Arkadaşlar futbolcu sevgili istiyorum ya. Nerden bulcam bu futbolcuların karıları nereden buluyorlar bunları?
Cevabın nedir?
Benim de futbolcu benden hoşlanan arkadaşımın abisi vardı. Abisi de arkim sayılırdı zaten. Yabancı ülkeye de çıkmış ama daha böyle Galatasaray gibi takımlarda oynamıyor. Küçük takımdakilere bak ama güven meselesi de var aslında. Düşün bir ya başka kıza aşık olursa.
02 Yorumla
Soran+1 yılDimi çevrelerinde çok kız olur bunların. o yüzden 3 ten fazla çocuk yaparım bırakmayı yemez hem medya falan çocukları üzerine salarım medyayı doldururum futbol hayatı biter
- +1 yıl
ugandaya transfer olur gene gider gidecek :D
En İyi Cevaplar
+1 yılHahaha bende istiyorum Quaresma'nin yuvasını yıkacağım öldürecem o karıyı 👹
515 Yorumla
Soran+1 yılGel kanki futbol alemini ele geçirelim cadı gülüşü**
- +1 yıl
Hehehehe aynen öyle valla futbolcuyla evlensem dünyanın en mutlusu olurum herhalde özellikle Beşiktaş'lı bir futbolcuyla ay ne güzel hayal yaaa gerçi ben bütün futbolculara instagramdan mesaj attım cevap verenler oldu ama şu an konuştuğum yok bir yerden sonra cevap vermiyorlar :D ya şimdi düşünüyorum da Quaresma'nın yanında o karı değilde ben olacam Allah'ım çok istiyorum bak çok 😍😍🙏
Soran+1 yılya abi inatla eşleri çirkin oluyor ya nedense hepsinin değil tabii de bir çoğunun
Soran+1 yılmesela burak yılmaz ve eşi abi o kara çekici bir herifin yanına daha güzel birisi olmalıydı bence :D acıı draaam
- +1 yıl
Eveeeeeeeet bak nasıl katılıyorsam artık :D mesela arda turanın şimdi ki sevgilisi ay anam o ne öyle Allah'ın gücüne gitmesin hiç güzel kız değil ama ya bir Beşiktaş'lı olarak arda turanı çok severim zaten bir onu seviyorum olmamış yani o kız sinem kobal güzeldi ama birde ben Quaresma ile çok yakışırım ki çocuklarına analıkta yaparım 😍 valla öğreneceğim o karılar nasıl ortamlarda takılıyor falan öğrenmem lazım
- +1 yıl
Katıldığım olay burak yılmaz değildi :D tamam şimdi yakışıklı adam hakkını yememek gerek ama hiç sevmem ya ilk görüşüne yazdım onları :D
Soran+1 yılKanka bunlar hep ünlü olmadan önce muhabbet ettikleri kişilerle takılıyolar kesin sonra o kişiler arkadaşlarını getiriyo bir çekim oluyo arada :D Galatasaray maçınca kendimi sahaya atıcam diye korkuyorum en çokta :D Vlla direk burak yılmazla selçuk inanın üzerine atlarım töbe töbe :D
- +1 yıl
Hahaha bak ya bir gsliyle hiç bu kadar ortak fikrim olmamıştı çok iyi anlaşıyoruz biz seninle :D ama bak çok inanıyoruz biz var ya inşallah futbolcuları nikahımıza alırız 💪👊😂
Soran+1 yılAyy inşallah be bide çıka çıka davulcu vedat abi çıkıyomuş şansımıza :D
- +1 yıl
Kötü düşünürsen kötü olur Allah sana bir Burak Yılmaz bana da Ricardo Quaresma nasip etsin İnşallah :D eig için teşekkürler gaza geldim ben yaa daha da olana kadar bu işin peşini bırakmam 😂😂
- +1 yıl
kartal tanıyomusun bu nu ya kufur edıp engellemıs aklısıra beni kankı dıyıpte sımartma sunu bı cacık olmaz bundan
Soran+1 yılAhahah iyi oldu valla :D Benim gibi düşünen kızları görünce gaza geliyorum abi.
- +1 yıl
Benim için mi söylüyorsun kimseye öyle bir şey yapmadım yapmam yapanlardan nefret ediyorum engelimde de kimse yok başka birisiyle karıştırdın herhalde :/ @ENRIQUE1990
Soran+1 yılBenden bahsediyor arkadaş canım. Aşağıda tartıştık küfür de etmedim aslında ama ağır konuştum daha fazla muhatab olmamak için engelledim. Zoruna gitmiş sanırım.
- +1 yıl
Okudum konuşmanızı @ENRIQUE1900 bizimki zengin koca gibi değil de aşık olduğumuz takımın futbolcusuna da aşık oluyoruz öyle bir şey sen olayı yanlış anlamışsın 😂
+1 yılfutbolcu sevgilin olması ıcın senınde ya futbolcu kadar paran olması gerek ya da futbolcu kadar popüler olman gerek bunlar yoksa son sans guzel bı cocuk bulup koc gıbı antraman yaptırıp futbolcu yapabılırsın ustelık menejerıde karısıda sen olursun ;)
02 Yorumla
Soran+1 yılYa onunla mı uğraşacağım ben bide. Ajanstan teklif geldi ama ben güvenemediğimden geri çevirdim. Bilmiyorum ya ünlü olmak istemiyorum ama futbolcu sevgilim olsun :
- 1 yıl
Georgina guldu abim
Sen bulsan bulsan çöpçü hüseyin dayıyı bulursun.
70 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
15
Cevap
47Cevap
Hiç boşuna heves etme canım benim erkek arkadaşım da futbolcu sürekli kamptalar sürekli özlüyorsun özel bir gün kutlaman için o günün sadece pazartesi olması gerekir tek izin günleri genelde öyle oluyor evet futbolcu olması ilgi onda falan olduğu için ya da maçlarda falan güzel oluyor ama bence git mantıklı birini bul boşver futbolcuyu
01 Yorumla- 1 yıl
Olmaz abla valla taktim ben seninkinin arkadaslari varsa olur yeterki futbolcu kocam olsun
+1 yılBenim için halısaha maçına gitmeside yeter 😂 Futboldan hoşlanmayan erkekten direk nefret ediyorum çünkü
02 Yorumla
Soran+1 yılYa abi erkek dediğin futbolu sever htta oynar :D
- +1 yıl
Aynen katılıyorum. Ben bu kadar severken onun sevmemesi olmaz zaten ilerde boşanırız falan :D
Samsunspor'da kiralık oynuyorum Galatasaray'ın altyapısındaydım bonservisim Galatasarayda tanışabiliriz
03 Yorumla
Soran+1 yılHadii beee
+1 yılgenelleme yapmıyımda çok karaktersiz oluyo futbolcular baya bı kız goturmusluklerı var eskı sevgılım amatordu o bıle nasıl goturmus kızlar anlatırdı ıste bu kadar karaktersız
10 Yorumla
+1 yılehh ikinci ligde oynayan bir genc futbolcu bul yetenekli olsun sonra dört büyüklere gider:)
ancak öyle01 Yorumla- 1 yıl
Valla sagol ablam misin abim misin bilmiyom nerden bakicam ben bunlara
Spor konusunda 5,1b cevap paylaştı. Çok güzel PES ve FİFA oynarım ;)
kurtarmazmı seni?03 Yorumla
Soran+1 yılyok olmaz :D
Soran+1 yılYa ben parasında olsam neyse de futbolcuları beğeniyorum futbolu seviyorum o yüzden böyle bir isteğim var
Futbolcu sevgili zor be, sürekli seyir halindeler, seninle ilgilenecek vakti olmaz, ilgisiz kalırsın, sonra ilgisiz kaldığın için aşık olursun, siz kızlar ilgi görmeyince aşık oluyorsunuz ya, boşver yani
20 Yorumla- Spor konusunda 444 cevap paylaştı.
+1 yılonların takıldıgı barlara gece kuluplerıne gıdeceksın ya da nette asılacasın
01 Yorumla
Soran+1 yılNetten de çok takarlardı ya beni ahaha :D Barlara falan giderdim de iş dikkat çekmekte amuda falan kalkarım artık
+1 yılanca 2. 3. ligden bulabilrisin. cinselliğe düşkünsen unut çünkü sık sevişmeleri yasak. paraya düşkünsen 1. lig ya da süperligden bulabilirsin o da güzel ve vücudun iyise kapiş? ;)
01 Yorumla
Soran+1 yılYa ben kendime güveniyorum açıkcası ama ortamı yakalayamadım bir türlü
Gizli Üye(30-35)+1 yılBir kız arkadaşımın babası söyle derdi topçu dan popçu dan sevgili olmaz 😅
21 Yorumla
Soran+1 yılyanlış demiş o zaman
Spor konusunda 809 cevap paylaştı. Boyle hepsi hazir olda diziliyor sonra futbolcu geliyoorr sen benim karim olucaksin uleyn diyo evlenip mutlu oluyolar 😀
00 Yorumla
+1 yılşuna direk zengin koca arıyorum demiyosunda... böle dolambaclı sorular soruyorsun
05 Yorumla
Soran+1 yılAnonim soruyorum zaten neden dolandırarak sorayım açık açık derim biraz beynini kullanarak düşün
- +1 yıl
trolledıgını anladık ona gore cevap verdım ben adamına gore cevap verırım bos yapma ılerle
- +1 yıl
allahın trolleri bir bitmediniz can sıkmaktan baska bısey yaptıgınız yok
Soran+1 yılNe alaka ya saçma salak konuşuyosun yemin ederim
Soran+1 yılEben troll
+1 yılara ara belki de bulursun. gündüz gece yalvar yakar olursun. Çelik in parçasımıydı bu yaa. Aklıma geldi birden
00 YorumlaBayrampaşada ve Vefaspor da oynayan 2 kuzenim var ayarlıyım sana :d
05 Yorumla
Soran+1 yılya ilk defa duydum takımları Galatasarylı istiyorum ben
Soran+1 yılben galatasarayla ilgileniyorum sadece :D abi oyuncuları çok yakışıklı ağzımın suyu akıyo izlerken
Soran+1 yılsaçma sapan konuşma
- Spor konusunda 3,8b cevap paylaştı.
+1 yıltam olarak mevki ne olsun elimde çok temiz defans var ister misin
03 Yorumla
Soranya * adlaskldasjhzukjlvjdlksa
Sorangalatasarayın alt yapısında olsun yeter
- +1 yıl
bir araştırayım, biz size döneriz
Spor konusunda 723 cevap paylaştı. Ya ünlülerin kızlarıylalar ya da mankenlerle takılıyolar
02 Yorumla
Soran+1 yılhemen manken olayım :D ya cidden şöyle bir baktım çoğunun karısı çirkin manken falan da değil ama mutlular ne güzel bende istiyorum
+1 yılOnun takıldığı çevre, mekanlara gidebilirsin olmuyorsa ünlen biraz hemen dikkatini çekersin aşko teklif gelmiş kız git bak o zaman nasıl peşinde köpek oluyolar
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılhalı sahada haftada en az 2-3 maçım var, gel bir göreyim seni
02 Yorumla
Soran+1 yılya :D :D yok ben beğenirim önce
Cevap sahibi+1 yılacayipte goller atıyorum, ayakta alkışlarsın beni. Zaten, halı sahada oturma yeri de yok.
- Spor konusunda 11,4b cevap paylaştı.
+1 yılamatör ligden ayarla bitane. dua et yüksek yerlere gelsin dıye
00 Yorumla
+1 yılBenimde hep hayalimdi, yazın bir tane buldum daha doğrusu o beni bulmuş ekledi. Hiç hayal ettiğim gibi değil, çokta şey yapma
00 Yorumlafutbolcular sana bakar mı sanıyorsun. adamların aldıgı parayı kımse almıyor
04 Yorumla
Soran+1 yılya abi futbolcuların karısı sanki çok zengin *
Soran+1 yıltipim iyi valla minyonum falan ama bir kaç ajanstan teklif gelmişti abiii
Gizli Üye(36-45)+1 yılmevki ne olsun;? forvet iyi mi bol gollü geçer maçlar
01 Yorumla
Soran+1 yılfark etmez valla :D
git maç izle tribünden beğen bir tane
00 YorumlaDuran toplara iyi vuran olur mu?
00 YorumlaSpor konusunda 14,3b cevap paylaştı. Playstation oynayanlar sayılırmı:/
04 Yorumla
Soran+1 yılyok hayır :/
Soran+1 yıladamın sevgilisi var
+1 yılGsnin 10 numarasının hatunu p*rno yıldızıymış
14 Yorumla
Soran+1 yılmelonun mu l*n
- +1 yıl
Melo gitti Wesley'in
Soran+1 yılyok l*n yalandır bencce
- +1 yıl
Sktrn len fnevmi sandınız bizi
- Spor konusunda 645 cevap paylaştı.
+1 yılBizim mahalle takımından ayarlayayım sana :D
01 Yorumla
Soran+1 yılya ahahaha :D
+1 yılBen de istiyorum ne o lcak vala parası da çk ha:)
01 Yorumla
Soran+1 yılahaahahaha :D geneli de yakışıklı oluyo kız :D
Paralı erkek arıyorum desene.
13 Yorumla
Soran+1 yılAnonimim sonuçta lafı dolaştırmadan açık açık derim ki paralı değil futbolcu birini istiyorum hayatımda
Soran+1 yılYa artık futbol oynasın da ne olursa olsun durumundayım.
+1 yılgol kralıyım ama kaptılar beni :D
06 Yorumla
Soran+1 yılbir burak yılmaz edasıyla konuştun ha. Gol kralıymışmış :D
- +1 yıl
haha soyadlarımız aynı :D
Soran+1 yılOlsun adın burak değil :D
- +1 yıl
daha iyisi :D
Soran+1 yıltabi kesin
- +1 yıl
adımı seviyorum :D
futbolcu olmasa olmaz mı?
02 Yorumla
Soran+1 yılyani eğer evde kalırsam mecbur evlencem biriyle :D
Git maçları falan izle nebiliyim D :D pxpxpxp
01 Yorumla
SoranMaçları izliyorum zaten
+1 yılInanmiycaksin ama futbolcuyum 😁
03 Yorumla
Soran+1 yılHadi canım :D
- +1 yıl
Evet 😊
- +1 yıl
Futboldan anlayan gencler mesaj bile atiyor ama yazmiyorum burada tabi
Gizli Üye(30-35)+1 yılKilosu 10 lira bulursan bir kiloda bana al
11 Yorumla
Soran+1 yıltamam bacıım :D
halı saha maçları izle birisi gelir bulur seni.
00 Yorumla
+1 yılbulursun yia az sabret :D
10 YorumlaBen afyon jetspor santraforum :)))
00 YorumlaOldu yerlimi olsun yabancimi?
02 Yorumla
Soran+1 yılValla yabancı da olur fark etmez :D
Maç bitimi soyunma odasına git, seç beğen al
04 Yorumla
Soran+1 yılonlarda kollarını açmış beni bekliyolardı
Soran+1 yılYa ahahahaha :D iyi güldüm buna lütfen pisleşmeyelim
Zengin olma hayallerin var sanırım :)
04 Yorumla
Soran+1 yılzenginlik değil mesele ciddi anlamda futbol oynayan kişiler bana çok çekici geliyo nedense :D
Soran+1 yılYa bizim mahalle de veya halı saha da oynayan erkekler 16 yaşında be :D
+1 yılbaşka spor olmaz mı :)
01 Yorumla
Soran+1 yılyok hayır
- Spor konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılKac adet paketi yaptiralim
00 Yorumla vefa spor alt yapıda arkadas var iş görür mü
00 Yorumlaprofilime bak o zaman asjfasıdfhad
02 Yorumla
Soran+1 yılVayy :D
+1 yılSende futbolcu karisi olacak fizik var mi
01 Yorumla
Soran+1 yılVar :D
Gizli Üye(36-45)+1 yılFutbolcu yerine adam olsun bence
02 Yorumla
Soran+1 yılhem adam hem futbolcu olsun
Cevap sahibi+1 yılO zor iste
+1 yılhalı sahada çok oynarım haftada 3 4 yetmezmi :)
00 Yorumla
+1 yılbalotelli olur mu?
00 Yorumla
+1 yıl:) amatör futbolcu olmazm ı
00 Yorumla
+1 yılhahahahaha :D :D :D
04 Yorumla
Soran+1 yılya valla küçüklüğümden beri en büyük hayalim
- +1 yıl
Maça git maç sırasında sahaya atla beğendiğine hücum et :D :D
Soran+1 yılya :D valla bigün görceksiniz beni televizyonda :D
- +1 yıl
hayırlısı ne diyelim :) :D
maç sonucu imza iste
04 Yorumla
Soran+1 yılİmzayı verdi eee napcam koca istiyom gel beni al mı diycem :D
- +1 yıl
bencede öyle demelisin :D
Soran+1 yılAmuda kalkayım en iyisi
Spor konusunda 430 cevap paylaştı. bodyci olurmu
01 Yorumla
Soran+1 yılYa yok futbolcu
Gizli Üye(30-35)+1 yıluzun mu olsun :D
00 Yorumla
+1 yılhayırlısı
10 Yorumla
+1 yılHahaha :D
02 Yorumla
Soran+1 yıl:D :D :D
- +1 yıl
Kismetinde yksa olmaz be
+1 yılistemekle olmuyo
02 Yorumla
Soran+1 yılişte napıyım diye soruyorum. lise dönemlerim de beni seven bir çocuk vardı Ankaragücünde oynuyo şu an kadeer
Spor konusunda 5b cevap paylaştı. Herkes istiyor kanka
00 Yorumla
+1 yılmevkisi ne olsun
01 Yorumla
Soran+1 yılForvet olur :D fark etmez
ben de basketbolcu.
02 Yorumla
Soran+1 yılhayırlısı be amca
+1 yılbence istememe
00 Yorumla- Devamını Gör (2)
Devamını Gör(47)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında