Yarin misafirim gelicek balik yapmayi dusunuyorum baligin yaninda hangi yemek gider
meze falan yapcam patates kizarticam ama yemek de olsun istedim sizce ne gider?
meze falan yapcam patates kizarticam ama yemek de olsun istedim sizce ne gider?
Şimdi düsündümde ben eger misafir agirliyacaksam... İlk önce çorba servis ederdim. Ne olabilir... Buldum.. Mercimek olabilir ya da sebze çorbası.. Kesin brokoli haşlardım. Mesela haricen barbunya salatası yapabilirsin. Ben her Balık günümde kızarmış patates, kıvırcık ve soğandan oluşan söyle güzel bir limonlu salata yaparım eksik olmaz bence sende yapmalısın. :)
Sonra fırın helva. Kesinlikle deli olurlar. Balık sonrası helva olmazsa olmazdır 😉😉 masadan kalktıktan sonra da en son türk kahvesi... ☺☺
Baligin yaninda bir tek soyle yesil salata bol limonlu gider yani balik yaninda baska yemem ama yinede dusun derim ama ben baligin yanina tek salat yapiyorum super
balık zaten ana yemektır.. ama ıstersenız yanına hem beyaz et yanı tavuk hemde dana etıde koyabılrısınız güzel tabak olur salatada tamamsa ıslem tamadır.. onden çorbayı unutmayın.. patates olmaz yalnız!
Hamsi Hariç Balık Yemem Yanında Patates Kızartması Olur Tabi Zaten Avrupa'da Felan Çok Revaçta Fish İn Cips :p Yanında Salata Çorba Üstüne Helva :D
Eyvallah.
☺️😊
:o :o
Cevap
13Cevap
çorba, balık , roka salatası , yeşilliği , mezesi bunlar yeterli patates kızartma olmasa da olur. Barbunya olabilir bide o geldi aklıma :)
Balığın yanına mezeden başka bir şey gitmez öncesine çorba sonrasına tatlı o kadar..
biz gemelde karadeniz olarak pirinç pilavı çorba salata balık ve meşrubat olarak olayı tamamlıyoz.
Çorba ve salata gider yemek olmaz da sebzeli şeyler olur yine bol bol meze haşlanmış sebzeler filan.
Önden çorba ikram edebilirsin salatalar falan bence gerek yok fazlasına balıklar çok olursa
Çoban salata yap bir de. patlıcan ve biber kozleyip onlari salata haline getir oh mis cok ta severim
Of yapmayın gece gece :))
@ÖlümleYaşam rejimdeyim bende anca. balık salata yiyorum başka şeyleri aklıma getirmek istemiyorum bende cok açım 😄
Ben de rejimdeyim :)) Gece gece acıkıyor insan yarın su dediklerini yapayım bari :D
@ÖlümleYaşam evet patlıcan ve biber kozleyip salatasini yapıp üzerinde şöyle bir nar eksisi gezdirip yemem gerekiyor benimde 😄
Nar ekşisi demek zorundamıydın gece gece :D Marulun üstüne döküp yiyeyim bari :D Beni de çağır :D
@ÖlümleYaşam 😄 rejimdeyken salataya abaniyorum kusura bakma ben hepsini bitirim sana bırakmam
Ahah ben de salata zor olmasa yapacağım ama spordan dolayı et tavuk balık :D Afiyet olsun sen ye kiloları sen al :D
@ÖlümleYaşam salatadan başka birsey yemiyorum sürekli pilates yapıyorum daha ne yiyim yazık bana da
Kıyamam :) Et ye zararı olmaz pilates yapıyorsan zaten iyisindir :)
@ÖlümleYaşam 😊😊😊
iyi geceler tatlım :))
@ÖlümleYaşam İyi geceler şekerim 😊
Kiloları aldık hadi hayırlısı :)
@ÖlümleYaşam hayırlısı
Bana gore en iyi sey raki. Ama sen pilav ve salata ile renklendir masani.
Corba koy onden, salta balik iste daha ne , mezede yapcan
Helva unutma ha baliktan sonra. helva guzel olur
yogurt en güzeli dalga filan değil balık taze olsun ama
salata yeterli :/ balığın yanında ne olsa gözüm görmez şahsen
balığğın yanına çok güzel bamya gider
ufak tefek meze salata iyi gider :D alkol olmasıda iyi olur aslında
Kalamar ya da karides çok iyi gider
İgrenc 😷😷
Yanina da ni yoğut koy çok iyi olur :) :) :)
Corba
Balik
Salata
Tahin helva
Al sana menü
Balik yaninda yemek düşünemiyorum
Mercimek çorbası da yap
bulgur pilavı? pilaki?
dogru bulgur pilavi aklima gelmemisti sagol
rica ederim pembeli. canım balık istedi ama :(
yap bir plav olsun bitsin :)
balığın yanındaki yemeği yemem ki ben.