Güzellik görecelidir, varlıklı insanların çok seçeneği olur. Gelir seviyesi arttıkça hem varlıklı kızlar hem de en güzel kızlar bu erkeklere bakarlar. Yani rekabet çoktur.
Bir erkek kendini fakirleştirecek ve birşey katmayacak insanı napsın? Çok ilgi çekmen, varlıklı olmasan da kültürlü olman ve birsürü yeteneğe sahip olman lazım. Madem kendini satıyorsun, özelliksiz bir malı almak ticari açıdan ne kâr sağlar? Aptal olması lazım. Hele ki parası varken kendini güzelleştirebilecek, güzel kokan, güzel giyinen, güzel arabaya binen bir kız varken? Kendini ve seviyesini anlarken ve düğünle beraber sermaye, hisse, gayrimenkul ve iş fırsatları getirebilecek biri varken? Üstelik varlıklı kızlar gelir seviyesi yüksek erkekler ararlar çünkü babalarının halihazırda sağladığı yaşam seviyeleri düşsün istemezler, o yüzden böyle erkekleri ararlar ve daha başarılı olurlar çünkü aynı ortamda takılırlar.
Ve bir başka gerçek ise erkeklerin de gözü açıldı koca parası yemeye çalışan paragözleri de anlarlar ve uzak dururlar kimse kullanılmak istemez sonuçta. Sen buna kanacak bir erkeği zor bulursun bu devirde.01 Yorumla
En İyi Cevaplar
Diğer konusunda 492 cevap paylaştı. Peki zengin kocan birgün batınca napıcaksın? Zengin değil iyi bir koca bulun. kimin ne olacağı belli olmaz. Birgün 5 parasız kalınca yanınızda olabilecek insanlar bulun, sizde onlardan olun. Sarılıp uyurken yarın nolursa olsun yine onunla uyuyacağının verdiği güven 4.000 TLnin verdiği güvenden daha sağlamdır. Saygılar :)
11 Yorumla- +1 yıl
Tesekkurler☺
Sen ne iş yapıyorsun. Ahh aahhh şu herşeyi erkekten bekleyen kezbanlar 4bin tl maaşı olsunmuş... Sen napçan bütün evde oturucan g*t büyütüp kocana onu istiyorum, bunu istiyorum, şunu istiyorum, onu yiyecem, bunu içicem, şunu sıçıcam, bunu giyicem felan sıra o işe gelincede başım ağrıyo diye dönüp yatıcan. Ah şu kendi rahatını düşünen kadınlar adamın işi batıncada sen benim ihtiyaçlarımı karşılayamazsın diyip boşanırsınız. Siz koca aşk meşk sevgi değil para rahat peşindesiniz. Hiç birinizin gözünün yaşına bakmadan siktiri çekmelik insanlarsınız.
00 Yorumla
+1 yılİlan ver... Koca arıyorum aylık en az 4 bin tl maaş alanlar ilk tercihtir.
Dip not: Tabi ki ev ve arabası olacak şart mı diye sormayın olmayanlar aramasın. Başvuru tarihleri 3 Ekim - 28 Kasım arasındadır. İrtibat tel: 465354764575464 ara beni yakışıklı ( yakışıklı olması şart değil )..12 Yorumla- +1 yıl
Eve arabaya gerek yok aliriz onu
- +1 yıl
Olmuşken tam olsun ya sonra alırız dersin o sonra hiç gelmeyebilir. Ağırdan sat kendini sen ilan veren gelin adayısın. Zoru oyna ve evde kal... :D İnşallah evde kalırsın.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
124Cevap
Diğer konusunda 4,2b cevap paylaştı. Bir yakınımın zengin bir kocası var mercedesi de var. Ama kocası evden sabah çıkar gece gelir eşiyle pek alakası yoktur. Nerede olduğu belli değildir. Eşi mutsuzdur. O sebeple eşinin durumu iyi olsun ama yüreği de olsun dikkatli olmak lazım. Sonra sadece karnımız doysaydı da sımsıkı sarılabildiğim dağ gibi bir eşim olsaydı deme derim.
10 Yorumla
+1 yılheyt canım benim :D evliliğe hazırmıymış bizim fıstık sormana bile gerek yok ki sen okulu bitir dizilirler peşi sıra :)
16 Yorumla- +1 yıl
Canimsin ya valla guzel moral veriyorsun😌😌 herkes evleniyor bende evlencem cok hazirim😊😊😅
- +1 yıl
harbi düğününe gelicem :)
- +1 yıl
Seni nedimem yapacam gel tabi☺😅
- +1 yıl
dostların vardır şimdi haksıslık etmiyelim :D ben gelsem orda olsam yeter :))
- +1 yıl
Hepsi evlendi coluk cocuga karisti olmaz onlardan nedime neyim😅😅
- +1 yıl
ben seve seve olurum o zaman 8)
Mühendislere bakabilirsin memurların üst düzeylerine bakabilirsin fabrikalarda çalışan teknikerlere bakabilirsin birde bankacı bak istersen bir süre sonra kafasına girersin soyarsınız bankayı sonra hop ucuz yoldan ultra zengin D: D: )
12 Yorumla- +1 yıl
Tesekkurler guzel fikirler
Gizli Üye(30-35)+1 yılhttps://www.youtube.com/watch?v=-BN6OwJazqU
Sokağa çıkıp bunu deneyebilirsin.26 Yorumla- +1 yıl
Ay karizmam cizilid
Cevap sahibi+1 yıl@khûrel Nasıl? :)
Cevap sahibi+1 yıl@khûrel Soranın kendi tercihi tabii...
- Diğer konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yıl4 bin tlde biraz abartılı ama kız olduktan sonra hepiniz şanslısınız biraz büyüğüyle evlenirsin yine bulşursun nocak. www.linkedin.com/.../20140621064342-69776134-zengin-birisi-ile-evlenmek-isteyen-k%C4%B1za-ibretlik-cevap
00 Yorumla
+1 yılHmmmm
Bir bakalım var mı elimizde...
Abla şu an yok ama biraz bekleyim ben bir depoya bakayım bakalım kalmışmı
Yoksa spariş veririz sıkıntı olmassss bizde.
Siz bu arada şu kağıda ne kriterleri istiyorsunuz yazın ben dönene kadar.
Laaayn Lütfü hişt çaktırma çabuk 911 i ara
nee yok mu
112 mi neyse
acil müdahale gereken biri var de
de sus konuşma ne diyorsam onu de gelsinler alsınlar bayanı...
Hadi hala burdamısın Lütfü...
Ben depoya saklancam gelene kadar...00 Yorumlakızım ülkemizin şartları malum seninde 250 gr altındanmı bu kadar değer biçiyon kendine aqqqq ya sen ki evlencen kişinin parasına önem veriyon evlenme kendine bakım yap sürekli motorize ol o parayı kazanırsın yaşında genççç rosspuuu seni laflara bakkkk böylesini alıcan vericen 4 bin lira bir ay boyuncaaa köpekkkk gibi ikicennn köpekkk muamelsi yapıcan 1 ay sonra boşuyycan ama böylesi rospularla evlenmeden gerekli evrakları yapıcan tazminat peşine düşüyorlar sonra
00 Yorumla
+1 yılKadının Huyu Para Yok İken, Erkeğin Huyu Para Çok İken Belli Olur.
49 Yorumla- +1 yıl
Bunun bana faydasi nedir
- +1 yıl
Arayan Mevlasınıda Bulur.. Belasınıda!
- +1 yıl
Yani zengin koca bulurmuyum bana onu de
- +1 yıl
Müneccin Büllüğü Yiyenlere Sor.
- +1 yıl
@ByAbazi Nasılsın Kardeşim? :)
- +1 yıl
@ByAbazi Sağ Ol İyiyim.. Sende Tavuk Başka Kümese Gidince Derbeder Oldun.. :D
Hedefler biraz küçükmüş ya... Para biriktir business uç. Orada iş adamı bulmaman imkansız
11 Yorumla- +1 yıl
Bunuda dusuncem gizel fikir tenk yu😅
+1 yılZengin adam insana mutluluk vermez herşeyi vardır çünkü.
Bilir ki biri gitse biri gelir.
Ama normal bir insan düşünelim şimdi düğün dernekti masraf kol gibi.
O yüzden ince eler sık dokunur ayrılıktan çekinir.
Zengin adam için farketmez hergün yeni bir düğün yapacak parası zaten vardır.
Hatta bu durumu bakire biriyle yatabilmek için bile kullanabilirler düşününce.00 YorumlaZenginler fakir mühitlerde oturmazlar diye biliyorum. Zengin semtlerde bulursun mutlaka.
Bana da zengin karı lazım.60 Yorumla- Diğer konusunda 417 cevap paylaştı.
+1 yılAYY canm evet aslında hic zengin istemiyosun 4bin tl maaş nedir ki?😂
19 Yorumla- +1 yıl
Ac gozluluk olmasin dedim 4 bin de yeter bana herseyden kisarak yazdim hesapladim 4 bin yetti☺☺😅
- +1 yıl
Oy canm ya kiyamam bu devirde sen gbi aza kanaat gosteren kiz kaldi mi seni kaparlar boyle zaten merak etmee😊😂😂
(göz kalemim 500 tl)😅 - +1 yıl
Nekadar da kapilasi bir kizim😏😏
Goz kalemim (1milyoncudan😢) - +1 yıl
Ne biliiim ben demekki çok tutumlusun, kapılası, sevilesi bir kız oldugun belli kaçırmaz bizim türk erkekleri seni merak etme😉😅😊
- +1 yıl
Cok tatlisin tenk yuz☺☺😅
- +1 yıl
*tenk yu olcakti😅😅
- +1 yıl
Olsun ben ingilicçe bilmiyodum zaten sorun yok ondan mersi sende çok sugarsın😂😊
- +1 yıl
Nah yeter 4000, ortalama 8-9 bin lira kazanıyorum dükkandan ve kıt kanaat geçiniyorum. Üstelik çoluk yok çocuk yok :D
- +1 yıl
Sen napiyon o kadar parayi sormaya korktum😂
Diğer konusunda 447 cevap paylaştı. Mühendis o zaman bu arada 4000 tl maas zengin sayılmıyor güzelim. Canım ülkemizin alt üst olan ekonomisi yüzünden.
11 Yorumla- +1 yıl
Evet malaesef oyle
+1 yılbunu oku bulursun belki : )))
www.linkedin.com/.../20140621064342-69776134-zengin-birisi-ile-evlenmek-isteyen-k%C4%B1za-ibretlik-cevap07 Yorumla- +1 yıl
Bu nedir
- +1 yıl
okursan eğer öğrenirsin
- +1 yıl
Tikladim ama uygulama cikti
- +1 yıl
ben tıklayınca direk sayfa açılıyor.
- +1 yıl
googleye bunu yaz bul ve mutlaka oku ama :)
Zengin birisi ile evlenmek isteyen kıza ibretlik cevap - +1 yıl
Bu yazi gercekmiydi daha oncede okumustum😅
- +1 yıl
bilemiyorum ne kadar gerçektir tartışılır : ))))))
+1 yılneden 4 bin tl? yoksa "2.5 milyar maaş senin aracının mazotuna yetmezmi" 😁
11 Yorumla- +1 yıl
4bine gore kendimi hazirladim fiyat cikardim 4 bin yetti bende katki yaparsam iyi geciniyoruz😅😅
Diğer konusunda 3,9b cevap paylaştı. Cennet mahallesi dizisindeki o he kıza zengin koca bulan kadını bul o sana bulur.
30 Yorumla
+1 yılYazık sana yeminle parayla evlenmek gibi bir şeysin para şeyler takılanlar kızları nefret ediyorum.
şu an 22 yaşıyım ve kendi arabamla var 43 milyar aldım.
Eğer erkeği zengini aramaya devam edersen ve öğrenirse sanki paramla evleniyor diye der gibi lanet seni.00 Yorumla
+1 yılBende evlenmek istiyorum insan olsun karakteri düzgün olsun yeter ama benim aradığım kriter daha zor bulunuyor sanırım.
10 YorumlaDiğer konusunda 5,1b cevap paylaştı. www.zenginkoca.com
kesin burada bulursun :P10 Yorumla4000 tl sanmiyorum arabamin benzinine yetecegine :)
12 Yorumla- +1 yıl
Arabanla evlenebiliriz
+1 yılpeki o zengin kocanın hep zengin kalacağı ve seni seveceği ne malum? eskidikten sonra senden sıkılırsa o zaman o para seni kurtarıcakmı?
12 Yorumla- +1 yıl
Fakir eskitecegne zengin eskitsin
- +1 yıl
işte siz bu yüzden hep kaybetmeye mahkumsunuz, aradığınız sevebileceğiniz bir eş değil, yiyebileceğiniz para. fakir dediğin insanlar adamdır adam. ama sen anlamazsın boşver...
Arayan belasinida bulur mevlasinida aramaya devam zenginler soruya hucum kacirmayin bu kizi
12 Yorumla- +1 yıl
Valla kacirmasinlar ya beni
Hem zengin koca demişsin hem 4000 TL yeter demişsin. Kısmen çelişkili bir söylem. Özel sektörde 4000 TL artık gerçekten para değil. Taban aylık olarak 5000-6000 TL üzeri rakamlar konuşuluyor ;)
00 Yorumla
+1 yılburada oldugunu sanmiyorum. fakir ama gururlu bir genc ariyosan ben varim 😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆
10 YorumlaAşırı makyaj yap açık saçık giyin sarışın ol ve pahalı mekanlarda gez senin bulanmana gerek kalmadan o bulabilir seni
04 Yorumla- +1 yıl
Neden sarisin ben bole guzelim
- +1 yıl
Sari sacta yakisiyor ama zahmetli
iş kura kaydol zevgin goca bölümüne kaydol gazeteye ilan ver belediyeye de müracatını bildir akşama ya hoca gelir ya da goca :D
00 Yorumla- Diğer konusunda 995 cevap paylaştı.
+1 yılO 4 binden 5-10 tane alabilirim ileride. Ama seni almam :)
05 Yorumla- +1 yıl
Tipim degilsin zaten sen 4 5 katini alana kadar biz yaslaniyoruz ozamana kadar evlenmis olurum 😅😅
- +1 yıl
Aslında çok çok az kaldı 4 katına ;)
10 katı için biraz zaman gerekiyor tabi.. - +1 yıl
Asistanlar burada daha 5 bin alamadi avrupayo bilmiyorum😅
- +1 yıl
Bazı yerler var, gerçekten çok iyi veriyorlar ve euro olunca direk Türk Lirası'nı 3.3'e katlıyor.
Nereleri olduğunu söylemem ama :)
Bu yaz Türkiye'de çalıştığım hastaneden biliyorum, asistanlar 5 küsür alıyor. Gerçi bölümüne göre değişebilir. - +1 yıl
Neyse zenginin mali zuurtun cenesini yorarmis gerek yok konusmaya bunlari😂
+1 yılPlazaların önünde bekle cadır kur at kendinj arabaların önune illa biri evlenir
01 Yorumla- +1 yıl
Ölurum oyle olmaz
+1 yılb. cekmecede gezerken bak sahildeki evlere sahiplerinden birini bul zaten bir daire 1 trilyon onlardan biriyle evlen yeter :)
02 Yorumla- +1 yıl
Bmde ole dusunuom😂
- +1 yıl
:D :D :D valla gecenn bir tanesini aradımmm tam sahilde hemen Atatürk heykelinin karsıında filandıı 1.250.000 dedi şok oldummm gecen sene bide şimdi daha fazladır bence kacırmaa git kapılarının önünde otur hep haha :D :D
+1 yılTicarete döktün işi madem fiyatı bu kadar ucuz tutma
04 Yorumla- +1 yıl
Aylik eve 7binbesyiz yeterli diye dusundum ama fazlasida olabilir
- +1 yıl
Aaa o paraya yaşayamazsın ama sen (!) kişisel bakımını zor karşılar bir kere
- +1 yıl
Yok 4binle oluyor hesapladim
- +1 yıl
Günlüğün 250 ye geliyor fahişeler daha fazla kazanıyor bence çık biraz daha
+1 yılsen zengin kocayı ne yapcan allahtan hayırlısını iste her dedigin kabl olsa ben bende zengin olmak isterdim karıyı neyapıyım
10 Yorumla
+1 yılMühendis arıyosun :D Git bir mühendis bul mutlu olursun ;)
04 Yorumla- +1 yıl
Hangisini insaatmi
- +1 yıl
inşaat tavsiyemdir iyi para vardır olmazsa müteahhit olur :D ama onun dışında makine de tavsiye ederim
- +1 yıl
Tesekkurler tavsiyeleri dinliem😅
- +1 yıl
rica ederim :D
+1 yılBence bu kiz cok güzel bir yorum yapti kesinlikle. negativ bir yönü yok kiz zengin dediği adam kendisine ve ona bakabilsin istiyor zorluk yaşamiyalim üzülmiyelim diye vallah cok güzel bence
00 YorumlaBakkalda satiliyor kiloyla ne kadar istiyosan alabilirsin.
10 Yorumla- Diğer konusunda 6,2b cevap paylaştı.
+1 yılBuyrun benim. Muracat icin form doldurmaniz gerekiyor
10 Yorumla güzel ülkemde anca iktidar yalakaları zengin olur hile hurdayla...
gemicik tiryakisi olurlar10 YorumlaDürüst birisi varsa parası olmasa bende kabul ederim.
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıloldu canım zenginlerde bu kız gelsede karşımızıa evlensek :) hazırım derken ne konuda hazırsın :)
hiç bir zaman istediğin gibi hayat olmuyor çok zor durumda da olabilir olamayabilirsinde önce sen güzelce oku meslek sahibi ol çalış bulursun00 Yorumla4.000 TL maaşla adam kendisi zar zor geçinir. Bari biraz daha yüksek olsaydı. :((
06 YorumlaYok ac gozluluk olmasin 4 binle sagdan soldan az kisarak geciniliyorhesapladim😅😅
- +1 yıl
Bende 3500 alirim 7500 yeter idare ederiz sagdan soldan kisarak
- +1 yıl
Ozaman nerden bulcam bu herifi ben
- +1 yıl
Heheh ya şimdi akıl vermek istemiyorum gerçekten. :))
Kendi çevremden örnek vermek gerekirse fiziğin, yüzün düzgünse çok acık giyiniyorsan dekolteli falan özellikle birde bu cocukların olduğu mekanlara takılırsan hemen göze batarsın. Yalnız cidden bunlardan hayır gelmez yani sana. Bugün seni beğenir, yarın başkasını beğenir ona gider. Hem zengin hem karakterli insan bulmak cidden kolay değil ve bu işler kısmet gerçekten ama aradığın şeyin zenginlik olmaması lazım. Ben bir bayan olsaydım eşine gerçekten değer veren, güvenilebilir birisini arardım sanırım. İnan öyle bir eşin olsa hayatını güzelleştirir. Maddiyat ne yazıkki kalbi doyurmuyor. Geliri normal olsun ama sana sahip olduğu için şanslı olduğuna inanan birisi olsun daha güzel olmaz mı?
Gizli Üye(36-45)+1 yılBoşanmak üzere olduğum kişinin numarasını vereyim ister misin ama senin gibi çok var peşinde yediğin yiyeceğin boynuzun hesabı olmaz
09 Yorumla- +1 yıl
Her erkek aldatiyor zaten aldatacaksa zengin aldatsin hem benden sonra baskasina bakmaz 😏😏 saka bir yana uzuldum adiniza
Cevap sahibi+1 yılBende üzülüyorum fazlasıyla
- +1 yıl
Kurtarma sansiniz hic yok mu
Cevap sahibi+1 yıl1 senedir deniyoruz ama olmuyor çok gözü dışarıda keyfine düşkün kazandıkça kişiliğini kaybetti
- +1 yıl
Erkekler cok kazaninca once arabasini sonra esini degistirir sozu azda olsa dolayli yollarla dogru sanirim cok uzuldum hakkinizda hayirlisi olur en azindan elinizden geleni yapmissiniz siz
Cevap sahibi+1 yılDediğin gibi önce benden sonra eski arabasından oldu işin saçma kısmı hovardalık peşinde koşup yine bırakmıyor beni
- +1 yıl
Hem karnim doysun hem de pastam dursun diyor. Sizi kalben seviyordur digerleriylede cinsel durtulerini paylasiyordur
Cevap sahibi+1 yılÖyledir bende öyle hissediyorum ama midem almıyor o durumu onuruma gururuma yediremiyorum
- +1 yıl
tam terside olabılıyor
şimdi bebeğim aç bir hesap ınstagram veya face gelen her isteği kabul et tanış konuş illa zengin çıkar :DD ama evlenirmisinizz onu bilemem :p
01 Yorumla- +1 yıl
Bana eglencelik degil evlenecek erkek lazim😑😑😅
seda sayan ya da esra erola git
çok iyi... ediyorlar10 Yorumla
+1 yılmalesef hayat sana senin istediğini değil kendi istediğini veriyor. beklentiyi yüksek tutmak seni acı sona çarpıcak bir eylem olur sadece
10 YorumlaHay senin trolüne @pembeninhertonu ; bittin sen.!
12 Yorumla- +1 yıl
Aslinda ciddiydim ben😑
+1 yıl4 bin tl maas aliyorum 4 bin tl nin karsiligini neyinle vericeksin asil mesele bu.
04 Yorumla- +1 yıl
Aradaki 500 tl nin karsiligini ki isticen
- +1 yıl
Hic bisey anlamadim tesekkurler iyi aksamlar.
- +1 yıl
3.500de ben alirim diyorum 500 fazla aldigin icin mi karsilik bekliosun diyorum
- +1 yıl
3500 aliyorsan sikinti yok 500 fazla olmasi iyi bile olabilir.
bir erkek eşinden sadece cinsellik ihtiyacını karşılamak istiyorsa bulman çokta zor değil
10 Yorumladüz git sola dön orda uçurum var atla bulursun :) tamda kucagına düşersin :D
10 Yorumla
+1 yılZenginler akıllandı artık zengin koca arayanlara evlenmeden karılık yaptırıyolar ama 4 bin tl maaş zengin sayılmaz hemde maaş yani? maaş olan yerde zenginlik mi olur :D
25 Yorumla- +1 yıl
Bunu sevmedim
- +1 yıl
Ticaretle uğraşan birini bul en kötü 15 bin tl gideri olan adamlar var gelirlerini hesapla rahat yaşa fikir güzel :D
- +1 yıl
Iste ben o ticaretle ugrasan herifleri nerden bulcam
- +1 yıl
Saçları sarıya boyat onlar seni bulur :D :D
- +1 yıl
Sari neden ben bole guzelim asagda biri daha sarisin ol demis
+1 yılBahcesehir de git starbucks tarzı kafelere. Tiplerinden bellidir zengin olduklari zaten.1 2 göz kırp al numaralarını. Gerisi senin kadınsal yeteneklerine kalmış.
02 Yorumla- +1 yıl
Saol tavsiyelere uyardin ama sturbucks sevmiyorum
- +1 yıl
O zaman üni de doktorlarla falan sevgili olmaya calis😊
Diğer konusunda 1,8b cevap paylaştı. para + kadin
kadin = para
para = karaktersiz iliskilerle beslenen kadinciklar.00 Yorumla
+1 yılBu parayi anca 30+ evli kisilerde bulursun onlarida kapmislardie bence 😉
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen ekonomik duzeyi benimle ayni olmayan kizl neden evleneyeyim. Erkekler bir kizla tanistiginizda boyle kasarlara denk gelmemek icin maddiyatinizi abartmayin hatta az soyleyin.
02 Yorumla- +1 yıl
Seninle zaten evlenmem sabi subyansin benim icin ;)
Cevap sahibi+1 yılYasi at pazarinda sorarlar ;) bin tane seyim olsa birini sana vermem. Senin gibi paraya duskunler sari yerde var hemde onlar bir omur cekmiyorsun bir gece. Ve senin her yonden baya bir fazlan yas disinda :)
+1 yıl4 bin tl mi 😀 ayda en az 20 25 bin arası para giriyor cebime 😀 ama sen benim mesajıma cevap vermemiştin unutmadım seni
00 YorumlaBana yazarsan paranin su gibi cok oldugunu goreceksin :)
10 Yorumla
+1 yılBulursun sevgi saygı huzur bunlar olmazsa parayla ne istersen yap tat almazsin
10 Yorumla- Diğer konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılİzdivaç programına katıl 😄
11 Yorumla- +1 yıl
Ay utanirim rezil olurum orasi olmaz😂
esra eroldaki 120milyon dolar maaş alan ahmeti sana ayarlıyım şekerim
01 Yorumla- +1 yıl
Aaa oyle birisimi var ki keske disarda gorusebilsem 😂😂
Diğer konusunda 1,8b cevap paylaştı. askeriye'de biz askeri personeller 5'ten aşağı almıyoruz.
06 Yorumla- +1 yıl
Asker olabilir evet
- +1 yıl
Eve cok ugrayan asker olsun
- +1 yıl
Olur havada olur
+1 yıl6bin tl maaşım var ama senin gibi parayla evlenmek isteyen biriyle evlenmezdim
04 Yorumla- +1 yıl
6 bin hangi meslek o
- +1 yıl
mühendislik
- +1 yıl
Hangisi?
- +1 yıl
elektrik
+1 yılZengin koca aramak parayla ilişkiye girmekten farksız.
02 Yorumla- +1 yıl
Alaksi yok
- +1 yıl
var.
- Devamını Gör (95)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih