Sinbonun tartisi gecen yil aldim ama artik tartmiyor bu pilin oldugu yere vurunca 00.00 sayısı geliyor ama ustune cikinca tartmiyor bende bu pili cikarip yenisini alicam ama nasil cikaricagimi cozemedim pilden mi yoksa bozuldu mu acaba?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Parmak girecek kadar olan yere parmağını sokup, pili aşağı doğru biraz ittirip yukarıya kaldır. Fakat yazılar geliyorsa pilden olacağını sanmam. Bitmiş olsa hiç göstermez.
tornavida ıle cıkarabılırsın ayrıca pıl almaya gıderken cıkardıgın pılı goturmeyı unutma veya resmını cek
Cevap
13Cevap
ya o 3v yazan yerin baş tarafındaki diş ileriye doğru ittiriliyordur ittirirsen çıkae ya da 3v yazan yerin hemen üstünde bir çentik var ya oradan pili ittir dişten kurtulunca kaldır çıkar
pili önce geriye ittir öndeki tırnaktan boşa çıksın kurtulunca bu sefer öne çekip diğer tırnaklardan kurtar işte bukadar ;)
Pil zayıflamış. Pili çıkar aynısını al gösterip. Menteşesi sağda. sol tarafa bıçak ucu takıp sağa doğru açılır zaten.
Sağda altında kırmızı şerit olan plastiği çekmeyi denedinmi?
Sen bunu saatçiye gotur o cikarir pili detakar 5 tl ni alir en fazla
Bak o arti gbi olani tornavida vbi biseyle cevir ve o arti tarafi tornavida arasina al ve acmaya calis
alt kısımdan yukarı dogru it üstende tırnagınla kaldır
pili bitmiş çay kaşığı ya da bıçaktan yardım al tornavida da olur
+ olan yeri çevir kapağı çıkart
sag tarafta bulunan yeri yukarı kaldır
kılıtlerı gerı cek çıkar
Çekilmiyor
havaya kaldır 2 kere salla o çıkıyor
ileri ittir kaldır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar