arkadaşlar benim kaşım az birşey kalın ve üstünde aşagısında dagınık dagınık kıllar var yakından görüntüyü bozuyor haliyle ortadan da kıl çıkıyor alıyorum orayı ama kaşlarım bana kalın geliyor ve orta bitişme yeri dar ama kaşlarım çirkin görünüyor sizce toplattırmalımıyım? inceltsem sorun olur mu çok kafama taktım ailemde karşı çıkıyor yok felan cart curt diye gitmeyede utanıyorum hani erkek kaş aldırır mı diye utanıyorum gidemiyorum kuaföre felan kafam allah bullah sizce incetmelimiyim? resim kalitesi kötü olmuş k. bakmayın.
ya utancımdan gidemiyorum ki kuaföre bayan kuaförüne gitsem diyorum çekiniyorum utanıyorum bayanların içinde ne işim var erkege gideyim diyorum erkek kaş alır mı felan filan diye işte. evde alayım diyorum biraz fena canım acıyor ve ortasını alınca cımbız ile sivilce gibi birşeyler çıkıyor :/
ben kaşlarımı begenmiyorum ama ya utancımdan gidemiyorum ki kuaföre bayan kuaförüne gitsem diyorum çekiniyorum utanıyorum bayanların içinde ne işim var erkege gideyim diyorum erkek kaş alır mı felan filan diye işte. evde alayım diyorum biraz fena canım acıyor ve ortasını alınca cımbız ile sivilce gibi birşeyler çıkıyor :/
En İyi Cevaplar