Sevgilimi ne zaman arasam dışarı çıkıyor ailesi varken konuşmuyor ailesinin haberi var sizce niye?
siz olsaydınız katlanır mıydınız?
siz olsaydınız katlanır mıydınız?
Bazı ailelerde tutuculuk vardır oğlan seni çok seviyordur belki ailesi çok yakın olduğunuzu görünce aranızı bozacak birşeyler yaşanmasından korkuyor olabilir, ailesi sevgilisi olmasını hoş görüyor ama eski kafalılar ise ben yılda birkez görüyorum bu sürekli konuşma da neymiş gibi saçma sapan konuşmalar can sıkabilir Kısacası tadınızın kaçmaması için çabalıyordur büyük ihtimalle
Cunku aılesı cocugu cok yakısıklı boyle johny deep falan sanıyo ve senı ona yakıstıramıyo. Çocugunda karakterı boyle bır aıleden dolayı gelısememıs senınle konustugunda ailesi karşısında acaba ne derler falan dıye dusunuyo. Siz evlenmeyın haa. Vallaha bak arada kalır cocuk. :D
gayet normaL bende öyle ailemin yanında konusamam bu tamamen rahat olamamala alakalı bir durum büyütücek takıntı yapılacak bir şey degil.. mutluluklar
Katlanmayacak bisey yok ben nisanlimla konusurken bile odama geciyorum ya da mutfak vs normal bu
Cevap
3Cevap
Bende babam veya büyüğüm varken ortam değiştiriyorum sonucta saygı askım, hayatım falan diyosun anne babanın yanında hoş olmaz
O kadarda degerli degilsin demekki.
utanç ve saygıdır
Utanıyor mu yoksa
Utaniyordur belki
çekinir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar