selam arkadasim icin biseyler hazirlayacagim milfoy yapmak istiyorum bir ara superfreshin bir milfoyunu yapmistim cok kotuydu korkuyorum alacagim markanin kotu cikmasindan. bimdeki cok guzel ama bime gidemiyorum baska oneriniz var mi
Cevabın nedir?
- +1 yıl
En iyi, en kabaran milföy hamuru hangisi?
Selamlar!
Milföy ile tatlılar yapmaya, börekler yapmaya bayılırım. Hatta son zamanlarda Boşnak mantısı bile yaptım. :D Anlayacağım milföyü sürekli kullanan biriyim, haliyle her markayı denedim ve en iyi milföy hamuru markasını buldum. En iyi kabaran milföy markası önerilerimi senin için listeliyorum, umarım milföy hamuru tavsiye listemden memnun kalırsın.Pınar Milföy Hamuru
En iyi milföy hamuru markası ve en iyi kabaran milföy markası denilince akla hemen onun adı gelir; Pınar Pınar! 😍 Şarkı yazacak kadar çok sevdiğim bir milföy olur kendisi. Arkadaşımın milföy hamuru tavsiyesi üzerine aldığım bir ürün oldu ve aşırı derecede beğendim. Boşnak mantısını bana sevdiren milföy kendisi. <3
SuperFresh Milföy Hamuru
İlk göz ağrım olan, en iyi milföy hamuru markası denilince akla ilk gelen isim SuperFresh.. Cidden bu konuda aşırı iyi hatta ben en iyi kabaran milföy markası hangisi diye aratırken karşılaşmıştım. Bu arada tereyağlısı da bir harika, mutlaka dene.
Feast Milföy Hamuru
Sadece normal beslenenlerin en iyi milföy markası değil, sağlıklı beslenenlerin de en iyi milföy markası! Evet yanlış duymadınız ''sağlıklı beslenenlerin de en iyi milföy markası'' :D Çünkü tam buğdaylısı da mevcut. Eğer diyetteyseniz ve milföy aşığıysanız kesinlikle Feast milföy hamuru tavsiyem tam size göre.
Nimet Milföy Hamuru
Ekonomisine dikkat edenler toplanın! Ekonominize uygun olan en iyi milföy markasını öneriyorum! 😎 Ekonomik milföy hamuru tavsiyem sayesinde harikalar yaratacaksınız eminim.
Pek Milföy Hamuru
Pek duyulmamış olsa da Pek, en iyi kabaran milföy markası olabilir. Özellikle börek yapacağımda tercih ediyorum. Bu milföy hamuru tavsiyemi mutlaka denemelisin.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Gizli Üye(25-29)+1 yıl
Biminki çok güzel tatlım tadını damagında bırakıyor
00 Yorumla
- +1 yıl
Kendin yap
05 Yorumla- Soran+1 yıl
milfoy yapmak istememin nedeni basit olmasi zaten
- +1 yıl
Sende haklisin. Superfresh in olmamasi ilginc. Kabarmadimi
- Soran+1 yıl
evet kabarmadi ve sonuk kaldi tadi da kotuydu
- +1 yıl
Fırınınla alakalı bir sorun olabilir mi? Ya da pişerken kapağı açıp hava da aldırmış olabilirsin. Veyahut hamurlar yumuşamadan fırına atmışsındır.
- +1 yıl
Otelde bazen bizim de başımıza geliyordu o yüzden yazdım sebepleri
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
0Cevap
Tatbakın milföyü güzel canım
02 Yorumla- Soran+1 yıl
tesekkur ederim
- +1 yıl
Bimdeki cok guzel niye gidemiyosunki :/
01 Yorumla- Soran+1 yıl
yasadigim yerde cok fazla bulunmuyor biraz uzak yani😔
- +1 yıl
superfresh iyi
02 Yorumla- +1 yıl
sana bozuk olan denk gelmiştir tarihine filan baksaydın
- Soran+1 yıl
Ay bilmiyorum oyle biseyde olabilir haklisiniz hic dusunmemistim
- +1 yıl
Superfresh
00 Yorumla
Erkeklerden En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
En İyi Cevaplar