inini imini kiçicik hili yik yi
soruyoz işte niye kaçıyorlar niye amerika değil de meksika sebep ney diye bir koycam elimin tersiyle
İsraile kaçarım Türk ordusu peşime takılır israil ordusu da savaş var diye Türk ordusuna savaşır böylelikle beni unuturlar bende geri Türkiye ye dönerim. :D :D ( sözlerim espiri mayetinde söylenmiştir aksisi teklif bile edilemez)
meksikadaki yasalarda ülke icindeki kişilerin ülke sınırı icersinde suc islemedigi sürece sorun olmadıgı yazar
kendi topraklarında olan birisini ülke dısına suclu da olsa vermezler
Meksika gizli işlerin, mafyaların, katillerin, uyuşturucu kral, kraliçelerinin ana vatanıda o yüzden. Hatta Meksika da bir şehirde günde beş cinayet işleniyor.
Meksika en suclusu bol olan yer o yuzden 😂😂 ben de oraya kacardimm
Niye oraya kaçıyorlar
Cevap
25Cevap
Amerikan filmi izlediğin için :)
Kuzey Komşusu Kanada, Güneyde Meksika. Kanada sıkı, meksika serbest bir ülke, girişi ve saklanması, ucuza Yaşaması daha kolay o yüzden.
itin kopuğun hukuksuzluğun dolu olduğu yer. parayı ver işini gördür.
Çünkü hep holly wood filmleri izliyoruz ve amerikanın sınır komşusu meksikadır kanada da var ama Meksika kadar ideal değil ve ben olsam Fransa suçlu iadesi yapmıyorlar
meksika ve japonya gibi ülkelerde suçlu iadesi yoktur ondan dolayı.
Kanada buz gibi ve Meksika gibi başıbozuk değil millet ondan kaçıyor meksikaya :D
Meksika kaçıyorlar çünkü zaten Amerikadalar? İçinde oldukları ülkeye nasıl kaçsınlar?
Sen niye bu kadar zekisin?
Ben suçlu olsaydım kübaya veya suriyeye kaçardım :D
Suriyeye kaçıyon sen.. sonra geliyon ki bir kol bir bacak gitmiş
Yok beeee bana hiçbirşey olmaz kurşun sıksan geri döner :D
Tabi yaa :D
Bilmiyorum Ama. Başka Ülkeye Suçlu da Olsan İnsanını Teslim Etmez Gibime Geliyor.
Bulunduğum ülke ile kaçacağım ülke arasında suçlu iadesi olmayan bir ülkeye kaçardım :D
Amerika sınırından kaçabileceği 2 yer var kanada ve meksika. bence meksika daha mantıklı
Meksika oldukça tutarsız bir ülkedir para ile herşeyi halledersin
bak beynimizi nasıl yıkıyorlar.. ulan bu illuminati var ya..
meksika kaçılmak için kurulmuş ülke
köye dayımgillere kaçarım
dünyanın en güzel otu çünkü orda..
deniz kum güneş birde orada vergiler düşükmüş :D
Google amcaya sorsaydın
Türkiyeye. akpliym de seni hapse atmazlar.
Zaten suçlu dolu arada kaynar gider
Avrupa
Mısıra kaçardım.
Suriye. :)
Meeeeksikaaaa
Meksika
alışkanlık olmuşdur
peynir yemek için.
Russia
Turkiyeye asdf
Denize mi atlasin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?