Kurtların sürü halinde dolaşmaları eşlerini kıskanmaları her daim grup lideri olması yavru kurtlardan birinin annesi veya babası ölürse onları büyütmeleri vs vs
bileğimde şu an Göktürkçe ''Türk'' yazan bileklik ve resimdeki turan amblemi olan bileklik var. Türklerin karakteristik olarak benzeştiği asil hayvan Kurt veya Bozkurttur. Birde sinir ve agresiflik var ortak olarak :) Türkçüyüm eğer soracak olursan ülkücü değil
Çok saçma aynı özelliklere fillerde sahip hatta yengeçler daha birlik beraberlik içinde bu saydığın özelliklere sadece bizler yani türkler değil insanda aynı özelliğe sahip
0
6 Yorumla
Soran
+1 yıl
yaşın cidden 34 mü? şaka yapmıyorum laf sokmaya da çalışmıyorum çok merak ettim lütfen evet ya da hayır diye cevap verirmisin?
Ya bırakın bu işleri saçmalığını bastırmaya çalışıyosun. kurtları anlatabilirsin güzel hayvandır da lakin Türkle kıyaslamak nedir tarihi bende biliyorum neyin simgesi olduğunu mevcut bayrağın değiştirilip bayrağımızın kurt resimli yapılmaya çalışıldığınıda biliyorum belki sende bilirsin de simge olarakta seçebilir sevebilirsin hayvanla kıyas çok anlamsız. cevabında laf sokmuyom deyip deyip gayretinin manasınıda anlamadım hiç dediğini herkes kabul edip eyvallahmı demeli saldırmak yerine izah etmek daha insani ve yaşınıza yakışır olur
her daim grup lideri olması nasıl bir şey yahu? kurt sürüsüyse grup lideri haricindekiler ne
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
yazdığından birşey anlamadım demek istediğim şu; hiç bir zaman başı boş sürü halinde gezmezler, her daim aralarından biri onlara liderlik eder, lidersiz asla gezmezler.