• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +27
Diğer

Erkekler neden Rus sever?

steelexx
steelexx Takip Et
Xper 6 Yaş: 31
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
00
Yapay Zekaya Sor
Erkekler neden Rus sever? Soru çift taraflı nedenlerinizi merak ediyorum..**
Erkekler neden Rus sever?
Sevgi Soruları Erkek Soruları Çift Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?

En İyi Cevaplar

• magic_man
    magic_man Takip Et
    Xper 5 Yaş: 32 , eic 71%
    +1 yıl

Soru çift taraflı dediğiniz için çift taraflı cevap vereyim. Birinci tarafı salata olarak değerlendirirsek herkesin damak tadı farklıdır kimi Rus sever kimi Amerikan, kimi Çoban :)) diğer taraftan bakarsak erkeklerin çoğu kadınları daha çok cinsel bir obje olarak görüyor (evlenecekleri hanımları bunlara dahil etmiyorum) haliyle de fizik olarak her zaman daha çekici olana yöneliyor. nedir bu fizik uzun boy, sütun bacak, güzel gözler, pürüzsüz ve beyaz ten düz ve uzun saçlar vs. bunları birarada bulunduran ırk Rus olduğu için erkekler Rus sever

1
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• NikotinKolik
    NikotinKolik Takip Et
    Guru Yaş: 35 , eic 34%
    +1 yıl
    Diğer konusunda 3,6b cevap paylaştı.

Rus sevmezler...
    Rus öpmek isterler...
    Çünkü ''Basit Erkek''
    ''Basit Kadın'' arar...
    Ruslarda basitledikleri için kendilerini...
    ''Erkekler Sever''
    ''ADAMLAR'' sevmez.

14
    12 Yorumla
    • Şurimşine
      Şurimşine
      +1 yıl

Vay be görüşe bak 😳😄
      Dikkat et Rus sevenler taşa tutarlar şimdi seni 😄😄

Yorumla
    • NikotinKolik
      NikotinKolik
      +1 yıl

@Şurimşine en fazla eksi verirler kardeşim :)
      gerçeklerden alınan varsa buyursun :)

Yorumla
    • ASYATSIZ
      ASYATSIZ
      +1 yıl

Cevap o kadar Saçma ki
      Gittin mi hiç Rusya ya da en basit Gürcistan'a onu geçtim Batum'a da bu cevabı veriyorsun :)))

Yorumla
    • hsynxs
      hsynxs
      +1 yıl

Aslında tanıdığım kişiler gayet ağırbaşlı bizim kültürümüze göre bekletilerimizi karşılamazlar ama gayet cana yakınlar ama İskandinavları daha üsütn görüyorum :)

Yorumla
    • Binbanggd
      Binbanggd
      +1 yıl

Helal olsun sana @NikotinKolik keşke diğer erkeklerde senin gördüğünü görebilse

Yorumla
    • Stylingman
      Stylingman
      +1 yıl

bu arada desen moskova nerde fransada der heralde :D

Yorumla
    • NikotinKolik
      NikotinKolik
      +1 yıl

@Binbanggd teşekkür ederim...

Yorumla
    • çağdaşyılmaz
      çağdaşyılmaz
      +1 yıl

merak ettim kaç tane rus kız sana aşık oldu ya da edepli kaç rusla tanıştın istanbuldaki hayat kadınlarından ya da türkiyeye seks için gelenlerimi gördün ya da arkadaşların sana öylemi anlattı bilemedim

Yorumla
    • NikotinKolik
      NikotinKolik
      +1 yıl

teşekkür ederim...

Yorumla
    • cafis
      cafis
      +1 yıl

katılmıyorum. pazarda domatesi nasıl seçtiğini bir düşün

Yorumla
    • NikotinKolik
      NikotinKolik
      +1 yıl

@cafis Düşündüm ve çürük seçmeyeceğime eminim ;)
      o yüzden ''Rus'' seçmezdim eminim...

Yorumla
    • cafis
      cafis
      +1 yıl

tercihtir eyvallah

Yorumla
  • micmac
    micmac Takip Et
    Xper 7 Yaş: 32
    +1 yıl

bizim bir dede rusa gitmiş, biz şimdiye kadar domuz sikiyormuşuz demiş dönmüş, anlatanların yalancısıyım. detayarı vermeyeyim, bana anlatan abla detaylarla anlattı.

0
    0 Yorumla
  • Envyrium
    Envyrium Takip Et
    Xper 6 Yaş: 31 , eic 44%
    +1 yıl

çünkü herkese veriyorlar boş mezar bulsa girecek olan erkek türü için sence de ideal değil mi?

10
    13 Yorumla
    • Karpuzsuzcekirdek
      Karpuzsuzcekirdek
      +1 yıl

Aynenn sonrada biz kendimizi begeis kezban oluyoruz cok kiriliyorum cok

Yorumla
    • Binbanggd
      Binbanggd
      +1 yıl

👏👏👏👏👏

Yorumla
    • Envyrium
      Envyrium
      +1 yıl

@Karpuzsuzcekirdek allahsen sonunda yine bize geliyorlar kürkçü dükkanı değil mi... kırılma bebeğim karaktersiz çoksa suç bizde mi :) seni her halinle seven seni hakkediyordur gerisi teferruat umarım iyi adamlarla karşılaşırız.

Yorumla
    • Envyrium
      Envyrium
      +1 yıl

@Binbanggd ☺☺☺😘

Yorumla
    • Karpuzsuzcekirdek
      Karpuzsuzcekirdek
      +1 yıl

Haklisin ya iletisim kurmak zormus magaradan inmis gibi davraasinlar guzelce selam versinler ne var sanki

Yorumla
    • Envyrium
      Envyrium
      +1 yıl

@Karpuzsuzcekirdek uçkurları kadar akılları yok kimilerinin acımaktan başka birşey gelmez elimizden...(Çok şey de değil ki saygı ve sevgi çerçevesi bu kadar, empati kur da demiyorum bak nasılsa beceremiyorlar. Sen de haklısın söylediklerinde kuzum.)

Yorumla
    • adl_kopuz
      adl_kopuz
      +1 yıl

Sizler çok saygilisiniz dimi saygıdan asalet akıyor saygı diye egoistlikten başka bir şey bildiğiniz yok şu ülkede erkekler sevgi adına kadınlardan katlandıklari hakaretleri cehennemde bile çekmeyecek ler.

Yorumla
    • Envyrium
      Envyrium
      +1 yıl

@adl_kopuz Kimsenin ne yaşadığını bilemezsin ve de kimseyi aynı kefeye koyarak yargılayamazsın ki yargılıyorsan senin adalet terazin bozuk olsa gerek.. sen saygı sevgi adına ne hakarete katlandın? Hakketmeyen birisine ne sövüş yapılır ne de saygı gösterilir bu oldukça net. Türkiye kadına şiddetten tecavüzden kadını aşağılayan davranışları gözümüze sokmaktan geri durduğu zaman erkeklerin egemen güç olduğunu varsayan ataerkil görüşü bağnazlığı sona erdirdiği zaman bunu tekrar görüşelim. Sadece kendi pencerenden değil de dışarısına da bak biraz. Sizin aranızda da birtakım dertlerden muzdarip olan insanlar olabilir. Tabi bu kişiler istisna benim nezlimde. İyi günler diliyorum çünkü kendini haklı çıkarmak için yine konuşacaksın konuşacaksın anlatamıyorum bazılarına ya da bazıları istediği gibi anlamak istiyor yorulmaya değmez.

Yorumla
    • Envyrium
      Envyrium
      +1 yıl

@adl_kopuz bu kadar ezilen siz misiniz yoksa kadın nesli mi düşünmeni tavsiye ediyorum.

Yorumla
    • adl_kopuz
      adl_kopuz
      +1 yıl

Ben genel olarak bahsettim nasılki sizde genel olarak yorum yaptıysanız kişi olarak sizi söylemedim @Envyrium
      Belki kadınlar fiziksel şiddete maruz kalıyor ki bunu kimse hoşgöremez ama erkekler çok çok daha fazla kadınlardan tavır ve psikolojik baskı görüyor çevremdeki insanların tamamı evli hiçmi mutlu olanı olmaz hiçmi evlendiği için memnun olanı olmaz hepsi bana ne güzel bekârsın imreniyoruz sana diyor. şaşırıyorum bunu duyunca oysa evlilik ne güzel bir şey ya da güzel olmalı çünkü öyle olması gerekiyor.
      Birde ne olursa olsun bizim kadınlarda öz eleştiri ve empati denen bir şey hiç yok her ne olursa olsun mutlaka onlar haklı sence bu adalatlimi ?

Yorumla
    • Envyrium
      Envyrium
      +1 yıl

@adl_kopuz bayanları hâlâ aynı terazide ölçüyorsunuz... her evlilik güzel olmalıdır diye bir kaide hiçbir vakit olmadı elbet acı zamanları da olacak tatlı zamanları da meyve gibi. Bayanların empati kuranları da öz eleştiri yapanları da oldukça fazla siz denk gelememişsiniz ki hâlâ önyargılı tavrınızı sürdürüyorsunuz. Ne diyebilirim umarım tabularınızı yıkarsınız atomu parçalamaktan daha güç derler ya önyargıyı parçalamak öyleyse bol şans size.

Yorumla
    • adl_kopuz
      adl_kopuz
      +1 yıl

Bende ön yargımı var keşke olsaydı @Envyrium ben hayatın içinde olanları söylüyorum ha sana göre bunlar ön yargıysa ona bişey diyemem sizede kolay gelsin.

Yorumla
    • Envyrium
      Envyrium
      +1 yıl

@adl_kopuz teşekkürler.

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

14

Cevap

91

Cevap

• Büşraxnur
    Büşraxnur Takip Et
    Xper 3 Yaş: 25
    +1 yıl

Bu Türk erkekleri kendi ülkesindeki kadınlarını kötüleyen tek millet oldukları için, bunlar vatanı da satar hainlik var artık hepsinde yani madem ruslara çok bayılıyorsunuz yallah rusların yanına gidin bu ülkeden hem vatan hainisiniz hemde ülkesindeki kadınına değer vermeyen tek milletsiniz, avrupada erkekler halbuki çok değer verirler kadınlarına bu şekilde konuşan rus veys alman erkek görmedim işte burdan belli sizin seks düşkünlüğünüz için onları övüp durduğunuz kimisi resmen hakaret etmiş ya bu kadar da uçkuruna düşkünlük olmaz ya sizönce aynaya bakın sonra rus , kore, alman, abd, ve diğer ülkelerin erkeklerine bakın öyle gelin zırlayın zaten türk kadını bunu önemsemiyor bize neden anlatıyorsunuz rusları çok sevseydiniz hepinizin yanında bi tane rus kadın olırdu dimi ya da ruslar sizi sevseydi , kimisi gelmiş bildiğin kin kusuyor hakaret ederek seviyesiz insanlar azıcık beyni olan kendi anadına, bacısına bakar önce seni sanki rus mı doğurmuş ki bu kadar anneni bile kötüleyecek kadar hakaret ediyorsun bütün türk kadınlarına senin nasıl bi abaza ve sapık olduğun burdan belli. Çok ahlaksızca bizde çok bayılmıyırduk size.

8
    0 Yorumla
  • ANARŞİ35
    ANARŞİ35 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 49 , eic 41%
    +1 yıl

ben rusya da yaşadım orada yaşadıktan sonra rus sevme meye başladım bir nahçıvanlı abim vardı onun annesi köyde ki bir anısını anlat dı oda şöyle kız istemeye gider teyze oğluna oradaki kızın annesi senin oğlan moskova da evli der diğer ide gülerek rusdan avrat olur mu hiç olsa olsa yoldaş olur der. avrat eş anlamın da kullanılan bir sözcük azerbaycan halkın da ben ce doğru para getirdiğin kadar mutludur rus kadını orada çok yanan biten eleman gördüm rus kadınımı örf adet her şey değişiktir güzelir mi güzeler ama o kadar sade ce güzeller dışı oda içi desen boş

2
    0 Yorumla
  • uuubeybi
    uuubeybi Takip Et
    Bilge Yaş: 36
    +1 yıl

yorumları okudum.. hepsini.
    Özet geçiyorum.
    Erkekler
    1- Rus=Fahişe
    2-Ben yapmam öyle şeyler, çok kötü kaka kızlar (kızların gözüne girmek için takla atmalar)
    3- 2 tane gerçekten yabancı / rus biriyle tanışıp arkadaşlık yapmış erkek gördüm..

Kızlar
    1-Çok basit oldukları için , herkese veriyorlar (mış)
    Kıskançlık resmen...

Açıkçası sende kendine yandaş arıyorsun. soruyu birşeyler öğrenmek için sormamışsın çok belli.

ha neden uğraşıp sana böle bir yazı yazdığımı bende bilmiyorum. belki ufkun azcık açılır

1
    0 Yorumla
  • adl_kopuz
    adl_kopuz Takip Et
    Xper 4 Yaş: 50
    +1 yıl

Neden çünkü onlar insan gibi davranır.
    neden çünkü onlar sahip oldukları o fiziğe rağmen saçma sapan tavırlar içine girmez.
    neden çünkü onlar merhaba dediğin zaman yavsakmisin demez.
    neden çünkü onlar eğlenmeyi sever eğlenmenin sadece AVM köşelerinde mağaza vitrini seyretmek olmadığını bilir.
    neden çünkü onlar sizin gibi sexe sapıklık iğrençlik demez ve seks için aşk diye saçmalık aramaz.( bunu söyleyince bazıları onları basit kadın diye yorumlar türk kadını annedir falan falan diye psikolojik algı yapma çabasına girer sanki onlar anne olamıyor ya da çocuk büyütmeyi beceremiyor acaba bizde kaç kadın onlar gibi kaliteli çocuğunu yetiştire biliyor?)
    Onlarda Trip , Ego gibi insanı basitleştiren tavırlar yok.
    neyse daha saymıyorum :)

0
    7 Yorumla
    • adl_kopuz
      adl_kopuz
      +1 yıl

Mesela basit bir örnek sana bir kaç dakika önce biriyle biraz muhabetmiz oldu özelde mesajla arada her hangi bir saygısızlık da olmadı ama muhabettin ortasında ben daha konuşmak istemiyorum dedi bende peki sen bilirsin diye yazacaktım baktimki engellemiş beni işte sizin hayatınız budur bu kadar basit ve öz güven yoksunusunuz :)

Yorumla
    • Karpuzsuzcekirdek
      Karpuzsuzcekirdek
      +1 yıl

Ama ruslar çok ahlaksız

Yorumla
    • Karpuzsuzcekirdek
      Karpuzsuzcekirdek
      +1 yıl

Ve siz ask seks demissiniz okey de herseyi sekse baglayin sonra da biz engelliyo olalim siz sapiksiniz rus kizlari tam size gore ahlaksiz acik sacik ayrica merhabaya neden yavsama diyelim bir selamin ne zarari olabilir

Yorumla
    • uuubeybi
      uuubeybi
      +1 yıl

hocam valla şöyle yorumları okuyordum.
      bazısı kızlara ayranmak için ay çok kötü benden uzak dursun..

bazıları fahişe=rus...

herneyse, eline sağlık. Yurtdışında yaşıyorsun herhalde?

Yorumla
    • adl_kopuz
      adl_kopuz
      +1 yıl

Bişeyler dedin ama ne dedin şimdi acaba kendinde biliyormusun onca şeyin içinden Seksi aldın geldin karşıma bide ahlaksız oluyorlar dedin yani illaki bişey diyerek savunma yapacaksınız bununda kendinize göre en etkili ve dikkat çeken şekli işi sexe ve ahlaksızlığa çekmek oluyor çünkü başka silahınız yok.
      sana göre seks ahlaksız onlara göre değil bu kadar basit.
      Bizim kadınlar sexe ahlaksızlik der ama dedikodu , aymazlık, bozuculuk fitnecilik laf taşıma yalan dolan hayat felsefeleri olmuş şimdi kimler daha ahlaksız acaba?
      ve kalkmış bana sapık diyorsun sapık nedir acaba biliyormusun onuda bilmezsin. !
      ZATEN Size göre seks isteyen kocalar bile sapıktır...

Yorumla
    • adl_kopuz
      adl_kopuz
      +1 yıl

Hayır yurt dışında yaşamıyorum @uuubeybi ama bir dönem bizim burada sınır ticareti vardı 15 yıl onlarla iç iceydim o yüzden.
      kimin ne dediği önemli değil ki ağzı olan konuşur bazıları öteye beriye yaranmak için ne yapacağını kendi bile şaşırıyor.

Yorumla
    • adl_kopuz
      adl_kopuz
      +1 yıl

Rusları sevmenin güzelliğini bir k3z daha anlamış oldum bir egoistce tavırlarla kendini yücelten türk kızı sayesinde biz erkeklere odun diyenler kendileri kezbanlıklarını görüyormu acaba .

Yorumla
  • Ragnar_Lodbrok
    Ragnar_Lodbrok Takip Et
    Master Yaş: 34 , eic 64%
    +1 yıl
    Diğer konusunda 5,4b cevap paylaştı.

cs623330.vk.me/v623330040/35255/hmJsetHjgQg.jpg

Ben Ukrayna'da yaşıyorum, bu da ukraynalı bir arkadaşım, bir iki şey geçti aramızda ama sevgilim falan değil, uzunca bir süredir de görüşmüyoruz.

Umarım soruna cevap olmuştur bu. Bu arada, bu kız oldukça güleç, eğlenceli ve az çok keman çalabilen birisi.

0
    0 Yorumla
  • Daimler-MercedesBenz
    Daimler-MercedesBenz Takip Et
    Xper 5 Yaş: 31
    +1 yıl

Merak etme artık rus kızları türkiye ye gelmiyorlar.
    RUsların yüzde 75 i türkiye de tatilimi geçirmem diyorlar rusları göremeyeceğiz memlekette artık. Bundan dolayı rusların artık menfaatçi ve türk erkeklerini gerçekten sevdiklerinden değil türk erkeklerinin paraları için geldiklerini düşünüyorum. Güzel kızlar ama şu son haberlerden sonra soğudum onlardan.

2
    1 Yorumla
    • Büşraxnur
      Büşraxnur
      +1 yıl

Bütün kızların geneli yani paraya bakar bunun ırkı, dini, dili yoktur yani siz sanıyorsunuz ki türk kızları paraya bakar hayır öyle bişey yok aslında en çok türkler katlanır zaten fakirliğinize, ruslar gibi olsaydı paraya bakıp da bunu belli etmeseydi hepsi ruslar gibi bakımlı, olurdu😃

Yorumla
  • emresdalf
    emresdalf Takip Et
    Xper 6 Yaş: 34
    +1 yıl

öyle bişey yok rus sevmiyoruz seven vardır ama azdır neticede anket yapsalar istatistiklere görede rus kızıyla evlenen erkek sayısımı çok türk kızıyla evlenen türk sayısımı burdan belli rus hastası olmadığımız ruslar tek tip sarışın ama türk kızları sarışın esmer kumral her çeşit var çeşit çeşit güzeli çirkini ne ararsan türkde ve bizim insanımız bizim kültürümüze uygun geleneğe önem veririz tabi ne rusu elin gevuruyla evlenmeyiz

2
    0 Yorumla
  • xBeniboylebil
    xBeniboylebil Takip Et
    Xper 7 Yaş: 40
    +1 yıl

Birçok nedeni var.. Erkek talebini dile getirdiğinde, Rus istemiyorsa nazikçe reddeder, Türk tecavüze uğramış gibi davranır. Rus sıradan bir insan olduğunun farkında olarak konuşur, Türk kendini hint kumaşı zanneder. Rus her erkeğin ilgisini çekecek fiziksel özelliklere sahiptir, Türk 150 boyu ile kendini Claudia Schaffer zanneder. Rus yatakta takım çalışması yapar, Türk yatakta yastık vazifesi görür... Devam edeyim mi?

3
    4 Yorumla
    • xBeniboylebil
      xBeniboylebil
      +1 yıl

Dip not: Rus kızları hakkında olumsuz yazan cevap sahiplerinin, Putin den başka Rus tanımadığına eminim..

Yorumla
    • adl_kopuz
      adl_kopuz
      +1 yıl

Cok güzel anlattın dip Nota bir notta benden bizim bazı hemcinslerimiz tribünlere oynamayı sever çünkü toplum bu algıyı benimser ondan ;)

Yorumla
    • Karpuzsuzcekirdek
      Karpuzsuzcekirdek
      +1 yıl

bir uzun boy ve sari sac mi lazim

Yorumla
    • xBeniboylebil
      xBeniboylebil
      +1 yıl

@Karpuzsuzcekirdek benim yazımda sadece fiziksel özellik mi vurgulanmış?

Yorumla
  • Nazlivaris
    Nazlivaris Takip Et
    Xper 4 Yaş: 31
    +1 yıl

Başlik Türk erkekleri neden rus sever olmaliydi sanirim 😊😊

4
    0 Yorumla
  • siyahbeyazmeftun
    siyahbeyazmeftun Takip Et
    Xper 3 Yaş: 54
    +1 yıl

Nedeni Türk erkekleri de namussuz olduğu için. Kızları karışları da tripsiz herkese verirse rahat edecekler sanırım. Bunu istiyorlar dini imanı Bırakalım onlar gibi dinz davranıp ors… gibi yaşayalım istiyorlar. E? Nerede kaldı namus kavramı? Dininin önemi?

3
    0 Yorumla
  • Squire
    Squire Takip Et
    Xper 7 Yaş: 39 , eic 37%
    +1 yıl

Tamamiyle yerli mamül :D
    https://i.hizliresim.com/ZJV5X0.jpg

1
    0 Yorumla
  • Kertenkele_XL
    Kertenkele_XL Takip Et
    Xper 4 Yaş: 38
    +1 yıl

Ben sevmem turk kadini favorim. Birde birtane azeri

6
    2 Yorumla
    • Binbanggd
      Binbanggd
      +1 yıl

👏👏👏👏👏👏

Yorumla
    • Büşraxnur
      Büşraxnur
      +1 yıl

Arnavutlar da güzel ve iranlılar

Yorumla
  • brnrsln
    brnrsln Takip Et
    Guru Yaş: 31
    +1 yıl

kadınları güzel tamam ama bu kadar sevme nedenleri medyanın dayatmasından başka bir şey değil zamanında rus kadınları türk erkeklerine bayılıyor diye dedikodu çıkardılar bizimkiler de aha rus diye üstlerine atlamaya başladı

1
    0 Yorumla
  • ÇılgınZiraatçi
    ÇılgınZiraatçi Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30
    +1 yıl

Ruslar da esmerleri ve kumralları sever.

Sebebi farklılık, alışılmışın dışında olmak. Onlar bize göre farklı bizde o tende bayan yok diye, biz de onlara göre farklıyız esmerleri yok diye.

0
    0 Yorumla
  • ASYATSIZ
    ASYATSIZ Takip Et
    Xper 6 Yaş: 31
    +1 yıl

Sende olmayan onlarda var
    Sende olan onlarda yok :)))
    Bu kadar fiziksel olarak demiyorum bunu
    Rus Kadınları bayılmıyor TÜRK erkeklerine
    Aradaki bir şeyi kaçırıyorsunuz

1
    0 Yorumla
  • Affedilmeyen
    Affedilmeyen Takip Et
    Mentor Yaş: 42 , eic 52%
    +1 yıl

ben hiç rusları sevmiyorum
    bana oldukca soguk geliyorlar

1
    0 Yorumla
  • yunujemre
    yunujemre Takip Et
    Xper 5 Yaş: 29
    +1 yıl

rus kadını eğlenilcek kadındır türk erkekleride belli bir yaşa kadar eğlenmek istedikleri için rusları seçiyolar

2
    0 Yorumla
  • ByRafaNadal
    ByRafaNadal Takip Et
    Master Yaş: 29
    +1 yıl

https://i.hizliresim.com/MWyDd1.jpg ...

0
    0 Yorumla
  • TürkErkeğii
    TürkErkeğii Takip Et
    Master Yaş: 35
    +1 yıl

Adamlar kendine ait olanı sever

erkekler güzel olanı sever

aradaki fark işte bu :)

4
    2 Yorumla
    • Şurimşine
      Şurimşine
      +1 yıl

Anlayana Güzel cevap 😉

Yorumla
    • juliyettttt
      juliyettttt
      +1 yıl

👏👏👍

Yorumla
  • sabahlar
    sabahlar Takip Et
    Xper 4 Yaş: 36
    +1 yıl

arkadaşım imam
    o bile anlattı
    illede rus diyor
    anlattıklarını merak eden varsa buradan anlatamam
    ama bende rus isterim

0
    0 Yorumla
  • AyyResmenDevrim
    AyyResmenDevrim Takip Et
    Yoda Yaş: 30 , eic 47%
    +1 yıl
    Diğer konusunda 639 cevap paylaştı.

Votkanın yanında iyi gidiyorlardır çünkü. Soğuk ülkenin sıcak kızları ajshdagd :D

0
    0 Yorumla
  • çağdaşyılmaz
    çağdaşyılmaz Takip Et
    Yoda Yaş: 34 , eic 46%
    +1 yıl
    Diğer konusunda 2,7b cevap paylaştı.

çünkü rus kızları tripsiz ve erkeğini düşünür ve fedakardır türk kızları gibi çirkef değildir

0
    0 Yorumla
  • DayDreamer009
    DayDreamer009 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 40 , eic 30%
    +1 yıl

cünkü farkli olduklarini sanirlar ve genelde beyaz tenli sarisin olduklari icin

0
    0 Yorumla
  • GoLD35
    GoLD35 Takip Et
    Master Yaş: 38
    +1 yıl
    Diğer konusunda 8,5b cevap paylaştı.

Çünkü o soguk ulkenin kızları soğuk degiller fazlası ile sıcaklar bunu cinsel anlamda söylemiyorum ve hafızasında kalıcı yer ediyolar insanın..

0
    0 Yorumla
  • deadalus
    deadalus Takip Et
    Master Yaş: 38 , eic 50%
    +1 yıl
    Diğer konusunda 5,5b cevap paylaştı.

o kadar klasikleri var ama yine de rus sevemiyorum be

0
    0 Yorumla
  • novel
    novel Takip Et
    Master Yaş: 40
    +1 yıl
    Diğer konusunda 12,6b cevap paylaştı.

genel olarak ruslar yani yabancılar sevişmeyi iyi biliyor

0
    0 Yorumla
  • lastcamellia
    lastcamellia Takip Et
    Xper 6 Yaş: 34
    +1 yıl

Yıllardır gördükleri yüzlerden sıkıldıkları için. Ama rus erkekleri de böyle bunlar gibi. Onlar da esmerleri arıyorlar hep :)

1
    0 Yorumla
  • aydınnalın
    aydınnalın Takip Et
    Yoda Yaş: 35
    +1 yıl

Erkeklerin rus sevdiğini biliyorum çünkü çok güzeller ve iyi sevişiyorlar ama kadınların rus erkek sevdiğini duymadım

0
    0 Yorumla
  • Ruzgar_58
    Ruzgar_58 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 40
    +1 yıl

kadonlarda boy var pos var güzellik var fizik var yahu sizde ne var bol bol trip. Ondan sonra türk erkekleri ruslara bayılıyor e tabi bayılırız başka çaremi bırakıyorsunuz.

0
    1 Yorumla
    • siyahbeyazmeftun
      siyahbeyazmeftun
      +1 yıl

Bizlerde küçük penis görmekten bıktık biz bişi diyor muyuz?

Yorumla
  • serserim1907
    serserim1907 Takip Et
    Yoda Yaş: 34
    +1 yıl
    Diğer konusunda 2,2b cevap paylaştı.

Ben rus sevmem. ama şunu söyleyim ruslar çok sadık çok güzel ve bildiğin kadın gibi kadınlar. Bide bizim türk kızlarına bak hepsi sumuklu kendini beğenmiş. Ama hiç biri de bir boka benzemiyri

0
    0 Yorumla
  • Problem152434
    Problem152434 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 31
    +1 yıl

soğuk savaş döneminde ısınmak için verdiler anliyırmısın

0
    0 Yorumla
  • meşgullll
    meşgullll Takip Et
    Xper 5 Yaş: 32
    +1 yıl

Bence daha güzel sarişın ve uvun boylu oldukları içindir?

0
    0 Yorumla
  • djfurkan13
    djfurkan13 Takip Et
    +1 yıl
    Diğer konusunda 9,1b cevap paylaştı.

Türk kızları diyorum. Başka da bir şey demiyorum. ;)

0
    0 Yorumla
  • _Mucoo_
    _Mucoo_ Takip Et
    Master Yaş: 32
    +1 yıl

Ben sevmiyorum, herkes seviyor diye bir şey yok.
    Zevk meselesi.

2
    0 Yorumla
  • Samhain
    Samhain Takip Et
    Xper 7 Yaş: 34
    +1 yıl

Herhalde güzel ve tripsiz oldukları içindir. Türk kadınları da çok güzeldir orası ayrı, ama trip atmayanı hemen hemen yoktur.

0
    0 Yorumla
  • Bakırköylüm
    Bakırköylüm Takip Et
    Guru Yaş: 31
    +1 yıl

Ben Güzelliğe Değil Karaktere Bakarım. Oda Birçok Kadında Yok. Güç Müptelası Oldukları Sürece Olmaz Zaten...

0
    0 Yorumla
  • CrisCab
    CrisCab Takip Et
    Xper 4 Yaş: 28
    +1 yıl

Şaka mısın o ingilizce konuşurken rleri bastırarak konuşmaları bembeyaz tenleri o sert tavırları aman tanrım ölüyorum

0
    0 Yorumla
  • LastFarfann
    LastFarfann Takip Et
    +1 yıl

İstanbul'da bir otelde resepsiyonda çalışıyorum. Baya bir rus kadın tanıdım. Onlar Tripsiz, bakımlı , ve özgüvenliler. Boyları da uzun, 160 değil yani sizler gibi

0
    0 Yorumla
  • RigwarL
    RigwarL Takip Et
    Yoda Yaş: 34
    +1 yıl
    Diğer konusunda 1,7b cevap paylaştı.

Bence erkeler ruslara potansiyel cinsel av gözüyle baktıkları için rus severler tek cevap bu bence

1
    0 Yorumla
  • HalidBinVelid
    HalidBinVelid Takip Et
    Yoda Yaş: 31
    +1 yıl

Alakasi yok Türk kizi vqrken rus kizida neyin nesi tamam guzeller ama bir turk kizi degiller

0
    2 Yorumla
    • Karpuzsuzcekirdek
      Karpuzsuzcekirdek
      +1 yıl

Heh söyle

Yorumla
    • HalidBinVelid
      HalidBinVelid
      +1 yıl

@Karpuzsuzcekirdek :D

Yorumla
  • ErdiiTaskiin
    ErdiiTaskiin Takip Et
    Xper 7 Yaş: 110
    +1 yıl

Kimse rus sevmez, Türk sever. Çünkü en güzeli Türkler.

0
    0 Yorumla
  • Güven_yeşil
    Güven_yeşil Takip Et
    Xper 5 Yaş: 36
    +1 yıl

guzeller bakımlılar fızıklerı ıyı uzun boylu sarışın genelde :D konuşması sempatık olabılır :d asdasfd

1
    0 Yorumla
  • nexus99
    nexus99 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 45
    +1 yıl
    Diğer konusunda 436 cevap paylaştı.

Rus ve iskandinav kızları genelde çok iyi fizik ve güzelliğe sahip olur. Açık fikirlidirler, trip atma sayıları azdır.

0
    0 Yorumla
  • igrencapacheçikoo
    igrencapacheçikoo Takip Et
    Master Yaş: 38
    +1 yıl

trip ve dırdır etmedikleri için artı ruslar çirkin ukraynalılar iyi :)

0
    0 Yorumla
  • akrep26
    akrep26 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 56
    +1 yıl

ruslar iyi demekki o yüzden seviliyodurlar heralde :)

0
    0 Yorumla
  • ProqrammeR
    ProqrammeR Takip Et
    Guru Yaş: 33
    +1 yıl

Ben hiç sevmiyorum mesela. Çünkü Rusça bilmiyorum :D :D :D

0
    0 Yorumla
  • SB_1986
    SB_1986 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 40
    +1 yıl

Vicudun hormon salgılamasıyla ilgili bissürü bilimsel açıklaması var bunun. Takılma sen buna:)

0
    0 Yorumla
  • hnnblkng
    hnnblkng Takip Et
    Bilge Yaş: 36
    +1 yıl

beyaz ve et dikkat çekici bütün özellikler birarada baksana

0
    0 Yorumla
  • batanay1907
    batanay1907 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 34
    +1 yıl

sarışın mavi gözlü ince belli zarif ve Seksi oldukları için

0
    0 Yorumla
  • Metas
    Metas Takip Et
    Xper 6 Yaş: 29
    +1 yıl

Hayatın da hic Rus bayan görmedin herhalde. Görsen bu soruyu yazmazdın.

0
    2 Yorumla
    • steelexx
      steelexx
      +1 yıl

Ben erkek değilim hiçbir zaman sizin mantığınızla anlamam ayrıca ben rus kızların erkekler gösterdiği samimiyeti kızlara gösterdiğini düşünmüyorum. Vucüt tan bahsediyosak o türk kızlarında da var.

Yorumla
    • Metas
      Metas
      +1 yıl

Tamam tamam sakin ol sizde güzelsiniz.

Yorumla
  • storm1
    storm1 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 32
    +1 yıl

Rus kızı votka gibidir bardağa koyar içersin. Türk kızı ise rakı gibidir. Su ister kavun ister peynir ister, ister de ister.

0
    0 Yorumla
  • devilish_humanity
    devilish_humanity Takip Et
    Master Yaş: 45
    +1 yıl
    Diğer konusunda 6b cevap paylaştı.

rus türk ingiliz diye ayırmam güzel severim nekadar güzelse okadar severim

0
    0 Yorumla
  • SinirliBiber
    SinirliBiber Takip Et
    Master Yaş: 45
    +1 yıl
    Diğer konusunda 20,4b cevap paylaştı.

İmkansızı her insan sever.

1
    0 Yorumla
  • yuuzuuf
    yuuzuuf Takip Et
    Xper 5 Yaş: 35
    +1 yıl

Beyaz ten ve sevismeyi biliyorlar daha iyisi varsa çıksın 😊

0
    0 Yorumla
  • kopsadaölsek
    kopsadaölsek Takip Et
    Xper 5 Yaş: 31
    +1 yıl

ruslar çok iyi inliyor

2
    0 Yorumla
  • CeyCess
    CeyCess Takip Et
    Guru Yaş: 43 , eic 39%
    +1 yıl

Aslında Ruslar erkek seviyor.

1
    0 Yorumla
  • darko321
    darko321 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 35 , eic 43%
    +1 yıl

işim olmaz. beni ele o listeden :)

1
    0 Yorumla
  • emre00
    emre00 Takip Et
    Mentor Yaş: 41
    +1 yıl
    Diğer konusunda 64b cevap paylaştı.

Yatakta iyi oldukları için ;)

1
    0 Yorumla
  • ShadowPars
    ShadowPars Takip Et
    Bilge Yaş: 29
    +1 yıl
    Diğer konusunda 809 cevap paylaştı.

Türk gibsi var mı bee

1
    0 Yorumla
  • mrpodda
    mrpodda Takip Et
    Yoda Yaş: 45 , eic 68%
    +1 yıl
    Diğer konusunda 770 cevap paylaştı.

Ruslarda bizi sever ondan :).

0
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (45)
Devamını Gör(90)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Diğer > Sorular > Erkekler neden Rus sever?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Ruslar neden esmer erkekler sever? 14 cevap verildi
Türk erkekleri neden Rus seviyor? 8 cevap verildi
Erkekler, neden rus kızlarını beğenir? 23 cevap verildi
Rus erkekler neden bu kadar çekici? 29 cevap verildi
Rus erkekleri neden erik gibi? 11 cevap verildi
Ruslar esmer erkeklerden hoşlanır mı veya nasıl erkeklerden hoşlanır ? Rusları anlatın bana 14 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Hayatınızdaki insanları kullanmak için mi hayatınızda tutarsınız?
  • Erkek övgüyle, kadın ilgiyle, çocuk sevgiyle yaşar. Siz ne kadar yaşayıp, yaşatıyorsunuz?
  • Ben çay içerken üstündeki kıyafet bende olsaydı, ne giymiş olurdum?
  • Saçlar anıları saklar mı?
  • Bir günlüğüne tarihten biri olsan kim olurdun?
  • Vay... Be Bunu bilmiyordum!" Yüksek bir yerden bakınca benim Ruhum Çekiliyor gibi oluyor, Dizlerimin bağı çözüldü" Dedirten Nedir?
  • TÜİK güncel verileri açıkladı! At ve eşek sayısındaki büyük düşüş sizce neden kaynaklanıyor?
  • Hindistan Başbakanı "Temizlik doğamız haline gelecek, dünyanın en temizi biz olacağız" dedi! Sizce başarabilirler mi?
  • CHP'li vekilin 'taytla geziyor' dediği vali görevden alındı. Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?
  • Kardeşinizin çocuğu olmuyor diye kendi çocuğunuzu evlatlık verir miydiniz?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨