Bundan sonra kendimi ezdirmek istemiyorum. Hocalardan, cadı agzi laf yapan kizlardan korkmak istemiyorum. Cesaretli olmam icin bana tavsiyeler öğütler verir misiniz? Önceden hocalardan korkardim, hakkimi da savunamazdim, bazen bos yere de kizarlardi bana. Pısırık olmak istemiyorum. Boyle cadi kizlar oluyor onlar kabadayi gibi davranıyor. Herkese karsi güçlü olmak istiyorum bu hayatta. Kimseden korkmak istemiyorum. Herkesin gücü gücü yetene çünkü. Biri mesela burada ben oturuyodum kalk dese hemen kalkiyorum. Ya da başka şeyler iste. Şöyle yaparsam bana birşey der belki ya da laf sokar kizar ben de savunmasız mal gibi kalirim diye düşünüyorum birşey yapacagim diyeceğim zaman vs.
Kimseyle tanismak istemiyorum tek basima olmak istiyorum çünkü bazi yasadigim şeylerden dolayı kimseyle kaynaşmak, sürekli tek basima olmak istiyorum uç arkadasim var ve onlardan başka arkadaş istemiyorum daha doğrusu çok arkadaşa sahip olmak istemiyorum bazen insanlardan nefret ediyorum. Yalniz olmak ama pısırık olmamak istiyorum. Hani hakkini savunan ya da dediği dedik caldigi düdük kişiler var ya onlar gibi olmak istiyorum. Erkeklerden biri bir kiza birşey dese kiz hemen cevap veriyor, ezik kalmiyor. Ben de tartışma cikar vs tarzinda şeyler düşünüp kimseye sataşmamaya, kabadayilardan uzak durmaya calisiyordum. Böyle olmak istemiyorum artik.
Kimseye boyun egmeyecegim, asla hic kimseye diz cokmeyecegim. Bu zamana boyun egmedim ya da birşey icin diz cokmedim sadece ezik gibi kaldim laf atana birşey demedim ama artik pısırık cesaretsiz olmayacagim. Kimseye kendimi ezdirmeyecegim. Bu konuda sizden yardim istiyorum.
Bu dünyada gerçekten güçlü olmak gerek. Korkacaksam bir tek Allahtan korkayim.
Kimseyle tanismak istemiyorum tek basima olmak istiyorum çünkü bazi yasadigim şeylerden dolayı kimseyle kaynaşmak, sürekli tek basima olmak istiyorum uç arkadasim var ve onlardan başka arkadaş istemiyorum daha doğrusu çok arkadaşa sahip olmak istemiyorum bazen insanlardan nefret ediyorum. Yalniz olmak ama pısırık olmamak istiyorum. Hani hakkini savunan ya da dediği dedik caldigi düdük kişiler var ya onlar gibi olmak istiyorum. Erkeklerden biri bir kiza birşey dese kiz hemen cevap veriyor, ezik kalmiyor. Ben de tartışma cikar vs tarzinda şeyler düşünüp kimseye sataşmamaya, kabadayilardan uzak durmaya calisiyordum. Böyle olmak istemiyorum artik.
Kimseye boyun egmeyecegim, asla hic kimseye diz cokmeyecegim. Bu zamana boyun egmedim ya da birşey icin diz cokmedim sadece ezik gibi kaldim laf atana birşey demedim ama artik pısırık cesaretsiz olmayacagim. Kimseye kendimi ezdirmeyecegim. Bu konuda sizden yardim istiyorum.
Bu dünyada gerçekten güçlü olmak gerek. Korkacaksam bir tek Allahtan korkayim.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer