Ben dalga geçilcek biri değilim. Geçen sene ki mallıklarım yüzünden hala dalga geçiliyorum. Ve bu okula sıçradı..
Evet böyle bir durumda ne yapardınız?
Evet böyle bir durumda ne yapardınız?
dalga geçen insanlar eleştirenler lise ve üniversite hayatımda hep oldu.. ve muhattap olmadığım seviyesiz dalgacı insanlardır.. cevap verme gereği bile duymadım umursamadım.. ayrıca ne yaptığına da bağlı dalga geçtikleri şey..
nereden buldun sorumu bea?
Hic birşey bizde okulu oyle tamamlamistik zaten :))
Okul dik dik baksa bile
Hee sorun yok
Sevdiğim biriyse alinmam yani gecsin bende geciyorum 😂 ama sevmediğim biriyse ayagimi agzina sokarim 😁
Bende öyle yapmak istiyommmm
😂😂
eger kulak asarsan daha fazla devam eder kızarsan falan hic umursamazsan ilerde sesi soluğu kesiyor lar
Kızıyorum ve umursamıyorum.
Kulak asmak nedemek?
Geçen sene o kızla veza aldık. Ve bana 1 grup mesaj attı. Babam şikayet etti.
Şimdi de o kızın kuzeni erkek. cuma günü Bir grupla başka sınıftan bir parkta numaramı istedi.
Napsam bilmiyorum.
bu yazdıklarından birşey anlamadim desem? kulak asma derken dinleme onları demek istedim kizsan da belli etme cek git ordan.. ve durumu tam olarak anlamış değilim o kiz kim? ve bana bir grup mesaj atti ne baban ne alaka? diğerlerini gerçekten anlamış değilim... mesaj olarak anlat istersen ortaya yazmak istemezseen.
Cevap
9Cevap
Hiç bir şey yapma. Sakin ol. Tepki verirsen daha da uzatıcaklardır eminim. Umursamaz tavırlar sergile ve biri dalga geçtiğinde hafif gülümse. :)
Tamam 😊😊
benlede çok dalga geciyolar anlıyorum seni keske beraber olsaydık ikimiz bir birimize destek çıkardık kulak asma falan diyolar ama asılmayacak gibi değil insanın içine oturuyor kendi düşük egolarını ve özgüvenlerini yükseltmek icin insanlarla dalga geciyolar ama sen hep kafanı dik tut ve duymazdan gel sonra kesiyolar seslerini
Güçlü bir vücudum olmadığı halde korkarlar, böyle bir şeyi en son ortaokulda yaşamıştım. Şimdi olsa testestoron alıp döverdim.
Müdüre şikayet etti babam.
Geçen sene de ceza aldık bir kızla haksız yere
dağıtırım l*n hepinizi yeter bakın benim benim piskopat damarıma basmayın lannnnnnnnnn
Aynen geçen sene o kızla kavga ettik.
Ve ceza aldık.
Yine bir grup whatsapptan mesaj attı.
Babam şikayet etti.
O kızın kuzeni numaramı istetti. i cuma günü başka sınıftan 1 grup erkek ile. bende umrumda değilmiş gibi kalktım gittim.
İyi mi yapmışım. Duymuyorum artık.
Böyle davranırsam vaz geçerler demi
tabi bu işin şakası hiç bir şey kavgayla kaba kuvvetle çözülmez sağ duyulu olmakta fayda var tabi yeri geldiğinde de karşındaki insana dişini göstermen gerekir ama unutma asla dozunu kaçırmadan sevmesen de karşındakine saygı göstermek büyük bir erdemdir kaba kuvvetle değil olgunluğunla sağ duyuyla onu dövmek en iyisidir atacağın tokatın izi 1 2 saat kalır ama vereceğin bir dersin izi ömür boyu kalır
Anlamadım nasıl?
Nasıl davranmalıyım?
daha olgun onlar sana ters yaptıkça sen daha ağır başlı ve etkileyici kelimelerle cevap ver fevri hareketlerden kaçın ilk ağzına geleni söyleme derler ya 1000 düşün 1 söyle onlardan daha üstün bir birey olduğunu onlara hissettir unutma hiçbir sorun kavgayla çözülmez bunun çok büyü örnekleri var onlar ne kadar kötü olursa olsun sen olgun bir kadın olduğunu onlara hissettir ama hiçbir zaman ciddiyeti elinden bırakma bak sana söz veriyorum o zaman insanlar seni sevmese bile kendilerini sana saygı duymak zorunda hissedeceklerdir bunu tecrübe ettim
Olgunum. Ama ilk hafta ağzıma geleni söylemiştim.
Bu sefer telefondan bulaştılar.
Geçen senede kavga vurma falan değil. Sözlü tartışmalardan çıktı ve ceza aldık.
Bu pazartesi gününden beri hiç yüzlerine bakmoyprum sayılır.
Bu kızın kuzeni cuma günü benim telefon numaramı istetti.
Bende umrumda değilmiş gibi kalktım gittim
evet geçmişte belli olaylar olmuş olabilir hangimizin geçmişi tertemiz ki artık önümüze bakmamız gerek geçmişine sünger çek ne olduğunun şu an bir önemi yok çünkü geri dönüp düzeltemeyiz artık gelecekte ne yapabileceğimizi konuşmalıyız sen dediğim şekilde davran er ya da geç insanlar sana saygı duymaya başlayacaklardır bunu onlara hissettir
Onları takmıyorum dediğim gibi. .
Bulaşmıyacağımda :/
Olgun bir şekilde davranacağım.
Olgunluğu biraz daha açar mısın?
Benim bildiklerim ve senin bildiklerin farklı olabilir
şöyle ki insanlarla diyaloğa girdiğinde ağır başlı bir şekilde açıklayıcı, kelimelerini seçerek konuş söylediğin sözler bulunduğun ortamdan takdir alsın pozitif ol insanlar senden belirli dersler alabilsin seninle konuştuklarında sana yaygı duymak zorunda oldukların onlara hissettir belli hareketlere karşı hassas olduğunu belli et yapılan saçma sapan şakalara ciddi ve anlamlı bir şekilde ama asla kızmadan tepki göster o durumda bile ders verici bir şekilde konuş sana imrenerek bakmalarını sağla bunu asla unutma sen onlara değil onlar sana benzemeye çalışsınlar
Tamam :)
Ağır başlı olarak anlatacağım
Teşekkür ederim😊 olgun olduğumu anlayacaklar 😊😊
tamam
iyi ki varsın varsınız
çok teşekkür ederim :)
Kimseyi takamayacaksın başka yolu yok gerekirse sen de onları ezeceksin benim de basıma geldi çünkü
Takmıyorum zaten de bıktım ya..
Okul değiştir?
Babam pes mi edeceksin dedi
O zaman dedigim gibi degistigini farkettir ve gerekirse onlari ez cunku ezmeyenleri eziyolar
tamam ya da okul değiştircem mecburen zaten
Takmam kafaya da sen ne yaptın ki dalga geçiliyorsun
Geçen sene bir grup popi olan arkadaşlarla arkadaş olmak istemem. Sonra yanlış olduğunu anlamam.
O kızla kavga edip ceza almam.
Bu sene yine dalga geçilip , telefonuma mesaj atanları şikayet etmemiz babamla.
O kızın kuzeni benim telofon numaramı istetmesi. .
Olaya bakkk
Gerizekalılarrrr diyelim.
En iyisi drğiştirmek.
Müdüre şikayet ettik babamla. Zaten geçen sene de içlerinden biriyle ceza aldık
Okulumu degistirirdim.
Babam pes mi edeceksin dedi.
Onlar bana mesaj attılar. Babam da şikayet etti
Şimdide içlerinden bir kızın (geçen sene kavgalı olup ceza aldığımız ) kuzeni parkta başka bir sınıfklarda 1 grup erkekle bir çocuktan numaramı istettiler.
Umrumda değilmiş gibi davrandım o masaya bakmadan kalktım
Dalga geçene atarlanırım oda atarlanırsa döverim 😃
bende onlarla dalga geçerdim ki ağzm iyi laf yapar :D
Laf soksam bile teke 10 kişi olduğundan
Geri cevap alıyorum..
senden hoşlanıolardır
Kızlar ve erkekler...
Beni çeken bir şey var heralde
seni çeken derken?
Belalar diyorum beni buluyor
o yüzden gizleniosun işte :D
Nasıl?
gizli kullanıcısn
Ne alakası var?
Bu ülkede tablet reyiz bile unutuldu birkaç gün geçsin unuturlar
Geçen sene unutmadılar..
Umursamazsam unuturlar mı?
Aynen unutamam ben o çocuğu...
Aslında haklısınız o çocuk daha unutulmadı😀.
Bence senle dalga geçtikleri zaman umursama daha sonra yapmamaya başlayacaklardır
Mesela ben ilkokulda çok ama çok utanç verici bişey yapmıştım ( ne olduğunu söyleyemem harbiden hala utanıyom) ve benle dalga geçiyorlardı işte benim de ağlayasım geliyodu sonra dalga geçmelerine alışmıştım artık umursamıyodum onlarda bıraktı ve olay unutulmasa da hiç kimsenin aklına bile gelmez oldu
Bana sorarsan sen çok şanslısın şu an öyle bir durumdasın ki kimin gerçek dost kimin yalancı dost olduğunu anlayabilirsin bu da geçer üzülme aldırış etme kafanada takma git müzik dinle rahatlarsın :D
Tamam 😊
Teşekkür ederimmmm 😊😊
Ne demek başka insanların senin hakkında dediği şeylere üzelmek için bu hayat kısa
aynen :)
benim hikayem ise şöyle
benim bir kızla geçen seneden problemim var.
O kızla arkadaş olmak istiyordum.
Sonra onun o* olduğunu anladım.
Beni kullanıyordu.
Popi sayılır
Bizde bir tartışmalar başladı
Ceza aldık.
Bu sene yine sınıftan bazı kişilerle birlikte dalga geçtiler..
Ben tepki vardim.
Bu sefer erkeklerle birlikte mesaj attılar..
Babamda mesajları göründe sınıf değiştirmek için okula gittik
Müdür değiştirmedi. İsimlerini istedi.
Babamla da isimlerini verdik.
O kızın kuzeni bana cuma günü nir parkta bir çocuktan numaramı istetti. yanında 1 grup erkek vardı.
Umrumda değilmiş gibi oturduğu masaya bakmadan kalktım.
Sana herhangi fiziksel saldırı gelirse erkek yardımı al ama hala böyle yaparlarsa umusama baktınki çok üstüne geliyorlar dayanamıyosun okkalı bir tokat yapıştırda orospuluktqn vazgeçsin ama dediğim gibi çoooook üstüne gelirlese bunu yap aman ha okuldan atılma bir o* için okuldan atılmaya değmez dışarda yaparsan iyi olur yani
Çok iyi yapmışsın dediğim gibi s#kimde bile drğilsen kelimesi var ya onun gibi yap ama aşırı üstğne geliyorsa üstte deiğimi yap
Ama genede kavga etmekten kaçın çünkü kavgadan hayır gelmez
tamam çok teşekkür ederim...
Küçükken Sürahi hanim gibi gözlük takiyordum ama aldirmiyordum ne oldu bn kazandım gözüm iyilesti😊
Açıktan oku çok kötüyse
anadolu lisesinde okuyorum..
okulunu değiştir derim
artık sessiz olur cevap vermem agır olurum..
Aynen geçen srne ezik ezik cevaplar veriyodum
konuşmak seni batırır sessiz kalırsın yaptıklarından pişman olurlar senden özür dilerler
özür dileceklerini sanmıyorum...
dilemesinlerde hakkımı helal etmicem
ayıp bu.
onların bana yaptıkları ayıp değil mi?
onlar öyle kalbleri kötü senin de mi kötü olsun
bilmiyorum :'(
onların özür dileyeceğini sanmıyorum
dilemesinler
evet yapmasınlar yeter
Bende onlarla gülerim ^^
Bilemiyorum
Galiba hicbir sey yapmam