İnsan sevgilisiyle neler konuşur? neler konuşulur? ben onunlayken konuşacak konu bulamıyorum. Yardım Lütfen!
Cevabın nedir?
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılçiçeklerden böceklerden, havadan sudan topraktan ateşten bahrdan yazdan kıştan acılardan tatlılardan insanlardan insan olmayanlardan arabalardan vapurlardan, gezilecek yerlerden nefes almaktan rahatlamaktan seksten sevgiden saygıdan bahsedebilirsiniz. ama genelde frekanslarınız uyumlu olursa derinlikle sohbetler olur. onun mac izlemek gibi bir ruh hali varsa seninde senfoni orkestrası konserine gitmek istiyorsanız frekansınız uyuşmadı demektir biriniz birinizi kırmadan fedakarlık edecek. zaten iki kişinin beraberliği genelde canınızın istediği değil yaptığınız fedakarlıklar sureci belirler. ayrılıklarda yapmadığımız bu fedakarlıklar yüzündendir.
42 Yorumla
Soran+1 yılharikasın çok sağol.
Cevap sahibi+1 yılharikayım dimi. bir de bunu ben bilsem..hissetsem.
En İyi Cevaplar
her iki tarafta sessiz kalıyorsa buluştuğunuzda ve konuşacak bir şey bulamıyorsanız o zaman bir sıkıntı var birbirinize olan sevgiden çok birbirinize olan yakınlık içtenlik eksik kalmış yoksa en samimi yakın arkadaşını görünce bile hiç susmaz tüm gün konuşursun sevgilide böyle olmalı içinizi birbirinize dökmeli ve her şeyi konuşabilmeli çekinmemelisiniz bunların aşılması gerekirdi öyle devam ederse buluşmalar sıkıcı geçer ve her buluşmadan önce ne konuşayım diye notlar toplamaya başlarsınız o nedenle sende atıl oda atılsın birbirinizi seviyorsanız gerçekten.
53 Yorumla
Soran+1 yıldaha 2 günlük sevgiliyiz. bir yerden başlamalıyım onunla konuşmaya ve eminim sonra devamı gelir.
Sende aynı benim gibisin bende yaşadım o zamanları kız mesaj atmayı düşünmüyosun galiba dedi bende sen bulsana be dedim o da öküzsün dedi :D bende pardon pardon dedim açtım interneti sevgiliyle konuşulacak konular dedim o gece rahat 50 tane soru sormuşumdur baymadan :D sonra doğaçlama takıldım heycanımı yendim konu bulmak çok kolay hale geldi :D
114 YorumlaBuda mantıklı :D
Kardeşim onu bende yaşadım harbiden çok masum gözlerim yaşardı l*n -_-
Ya aşk öyle bişey ki kardeşim bak ilk aylarda havada uçuyosun aşktan yani sokakta yürüyüşün değişiyo uçuyosun havalarda ama ayrılınca noluyo güüm diye yere çakılıyosun hayattan kopuyosun işte bu zamanda sokakta yürüyüşün değişiyo noluyo hayattan beziyosun yürümek bile zor geliyo sana aşk böyle bişey dostum ama ayrıldıktan sonra hala seviyosun ya o bile sana koyuyo öyle bişey o masum olduğu haller aklına geliyo hepten kendinden geçiyosun
Ah be kardeşim şimdide içimi kararttın :/
Kardeşim sana bak o kadar diyorum ben bu kıza vurulmuştum her gün sabahtan akşama kadar konuştuğun kız bir an yok oldu o mesajlar gitti canımdan can gitti engellemedim silmedim takip ettim sosyal alemdede dahada çok koydu bana bu olay mesajlarıma cevap vermedi ben bıraktım ama haklı olan bendim mesajlarıma cevap vermedi üstüne gitmedim 1 hafta oldu bak bana nasılsın dedi tam hayattan kopuyodum gene doktorluk yaptı kurtardı beni şans istiyo gibi ama ben şans verirsem gelecekten korkuyorum be kardeşim aşk çok değişik bişey be
Hayatlarımız çok benziyor l*n harbiden
Kardeşim benim bu kızdan önce bir sevgilim vardı 2 senemi yedi i*ne siktikçe ssikti hayatımı bir beddua ettim inşallah değerimi anlar diye 2 insanla çıktı 2side aldattı şu an peşimden koşuyor :)
Koşsun kardeşim benim ama benimki çıkmadı ama istese çıkar güzel kız yani bana diyo sen farklısın diyo benden önceki aldatmıştı ben onla sevgiliyken daha çok kızları engelliyodum değerimiz bilinmedi ve şimdi istiyo tekrardan halada seviyorum delikanlı gibi söylüyorum ayrıldıktan sonrada yalanda atmıyorum ağladım gururda yapmam bu konuda seven erkek ağlar çok çektim ben
Kardeşim dibine kadar haklısın
Daha 1 ay oldu benim ve bana diyo şimdiki hayatında başkasına aşık olmandan korkuyorum ah be kızım kolay kolay aşık mı olunur bizim kalp öyle değil tabi aşk acısı çeken erkeğe bir kız yaklaşırsa ona tutunulur be kardeşim istem dışı bana bir kız yazıyodu bak aşk acısından sonra sonra kızla konuşmayı kestim çünkü kız yaralarımı sarıyodu resmen koca gün hep moral veriyodu ona bağlansaydım eski sevgilimin karşısında küçük düşücektim bende muhabbeti kestim ayrıldıktan sonra bile yapıyorum ya böyle kendime şaşırıyorum
Ne şanslıymışsın sen yaşlarda internet bu kadar kapsamlı değildi. Malak gibi kalıyorduk bazen konuşacak konu kalmayınca :D
Tecrubesiz oldugum zamanlarda ben de ayni sikintilari yasardim. Hatta bulusmadan once ne konussam diye dusunurdum ama bu daha sikintili bir durum yaratir. Dogal ol konusmak zorunda hissetme kendini. Kendiliginden gelisir zaten muhabbet.
30 Yorumla
+1 yılAkışına bırakıyorum. Sevgilim değilimde yanımdaki herhangi biriymiş gibiyim rahat oluyorum. Laf lafı açıyor zaten. Sana tek önerim sıradanlaşmış şeylerden uzak dur. farklı şeyler deneyin yapın eğlenin. hayat böyle daha güzel :)
00 Yorumla
+1 yılHareşo yünden süveter ormeyi konusun Allahim yaa :) ilk baslarda olur oyle seyler. Daha sonra hadi bi saatcik daha dersiniz :) kasmayin yani
21 Yorumla
olması gereken sevgili baska bide simdiki sevgililer baska.. simdiki sevgililerle dert tasa konusmıcaksın, cinsellik konusmıcaksın, yorgunluklarını kırgınlıklarını konusmıcaksın, barbi gibi çiş yapmayan, bakımsız haliyle görünmeyen, hep cici, hep olumlu kız olucaksın.
40 Yorumla
O durumdan nefret ediyorum iltifat et gelecek konusu aç sonra oradan buradan girinti çıkıntı yap esprisi yap yaşadığın komik bir anını anlat gün içinde sana komik gelen herhangi bir olayları da anlayabilirsin yeterli o konular bitmesin
10 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. yeni sevgili oldunuz dimi kız normaldir :) günlük şeyler sorabilirsin hoşlandıkları hoşlanmadıkları bir film hakkında yada maç hakkında dersleri hakkında gelecek hakkına geçmişiyle ilgili anılarını anlatmasını isteyebilirsin vs
21 Yorumla
Soran+1 yılevet yeniyiz. teşekkürler :)
Aşk İlişkileri konusunda 13b cevap paylaştı. çocukluğundan, komşularından, bugüne kadar yediğin dayaklardan, komik rezilliklerden falan bahset.
20 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
29
Cevap
49Cevap
Bence bol bol 1 erkek 1 kadın dizisini izle,faydası olur bu konuda :)
42 Yorumla
Soran+1 yılpek izlemedim ama ne gibi faydası dokunur mesela?
+1 yılkuzey kore amerikaya saldıracak mı?
işte suriyelilerin türkiyeye alınması hakkında ne düşünüyorsun?
sence eğitim sistemimiz yeterli mi?
fatih terim milli takımı bıraktı sence gs'ye geri döner mi?
sence adriana lima metin hara aşkı gerçek mi? falan gibi konular konuşulur genelde.40 Yorumlabana sorucak olursan konuszcak bir seyler yoksz ayrilmaniz en iyisi baskalarina sorarak olmaz ama gene biseyler soyleyim:-)ilgini istiyorsz sabah o aramadan sen ara kacta uyudugunu kahvalti yapip yapmadigini sor bugun ne yapacagini sor onu ozledigini soyle belli ettir sana bisey sordugunda kisa cevap verip kestirip atma uzun uzun cevapla biseyler kat
00 Yorumlasevgilinle ne kadar çıktığın ve aranızın ne kadar yakınlığı olması onemli bu konuda :)
12 Yorumla
Soran+1 yıl2-3 günlük.
hava,su,yerel seçimler. bunlardan konuş.sonra hükümeti eleştir her zaman konu çıkar burdan.olmadı kavga çıkar.zaten en iyi bildiğiniz iş bu
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 546 cevap paylaştı.
+1 yılKardeş zaten oturup konuşacak konu arıyorsanız o ilişkiden fazla birşey beklemeyin ya, bitmiş gibi birşey o. Mesela benim hiç sevgilim hoşlandığım falan olmadı ama ne zaman karşı cinsle konuşsam konu konuyu açar ilerletiriz bir şekilde.
00 Yorumla yakın arkadaşlarınla konuştugun herşey konuşulur sevgiliyle, hatta daha fazlası. yok daha azını konusuyorum diyorsan yeterince sevmiyor olabilirsin ya da yeni olabilirsiniz.
01 Yorumla
Soran+1 yılçok yeniyiz.
Geldin bunu millete soruyorsun birde. Demekki sallamıyorsunuz birbirinizi ki muhabbet dönmüyor. Sokağa çıksam hiç tanımadığım insanlarla bile saatlerce muhabbet ederim. Ama sen sevgilinle konuşamıyorsun. Vay be :)
00 YorumlaBiz bazen cinswllik konisuruz. bana video atar ciplak haliyle.2 ayda bir gorusuyoruz ama oyuzden. hersey konusulur utanma olmaz
121 Yorumla
Gizli SoranHer erkek o konuyu konuşmak istermi? sevgi ondan ibaret değil ki
Gizli SoranAnladım, teşekkür ederim yani genelde herkes konuşur bu konuları o zaman
Gizli SoranYok zaten ayrıldık sıkılmış benden,1 hafta oldu çıktık
Gizli SoranBende artık boş verdim
Gizli SoranZaten YGS ye hazırlaniyorum, artık barışmak istese bile imkansız
Gizli Soran1 haftada sevilir mi dedi?
Gizli Soranİnternette tanıştık , ben çok sessiz birisiyim çevremde birisinin sevmesi teklif etmesi imkansız , etmişti bende kabul ettim
Gizli SoranAynı şehirde mı farklı şehirde misiniz?
Gizli Soranİlk başta teklif ederken uzakda da olsa sevilir iki üç günlük olmasın diyip sonradan da , kendisi uzakda aşk olmaz dedi.4,5 saatlik yol var di
Gizli SoranKim ne düşündüğünü bilemiyorum artık kendisi bilir , çok teşekkür ederim iyi geldi konuşmak kimseye anlatamamistim
- Aşk İlişkileri konusunda 615 cevap paylaştı.
+1 yılMağzinden anlat komik olsun ilgisini çeken şeylerden bahset gelecekden bahset hayallerinden arada espiri patlat soru sorarken de veya tatil ile ilgili bir konu aç
00 Yorumla dedeninde dediği gibi
bazen dil gönlün hissettiklerini kelimelere dökemez. Eğer sevdiğinin yanındaysan konuşmak zaten gurultudan başka bir şey değildir.00 Yorumla
+1 yılSevgiliyle herşey konuşulabılır tabi güvenle alakalı ama ben rahatça dökerim konuşurum tabi oda anlatmalı eşim olucaksa ıkımızde anlatmalıyız herşeyi.
00 Yorumla
+1 yılAyrilmissiniz zaten boş ver hayırlısı herşey konuşulabilir...
10 Yorumlaİçinden geldiği gibi konuş ki heyecanlandığını anlamasın. Rahatına bak sen.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 322 cevap paylaştı.
+1 yılher ne konuşmak istiyorsan onu konuş. kendin ve rahat ol. gerisi gelir. 😊
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 690 cevap paylaştı.
+1 yılevdeki koltuk takımını anlat de bak çok ciddiyim espiriden ordan ordan espiriden falan konuşursunuz
12 Yorumla
Gizli SoranSaçmalama istersen.
dalga geçtim zaten konu arayan ilişki mi olur ilişkiniz düzenliyse konu zaten açılır akıp gider herşey çokta hayır beklemeyin o ilişkiden yine uzun ömürler versin Allah ilişkinizede vaziyet bu kardeşim
sevgılı çok ayrı birşey degil ya çok kasma bu kadar normal muhabbet falan :D arkadaslarınla ne konusursan o :D
00 Yorumla
+1 yılHer zaman sevgi ile aşk ile ilgili bişey konuşulucak hali yok yani.Normal şeylerden de konuşulabilir dengeyi sağlamak lazım.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 747 cevap paylaştı. Fazla yazışmayın ozaman :D , gidin dışarda buluşun gezin , buluşamıyorsanız bak bir face tumblr twt felan karıştır durumlarına bak, nelerden hoşlanmış sonra sende ona göre sohbet felan filan
12 Yorumla
Gizli Soranzaten yazışmıyoruz görüşünce böyle oluyor :D
herşey konuşulur diceğm ama sınırıda olur çünkü 1 haftalık sevgilili var 4 senelik sevgili var.
10 Yorumlaçocuk taklidi yapılmasında konuşulurken isterse parçacık fiziğinden bile bahsederiz
10 YorumlaBiraz havadan sudan konustunmu konu konuyu acar her türlü konular konusursun
12 Yorumla
Gizli Soran+1 yılKonusuyoduk da, benden sıkıldi
sevgiliyle konusucak en güzel konu.. Gelecegi nasil düsündügünüz yani nasil hayal ettiginiz
00 Yorumla
+1 yılHayallerden ve hayal dünyasınından konuşun :) sınırsız muhabbet
00 Yorumlagelişine vur müdür denk gelirse gol gelmezse canın sağolsun :)
00 YorumlaÖyle fazla düsünme ve sikma canini. Zamanla geliyor muhabbet.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılcinsellik hakkında konuştuğumda çok hoşuna gidiyor uçur beni diyor öyle şeyler konuşuoyruz ki beraber tahrik oluyoruz ve bu erkeğin hoşuna gider etkilidir senle daha çok konuşmasını sağlar :)
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 827 cevap paylaştı. Az konusun fazla muhabbet tez ayrilik getirir demisler..
04 YorumlaDenedik ama kızı aşırı özlüyorum ve kıskanıyorum
Ama kız kendini geri cekebilir boyle oluncada bak sendede aynisi olabilir kendini boyle seylere alistir bence tbi yinede sen bilirsin benden sana abla tavsiyesi sadece , gunluk konsmalarda en azindan nabtin ne ettin nasil. gidiyo tarzindan baska bir muhabbet gelmiyo aklima. Kendini anlatmasini neleri sevip sevmedigini tam olarak nasil bir insan oldgnu sorabilirsin uzun uzadiya konu gider böylece..
Ablacım dediğin çok mantıklı ve işe yarıyo azda olsa denedik tekrar aynı şekilde devam etmek lazım :}
+1 yılarakdaşınla konuştuğun herşeyi konuşabilirsin hatta konu konuyu açar daha özel şeyleri konuşabilirsiniz
00 Yorumla
+1 yılyenı sevgılıysen olur boyle sıkıntılar pampa :D az zaman gecsın sonra en yakın kankan gıbı konusursun :D
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 630 cevap paylaştı. zaten konuşacak iki çift lafı biraraya getiremiyorsan ne anlamı kalır ol birlikteliğin ne tadı çıkar.. eş ruhunu bulmak lazım, bulana kadar aramak lazım
00 Yorumla@sadece_ben buraya gel sevgili değiliz ama biz senle ne konuşuyoruz yaa
11 Yorumla- +1 yıl
Biz genelde saçmaliyoz
ne kdr derdn vrsa mutluluklarn varsa hepsi knşlr ya
10 Yorumlabiz araba konuşurduk ev konuşurduk iddia konuşurduk maçtan estetiğe at yarışına kadar konuşurduk kanka :D
00 Yorumla
+1 yılkarşlaştığın olaylar,seni ne kadar sevdiğinis nin için ne yapılabilir...problemin varsa onunla ortak edin..yani konu konu açar
00 Yorumla
+1 yıl-aşkım arkadaslarla tatile gitcez
+ (sonsuza dek trip) sorun çözüldü işte10 YorumlaAnılarını anlat nasıl bulamıyonuz konu ben hiç susmam
00 Yorumlabu tür soruda soran varmış mu siyaset konuşun :) ne konuşcaksın ki senden ondan konuşursunuz
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 329 cevap paylaştı. Her konu açabilirsin :D Ama benim bildiim erkek bulur bütün konuları sizin ilişkinzde bi terslik var sanki :D
00 Yorumlanormal konus eger o da konusmaya egilimliyse zaten konu kendiliginden uzar.
00 Yorumla
+1 yılsevgiye dair ne varsa tabi sevgi varsa.
12 Yorumla
Soran+1 yılolmazmı hiç.
- +1 yıl
varsa konuşacak çok şeyin olmalı.
Az konusmak daha ıyıdır uzun zamn sıkılmazsın ama cok konusursan konuscak bısı kalmaz
10 YorumlaGelecekte bir ihtimal de olsa ayrılabilirseniz gelecekten konuşmayın. Zaten ben bunla ayrılcam kafasında olursun.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 497 cevap paylaştı. Aynı sorundan bende muzdaribim
10 YorumlaAyrıl o zaman mademki konuşamıyonuz koklaşın.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılcinsellik harici her şeyi konuş...
30 Yorumla
+1 yılbörtü böcek kuş aşk meşk :)
00 Yorumlakonuşmak şart mı sarılmak dururken 😐😂
02 Yorumla
Gizli Soran+1 yılwhatsappda sarılma özelliği yok :/
sen dişisin konuyu o açsın.
22 Yorumla
+1 yılÜlkenin durumunu masaya yatırın :D:D:D
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 394 cevap paylaştı. İÇinden Ne Geliyorsa Onu Konuş
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Gözlerinin içine bak konu konuyu açar...
00 Yorumla
+1 yılgündemden konuşun qnq
00 Yorumla
+1 yılSoru cevap oynayın bende çok işe yarıyor oyalarken
00 Yorumla
+1 yılona olan sevginden bahset senı kıskanıyorum falan
00 Yorumlanasılsın falan konuşulur ne yapıyosun falan :D
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 19,2b cevap paylaştı. her şeyden konuşş.oda senin arkadaşın
00 YorumlaÇocuklarınızın adını falan
00 Yorumla
+1 yılHavadan sudan konuşun
01 YorumlaHavada su yok kardeş -_-
valla bence zaten az konusanı makbuldur :)
10 Yorumla- Devamını Gör (18)
Devamını Gör(63)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem