Erkekler neden Rus sever? Soru çift taraflı nedenlerinizi merak ediyorum..**
Cevabın nedir?
Soru çift taraflı dediğiniz için çift taraflı cevap vereyim. Birinci tarafı salata olarak değerlendirirsek herkesin damak tadı farklıdır kimi Rus sever kimi Amerikan, kimi Çoban :)) diğer taraftan bakarsak erkeklerin çoğu kadınları daha çok cinsel bir obje olarak görüyor (evlenecekleri hanımları bunlara dahil etmiyorum) haliyle de fizik olarak her zaman daha çekici olana yöneliyor. nedir bu fizik uzun boy, sütun bacak, güzel gözler, pürüzsüz ve beyaz ten düz ve uzun saçlar vs. bunları birarada bulunduran ırk Rus olduğu için erkekler Rus sever
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Diğer konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılRus sevmezler...
Rus öpmek isterler...
Çünkü ''Basit Erkek''
''Basit Kadın'' arar...
Ruslarda basitledikleri için kendilerini...
''Erkekler Sever''
''ADAMLAR'' sevmez.1412 Yorumla- +1 yıl
@Şurimşine en fazla eksi verirler kardeşim :)
gerçeklerden alınan varsa buyursun :) - +1 yıl
Helal olsun sana @NikotinKolik keşke diğer erkeklerde senin gördüğünü görebilse
- +1 yıl
bu arada desen moskova nerde fransada der heralde :D
- +1 yıl
@Binbanggd teşekkür ederim...
- +1 yıl
merak ettim kaç tane rus kız sana aşık oldu ya da edepli kaç rusla tanıştın istanbuldaki hayat kadınlarından ya da türkiyeye seks için gelenlerimi gördün ya da arkadaşların sana öylemi anlattı bilemedim
- +1 yıl
teşekkür ederim...
- +1 yıl
bizim bir dede rusa gitmiş, biz şimdiye kadar domuz sikiyormuşuz demiş dönmüş, anlatanların yalancısıyım. detayarı vermeyeyim, bana anlatan abla detaylarla anlattı.
00 Yorumla
çünkü herkese veriyorlar boş mezar bulsa girecek olan erkek türü için sence de ideal değil mi?
1013 Yorumla- +1 yıl
Aynenn sonrada biz kendimizi begeis kezban oluyoruz cok kiriliyorum cok
- +1 yıl
Haklisin ya iletisim kurmak zormus magaradan inmis gibi davraasinlar guzelce selam versinler ne var sanki
- +1 yıl
@adl_kopuz Kimsenin ne yaşadığını bilemezsin ve de kimseyi aynı kefeye koyarak yargılayamazsın ki yargılıyorsan senin adalet terazin bozuk olsa gerek.. sen saygı sevgi adına ne hakarete katlandın? Hakketmeyen birisine ne sövüş yapılır ne de saygı gösterilir bu oldukça net. Türkiye kadına şiddetten tecavüzden kadını aşağılayan davranışları gözümüze sokmaktan geri durduğu zaman erkeklerin egemen güç olduğunu varsayan ataerkil görüşü bağnazlığı sona erdirdiği zaman bunu tekrar görüşelim. Sadece kendi pencerenden değil de dışarısına da bak biraz. Sizin aranızda da birtakım dertlerden muzdarip olan insanlar olabilir. Tabi bu kişiler istisna benim nezlimde. İyi günler diliyorum çünkü kendini haklı çıkarmak için yine konuşacaksın konuşacaksın anlatamıyorum bazılarına ya da bazıları istediği gibi anlamak istiyor yorulmaya değmez.
- +1 yıl
Ben genel olarak bahsettim nasılki sizde genel olarak yorum yaptıysanız kişi olarak sizi söylemedim @Envyrium
Belki kadınlar fiziksel şiddete maruz kalıyor ki bunu kimse hoşgöremez ama erkekler çok çok daha fazla kadınlardan tavır ve psikolojik baskı görüyor çevremdeki insanların tamamı evli hiçmi mutlu olanı olmaz hiçmi evlendiği için memnun olanı olmaz hepsi bana ne güzel bekârsın imreniyoruz sana diyor. şaşırıyorum bunu duyunca oysa evlilik ne güzel bir şey ya da güzel olmalı çünkü öyle olması gerekiyor.
Birde ne olursa olsun bizim kadınlarda öz eleştiri ve empati denen bir şey hiç yok her ne olursa olsun mutlaka onlar haklı sence bu adalatlimi ? - +1 yıl
@adl_kopuz bayanları hâlâ aynı terazide ölçüyorsunuz... her evlilik güzel olmalıdır diye bir kaide hiçbir vakit olmadı elbet acı zamanları da olacak tatlı zamanları da meyve gibi. Bayanların empati kuranları da öz eleştiri yapanları da oldukça fazla siz denk gelememişsiniz ki hâlâ önyargılı tavrınızı sürdürüyorsunuz. Ne diyebilirim umarım tabularınızı yıkarsınız atomu parçalamaktan daha güç derler ya önyargıyı parçalamak öyleyse bol şans size.
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
14
Cevap
91Cevap
Bu Türk erkekleri kendi ülkesindeki kadınlarını kötüleyen tek millet oldukları için, bunlar vatanı da satar hainlik var artık hepsinde yani madem ruslara çok bayılıyorsunuz yallah rusların yanına gidin bu ülkeden hem vatan hainisiniz hemde ülkesindeki kadınına değer vermeyen tek milletsiniz, avrupada erkekler halbuki çok değer verirler kadınlarına bu şekilde konuşan rus veys alman erkek görmedim işte burdan belli sizin seks düşkünlüğünüz için onları övüp durduğunuz kimisi resmen hakaret etmiş ya bu kadar da uçkuruna düşkünlük olmaz ya sizönce aynaya bakın sonra rus , kore, alman, abd, ve diğer ülkelerin erkeklerine bakın öyle gelin zırlayın zaten türk kadını bunu önemsemiyor bize neden anlatıyorsunuz rusları çok sevseydiniz hepinizin yanında bi tane rus kadın olırdu dimi ya da ruslar sizi sevseydi , kimisi gelmiş bildiğin kin kusuyor hakaret ederek seviyesiz insanlar azıcık beyni olan kendi anadına, bacısına bakar önce seni sanki rus mı doğurmuş ki bu kadar anneni bile kötüleyecek kadar hakaret ediyorsun bütün türk kadınlarına senin nasıl bi abaza ve sapık olduğun burdan belli. Çok ahlaksızca bizde çok bayılmıyırduk size.
80 Yorumlaben rusya da yaşadım orada yaşadıktan sonra rus sevme meye başladım bir nahçıvanlı abim vardı onun annesi köyde ki bir anısını anlat dı oda şöyle kız istemeye gider teyze oğluna oradaki kızın annesi senin oğlan moskova da evli der diğer ide gülerek rusdan avrat olur mu hiç olsa olsa yoldaş olur der. avrat eş anlamın da kullanılan bir sözcük azerbaycan halkın da ben ce doğru para getirdiğin kadar mutludur rus kadını orada çok yanan biten eleman gördüm rus kadınımı örf adet her şey değişiktir güzelir mi güzeler ama o kadar sade ce güzeller dışı oda içi desen boş
20 Yorumlayorumları okudum.. hepsini.
Özet geçiyorum.
Erkekler
1- Rus=Fahişe
2-Ben yapmam öyle şeyler, çok kötü kaka kızlar (kızların gözüne girmek için takla atmalar)
3- 2 tane gerçekten yabancı / rus biriyle tanışıp arkadaşlık yapmış erkek gördüm..
Kızlar
1-Çok basit oldukları için , herkese veriyorlar (mış)
Kıskançlık resmen...
Açıkçası sende kendine yandaş arıyorsun. soruyu birşeyler öğrenmek için sormamışsın çok belli.
ha neden uğraşıp sana böle bir yazı yazdığımı bende bilmiyorum. belki ufkun azcık açılır10 YorumlaNeden çünkü onlar insan gibi davranır.
neden çünkü onlar sahip oldukları o fiziğe rağmen saçma sapan tavırlar içine girmez.
neden çünkü onlar merhaba dediğin zaman yavsakmisin demez.
neden çünkü onlar eğlenmeyi sever eğlenmenin sadece AVM köşelerinde mağaza vitrini seyretmek olmadığını bilir.
neden çünkü onlar sizin gibi sexe sapıklık iğrençlik demez ve seks için aşk diye saçmalık aramaz.( bunu söyleyince bazıları onları basit kadın diye yorumlar türk kadını annedir falan falan diye psikolojik algı yapma çabasına girer sanki onlar anne olamıyor ya da çocuk büyütmeyi beceremiyor acaba bizde kaç kadın onlar gibi kaliteli çocuğunu yetiştire biliyor?)
Onlarda Trip , Ego gibi insanı basitleştiren tavırlar yok.
neyse daha saymıyorum :)07 Yorumla- +1 yıl
Mesela basit bir örnek sana bir kaç dakika önce biriyle biraz muhabetmiz oldu özelde mesajla arada her hangi bir saygısızlık da olmadı ama muhabettin ortasında ben daha konuşmak istemiyorum dedi bende peki sen bilirsin diye yazacaktım baktimki engellemiş beni işte sizin hayatınız budur bu kadar basit ve öz güven yoksunusunuz :)
- +1 yıl
Ama ruslar çok ahlaksız
- +1 yıl
Ve siz ask seks demissiniz okey de herseyi sekse baglayin sonra da biz engelliyo olalim siz sapiksiniz rus kizlari tam size gore ahlaksiz acik sacik ayrica merhabaya neden yavsama diyelim bir selamin ne zarari olabilir
- +1 yıl
Bişeyler dedin ama ne dedin şimdi acaba kendinde biliyormusun onca şeyin içinden Seksi aldın geldin karşıma bide ahlaksız oluyorlar dedin yani illaki bişey diyerek savunma yapacaksınız bununda kendinize göre en etkili ve dikkat çeken şekli işi sexe ve ahlaksızlığa çekmek oluyor çünkü başka silahınız yok.
sana göre seks ahlaksız onlara göre değil bu kadar basit.
Bizim kadınlar sexe ahlaksızlik der ama dedikodu , aymazlık, bozuculuk fitnecilik laf taşıma yalan dolan hayat felsefeleri olmuş şimdi kimler daha ahlaksız acaba?
ve kalkmış bana sapık diyorsun sapık nedir acaba biliyormusun onuda bilmezsin. !
ZATEN Size göre seks isteyen kocalar bile sapıktır...
- Diğer konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yılcs623330.vk.me/v623330040/35255/hmJsetHjgQg.jpg
Ben Ukrayna'da yaşıyorum, bu da ukraynalı bir arkadaşım, bir iki şey geçti aramızda ama sevgilim falan değil, uzunca bir süredir de görüşmüyoruz.
Umarım soruna cevap olmuştur bu. Bu arada, bu kız oldukça güleç, eğlenceli ve az çok keman çalabilen birisi.00 Yorumla
+1 yılMerak etme artık rus kızları türkiye ye gelmiyorlar.
RUsların yüzde 75 i türkiye de tatilimi geçirmem diyorlar rusları göremeyeceğiz memlekette artık. Bundan dolayı rusların artık menfaatçi ve türk erkeklerini gerçekten sevdiklerinden değil türk erkeklerinin paraları için geldiklerini düşünüyorum. Güzel kızlar ama şu son haberlerden sonra soğudum onlardan.21 Yorumla- +1 yıl
Bütün kızların geneli yani paraya bakar bunun ırkı, dini, dili yoktur yani siz sanıyorsunuz ki türk kızları paraya bakar hayır öyle bişey yok aslında en çok türkler katlanır zaten fakirliğinize, ruslar gibi olsaydı paraya bakıp da bunu belli etmeseydi hepsi ruslar gibi bakımlı, olurdu😃
öyle bişey yok rus sevmiyoruz seven vardır ama azdır neticede anket yapsalar istatistiklere görede rus kızıyla evlenen erkek sayısımı çok türk kızıyla evlenen türk sayısımı burdan belli rus hastası olmadığımız ruslar tek tip sarışın ama türk kızları sarışın esmer kumral her çeşit var çeşit çeşit güzeli çirkini ne ararsan türkde ve bizim insanımız bizim kültürümüze uygun geleneğe önem veririz tabi ne rusu elin gevuruyla evlenmeyiz
20 Yorumla
+1 yılBirçok nedeni var.. Erkek talebini dile getirdiğinde, Rus istemiyorsa nazikçe reddeder, Türk tecavüze uğramış gibi davranır. Rus sıradan bir insan olduğunun farkında olarak konuşur, Türk kendini hint kumaşı zanneder. Rus her erkeğin ilgisini çekecek fiziksel özelliklere sahiptir, Türk 150 boyu ile kendini Claudia Schaffer zanneder. Rus yatakta takım çalışması yapar, Türk yatakta yastık vazifesi görür... Devam edeyim mi?
34 Yorumla- +1 yıl
Dip not: Rus kızları hakkında olumsuz yazan cevap sahiplerinin, Putin den başka Rus tanımadığına eminim..
- +1 yıl
bir uzun boy ve sari sac mi lazim
- +1 yıl
@Karpuzsuzcekirdek benim yazımda sadece fiziksel özellik mi vurgulanmış?
+1 yılBaşlik Türk erkekleri neden rus sever olmaliydi sanirim 😊😊
40 Yorumla
+1 yılNedeni Türk erkekleri de namussuz olduğu için. Kızları karışları da tripsiz herkese verirse rahat edecekler sanırım. Bunu istiyorlar dini imanı Bırakalım onlar gibi dinz davranıp ors… gibi yaşayalım istiyorlar. E? Nerede kaldı namus kavramı? Dininin önemi?
30 YorumlaTamamiyle yerli mamül :D
https://i.hizliresim.com/ZJV5X0.jpg10 Yorumla
+1 yılBen sevmem turk kadini favorim. Birde birtane azeri
62 Yorumlakadınları güzel tamam ama bu kadar sevme nedenleri medyanın dayatmasından başka bir şey değil zamanında rus kadınları türk erkeklerine bayılıyor diye dedikodu çıkardılar bizimkiler de aha rus diye üstlerine atlamaya başladı
10 Yorumla
+1 yılRuslar da esmerleri ve kumralları sever.
Sebebi farklılık, alışılmışın dışında olmak. Onlar bize göre farklı bizde o tende bayan yok diye, biz de onlara göre farklıyız esmerleri yok diye.00 YorumlaSende olmayan onlarda var
Sende olan onlarda yok :)))
Bu kadar fiziksel olarak demiyorum bunu
Rus Kadınları bayılmıyor TÜRK erkeklerine
Aradaki bir şeyi kaçırıyorsunuz10 Yorumla
+1 yılben hiç rusları sevmiyorum
bana oldukca soguk geliyorlar10 Yorumlarus kadını eğlenilcek kadındır türk erkekleride belli bir yaşa kadar eğlenmek istedikleri için rusları seçiyolar
20 Yorumla
+1 yıl00 Yorumla
+1 yılAdamlar kendine ait olanı sever
erkekler güzel olanı sever
aradaki fark işte bu :)42 Yorumla- +1 yıl
👏👏👍
arkadaşım imam
o bile anlattı
illede rus diyor
anlattıklarını merak eden varsa buradan anlatamam
ama bende rus isterim00 Yorumla- Diğer konusunda 639 cevap paylaştı.
+1 yılVotkanın yanında iyi gidiyorlardır çünkü. Soğuk ülkenin sıcak kızları ajshdagd :D
00 Yorumla - Diğer konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılçünkü rus kızları tripsiz ve erkeğini düşünür ve fedakardır türk kızları gibi çirkef değildir
00 Yorumla
+1 yılcünkü farkli olduklarini sanirlar ve genelde beyaz tenli sarisin olduklari icin
00 YorumlaDiğer konusunda 8,5b cevap paylaştı. Çünkü o soguk ulkenin kızları soğuk degiller fazlası ile sıcaklar bunu cinsel anlamda söylemiyorum ve hafızasında kalıcı yer ediyolar insanın..
00 YorumlaDiğer konusunda 5,5b cevap paylaştı. o kadar klasikleri var ama yine de rus sevemiyorum be
00 YorumlaDiğer konusunda 12,6b cevap paylaştı. genel olarak ruslar yani yabancılar sevişmeyi iyi biliyor
00 Yorumla
+1 yılYıllardır gördükleri yüzlerden sıkıldıkları için. Ama rus erkekleri de böyle bunlar gibi. Onlar da esmerleri arıyorlar hep :)
10 Yorumla
+1 yılErkeklerin rus sevdiğini biliyorum çünkü çok güzeller ve iyi sevişiyorlar ama kadınların rus erkek sevdiğini duymadım
00 Yorumlakadonlarda boy var pos var güzellik var fizik var yahu sizde ne var bol bol trip. Ondan sonra türk erkekleri ruslara bayılıyor e tabi bayılırız başka çaremi bırakıyorsunuz.
01 Yorumla- +1 yıl
Bizlerde küçük penis görmekten bıktık biz bişi diyor muyuz?
- Diğer konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılBen rus sevmem. ama şunu söyleyim ruslar çok sadık çok güzel ve bildiğin kadın gibi kadınlar. Bide bizim türk kızlarına bak hepsi sumuklu kendini beğenmiş. Ama hiç biri de bir boka benzemiyri
00 Yorumla
+1 yılsoğuk savaş döneminde ısınmak için verdiler anliyırmısın
00 YorumlaBence daha güzel sarişın ve uvun boylu oldukları içindir?
00 Yorumla- Diğer konusunda 9,1b cevap paylaştı.
+1 yılTürk kızları diyorum. Başka da bir şey demiyorum. ;)
00 Yorumla Ben sevmiyorum, herkes seviyor diye bir şey yok.
Zevk meselesi.20 YorumlaHerhalde güzel ve tripsiz oldukları içindir. Türk kadınları da çok güzeldir orası ayrı, ama trip atmayanı hemen hemen yoktur.
00 Yorumla
+1 yılBen Güzelliğe Değil Karaktere Bakarım. Oda Birçok Kadında Yok. Güç Müptelası Oldukları Sürece Olmaz Zaten...
00 YorumlaŞaka mısın o ingilizce konuşurken rleri bastırarak konuşmaları bembeyaz tenleri o sert tavırları aman tanrım ölüyorum
00 Yorumla
+1 yılİstanbul'da bir otelde resepsiyonda çalışıyorum. Baya bir rus kadın tanıdım. Onlar Tripsiz, bakımlı , ve özgüvenliler. Boyları da uzun, 160 değil yani sizler gibi
00 YorumlaDiğer konusunda 1,7b cevap paylaştı. Bence erkeler ruslara potansiyel cinsel av gözüyle baktıkları için rus severler tek cevap bu bence
10 Yorumla
+1 yılAlakasi yok Türk kizi vqrken rus kizida neyin nesi tamam guzeller ama bir turk kizi degiller
02 Yorumla- +1 yıl
Heh söyle
- +1 yıl
@Karpuzsuzcekirdek :D
+1 yılKimse rus sevmez, Türk sever. Çünkü en güzeli Türkler.
00 Yorumla
+1 yılguzeller bakımlılar fızıklerı ıyı uzun boylu sarışın genelde :D konuşması sempatık olabılır :d asdasfd
10 YorumlaDiğer konusunda 436 cevap paylaştı. Rus ve iskandinav kızları genelde çok iyi fizik ve güzelliğe sahip olur. Açık fikirlidirler, trip atma sayıları azdır.
00 Yorumla
+1 yıltrip ve dırdır etmedikleri için artı ruslar çirkin ukraynalılar iyi :)
00 Yorumlaruslar iyi demekki o yüzden seviliyodurlar heralde :)
00 Yorumla
+1 yılBen hiç sevmiyorum mesela. Çünkü Rusça bilmiyorum :D :D :D
00 YorumlaVicudun hormon salgılamasıyla ilgili bissürü bilimsel açıklaması var bunun. Takılma sen buna:)
00 Yorumlabeyaz ve et dikkat çekici bütün özellikler birarada baksana
00 Yorumla
+1 yılsarışın mavi gözlü ince belli zarif ve Seksi oldukları için
00 YorumlaHayatın da hic Rus bayan görmedin herhalde. Görsen bu soruyu yazmazdın.
02 YorumlaRus kızı votka gibidir bardağa koyar içersin. Türk kızı ise rakı gibidir. Su ister kavun ister peynir ister, ister de ister.
00 Yorumla- Diğer konusunda 6b cevap paylaştı.
+1 yılrus türk ingiliz diye ayırmam güzel severim nekadar güzelse okadar severim
00 Yorumla - Diğer konusunda 20,4b cevap paylaştı.
+1 yılİmkansızı her insan sever.
10 Yorumla Beyaz ten ve sevismeyi biliyorlar daha iyisi varsa çıksın 😊
00 Yorumla
+1 yılruslar çok iyi inliyor
20 YorumlaAslında Ruslar erkek seviyor.
10 Yorumlaişim olmaz. beni ele o listeden :)
10 YorumlaDiğer konusunda 64b cevap paylaştı. Yatakta iyi oldukları için ;)
10 Yorumla- Diğer konusunda 809 cevap paylaştı.
+1 yılTürk gibsi var mı bee
10 Yorumla Diğer konusunda 770 cevap paylaştı. Ruslarda bizi sever ondan :).
00 Yorumla- Devamını Gör (45)
Devamını Gör(90)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem