Saat olmus gece yarisi 4 hala uyanik. En sonunda dovdum. Benim elim acidi bilezikten. Ama uyudu hemen giki cikmadi. Bu arada 12 yasinda.
Cevabın nedir?
+1 yılAile içi şiddet diyorlar fakat bazı çocukları dizginlemenin tek yolu bu , ben küçükken ailem daha ayrılmadan onceleri 1 defa annem dovmustu beni oda haksız olduğum halde hakliyim diye ısrar etmemden dolayı, çok iyi bir ders oldu bana o gün bugün haksızlıklara göz yummaz oldum :) aile içi şiddet denilen şeye dönmediği ve aliskanlik yapmadigi sürece ve çocuğunuzu rencide edecek bir şekilde (arkadaşlarının yanında) yapmadiginiz sure boyunca olabilir bir durumdur. Hak etttiyse dövülmeli ama onunda adabı var lutfen unutmayalım
16 Yorumla
Soran+1 yılDovmek istemiyorum sonunda cok uzuluyorum ama dayak yedikten sonra sa mum oluyir mum.
İyi birsey degil. Resulullah efendimuz hic kimseyi dovmemistir- +1 yıl
@hoodruno benim hakkımda mı konusuyorsunuz?
- +1 yıl
@hoodruno anladım kişi dediğimiz gibi ise bende şikayet edim:)
Soran+1 yılBenden mi bahsediyorsunuz?
En İyi Cevaplar
+1 yılhayır yemezdim 12 yaşındaki çocugu döverek cok güzel annelik yapmışsın tebrikler.. ben senin yerinde olsam o uyuyana kadar yanından ayrılmazdım uzanırdım yanına sarılırdım kızıma..
117 Yorumla
Soran+1 yılBazen tahammuledemiyorum
- +1 yıl
o senin kızın be kızın !
döverek mi anneyim diyorsun kendine en cok ihtiyac duydugu zamanlarda.. anne sevgisiyle degil anne nefretiyle büyütürsün onu
Soran+1 yılHep elestirin *
- +1 yıl
annesi bu saate ayaktayken kızı napsın?
- +1 yıl
Offf ne konuştunuz be inşallah sandığın kadar iyi bir baba olursun çünki bu devirdeki babalar çocuğuna konuşmaktan acizler.
- +1 yıl
hep bir kızım olsun istemişimdir sevdigim kadından :)
umarım iyi dileklerin için teşekür ederim @buymuşbenimalınyazım - +1 yıl
Eleştircez tabi mal mal iş yapmıssın
iyi bir anne olmak için cocuğunun gelişim dönemi ve özellikleri ile ilgili birkaç kitap okumanı öneririm dayak hiç birşey değil sadece baskılama yöntemi o çocuk içerisinde yarattığın durumu erteleyerek başka yönlere aktaracaktır senden uzaklaştıracak ve kendisini bilen bir birey olmasını engelleyecektir senin çocuğun olabilir ancak karşında bir bireyin olduğunu unutmamalısın. Boşuna dememişler kadın üreyen cehalettir diye sen çocuğuna bu şekilde davranırsan o da aynı şekilde davranır biran önce toparlan hatta yardım al
10 Yorumla
+1 yılVallahi annem beni döverdi ama her zopa yediğimde hak etmişimdir. Bide annem ne kadar sert vurursa vursun canım acimiyor. Çok haylazdim Allah akıllı uslu çocuk nasip etsin inşallah... Bazı çocuklar dayaklik oluyor. Anne sensin, vicdanın ne diyorsa odur
416 Yorumla- +1 yıl
Vay be ne güzel konuşma yapmışım hehehyth 😶
Soran+1 yılGuzel tabi
- +1 yıl
@joney hahah vallahi hepiniz sanki pamuklar içinde büyütüldünüz. Bende istemezmiydim annemin bana; kızım komşunun ayakkabılarını çöp deliğinden atmışsın yine, hiç hoş bişi değil demesini.
Veya: kızım 13 yaşında sigarami içiyorsun, hadi bırak şunu. Demesini.
Hak ettim mayam bunu götürüyor belki allah allah. Bazen Anama gider zopani bile özledim derim. Annem zaten bize kiyamazdi ki, ya cimcikler, ya cenemden tutar, ya burnunu sıkar ya da çok merak edince gece eve gelmedim diye ağlayarak saplak atardi.. babam gibi elektrikli süpürge kablosu ile veya metal ucu ile dövmezdi düşman döver gibi adı herif. - +1 yıl
- +1 yıl
@joney bir sorunum varsa oda yanlız kalma korkusudur. Fakat bu korku çoğumuzda vardır. Bence dayak konusu kişiden kişiye değişir. Bir çocuk psikopat olmuş, diğeri gayet başarılı bir gelecek elde etmiştir. Dayak yediğimde ben bunu hak ettimmi diye çok düşünürdüm, babam vurunca hak ettiğimi kabul etmezdim çoğu zaman. Eğer etseydim kesin şimdi olduğu gibi sağlıklı dusunemezdim.
- +1 yıl
Yalniz kalma korkusuda çocukluktan kalma bir etkidir. Buna benzer bir çok şeyler var farkinda değilsin bunlari çevre sana söyler zaman zaman, bu yuzden kimse kendinden emin degildir.. Tabi bizlerinki geldi gecti herkes kaderini yaşar önemli olan karakterinde düzeltmeler olmasıdır. .
- +1 yıl
- +1 yıl
Annem beni hiç dövmedi onu çok seviyorum ugrunda herseyi göze alirim, mesela babam dövdü onlada hiç uyuşmuyoruz ama babadir yine seviyorum... Oysa tam tersi olsaydi diye düşündüm belki farkli konumdaydim bunlar pisikolojik dengeyide olusturuyor, cocuklukda yapilan edinimler ileride muhakak etki ediyor cunki insan yaslansada halen cocuklugu icinde...
- +1 yıl
- +1 yıl
Öyle deme yinede onunda düşündüğü birseyler vardir sadece birileri onun düşündüğü seylerin yanlis oldugunu hatirlatmali, cunki babalar farklidir cennete giden kapinin kolu derler... Asla babandan intizar alma derler buyukler, bu yuzden konusacaksin iyi olacaksin ama uzak duracaksin en sagliklisi bu
- +1 yıl
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
42
Cevap
84Cevap
Ben doğduğumda annem beni dövmemek ve bir kere bile vurmamak için kendi kendine söz vermiş ama kadın 5 yaşıma kadar dayanabilmiş 😆
Ben annemden çocukken tokatını şaplağını terliğini her ne ise işte hep inatçılığım yüzünden yermişim :))
Bir de bir hata yaptığım da misal annem dermiş ki -bak özür dile yapmıcam bir daha annecim de vurmıcam.. dermiş benden bacaksız halimle cevap aynen şu olurmuş +neden dilicem özür ben haksız değilim ki anne 😃
Ahh ne çektim senin inadından hala da çekiyorum keçi der hep :D20 Yorumlabilmiyorum şiddete karşıyımdır aslında yetişkinler arasında kavgayı hiç bir zaman hoş görmem çocuklara da gerekmedikçe şiddet uygulanmasına müsaade etmem ama anne dayağı bir başkadır babadan yenen tokatın adam eden bir yanı vardır sonra hele anne terliği insanın aklını başına getir annemden çok dayak yedim ben mesela öyle yaramazdım ki kadın ne yapsın özellikle kız kardeşimle kavga ettiğimizde haklı haksız ayırmaz çekerdi terliği ikimize de ama güzel günlerdi yine olsa yine kavga eder haylazlık yapar annemin terliğini de yerdim :)
10 YorumlaDiğer konusunda 330 cevap paylaştı. kötek her ne kadar önerilmesede çocuklar için iyidir yarında gönlünü alın sevdiği bişeyi yapın kalbini kazanın ve onun iyliği için onu üzmemesi gerektiğiyle ile ilgili anlatın dayak en son çareniz olmasın sonra dayak arsızı olup başınıza çıkabilir. tatlı gelmeye ve isteklerini bu yolla çözmeye ağlamaya üzülmeye başlar ve elindeki kozu çok iyi kullanır. dövmek yerine ceza sistemini kullanın, tv yi yasaklayın, arkadaşlarıyla oynamasını, dışarı çıkmayı, sevdiği ne varsa ona zevk veren ne varsa onu yasaklayın. böylece kozlar sizde olur hem korkar hem size saygı duyar hemde sever. ama diğer türlü dayak yer dedinizi yapar duygu sömürüsü yapar istediğini elde eder. birinde siz isterseniz o istediğini yapar. ebebeyin ve insan yönetimi böyle birşey
20 Yorumla
+1 yılŞiddete basvurmayan bir anneye sahip olmaktan gurur duyuyorum. Şayet siz şiddete basvurdukca o çocuk size karşı sevgisini kaybedecek. Dövmeyi değilde ufak cezalar vermeyi deneyin. Örneğin ; annem terlik konusturmaz , tokat konusturmaz lakin öyle kelimeleri vardır ki insana en büyük ceza bu bence. Dayaktan bile etkili kelimeler..
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇok yanlış yapmışsın dayak bir çözüm değil daha beter kendinden uzaklaştırırsın. Bende annemden dayak yedim ama daha küçükken. Senin çocuğun ergenlik çağına gelmiş ondan özür dile gönlünü al sana en ihtiyaçı olan bir dönem de
32 Yorumla
Soran+1 yılZamane cocukllari bunlar cok asi
Cevap sahibi+1 yılAlakası yok zamanla bende uyumazdım aksine ablamla mutfağı batırırtık annem hiç bişey demezdi hatta oda gelir bizle televizyon izlerdi keşke o günleri tekrar yaşayabilsem tatlı bir dille uyar onu kızın unutmucak emin ol bu dayağı aklında kötü anılar bırakma kızının sen annesin dövmek çözüm degil uyumuyosa zorla yatır yatağa sarıl sıkıca uyut koynunda ne kadar güzel olurdu dövmekten daha iyi bir çözüm
Valla burada kim ne derse eminim çocuksuz bekar insanlardır. ben size hak veriyorum çünkü benimde ablamin iki çocuğu var ve artik bazen öyle raddeye geliyor dayanamiyo hem hepimiz bir seferde olsa annelerimizden tokat yemisizdir burada suclayanlar boşuna konusmasinn o saatte her insanin siniri bozulurr
11 Yorumla
Soran+1 yılKim ister evladini dovmeyi?
+1 yılsen sadece elinimi kullandın :D ben kolumda cekcegin kırıldıgını biliyorum terlikle dayak yedigimi oklava tadinin nasil oldugunu iyi bilirim. babam abimle beni karsı karsıya alıp birbirimize tokat bile attirdi hey yavrum heyy ya biz insan degilmisiz amkk valla
12 Yorumla
Soran+1 yılHerkes ellestirsin mk. Kendileri bakalim nasil ebeveyn olucaklar. Lanet okuyan bile var
- +1 yıl
ben az dövmüşsün diyorum. hey yavrumm be. neyse kolay gelsin
Bence dövmenize gerek yoktu keşke düzgün bir dille anlatsaydınız bu yaşta ki çocukların psikolojisi çok dikkate alınmalıdır çünkü; ergenlik çağına girmek üzere ve bu yaptığınızı kolay kolay unutamayabilir hatta size ve yasaklarınıza daha çok karşı çıkabilir.
12 Yorumla
Soran+1 yılHee ben duzgun dille anlatmadim saniyorsjnuz demi!
+1 yılAyy nasıl kıydın nasıl elin kalktı da vurdun:(. Ben küçükken kumanda için kardeşimle kavga ederdik annem terlikle kafama vururdu saçımdan tutup sürüklerdi tekmelerdi. Annem feci döverdi ben de babaaa diye ağlardım. Bikere kardeşimi yere vurmuştu annem burnu kırılmıştı. Ne günlerdi ya
04 Yorumla- +1 yıl
Maşallah annen de baya sinirliymiş
- +1 yıl
Evet 😃
Soran+1 yılSimdi nasil annen
- +1 yıl
Şimdi iyi😊 sakin melek melek annemm
Diğer konusunda 2b cevap paylaştı. hak ettiği zaman döveceksin. yeri geldiği zaman da seveceksin. benimki de öyle şeyler yapardı bende gereken dersi verdim. bu aralar toparlandı ve iyi gidiyor. eğer bu yaşlarda gereken disiplini veremezsek yarın çok geç kalmış oluruz. belli bir yaştan sonra da faydası da olmaz.
20 Yorumla
+1 yılTrollsün bence. Çünkü bir anne çocuguna hem vurup hem de ballandıra ballandıra anlatmaz
42 Yorumla
Soran+1 yılBallandirarak anlatmadim
- +1 yıl
Benim elim acidi ama hemen büyüdü giki cikmadi?
+1 yılSaat 5 olmuş senin ne isin var bu saatte ayakta o zaman kocanda seni dövsün?
1411 Yorumla
Soran+1 yılO cocuk. Onunla ben bir miyim?
- +1 yıl
Ne çocuğu kızın ergenlik döneminde birde yeni girmiş yanında duracağına birde dövdün mü?
Peki hiç sordun mu kızım bu saatte neden uyumadın diye? Belki bir derdi var, belkide sen ona duzgunce sorsan sana anlatacak sıkıntısını?
Belkide sen dövdün diye iyice icine kapanacak?
Sana son soru simdi vicdanın rahat mı?
Soran+1 yılSikintisi yok. Ona vakit yetmiyor. Zamani dogru kullanmiyor. Yapicak cok seyi var ama vakti yok.
- +1 yıl
12 yaşlarında bir çocuğa nasıl olurda vakit yetmez?
Soran+1 yılYapicak isleri cok
- +1 yıl
@YunanTanrısı sonuna kadar katılıyorum
- +1 yıl
Yapacak isleri cok derken ne tür isler?
Soran+1 yılYutu a videolar koyucak
İnstagrama bakicak
Facesine giricek
Oyun oynuyacak
Ders calisicak
Ee ne zaman uyucak bu cocuk?- +1 yıl
Ne zaman uyuyacağına o karar versin bir sure sonra sıkılır bırakır zaten.
Soran+1 yılCocuklar en cok 23-03 arasinda buyume hormonu salgiliyor.
- +1 yıl
Bunu ona uygun bir dille anlat ablacım.
+1 yılAblacım ben küçükken bizim valide hanım oklava ile girişirdi bana gariptir hiç kinde tutmadım hak etmiştim çünkü çoğunda :) pişmanlık duyman güzel birşey tabi ama o yaşta bir kızında bu saatte ayakta olması yanlış bir davranış bir daha yapmaz herhalde ;)
10 Yorumla- Diğer konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılÇocukluğunda çok şiddetli dayaklar yemiş biri olarak bunu yapan ebeveynlerden nefret ediyorum. Yediğim her dayak beni hizaya sokacağına aksine daha çok asileşmeme sebep olmaktan öteye gitmemiştir. Hadi ufak şaka yollu popoya şaplak attım desen neyse de elim acıdı ne demek ya? Hay ben senin elini...
20 Yorumla Yanlis anlama da keske dovmeseydin, bu kelimeyi yazarken bile icin ciz ediyor, yazik, kucucuk yuzune elin aciyacak kadar sert vururken hangi ruh halindeydin bilemiyorum. ama dunya da milyonlarca insan cocuk sahibi olmak icin turlu girisimlere basvuruyorken, Allah ta onlari evlatsizlikla siniyorlen, sizin bu nimete bu sekilde yaklasimizini hic dogru bulmadim. elinden geldigince hsgoru ile terbiye etmeliyiz. Tabi benim cocugum yok, olunca anlarsin gibi amacsiz onerileri de herkes kendine saklasin.
00 YorumlaKızını dövmeyen dizini döver, ne işi var küçücük çocuğun gece 4'de muhtemelen internette filandır da, ortalık kötü çocukları iyi korumak ve kollamak lazım.. Ama mümkünse bunu dayak olmadan halletmeye çalışın..
10 Yorumlayedim annem terlik salladımı çok iyi tutturudu ve süpürge sapıyla saldırırdı şimdi onun yanına gitiğimde koynuma alıp uyuyorum
14 Yorumla
Soran+1 yılİste ornek bir dayak yemis evlat
Soran+1 yılBenim kiz da yaramaz
Diğer konusunda 4,7b cevap paylaştı. 12 yasinda cocugu dövme cunki o anlar unutmayabilir, ve ileride piskolojik tepkileri olabilor size karşi cunki karmaşık zihin çagindadir
19 Yorumla- +1 yıl
Kaç yaşında çocuğu dövseydi 4-5 yasindakinimi çünki 6sindan sonra çocuk hatirlamaya başlar
Soran+1 yılTam dovme yasi iste 😃
- +1 yıl
O çocuğun asılı Türk mü diye bakıyorlar. Cingan gibi bağırırsa evet buda bizden diyorlar. Gerçekten ama
- +1 yıl
Burada benmi fesatim yoksa sen hemşire fantazisimi kurdun.
- +1 yıl
İyi bari sorun bende sandım bir an
Benim dikkatimi çeken başka birşey oldu kızın 12 yaşında bir senede hamilelik 12 senin yaşın 29 olduğunu varsayarsak pardon ama 14 yaşında mı evlendin? O yaşta evlendiysen 12 yaşındaki kızında çok çocuk sayılmaz heralde..
02 Yorumla
Soran+1 yılburada yazili her yas dogru mu?
+1 yılBen annem beni bu kadar dövdü diye dua ediyom kızını dönmesine dizini dovesin en iyisini yaptin
14 Yorumla
Soran+1 yılZivanadan cikardi en sonunda
- +1 yıl
Bu kadar arkadaş anneyi suçlamasın sizin çocuklarınız olunca görecem ben hepinizi kadın kim bilir niye uyumayo uyku tutmamıstir çocuk büyütmek öyle dışardan baktığınız gibi kolay olmuyo
Soran+1 yılBeni anlamalari icin yasamalari lazim bu tecrubeleri
- +1 yıl
AblaÇim bunlar kitaplardan öğrenirler suçlu ararlar kendi çocuğun senden korkarak büyümesse kız çocuğu birde sonradan zivanadan çıkıyorlar benim yegenlerim kız eve geç saatte geliyo ne anne nede baba 1 fiske bile vurmamislar beni gördüklerinde dışarı bile çıkmaya korkuyorlar
+1 yılsaat 5 bu arada uyku düzeni bozulmuş dövmek çok yanlış bir çözüm hemde ergen bir kızı hiç iyi yapmadın
13 Yorumla- +1 yıl
gönlünü al bari belki platoniktir ama şimdi ona da laf edersin
Soran+1 yılBu okullari da zirt pirt tartil ediyorlar. Tatil diye de cocuklar uyumuyir
- +1 yıl
bence iyi bir uyku düzeni hazırla malısınız ki uyusun ve dayak yemesin çocuk
+1 yılyani aslında dövmek yerine çok sevdigi şeyleri elinden alsanız..
cezalar daha etkili olur sanırım sayın gizli anne10 Yorumla
+1 yılYediğim terliklerin haddi hesabı yok 😳 ama devir değişti insanların algısı ve düşünce yapısı değişiyor... Dayak son çare olarak düşünülmemeli. Dövdükten sonra özür mahiyetinde şımartacaksanız elinizi dahi kaldırmayın derim.
20 Yorumlauyumayan insanlara gecenin bir yarısı neden şiddet gösteriyosunuz rahat bıraksanıza insanları? amacınız ne bana bir açıklar mısın? bide dövüyosun l*n çocuğu manyak mısın nesin nasıl annesin l*n sen?
00 Yorumla- Diğer konusunda 6,9b cevap paylaştı.
+1 yılannem beni hiç dövmediğinden böyle başına buyruk oldum ya :D
10 Yorumla
+1 yılbu soruyu gizliden sorma ihtiyacı duyuyorsan, senin utancın sana yeter
60 YorumlaBenim annem beni ve ablamı hep döverdi cimciklerdi filan. O zamanlar kötü düşünürdük ama büyüyünce niye dövdüğünü anlıyoruz. Ama elin acıyacak kadar vurmak da biraz fazla.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇocukların yaptığı tüm hatalar, davranışlar ve sözler ailesinin bir aynasıdır. Yani onların yaptığı tüm hatalardan biz sorumluyuz. Onları dövmek yerine gerçekten ebeveyn olmayı denemeliyiz.
10 YorumlaBen yerdim ama öyle uyumamazlıktan falan değil aşırı haylazdım bir kere İstanbul'a gittik orada dövdü yüzüm ve üstüm kana boyandı burnumdan akan kanı zor durdurdular
00 Yorumla
+1 yılniye gerek var mı dövmekle olmazki anlatarak söyleyin. yat diyen bir anne bu saatde kendisi yatması gerek
02 Yorumla
Soran+1 yılBiraz kendimize vakit ayirmak istiyoruz
- +1 yıl
amam bu evredeki bir çocuk asla dövülmemeli çünki ergenlik çagına yaklaşıyor , sevgiye ve hoş görüye ihtiyacı var ,
+1 yılBen erkek halimde, hem annemden hem babamdan hem dedemden hem diğer dedemden hem anneannemden hem babaannemden hem amcalarımdan hatta bir kere yengemden bile dayak yedim. Sıkıntı yok :)
10 Yorumla
+1 yılHiç yemedim annemden dayak yaramazmıydım yaramazdım tabiki ama bana bir bakardı biterdi işbir tokadını bile yemedim canım annem benimm sende bence hata yapmışsın vicdanın bunu sana sölemiştr zaten
10 Yorumlakalıcı hasar verdin kıza ve ilerde bu kendi çocuğuna yapabilecek bir potansiyel yarattın yaptığın hiç hoş olmamış bir daha olmamasını garantilemen ve kızının gönlünü alman lazım bunu unutturman lazım çok yanlış
01 Yorumla
Soran+1 yılOlduuuu
Bazıları lafta anlamaz. sabah 6 dakalkıyorsa gün içinde uyumasına izin verme. oturursada ceza ver
10 Yorumla- Diğer konusunda 854 cevap paylaştı.
+1 yılyapmayın böyle şeyler lütfen çocugunuza fiziksel şiddet uygulamayın:(:(
12 Yorumla
Soran+1 yılBen de bayilmiyorum dovmeye.
- +1 yıl
o zaman kendini tutacaksın.
Diğer konusunda 492 cevap paylaştı. Vicdansız kadın uyumadı diye çocuk mu dövülür. Anneyim diye geçiniyor bide. Bırak istediğinde uyusun saatte eve geldi sandım bende
20 YorumlaOda ilerde kendi çocuğunu döver senin sebatsızlığın yüzünden psikolojisi bozuk insanlara yenileri eklenir bizde senin gibi kadınların çocukları yüzünden kendi çocuklarımızı nasıl koruyacağımızı düşünürüz kara kara
42 Yorumla
Soran+1 yıl21 yasinda ne bahsediyorsun sen? Hayati bu kadar basit gormeyin. Sen saniyorsun senin cocugun ozel olucak farkli olucak. Hahhhaaa
ama bazı çocuklar hak ediyor... ama dövmen bana göre yanlış.
10 YorumlaDiğer konusunda 1,4b cevap paylaştı. kızını dövmeyen dizini döver. kızını döven elini acıtır. anlamaıdm valla
10 Yorumla
+1 yılİyi yapmışsın. O saate kadar 12 yaşında çocuğun ayakta ne işi var?
Ben o yaşta 10 olunca kendimden geçerdim10 Yorumla- Diğer konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılArada olur böyle şeyler ama uyumamadan dolayıda dövülmez ki :)
00 Yorumla Hc dayak yemedim ama iyi yapmssin kizina dikkat et devir cok kotu
10 Yorumla
+1 yılBen olayın daha önce de tekrarlanmış olacağını ve Sizin uyarılarınıza rağmen devam ettiğini düşünüyorum bu yüzden attığınız zopaya birşey demiyorum.
Hatta Geç Kalmış bir dayak bile diyebilirim :P00 Yorumla- Diğer konusunda 550 cevap paylaştı.
+1 yılAnneler döver sonrada pişman olur nede olsa döydükleri ana kuzusu :)
10 Yorumla hayır bide marifetmiş gibi anlatmıssın madalya verseydik iyidi de ne yazıkki şidette karşıyım..
10 YorumlaDiğer konusunda 12,6b cevap paylaştı. eğer ki çok dövüyorsanız arsız olur en iyisi ceza vermektir peki ne yapıyormuş o saate kadar
00 Yorumla
+1 yılO küçük değil artık bu şekilde kendinden soğutma onu.
Ben de annemden dayak yedim ama çok küçükken oldu.00 Yorumlasık sık yerdim.
Ama bence asla dövülmemeliler. Özgürce istediğini yapmalılar.
sadece uyarabilirdin...02 Yorumla
Soran+1 yılUyarmadigimi nerden biliyorsunuz?
+1 yılDövmenin amacı çocuğu ağlatarak sözünü dinletmektir. Neden aglatmadan bıraktın zevki orada :) ben de dövüyorum ama poposunu kızartmadan ve ağlatmadan bırakmıyorum. korkudan sözümden çıkmıyor, yine aglatirim diyorum :))
00 YorumlaDiğer konusunda 986 cevap paylaştı. kızını dövmeyen torununu erken sever en iyisini yapmışsın abla
00 Yorumlabüyüyünce sana sevgisiz ve tepkili yetişirse hiç şaşırma
20 Yorumlabenim yeğenimi annesi dövse bende gider kardeşimi döverim. annesi de olsa vuramaz benim yeğenime
20 Yorumla
+1 yılİster annem olsun ister babam dayakdı falan görmedim. bu saatten sonra yapsalar yüzüne bakmam kimsenin
00 Yorumla
+1 yılElin İçin Geçmiş Olsun 12 Yaşında bir Çocukta O Saate Kadar Uyumuyosa Sen Bide Sorunu Kendinde Aramalısın...
00 Yorumla
+1 yılKüçüklükten sağlam kalan tek anılarım, ailemden 3-5 defa yediğim tokat. Hiçbirini unutmam. Bence ona göre davran kızına. Yarın ona muhtaç kalacaksın.
00 Yorumla- Diğer konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılbu şekil davranmanız hoş değil . başka yöntemlede uyarabılırdınız
04 Yorumla
Soran+1 yılMesela?
- +1 yıl
uygun biir vakitte karsınıza alıp ezmeden baskı yapmadan konuşarak.. yinemi olmadı.. yavaş yavaş cezalandırarak.. elındekı akıllı telefonu akılsız yaparak mesela
Soran+1 yılCocuk psikiyatriye goturdum dort bes defa. Her defasinda ilac verdiler. Bir iki gun kullandim baktim sersem gibi oluyir attim
- +1 yıl
ilacla olmaz bu işler... ilgiyle olur.. sakın bır daha el kaldırmayın. arsız yaparsınız. dahada kötu olur...
- Diğer konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yıl:D dejavu gibi oldum :D kız değilim ama bende o yaşlarda yaz aylarında özellikle hep sabahlara kadar bilgisayar oynardım babam hep gelip kızardı azarlardı :D ama dövmedi hiç
00 Yorumla
+1 yılMarifetmiş gibi birde söylüyorsun... asıl senin sağlam bir dayağa ihtiyacın var
30 Yorumla
+1 yılAnnemden çok dayak yedim. İyikide yemişim aklım başıma geldi
10 Yorumla
+1 yılİnsan kendi çocuğunu döver mi, hadi dövdün burada bari anlatma..
10 Yorumla- Devamını Gör (66)
Devamını Gör(111)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem