kalin😁bende bir ara aşırı inceltmistim ve kalinlastirmaya karar verdim hiç ellemedim 3 ayda istediğim gibi oldu yalnız senin aralarda boşluk var
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Bende çok rahatsızım sertlesiyor rahatsız verici biraz dengeli hafifletince rahatlıyorum resmen o kadar kotu değil gayet normaldir kaslarım ama sertligini sevmiyorum
En İyi Cevaplar