kurt turk fark etmez guzele guzel degil demek şimdi alçaklık olmaz mı? burun estetigi geçirmiş ama çok harika yuz hatlarına sahip. Vucudu nasıl bilmem ama eğer vucudu guzellse guzellik yarışmasına katıla bilir benim görüşüm;) not: kıskanmayın!!! ;)
1
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Bu kadar estetigi ben yapsam, bende sallarım orayı burayı. Makyajini silip gelsin ondan sonra tekrar dusunuruz güzel mi? Degil mi? Diye... Kiskanmadim!
Evet zaten amerika da model olacak kız o değil bu sitedeki kızlar Biz yurt dışında model olmalıydık O kadar makyajı bize yapmadıkları için manken değiliz, Hey yav 😆
Her milletin güzeli var ama aşırı makyaj var olmasa da görsek ona göre karar versek daha iyi olurdu ama heralde her görenin dikkatini çeker bir şekilde güzellik ise daha farklı bir görüş açısı yani sadece dikkat çekici geldi o kadar
Bizim tv de gorduklerimiz pesmelge asil kurtler inanin bu kadar guzel diyarbakirda askerlik yaptim 2001 de ben agzim acik kalmisti boyle guzelleri gorunce 😂
Hayir yaa bu sibel can ile ses yarismasina katilan kizin adi neydi o da kurt kizi guzel degilmi 😉 orjinal kurtler sarisin ve kumral oluyor ve hepsi renkli gozlu cok guzel hatunlar. Bu diger kara kuru falan olanlarda araplarla akrabalik kurup ureyenler 😂
Gözleri, dudakları, saçları ya da fiziği güzel olan her kadın instagramı sallıyor zaten. Cinselliğin Afrika'sı olan bir ülkede yaşadığımızı unutmayın. Bu da ne instagrammış arkadaş, nerdeyse nefes alan herkes instagramı sallar oldu.
Makyaj her türlü var. Dikkatli bakınca dudakların silikon, burnun da estetikli olduğu anlaşılır. Hatta değişeni bile vardır bunun. Hem modifiye edilmiş hem de boyalı. Bunun vuruğu çürüğü de çoktur. Orjinal değil bu. Hasar kaydı sorgulaması yapılmalı.
Kız amerika da model Sizin ömrünüz billah kazanamayacağını parayı tek seferde alıyor mi O değil madem bu kadar yapay çirkin biz turklere makyaj yapsak hepimiz amerika da model iz o zaman?
Evet modeller şanslı yoksa güzel olduklarından değil Bak ben makyozum Güzel olmayan bir kız estetikle filan bu kadsr iyi olmaz anca normal olabilir yuz tipini egistiremezsin makyajla yüzünü toptan kırmızılar estetikle Ama gyzel birini çok dağa güzel yapıyor şekil a
Olur kuzum. Oluuuurrrr... Tıp o kadar gelişti ki şempanzeyi bile modifiye edip Adriana Lima'nın eltisi diye yuttururlar da haberimiz olmaz. Adamlar yüz nakli yapıyor hatunu mu modifiye edemeyecekler.
Kürt cümlesini kurmadan sorsan daya iyi olurdur. Kürt kızı ile sen arasında ne fark var.. Gayet idael bir kız sende resmini koy ikiniz arasındaki farka bakalım istersen.
Ginede gyzel mi kullanmayın l*n Estetik hiç yokmuş ben kesin vardır diyordum kanıtladı Tatlım kız amerika da model Senin ömründe biriktireneyecegin parayı kazanıyor tek ayda 😊
* suratı full makyaj neresi güzel. Reelde görsek korkup kaçarız. Ayrıca esmer olması zaten Kürt özelliği. Kürtlerden gözü renkliler de var. Bu Bilgin Kürt. Sadece makyajla yüzü aydınlatılmış felan fişman
Mardinde yaşadım kızların hepsi bembeyaz ve mavi gozluydu Hatta kızıl vardı bir tane isvecli sanırsın hatunu Güzelleri iyi baya ben kız halimle kabul ettim
En İyi Cevaplar