Diğer Bu nerenin sigarası? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Paketine 24 tl verdim 2 karton aldım 480 verdim de üstünde Rusça yazıyor nerenin böyle bu 😂 Bu nerenin sigarası? Cevapla Kredi Kartı Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Rich_Sanchezs Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 99% 1 yıl Kıbrıs kardeşim az içmedik. Lh var birde it öldüren 😂 1 3 Yorumla Soran 1 yıl Günde 1 paket içiyorum inşallah beni de öldürmez bu 😂 Yorumla Rich_Sanchezs 1 yıl Asker misin Kıbrıs'ta Yorumla Soran 1 yıl Yok be kuryeyim Şırnakta 😂 Yorumla
CAGRI16 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 61% 1 yıl Diğer konusunda 751 cevap paylaştı. Rus degilde azeri kazakistandab gelen sigaralara benziyor bandorlu 0 0 Yorumla
Efespilseennn Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Nerden olduğu önemlidir mis gibi ucuzdan sigara 1 2 Yorumla Efespilseennn 1 yıl Önemlimi* Yorumla Soran 1 yıl Harbi sigara sigaradır hele 24 tl ye bedava Yorumla
Nestor71 Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Oha nerden aldın? Güzel mi bari? 0 7 Yorumla Soran 1 yıl Tadı fena değil ya hele 24 tl olduğunu düşünürsek paketin baya iyi 😀 Yorumla Nestor71 1 yıl Nerden aldın İstanbul'da biyer mi Yorumla Soran 1 yıl Hayır Şırnaktayım arkadaş getirdi alacak mısın diye aldım bende uygun olunca fiyatı malum tekel sigaralar 80 tl olmuş 24 tl ye sigara şaşırtıcı Yorumla Nestor71 1 yıl Tekel soygun anasını satayım. Ben adıyaman sarıyom Yorumla Soran 1 yıl Harbi ya 80 tl ye sigara mı olur her hafta zam geliyor aw da Adıyaman tütünü adam öldürür vazgeç 😂 Yorumla Nestor71 1 yıl Bırakamıyom da aga. Şöyle kaçak bir şey bulsam iyi ama yok. Kaliteli Adıyaman alıyom idare ediyor. Yorumla Soran 1 yıl Valla Şırnakta yaşamanın en güzel yanı her türlü kaçak sigara var captan Black 30 tl kaçak parlament 30 tl 3000 orta ya da kalın 30 tl falan baya uygun Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Boşnak. 0 2 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Hikos.. Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Oraya gelirsem sissiii sssssrrmmmmm. Anladınımı🤨 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Kıbrıs kardeşim az içmedik. Lh var birde it öldüren 😂
Günde 1 paket içiyorum inşallah beni de öldürmez bu 😂
Asker misin Kıbrıs'ta
Yok be kuryeyim Şırnakta 😂
Rus degilde azeri kazakistandab gelen sigaralara benziyor bandorlu
Nerden olduğu önemlidir mis gibi ucuzdan sigara
Önemlimi*
Harbi sigara sigaradır hele 24 tl ye bedava
Oha nerden aldın? Güzel mi bari?
Tadı fena değil ya hele 24 tl olduğunu düşünürsek paketin baya iyi 😀
Nerden aldın İstanbul'da biyer mi
Hayır Şırnaktayım arkadaş getirdi alacak mısın diye aldım bende uygun olunca fiyatı malum tekel sigaralar 80 tl olmuş 24 tl ye sigara şaşırtıcı
Tekel soygun anasını satayım. Ben adıyaman sarıyom
Harbi ya 80 tl ye sigara mı olur her hafta zam geliyor aw da Adıyaman tütünü adam öldürür vazgeç 😂
Bırakamıyom da aga. Şöyle kaçak bir şey bulsam iyi ama yok. Kaliteli Adıyaman alıyom idare ediyor.
Valla Şırnakta yaşamanın en güzel yanı her türlü kaçak sigara var captan Black 30 tl kaçak parlament 30 tl 3000 orta ya da kalın 30 tl falan baya uygun
Ustam baya iyi almısın 24 liraya
Purusyadan gelmiş
Boşnak.
Hikos..
Oraya gelirsem sissiii sssssrrmmmmm. Anladınımı🤨