• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +27
Diziler & Filmler

Film, dizi izlerken ne yenir?

Gizli Üye
Gizli Üye
(30-35)
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
55
Yapay Zekaya Sor
Film dizi izlerken ne yenir?
Film dizi izlerken ne yenir?
Cips ve mısır harici ne yiyebiliriz marketteyiz şu an.

Film dizi izlerken ne yenir? Yardımcı olabilecek olan var mı?
Dizi Soruları Film Soruları Market Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
11 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • filizzz06
    filizzz06 Takip Et
    Bilge Yaş: 26 , eic 99%
    +1 yıl

Film Dizi İzlerken Ne Yenir?

Film izlerken insanların bir kısmı bir şeyler yemeden duramaz bir kısmı ise diziye filme dalmaktan bir şeyler yemeye sıra gelmez. "Bir şeyler yiyince dikkatim dağılıyor diziyi/filmi bir dakika başa sarıyorum" diyeni bile duymuştum 😂
    Bende severim mesela film izlerken bir şeyler yemeyi. Film deyince aklıma direk bir şeyler atıştırmak gelir. Nasıl bir psikolojidir bu anlamak zor. Ama bir düşününce 2 3 saatlik bir film de de bir şeyler atıştırmak istemek normaldir sanırım. Tiyatrolarda bile perde aralarında kantin dolar. Benim gibi bir yabancı diziye başlayınca tüm sezonu izleyenler, dizinin başından kalkmak istemeyenler açlık hissine yakalanmamak için yanında atıştırma olmadan diziye başlamasın bence. Film/ Dizi izlerken ne yenir? soruna aklıma gelenlerle cevap vermeye çalışacağım içine birkaç tane yemek türü atıştırmalıklardan da koyabilirim.

Patlamış Mısır

Film deyince aklımıza gelen ilk atıştırmalık patlamış mısırdır sanırım. Film/Dizi izlerken yenilecek geleneksel atıştırmalığımız olan patlamış mısırı kendimiz patlatırız ya da hazır satın alırız. Bir tabak bittiğinde gider bir daha patlatırız. O kadar alıştırıyor kendine.

Kuruyemiş

Hem sağlıklı hem lezzetli atıştırmalık olan kuruyemişler insanın yedikçe daha çok yiyesini getiren çok fazla yenildiği zaman da çeşitli sorunlara yol açan bir besindir.
    Kuruyemişi yerken miktarının ayarını çok fazla kaçırmamak gerekiyor yoksa yağlı olduğu için çeşitli cilt sorunlarına ve mide bulantısına yol açabilir. Tecrübe konuşuyor hiçbir zaman tutamam kendimi kuruyemiş görünce 😉

Elma Şekeri

Küçüklüğümüzden bir çoğumuzun çok sevdiği elma şekeri Film/ Dizi izlerken yenilecek atıştırmalıklar listesinde yer vereceğim öneriler arasında. Bu listenin içine eklenir mi kararsız kaldım ama ben olsam yerim yani. Bazı insanlar çok şekerli yiyecekleri sevmez ama bana ağır gelmiyor. Ayarını da kaçırmamak gerekiyor diş sağlığına zarar verir yoksa. Dikkatli olunması gereken bir konu da elma şekerini yerken yapış yapış olduğu için saça başa çok yapışmasıdır. Elmayı kesip küçük parçalara ayırarak yemek daha kolay ve temiz olur diye düşünüyorum.

Nohut Kavurması

Nohut kavurmasını benim annem küçükken çok yapıyordu ve baya seviyordum ama şu an pek aklımıza gelmiyor. Bu yazıyı yazdıktan sonra anneme yaptırmayı düşünüyorum aklıma geldiği iyi oldu. Hem sağlıklı hem lezzetli. Ama çok fazla kavurmamak gerekiyor hem vitamini azalır hem de taş gibi sert oluyor o zaman kabuğu.

Dondurma

Genelde yazları ve mevsim geçişlerinde tercih edilen dondurma bir şeyler izlerken de yenilebilecek bir alternatif olduğunu düşünüyorum. Ama kışın tercih etmem tabi ki. Nerden bulacağım ki zaten😊

Meyve Tabağı

Ben genelde meyve tabağı hazırlamaya üşenirim meyveleri ve bıçağı alıp izlerken kendim kese kese yerim öyle daha eğlenceli geliyor nedense. Siz benim gibi üşengeç değilseniz bunun için özel bir uğraş verip izleyeceğiniz şeye başlamadan önce de bir tabağa meyveleri hazırlayabilirsiniz.

Çekirdek

Arkadaşlarımızla dedikodu yaparken, ailemizle birlikte oturup muhabbet ederken saatlerce elimizden düşürmediğimiz 2 3 defa tabağı yenilediğimiz çekirdeğin bizi film izlerken bıktıracağını hiç sanmıyorum. Ay bir de tuzlu ise ben iptal yani, direk dalarım😂 Ama fazla yenilirse aynı kuruyemiş gibi bunun da yan etkileri var tabi ki. En belirginleri de mideyi kavuruyor, mide bulantısı yapıyor, cilt sorunlarına yol açıyor.

Bardakta Mısır

Patlamış mısırın farkı bir çeşidi olan bardakta mısır genelde çok kişiniz aklına gelmez. Ama hem sağlıklı hem leziz olan bu atıştırmalık çoğumuzun aklına geldiği anda canını çektirecek derecede bir tada sahip. Satılan mısır konserveleri ile birlikle evde kendiniz de hazırlayabilirsiniz ama haşlandığı anda ki o sıcak süt mısırın tadını vereceğini zannetmiyorum.

Ekler /Pasta

Doğum günleri ya da özel günlerde pasta çok fazla tercih edilmez. Yani bizde öyle oluyor genelde. Film izleyeceğim zaman da direk aklıma gelen atıştırmalıklar arasında yer almaz. Ama evde olursa bir şey izlerken yer miyim tabi ki yerim. Bu nedenle pastayı da bu listeye ekliyorum. Bir diğer önerim ise küçük sandviç pasta gibi olan ekler. Hem tat olarak hem görüntü olarak çok tatlı olan ekler, sırf üstündeki çikolata ve içindeki kremadan dolayı listemin başlarında olmayı hak ediyor.

Patates Cipsi

Hepimizin bildiği klasik cips olan patates cipsi kendini film kelimesi ile aynı cümlede tutmayı başarıyor. Hatta benim açımdan o olay şöyle; film deyince cips yiyesim değil cipsi görünce film izleyesim geliyor. Her ne kadar marketten alınmış bir paket cipsi olsa bile bende, film izlemeye teşvik eden bir organizasyon var havası uyandırıyor. Sanırım bu da reklamların bilinçaltımızdaki etkisi ile alakalı.

Bisküvi

Tatlı tuzlu hiç fark etmez bakkala, markete gittiğimizde almadan dönmediğimiz abur cubur olan bisküvi, bir şeyler izlerken atıştıracağımız aklımıza gelen en basit atıştırmalıktır. Çoğumuzun evinde bulunur. Bisküvi de şeyler izlerken yemek için atıştırmalık tercihlerinizden biri olabilir.

Kurabiye

Ben küçüklükten beri kurabiyeyi çok fazla sevmem. Bana çok tatlı ve ağır gelir, bir tane iki tane anca yerim. Annem de çok fazla yapmazdı zaten. Ama bazıları da çok sever ve film dizi izlerken de tercih ederler. Bu nedenle yazıyorum bu listeye. Tarçınlı kurabiyeyi diğerlerinden bir tık fazla severim diğerleri kadar ağır değil. Güzel bir tat bırakıyor ağzında onu önerebilirim.

Makaron

Küçük tatlı atıştırmalığımız makaron film, dizi izlerken yiyecek atıştırmalıklar listemizin içinde yer alıyor. Bu lezzetli atıştırmalıkları kim sevmez diye düşünüyorum şu anda.
    Eğer gittiğiniz markette satılıyorsa kasadan geçirmeyi unutmayınız. Satılmıyorsa aklınızda bulunsun bir dahakine denk gelince pastaneden alırsınız.

Çikolata

Paketini açıp 2 dakika da bitirdiğimiz çikolatalardan bahsediyorum tabi ki. Marketteymişsin almayı unutma. Ama film izlerken çok dayanacağını düşünmüyorum yanında bir şeyler daha hazırla yoksa atıştırmalığın iki dakika da biter.

Noodle

Bunu film dizi izlerken yenilecekler listesine neden ekliyorum Çünkü yapımı 3 5 dakika şip şak kaynar suyunu dök bitti. Benim gibi diziye başlayınca 5 saat başından kalkmayanların tercih edeceği bir atıştırmalık olabilir. Ben genelde tadını beğeniyorum ama sağlıksız olduğu için çok fazla tercih etmiyorum. Şimdi diyeceksiniz "ohoo patlıcan yemeği de koyalım o zaman bu nasıl liste" diye ama bu o kadar da doyurucu bir yiyecek değil. Film izlerken tercih edilebilir.

Waffle

Yapımı biraz uğraşlı ama tadı efsane yiyeceğimiz waffle’ ı film izlerken yemek, filmin bile tadını güzelleştirir diye düşünüyorum. İçindeki meyvelerden dolayı oldukça sağlıklı olan waffle içindeki ve üstündeki çikolatası, altındaki krep’ i ile çoğu kişiye kendini kolayca sevdirir. O yüzden bu da bir aklınızda bulunsun.

Soğan Halkası

Soğan halkası tadı lezzetli ama biraz yağlı bir atıştırmalıktır. Ama bu listeye girmemesi için bir neden yok fazla ağır olduğunu düşünmüyorum bir şeyler izlerken tercihiniz olabilir.

Elma/ Kabak Cipsi

İlk olarak elma cipsini çok severim, kabak cipsini hiç denemedim ama çeşitli baharatlar ile onu da beğenen çok faza insan var. Evde yapmayı deneyebilirsiniz. Uğraşmak istemiyorsanız, satılıyor ise hazır alabilirsiniz.

Kurutulmuş Meyveler

Kuruyemişlerin içine dahil olduğunu düşünmüştüm ilk başta ama şu an kategoriye dahil olmadığını düşünüyorum. Ama kuruyemişle birlikte çok iyi gidiyorlar. Kurutulmuş meyvelerden kastım ne incir kurusu, dut kurusu, elma kurusu, kayısı kurusu, erik kurusu gibi meyveler. Meyveler kurutulduktan sonra da bağışıklık ve sindirim sistemi için oldukça sağlıklı besinler haline geliyor diye biliyorum. Film izlerken tercih etmeseniz bile sağlığınız için düzeli olarak yiyebilirsiniz.

2
    3 Yorumla
    • KürkMantoluHayri
      KürkMantoluHayri
      +1 yıl

Şahane öneriler ya, kabak cipsini hiç denemedim ama. Merak ettim yapacağım <3

Yorumla
    • filizzz06
      filizzz06
      +1 yıl

@KürkMantoluHayri teşekkürlerr❤

Yorumla
    • KızlarSoruyor a
      KızlarSoruyor
      +1 yıl

Merhaba 🌸

Görüş Fırsatı'nın kazananı sen oldun! 🥳 25 TL değerinde D&R Hediye Çeki için lütfen bizimle iletişime geç.

Sevgiler. 🙏🏻

Yorumla

En İyi Cevaplar

• Neveaşıkbiri
    Neveaşıkbiri Takip Et
    Fırsat Avcısı Master Yaş: 23 , eic 100%
    +1 yıl
    Diziler & Filmler konusunda 587 cevap paylaştı.

Sinema neredeyse her gencin yapmayı en çok sevdiği aktivitelerden biridir. Kimileri bundan tek başına keyif alırken kimileri arkadaşları, ailesi ile yapmaktan keyif alır. Filmler en az 2-3 saat sürdüğü için kimi zaman acıkıyoruz, kimi zaman canımız bir şeyler istiyor. Bu gibi zamanlarda da imdadımıza bazı atıştırmalıklar yetişiyor. Bende aşağıya bildiğim, aklıma gelen atıştırmalıkları bırakayım.

Marketten alınabilecekler

1- Jelibon

İlk aklıma gelenlerden biri oldu. Seveni kadar sevmeyenide var elbette. Canınız şeker istiyorsa ama çokta şeker tadı almak istemiyorsanız kendinize bir kase karışık jelibon hazırlayabilirsiniz. Şeftalili olanlar favorim ama bir şeyler izlerken özellikle uzun olanları çeke çeke yemekte ayrı bir zevk.

2- Küp gofretler

Uzun olan gofretler etrafı biraz pisliyor. Bu yüzden tercih etmenizi önermem. Küp olanların yemesi hem daha keyifli hemde etrafa hiç bir zararı yok. Her yerde satılıyor mu bilmiyorum fakat A 101, BİM, ŞOK gibi marketlerde bulunuyor. Kolaylıkla temin edebilirsiniz.

3- Lokmalık Kek

Her markette kolaylıkla bulabilirsiniz. Hem lezzetli hemde keyif verici bir araştırmalık. Yine küp gofretler gibi boyut olarak büyük olmadığı için çabucakta bitmiyor. Film boyunca yiyip, tadını çıkarabilirsiniz. Dilerseniz üzerini krem şanti ve üzüm, frambuaz gibi meyvelerlede süsleyebilirsiniz.

4- Oreo ve Süt

Oreo ve süt ikilisinide tercih edebilirsiniz. Yalnız bunu yerden ortalık biraz batabilir ve filme tam odaklanamayabilirsiniz. Eğer bu ikisini göze alıyorsanız kesinlikle denemelisiniz. Komedi tarzı çok odaklanma istemeyen, daha doğaçlama tarzı filmlerde tercih edebilirsiniz. Zaten konuları az çok benzediği için yerken filmi kaçırmamış olursunuz. Bu şekilde uğraşmak istemiyorum derseni milkshake şeklinde de tüketebilirsiniz.

5- Soslu Mısır ve Fıstık

Bu ikilide genelde adından beraber söz ettirir. Aralarında tat olarak fark olsada ikisininde verdiği keyif aynıdır. En büyük farkları boyutları olsa gerek. Yerken biraz gürültü yapabilir bu yüzden filmin sesini arttırmanızı öneririm. Ellerinizin yağını silmek içinde bolca ıslak mendil almayı unutmayın.

6- Puf

Biraz nostaljik gibi oldu sanki bu. Bisküvisini sevmeyenler benim gibi sadece puflu yerini yiyenlere buradan selam olsun😂👋 Gayet hoş, küçük ve lezzettli bir araştırmalık. Bir kutu alıp keyifle yiyebilirsiniz. Hem geçmişide yad etmiş olursunuz.

7- Dondurma

En sevdiğim yiyeceklerde listeye bir numaradan giriş yapıyor dondurma. Lezzeti başka serinliği başka güzel. Yaz aylarınında vazgeçilmezi. Kesinlikle birer kutu almalısınız. Fakat güzelliği eridiği için çabucak sonlanıyor. Filmin ilk yarım saati dolmadan eliniz boş kalacaktır muhtemelen☹

8- Çubuk Krakerler

Bir sürü çubuk kraker çeşitleri var. Sende bunlar arasından sevdiklerini seçip güzel bir tabak hazırlayabilirsin. Film esnasında kıtır kıtır keyifle yiyebilirsin.

Ev Yapımı

1- Meyveli Yoğurt

Evde de kolaylıkla hazırlayabileceğiniz bu yiyeceği kesinlikle tavsiye ederim. Doğal olması bir yana bir o kadar sağlıklıda. Film izlerken sizi rahatsız edici bir yanıda yok. Gürültü çıkarma, elleri yağlandırma gibi. Aşağıya minik bir tarifini bırakıyorum evde yapmak isterseniz.

-Meyveleri püre haline getirin. (Mutfak robotu yardımı ile veya kendiniz ezerek)
    -Ardından yoğurdun içine püre haline getirdiğimiz meyveleri ekleyin.
    -Dilerseniz bu şekilde tüketebilirsiniz dilerseniz vanilya veya toz tatlandırıcıda ekleyebilirsiniz.
    -En sonra ise kaselere alıp servis edebilirsiniz. Afiyet olsun🍓

2- Çikolata Soslu Meyve

Çikolatadan vazgeçemeyenler ama aynı zamanda meyveyide çok sevenler için harika bir lezzet olduğunu düşünüyorum. Hazır alabileceğiniz gibi yine evde kendiniz kolaylıkla hazırlayabilirsiniz. Tarifi kısaca aşağıya bırakıyorum.
    -Meyveleri çöp şişlere geçirin.
    -Marketten aldığınız kare çikolataları buhat yardımı ile eritiniz.
    -Ardından eriyen çikolatayı meyvelerin üzerinde gezdiriniz.
    -Son olarakta çikolatanın donması için dilerseniz oda sıcaklığında (ama yaz mevsiminde pek mümkün değil) dilersenizde buzdolabında bir kaç dakika bekletiniz. Afiyet olsun🍫🍓

3- Kavun Karpuz

Yaz denilince akla gelen ilk şeylerden biri bence kavun ve karpuz ikilisidir. Karpuzun ana vatanlarından biri olan Adana'da yaşadığım için benim elbette vazgeçilmezim karpuz fakat kavununda bir o kadar seveni var. Hem kokusu hem de yedikten sonra şişkinlik yapmamasıda onu tercih edenler tarafından vazgeçilmez kılan başka özellikleridir. Sizde büyük bir tabak küp küp doğranmış kavun ve karpuzdan yiyebilirsiniz.

4- Yaz Meyveleri

Aslında açıklamaya hiç gerek duymuyorum fakat yinede belirtmeliyim ki bu meyvelerden en az birini seven bile mutlaka vardır. Kütür kütür yeşil erik, ısırınca ağızda yumuşacık bir doku bırakan çilek, hem sert hem tatlı olan nektarin, çocukluğumuzun vazgeçilmez küpeleri ve kimisi tatlı kimisi mayhoş kirazlar, daha neler neler. Sizde bu yaz meyvelerinden oluşan bir tabak hazırlayabilirsiniz. Yazarken canım fena çekti yarın ilk işim meyve almak olacak sanırım☹😂😊

5- Sebze Çubukları

Hep dizilerden görmeye alışkın olduğumuz bu çubuklardan sizde evde kolayca yapabilirsiniz. Tek lazım olan bir kaç sebze ve sos. Çabuklarınızın yanına sosta yaparsanız daha lezzetli bir araştırmalık haline gelir. Böylece hem sağlıklı hem lezzetli bu atıştırmalığı yerken daha çok keyif alabilirsiniz. Sos için aşağıya bir tarif bırakıyorum, göz atabilirsiniz.

-Biber
    -Sarımsak
    -Taze peynir
    -Dereotu
    -Tuz ve baharat
    -2 yemek kaşığı kadar yoğurt.

-Malzemeleri güzelce ve küçük küçük doğrayıp yoğurdun içine atın. İçine baharatlarıda koyduktan sonra yemeye hazır. Malzemeler için ölçü vermedim herkesin damak zevki farklı olacağından. Siz göz kararı ayarlayabilirsiniz. Afiyet olsun🥒🥕

6- Kanepe

Yine dizilerden görmeye alışkın olduğumuz bir lezzet kanepe. Osmanlı usulü sandviçte diyorlarmış sanırım bir ara duymuştum. Sizde bu küçük sandviçlerden bir tepsi hazırlayabilirsinizm. Yine doğal ve sağlıklı ayrıca küçük olduğu için film boyunca tüketebilirsiniz.

2
    1 Yorumla
    • KürkMantoluHayri
      KürkMantoluHayri
      +1 yıl

Bu soruya hiç girmemeliydim, görsellerin lezizliği öldürdü beni 😍

Yorumla
  • birbukre
    birbukre Takip Et
    Master Yaş: 25 , eic 100%
    +1 yıl

Merhabaa :)
    Son zamanlarda dizi&film sürekli izlemeye başladım hatta şu an hali hazırda 3 diziyi izliyorum. Hal böyle olunca diziler bağımlılık yapıyor ve yemek yerken bile izliyorum. Dilersen şimdi dizi&film izlerken yediğim birkaç yiyeceği, atıştırmalığı senin ile paylaşayım. Umarım beğenir ve sende yersin <3

Dizi&film izlerken atıştırılabilecek yiyecekler:

Patlamış mısır/ cips:

En üste bu ikiliyi yazmasam olmazdı sanırım. Sırf dizi izlerken bunları yiyorum diye yüzüm hep sivilce attı hatta. Ama yaz ayınca mevsim sıcakları yüzünden pek tüketemiyorum içimi çok yakıyor hem yağları hem de tuzları. Ama her şeye rağmen dizi ve film izlerken vazgeçilmez atıştırmalıklarımız onlar <3

Sarma

Aramızda sarma sevmeyen var mı? Hayır tabii ki ciddi sormuyorum sarma sevilmez mi hiiç. Yaz ayında buzdolabından çıkarıp üzerine bol limon sıkıp odama getiriyorum ve izleyeceğim dizi bitmeden kendisi hemen bitiyor ama olsun :D Özellikle yaz ayında dizi ve film izlerken kesinlikle tavsiye ederim sarmayı.

Çekirdek

Bol tuzlu çekirdek çok severim özellikle tazeyse. Dizi film izlerken de çok güzel yeniyor ama etrafa fazla dökülüyor bu yüzden eğer odamda izleyecek isem tercih etmiyorum yatağıma dökülmesin diye. Ama yerken yanınıza kesinlikle su alın yoksa çok susarsınız ve diziyi bölmek zorunda kalırsınız.

Pizza

Zaten daha yiyecekleri söylemeye başlamadan demiştim; bazen yemek yerken de izliyorum diye. Pizza da en sevdiklerimin başında geliyor. Hal böyle olunca da dizi veya film izlerken vazgeçilmezim haline gelmiş durumda. Yanında büyük bardak cola ile harika oluyorlar. Dilersen marketten hazır alabilirsin. Dilersen de evde yapabilirsin. Eğer evde yapmak istiyor isen yazdığım bencedeki tarife mutlaka göz atmalısın.

Sigara böreği

Tane tane olan şeyleri dizi film izlerken yemeyi çok seviyorum. Sigara böreği de bunlardan bir tanesi. Tavada yağda kızartılmış, hafif sıcak olan sigara börekleri bir şeyler izlerken çok güzel yeniyor. Bazen bazı sahneler heyecanlı olduğu için yemeyi unutuyor olabilirim sende yemeği unutabilirsin ama olsun.

Çıtır patates kızartması

Çocukken bize sorulan "en sevdiğin yemek ne" sorusuna patates kızartması diyen nesiliz biiz. Bu yüzden kesinlikle dizi film izlerken de tercih edebiliriz. Ben severek tüketiyorum hele üzerinde acılı ketçap var ise. Size de tavsiye ederim tane tane olduğu için kolayca yeniyor.

Kutu dondurma

Sende "nem çok, yanıyoruum" diyenlerden misin? O zaman kutu dondurma dizi ve film izlerken yemek, atıştırmak için harika bir seçenek. Tavsiyem ise limonlu ve vişneli olan. Ama diziye dalıp hepsini yeme olur mu yoksa benim gibi boğazların şişebilir...

Meyve tabağı/ fondü

Yine yaz ayının vazgeçilmez meyvelerinden olan çilek, kiraz, muz, erik, kiraz, vişne dizi, film, video izlerken çok güzel yeniyor. Karpuz, kavun gibi sulu meyveleri pek tavsiye etmem çünkü suyu dökülebilir. Eğer meyvelerin tadını sevmiyorsanız çikolata eritip üzerine döküp fondü olarak tüketebilirsiniz. Bence en az 1 kere yiyeyim, asla pişman olmazsınız :)

Çerez

Yine tek tek yiyebileceğimiz bir atıştırmalık <3 hatta atıştırmalıklar. Hem kalp sağlığımız için de oldukça önemli çerez tüketimi. Benim dizi izlerken ki favori çerez atıştırmalıklarım ise; fındık, badem, leblebi, kuru kayısı, kuru incir, ceviz, kuru üzüm. Özellikle kuru üzüm ile kavrulmuş fındığı yan yana yemenizi tavsiye ederim.

Kısır/ çiğ köfte

Ya ilk duyduğunda veya gördüğünde "kısır, çiğ köfte ne alaka" diyebilirsin. Aslında dizi film izlerken dökülebilecek yemekler yemeye karşıyım ama kısırı ayırıyorum. Çünkü gerçekten bir şeyler izlerken yediğimde aşırı zevk alıyorum. En son "Gölge ve Kemik" dizisini izlerken yedim hatta. Bol nar ekşili ve bol limonlu kısır harika oluyor.
    Çiğ köfte ise kısıra göre bir tık daha dökülmüyor. Gerek dürüm olarak gerek sıkılmış olarak tek tek tüketebilirsin. Kısır da olduğu gibi çiğ köfte yerken de bir şeyler izlemekten keyif alıyorum.

Dizi ve film izlerken benim favori atıştırmalıklarım bu 10 yiyecek. Bunlar dışında; yoğurtlu makarna, tost, sandviç, evde varsa poğaça ve kurabiye de çok güzel yeniyor. Ama dikkat etmemiz gereken nokta şu ki; dizi ve film izlerken ne kadar yediğimizi anlayamıyoruz. Bu yüzden tabağımıza koyacağımız porsiyonlar az olmalı. Yoksa evdeki bütün atıştırmalıkları bir bölümde, bir filmde bitirebiliriz.

Afiyet olsun, iyi seyirler 🌼

2
    2 Yorumla
    • KürkMantoluHayri
      KürkMantoluHayri
      +1 yıl

Okurken acıktım resmen, bu neee 😍

Yorumla
    • birbukre
      birbukre
      +1 yıl

Bende yazarken acıktımdı🤭🥰

Yorumla
  • Dilanizmx
    Dilanizmx Takip Et
    Xper 7 Yaş: 24 , eic 81%
    +1 yıl

Film Dizi İzlerken Ne Yenir?

Merhaba💜

Film izlemek özelliklede arkadaşlarımızla film izlemek gerçekten zevkli bir aktivite. Ancak sürekli film izleyen biri için aynı şeyleri yemek sıkıcı olabiliyor. Sizlere tamda bu yüzden birkaç atıştırmalık önerisi bırakmak istiyorum;

1-) Mısır

İster patlamış ister haşlanmış hali olsun hepimizin vazgeçemediği bir atıştırmalık.🍿

2-) Cips Pizza

Öyle kocaman pizzalardan değil ufak ve şirin olanlardan🍕

3-) Meyve Tabağı

Özellikle tatlı seviyorsanız güzel bir seçim olacaktır. Evinizde bulunan meyveleri bir tabağa koyun ve koltuğunuza yaslanın.🍎

4-) Kızarmış Patates

Yanında mayonez ve ketçapta varsa başka ne isteriz ki?🍟

5-) Patates Cips

İster evde yapın ister satın alın yanında yoğurtta varsa mükemmel kombinasyon🥔

6-) Haşlanmış Nohut

Haşladığınız nohutları baharatlayarak yemeyi denemiş miydiniz?

7-) Milföy

Milföy hamurundan yapacağınız poğaçalar sıcak sıcak çok iyi gidecek.

8-) Ay Çekirdeği

Hemen hemen her yerde bulabileceğiniz ay çekirdeği alışılmış bir atıştırmalık.

9-) Kruvasan

İçindeki çikolata der susarım.🥐

10-) Dondurma

İstediğiniz şekil ve tattaki dondurmaları kapın ve film başına geçin🍦

11-) Cupcake

Mini keklerimizi yemeside süslemesi kadar eğlenceli🧁

12-) Sandiviç

Bir sandviç ekmeği kapın ve ne isterseniz içine koyun🥪

13-) Donut

Şekliyle bile en şirin atıştırmalıklar menüsünde üst sıralarda🥯

Umarım yardımcı olabilmişimdir keyifli seyirler🙋🏻

2
    4 Yorumla
    • eren977
      eren977
      +1 yıl

ben seninle nasıl yarışayım allasen

Yorumla
    • Dilanizmx
      Dilanizmx
      +1 yıl

@Bikız99 İnsanlar ne yiyeceğini sana sorarak yemeliydi haklısın

Yorumla
    • Bikız99
      Bikız99
      +1 yıl

Mantıklı😎

Yorumla
    • KürkMantoluHayri
      KürkMantoluHayri
      +1 yıl

Şahane bir görüş olmuş, eline sağlık kuşum. Çok güzel öneriler vermişsin <3

Yorumla
  • Boavista
    Boavista Takip Et
    Fırsat Avcısı Master Yaş: 24 , eic 97%
    +1 yıl

Film, Dizi İzlerken Ne Yenir?

Film izlemek benim günlük hayatta yaptığım aktivitelerden biridir. Pandemi de araya girmişken bu fırsatı iyice değerlendirdik, değerlendiriyoruz. Film izlerken her şey yenilebilir diye düşünüyorum. Filmi film yapan şeylerden biri de yiyecekler ve atıştırmalıklardır. Film sırasında tükettiğim yiyeceklerden ve atıştırmalıklardan bazılarından bahsedeceğim:

Patlamış Mısır

Aklıma ilk gelen yiyeceklerden ve atıştırmalıklardan biri de patlamış mısırdır. Sinemada veya TV karşısında güzel bir film eşliğinde çoğumuz tüketiriz, tüketmişizdir. Patlamış mısırı isteğinize göre tatlı ve tuzlu şekilde tüketebilirsiniz. Size bazı çeşitlerinden örnek vereceğim:

• Sade
    • Tuzlu Karamelli
    • Fıstıklı-Bademli
    • Acı Biber-Domates

Cips

En çok tükettiğim yiyeceklerden ve atıştırmalıklardan birisi de cipstir. Film izlerken bir bakmışım ki cipsim bitmiş. Cipsim biter yine de filmim bitmez.

Soslu Mısır

Önceden pek yemezdim, yeni keşfetmeye başladığım bir yiyecek ve atıştırmalık kendisi.
    Soslu şeyleri çok seviyorum bu yüzden beğendim diyebilirim. Umarım siz de beğenirsiniz.

Patates Kızartması

Vazgeçilmezlerimden birisi de patates kızartmasıdır. Film izlerken çok iyi gidiyor. Özellikle soslu tüketmeniz gerektiğini düşünüyorum. Seçim sırası size kalmış artık. Size bazı soslardan bahsedeğim:

• Ranch Sos
    • Buffalo Sos
    • Acı Sos
    • Ketçap
    • Mayonez
    • Hardal

Noodle

Filme tat katacak yiyeceklerden birisinin de noodle olduğunu düşünüyorum. Film izlerken köri soslu noodleye hayır diyemem.

Meyve Tabağı

En sevdiğiniz meyvelerden oluşan bir tabak düşünün. Tuzlu yiyecekler ve atıştırmalıklar sonrası size iyi geleceğini düşünüyorum. Şahsen ben en çok ananas, nar, kivi, çilek, muz seviyorum. Ya siz?

Waffle

Meyve tabağı olur da waffle olmaz mı? Çikolata ve meyve karşımı sevenler için ideal bir lezzet olduğunu düşünüyorum.

Çikolata Topları

Lezzetli mi lezzetli, tatlı mı tatlı çikolatalarla birleşen toplar kadar güzel bir şey var mı?

2
    2 Yorumla
    • Boavista
      Boavista
      +1 yıl

Madde sayısını 10'a çıkaracaktım da sürenin biteceğini düşündüm o yüzden yazamadım :)

Yorumla
    • KürkMantoluHayri
      KürkMantoluHayri
      +1 yıl

Offff görsellere bak, bittim ben şu an 😍

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

179

Cevap

188

Cevap

• MustiEmre u
    MustiEmre Takip Et
    Fırsat Avcısı Master Yaş: 33
    +1 yıl
    Diziler & Filmler konusunda 328 cevap paylaştı.

Kiraz ya da vişne yenir. Hem faydalı meyve sonuçta.

1
    0 Yorumla
  • birzeycanlısı
    birzeycanlısı Takip Et
    Bilge Yaş: 23 , eic 100%
    +1 yıl

Cips ve Mısır başta gelir. Bunları bir nebze olsun farklı yapabilmek için cips soslar ve baharatlı mısırla tercih edilebilir.
    Bunların dışında
    Hazır alınabilecekler;
    ~Jelibon
    ~Süt ve kurabiye
    ~Kuruyemiş
    ~Şekerleme çeşitleri
    ~Bisküvi ve krakerlerden bir tepsi hazırlanabilir.

Evde yapılabilecekler;
    ~Benmari usulü eritilen çikolatanın yanına muz, çilek gibi istenen meyveler alınarak fondü yapılabilir.
    ~Mini pankekler hazırlanabilir.
    ~Hızlısından bir pizza yapılabilir, marketten donmuş hali satın alınabilir ya da eve yakın bir pizzacıdan hızlıca sipariş edilebilir.
    ~İsteğe göre tatlı ya da tuzlu bir wrap hazırlanabilir.
    ~Tam filme dalmışken tabağa bakmadan yiyenlerdenseniz doyurucu bir salata harika olur.
    ~Sosis, nugget, patates kızartması yapılıp yanına istenilen soslarla servis edilerek harika ve doyurucu bir kızartma tabağı hazırlanabilir.
    ~Baharatlanıp fırınlanmış kıtır ekmekler de güzel bir tercih olabilir.

2
    1 Yorumla
    • KürkMantoluHayri
      KürkMantoluHayri
      +1 yıl

ne güzel öneriler :)

Yorumla
  • BeyazMamba
    BeyazMamba Takip Et
    Master Yaş: 32 , eic 51%
    +1 yıl
    Diziler & Filmler konusunda 4,4b cevap paylaştı.

Film / dizi ilzerken bir şey yenmez!
    Hele hele hele sinema salonundaysanız asla!
    Çünkü oraya kimse kimsenin poşet açma, gazlı içecek kutusu açma, ağız şapırtısı ve çöpleri buruşturma sesini dinlemeye gelmiyor!
    Ayrıca ülkemizde uygulanmayan yasalardan biridir; yerel yönetimler kanununa göre zaten sinema - tiyatro salonlarında yiyecek yasaktır.
    Salgın öncesinde sinema salonlarında kaç kişiyle tartıştım, hatırlamıyorum yani...

Bana göre evde de bir şey yenmez, en azından benim olduğum ortamda buna izin vermem :-D
    Eğer ev ortamında herkes bundan memnunsa o zaman canınız ne istiyorsa alın yeyin abi. Ama unutmayın, yemeğe mi geldik, bir şeyler izlemeye mi? ;-)

0
    0 Yorumla
  • AsabiÖküz
    AsabiÖküz Takip Et
    Master Yaş: 40 , eic 96%
    +1 yıl

Ben sadece filme odaklanmaktan yanayım...
    Tabi öncesinde bir ön okuma da yapmalı insan...
    İzleyeceği filme dair..
    Nedir ne değildir
    Eleştirmen yorumları nelerdir
    Neyi nereden yakalamak lazım...
    Vb sorulara ön cevabı olmali insanın...
    O filmi izlemeye oturmadan evvel...
    Beynin doyduğu sofrada...
    Mide oturmamali sayın D&R 😅

4
    0 Yorumla
  • movie_colic
    movie_colic Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 39
    +1 yıl

Selamlar.
    Aslında filmin heyecanına göre değişir basen mısır bazen patates kızartması ya da cips ya da karışık çerez olabiliyor içecek olarak genelde çay ya da kahveyi tercih ederim çok fazla olmasada bazen kola içtiğimde oluyor

0
    0 Yorumla
  • Bihtoziyagil
    Bihtoziyagil Takip Et
    Xper 5 Yaş: 29 , eic 90%
    +1 yıl

Fazla ses çıkartmayan filmin sesini duymamızı zorlamayan yiyecekler olmalı bence. Cips, gong, bisküvi güzel ama filmin yarısı sesis sinema gibi duymadan geçiyor. O yüzden tuzlu olarak ; mısır, haşlanmış mısır, kısır, ramen, çekirdek, kanepe olabilir. Tatlı olarak da pudink, muhallebili tatlılar olabilir.

0
    0 Yorumla
  • Nur55678
    Nur55678 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 26 , eic 89%
    +1 yıl

1- Meyve
    2- Çerez
    3- Bisküvi
    4- Çekirdek
    5- Dondurma
    6 - Pizza
    7 - Kurabiye
    8- Meyveli Yoğurt
    9- Kurutulmuş Meyveler
    10- Çikolata
    11- Hazır tatlı
    12- Haşlanmış Mısır
    Ben bunların hepsini film izlerken yiyebilirim umarım arasında sizin de beğendikleriniz olur

1
    1 Yorumla
    • Nur55678
      Nur55678
      +1 yıl

İçecek olarak da
      1- Cay
      2- kahve
      3- kola
      4 - icetea
      5- meyvesuyu
      6- soda
      7 - su

Yorumla
  • Bbberilhan1212
    Bbberilhan1212 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 26 , eic 92%
    +1 yıl

Şimdi yedigimiz şeyler izlediğimiz yapıma bağlıdır mesela güzel bir entrika dizisine Çekirdek kola süper gider ama romantik bir aşk filmine çikolatalı atıştırmalıklar ve patlamış mısır çok yakışır , eğer aksiyon filmi izliyorsak gazlı içecekler ya da soğuk bira ve çerezler süper olur 👍🏻

1
    0 Yorumla
  • roynima
    roynima Takip Et
    Yoda Yaş: 62 , eic 89%
    +1 yıl
    Diziler & Filmler konusunda 398 cevap paylaştı.

Melodram izlerken Benim vazgeçilmezlerim *Güçlü 3'lü* ( S_Ç_S )
    Sade Soda. Bitter Çikolata. Sigara.
    artık gel keyfim gel, Dünyadan ayrılıyorum...

Film, dizi izlerken ne yenir?Film, dizi izlerken ne yenir?
    0
    0 Yorumla
  • DijitalŞizofren
    DijitalŞizofren Takip Et
    Master Yaş: 30 , eic 50%
    +1 yıl
    Diziler & Filmler konusunda 6,9b cevap paylaştı.

Yazın kocaman bir kaseye kaseye çeşit çeşit meyveleri küçük küçük dilimliyorum. Kışın yine aynı koca kaseyi ısıtıyorum içinde peynir eritiyorum ve kendi yaptığım kalın tuzlu çubuk krakerleri banıyorum.

2
    1 Yorumla
    • Kablelvukuuu
      Kablelvukuuu
      +1 yıl

ne güzel (:

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Merhabalar, bu harika görüşe yorum yapacak olursam, evdeki hijyenik tarifler cips ve diğerlerinden daha iyi. Bitter çikolatayla harmanlanmış tencerede sufle tarifi bana göre dizilerin ve filmlerin vazgeçilmezi.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Valla ben film izlerken yaptığım fix birşey var 🤣 çok tuhaf gelebilir ama özellikle gündüz film izliyorsam kesinlikle bir tabak dolusu makarna 🤣 evet yanlıs duymadınız, soslu veya ketcaplı mayonezli makarna film izlerken yemeyi en sevdiğim seylerden 😍😍😍😍

1
    0 Yorumla
  • mavi6
    mavi6 Takip Et
    Guru Yaş: 37 , eic 72%
    +1 yıl

Basta vazgecilmez olan cips ceşitleri 🙈 illa çıtır, çıtır o filmin sesini bastiracak derecede yenecek 😀 yaninda çeşit icecekler 🙃 çikolata ve sütlu tatlilar olmazsa olmaz 😄

2
    0 Yorumla
  • MerrR_
    MerrR_ Takip Et
    Xper 4 Yaş: 26 , eic 86%
    +1 yıl

Ben genelde sonu kötü biten romantik filmleri tercih ettiğim için filmin romantik ve mutlu kısımlarında acıdan kahrımı yiyorum, filmin sonralarına doğru acı çeken karakterlere gülüyorum. Yani evet manyağım, delirdim artık.

0
    0 Yorumla
  • KaRTaL_27
    KaRTaL_27 Takip Et
    Master Yaş: 42 , eic 66%
    +1 yıl
    Diziler & Filmler konusunda 476 cevap paylaştı.

Şimdi benim zevkim uymaz size ben genelde yemeksiz filim izlemem mesela iki acılı adana yerken film islemek süper oluyor sonra kaşarlı menemen yerken etli bide lahmacun bunlar film in mezesi 😃

1
    0 Yorumla
  • darlingsunshine
    darlingsunshine Takip Et
    Xper 3 Yaş: 25
    +1 yıl

Ben şahsen dizi/film izlerken yediklerimi ve içtiklerimi yazayım en iyisi,
    Çekirdek çıtlamayı severim
    Limonata, meyve suyu gibi tatlı ama çok ağır olmayan içecekler severim
    Kedimi çikolata cennetine boğmaya bağılırım
    Bisküvinin her türlüsü güzeldir, tatlı tuzlu çok farketmez
    Kraker falan da olabilir ben çok tercih etmesem de.
    Bu kadarrrr umarım yardımcı olmuşumdur <3

0
    0 Yorumla
  • HadiKalkGel1
    HadiKalkGel1 Takip Et
    Xper 1 Yaş: 26
    +1 yıl

Merhaba öncelikle içecek bir şeyler güzel gider kola , gazoz vb gibi onun haricinde tatlı alabilirsiniz hem izlerken çok ses yapmamış olursunuz hazır tatlılardan kazandibi sütlaç gibi (gong) yiyebilirsiniz çikolata yiyebilirsiniz patlamış mısır ya da süt mısır yiyebilirsiniz içine de ketcap mayonez efsane olur küçük jelibon şekerlerden yiyebilirsiniz son olarak da eğer isterseniz cips kuru yemiş çeşitleri kayısı fındık fıstık gibi bunlar da gayet güzel olur diye düşünüyorum

0
    0 Yorumla
  • Im_perfect
    Im_perfect Takip Et
    Xper 5 Yaş: 29 , eic 72%
    +1 yıl

Bu sıcak havada meyve en iyisi. Kavunu buzlukta soğutup dilimleyip yemek.. off canım çekti annemde pazardan almamış zaten 😭😭😭Ekstra alternatif havuç dilimleri salatalık ta olur ohhh misss..

0
    0 Yorumla
  • Dinazortreni
    Dinazortreni Takip Et
    Guru Yaş: 24 , eic 46%
    +1 yıl

Findik fistik olabilir ben cocukken bi kere corabimi yemistim koroglunu izliyirdum gece gece cips bitmisti koltuktaydi coraplarim dalginlikla agzima atmistim 🤣

0
    0 Yorumla
  • harleysevdam
    harleysevdam Takip Et
    Yoda Yaş: 26 , eic 82%
    +1 yıl

Meyve yenebilir kiraz olabilir ya da çikolata topları gayet iyi gidebilir bu tür şeyler izlerken sizi rahatsız etmez çoğunluk olarak ise içecek tercih ediyorum film izlerken

0
    0 Yorumla
  • KahveSacliHeRif
    KahveSacliHeRif Takip Et
    Master Yaş: 35 , eic 46%
    +1 yıl

Cips yerdim eskiden ama onu yerkenki cikan ses dikkatimi dagitiyor odaklanamiyorum filme 😂

Daha yumusak seyler Browni intense mesela hep yerim.. yanina da bira

0
    0 Yorumla
  • jetaime84
    jetaime84 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 41 , eic 72%
    +1 yıl

ben nedense hiçbirşey yiyemiyorum filme odaklandığım için. iştahım olmuyor. normalde abur cuburu seven birisiyim. ama film açınca iştah gelmiyor.

1
    0 Yorumla
  • Tersy
    Tersy Takip Et
    Master Yaş: 48 , eic 59%
    +1 yıl
    Diziler & Filmler konusunda 3,6b cevap paylaştı.

Daha dun aksam sinemadaydim. Sinemada büyük boy mısır, cola ve cips aldim. Yanımda da tuzlu fistik ve jelibon getirmiştim. Anca yetti 😅

1
    0 Yorumla
  • Harley__Quinn
    Harley__Quinn Takip Et
    Bilge Yaş: 31 , eic 83%
    +1 yıl

patlamış mısır, ev yapımı kek, cips nadiren, soda, bal şerbeti, türk kahvesi, kuyu kebabı, ev yapımı kurabiye tereyağlısından, kuruyemiş vs...

1
    0 Yorumla
  • Bilgece
    Bilgece Takip Et
    Xper 6 Yaş: 31 , eic 43%
    +1 yıl
    Diziler & Filmler konusunda 409 cevap paylaştı.

Film izlerken millet cips yemeye bayılır nasıl yiyorlarsa onu yerken çıkan sesten filmin sesini duyamıyorum ben bence bir şey yenmez.

1
    0 Yorumla
  • _TuMuGu_
    _TuMuGu_ Takip Et
    Guru Yaş: 36
    +1 yıl

Mısır cips falan hazirlarim ama yiyemem filme konsantre oluyorum tamamen hic biseyler yemek aklıma gelmiyo 😄

1
    0 Yorumla
  • EsrArenkiz
    EsrArenkiz Takip Et
    Yoda Yaş: 31 , eic 61%
    +1 yıl
    Diziler & Filmler konusunda 795 cevap paylaştı.

Hiçbir şey.. film izlerken sürekli hareket edilmesi katır kutur sesler çıkarılması hiç hoşuma gitmez.. film izlenirken sadece film izlenmeli...

0
    0 Yorumla
  • massalizm
    massalizm Takip Et
    Yoda Yaş: 29 , eic 98%
    +1 yıl

Herhangi bir şeyi bir şeyler yiyerek veya içerek yapabilen insanlara hayranım, benim hemen dikkatim dağılıyor

0
    0 Yorumla
  • HesapsızHayat
    HesapsızHayat Takip Et
    Master Yaş: 28 , eic 90%
    +1 yıl

valla önüme ne gelse yerim pasta kraker patlamış mısır yemek içecek olarak fark etmez ama meyve suyu güzel olur

0
    0 Yorumla
  • biberportakalı
    biberportakalı Takip Et
    Xper 5 Yaş: 28 , eic 72%
    +1 yıl

tam da gecenin bir yarısı üşenmeyip benzinlikten cips mi alsam diye düşünürken bu soruyla karşılaşmam...

0
    0 Yorumla
  • Sssonsuzzz
    Sssonsuzzz Takip Et
    Master Yaş: 33 , eic 47%
    +1 yıl

Aslında film izlerken sessizlik seviyorum...

Sıkıntıdan öylesine bakınıyorsam... patlamış Mısır... çekirdek... cips olabilir...

0
    0 Yorumla
  • johnyx
    johnyx Takip Et
    Master Yaş: 48 , eic 32%
    +1 yıl
    Diziler & Filmler konusunda 5,9b cevap paylaştı.

Pek bir şey yemiyorum , sadece içecek. Çay , meyve suyu..
    Bir şey yerken filme konsantre olamıyorum.

0
    0 Yorumla
  • donducakss
    donducakss Takip Et
    Yoda Yaş: 24 , eic 96%
    +1 yıl

Kakaolu puding
    Çikolatalı süt
    Meyveli Yoğurt
    ...

1
    0 Yorumla
  • Benunutmayıbilmem
    Benunutmayıbilmem Takip Et
    Xper 6 Yaş: 35 , eic 46%
    +1 yıl

Cips, kuruyemiş, asitli içecekler, çikolata ve dondurma. 🙂

1
    0 Yorumla
  • ablanızbitik
    ablanızbitik Takip Et
    Guru Yaş: 33 , eic 52%
    +1 yıl

Bir kova mısır bir kova cips üç beş tane çikolata birkaç paket jelibon

1
    0 Yorumla
  • MaHiii
    MaHiii Takip Et
    Guru Yaş: 45 , eic 58%
    +1 yıl

Mısır gazoz gözdem ama fistikta içecekle iyi gidiyor

1
    0 Yorumla
  • NetworkLeak
    NetworkLeak Takip Et
    Xper 7 Yaş: 30 , eic 60%
    +1 yıl

Sineme* dışında film izlerken bir şey yemeyi tercih etmiyorum :D

1
    3 Yorumla
    • Kablelvukuuu
      Kablelvukuuu
      +1 yıl

Sineme :/

Yorumla
    • NetworkLeak
      NetworkLeak
      +1 yıl

Şarkıdan bahsettin galiba ahshah

Yorumla
    • Kablelvukuuu
      Kablelvukuuu
      +1 yıl

Sinema 😄

Yorumla
  • OpticMist
    OpticMist Takip Et
    Guru Yaş: 29 , eic 37%
    +1 yıl
    Diziler & Filmler konusunda 1,5b cevap paylaştı.

Kendime meyve tabağı hazırlıyorum, o aksiyon da çok iyi gidiyor 😂

1
    0 Yorumla
  • deişik
    deişik Takip Et
    Xper 6 Yaş: 33 , eic 61%
    +1 yıl

hoşbeş gofret :D
    acılı kraker
    çikolata tabiki
    çekirdek
    .
    .
    .
    gibi gibii gibi

1
    0 Yorumla
  • Revesma
    Revesma Takip Et
    Guru Yaş: 50
    +1 yıl
    Diziler & Filmler konusunda 329 cevap paylaştı.

Filme odaklanmamı ya da dikkatimi dağıtacak şeyler harici herhangi bir şey olabilir. , leblebi-çekirdek , cips. Yanında mevsime göre soğuk ya da sıcak içecek. Aslında filmin içinde kendimi bulmuşsam yendiğimin içtiğimin farkına bile varmam.

0
    0 Yorumla
  • hekhek
    hekhek Takip Et
    Xper 6 Yaş: 31
    +1 yıl

çikolata olur kek olabılır ya da tatlı pasta turu seyler

1
    0 Yorumla
  • Abzaham
    Abzaham Takip Et
    Guru Yaş: 23 , eic 96%
    +1 yıl
    Diziler & Filmler konusunda 347 cevap paylaştı.

cidden fotodaki gibi izleyen var mı ya yanında sinemada yabancı var sanki

0
    0 Yorumla
  • Ümitsizimişte
    Ümitsizimişte Takip Et
    Bilge Yaş: 30 , eic 93%
    +1 yıl

Cips patlamış mısır kola çerez çekirdek karpuz kavun meyve karışık vs vs

0
    0 Yorumla
  • MistırSe
    MistırSe Takip Et
    Guru Yaş: 29 , eic 47%
    +1 yıl
    Diziler & Filmler konusunda 1,6b cevap paylaştı.

fındık fıstık badem en son da patlamış mısır yedikten sonra üzerine incir😂 on numara sıralama👍👌

0
    0 Yorumla
  • Yazey47
    Yazey47 Takip Et
    Yoda Yaş: 50 , eic 71%
    +1 yıl

Cips ve Mısır olmasın da Sessiz yenilebilecek ne varsa artık dondurma bile çok güzel olur mesala.

0
    0 Yorumla
  • selverbakir10
    selverbakir10 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 32 , eic 67%
    +1 yıl

Prngles, cips, çekirdek, çerez, meyve istersen yemek ye. Kafana göre 😂

0
    0 Yorumla
  • bad_girl_rockci
    bad_girl_rockci Takip Et
    Bilge Yaş: 30 , eic 42%
    +1 yıl

Çekirdek, gofret, çiğ köfte, lahmacun, mantı. Bence iyi gidiyor.

0
    0 Yorumla
  • TubasuedaSanlıakva
    TubasuedaSanlıakva Takip Et
    Bilge Yaş: 40 , eic 97%
    +1 yıl

İlla ki yiycem diyen sinema tutkunlarına gelsin... Eti gong... Tadım kuruyemisli barlar...

0
    0 Yorumla
  • samet49
    samet49 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 43 , eic 60%
    +1 yıl

En iyi atıştırmalık cips gider sevgilinle sinema keyfi film izlerken

0
    0 Yorumla
  • Zeynomsu
    Zeynomsu Takip Et
    Xper 5 Yaş: 25 , eic 60%
    +1 yıl

Çikolata dondurma sizi ferahlatacak içecekler tercih etmelisiniz göz gezdirin kafanıza göre takılın

0
    0 Yorumla
  • Gergous
    Gergous Takip Et
    Xper 7 Yaş: 24 , eic 73%
    +1 yıl

Çay-Kahve
    Çikolata
    Doritos - Çitos
    Meyveli Yoğurt
    Pasta

0
    0 Yorumla
  • tatlixxbelanizxx
    tatlixxbelanizxx Takip Et
    Xper 6 Yaş: 28 , eic 76%
    +1 yıl

Türk kahvesi çikolata çekirdek gibisi yok arasıra böyle abur cubur kaçamağı yapın 😉

0
    0 Yorumla
  • đoona
    đoona Takip Et
    Xper 5 Yaş: 36 , eic 32%
    +1 yıl

Çekirdek, çerez, meyve, tatlı, patlamış mısır, fanta, çay. Sayarken yoruldum.

0
    0 Yorumla
  • noAnqel
    noAnqel Takip Et
    Bilge Yaş: 36 , eic 46%
    +1 yıl

cips vazgecilmesimdir cips veya jelibon türünde seyler

0
    0 Yorumla
  • GelincikKokusu
    GelincikKokusu Takip Et
    Yoda Yaş: 43 , eic 39%
    +1 yıl

Kraker :D balık ya da cubuk olabılır bır de dondurma :D

#memekanserifarkındalıkayı

0
    0 Yorumla
  • Özenen
    Özenen Takip Et
    Xper 5 Yaş: 37
    +1 yıl

kereviz yatağında kırmızı şarap ile lezzetlendirilmiş, kremalı patates püresi ve köz kırmızı biber eşliğinde servis edilmiş kuzu eti olmadan kesinlikle film izleyemem

0
    0 Yorumla
  • mesut_boztas
    mesut_boztas Takip Et
    Master Yaş: 34
    +1 yıl
    Diziler & Filmler konusunda 8,2b cevap paylaştı.

ne yenirse yensin ben daha filmin intro kısmında hepsini bitirdiğim için bana farketmiyor 🙂

0
    0 Yorumla
  • XanderXean
    XanderXean Takip Et
    Guru Yaş: 32
    +1 yıl
    Diziler & Filmler konusunda 2,8b cevap paylaştı.

Mısır, cips, çerezler, kola veya bira. Markette ne canım çekerse onlar.

0
    0 Yorumla
  • ΔƁDƱLLΔH
    ΔƁDƱLLΔH Takip Et
    Bilge Yaş: 40
    +1 yıl

Ceviz kirarim
    Albeni cikolata yerim
    Çokokrem 500gr lik olanı kaşıklarım

0
    0 Yorumla
  • novel
    novel Takip Et
    Master Yaş: 40
    +1 yıl
    Diziler & Filmler konusunda 12,6b cevap paylaştı.

Çerez türü şeyleri yerim. heyecan ve adranalin bu yeme şeklini değiştiriyor :)

0
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (307)
Devamını Gör(352)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Diziler & Filmler > Sorular > Film, dizi izlerken ne yenir?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Film, dizi izlerken ne yenir? 20 cevap verildi
Dizi/film izlerken neye dikkat edersin? 19 cevap verildi
Film izlerken ne yenmeli? 9 cevap verildi
Film izlerken olmazsa olmaz abur cuburun nedir? 40 cevap verildi
Dizi ya da film izlerken yanında hangi abur cubur gider? 33 cevap verildi
Film ve dizi izlemek? 3 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Beyaz çiçek detayları olmuş mu gözü yoran bir fazlalık var mı?
  • Bekar olmaktan memnun musun? Bekarlık sultanlık mıdır?
  • Hayatında aşk olsun istiyor musun?
  • Erkekler bu kadar eğlenceli mi gerçekten?
  • İlk adımı kadın mı atmalı, erkek mi?
  • Benim neyim eksik, bende istiyorum yaptırmak istiyorum dediğiniz şeyler var mı?
  • Aldatılmamak için ne yapmalı?
  • Yine olsa, yeniden aynı kişiyi sever misin?
  • Hangi arabanın tasarımına Aşıksınız?
  • Zenginlik sana göre nedir?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨