Yuh ya :D Bu kadar olur yani. Dinine diline ne yaptı CHP? Kendi kendinize bişiler uyduruyonuz ağzı olanda konuşuyo. sizin o allah kitap diye ortalarda gezen cumhur başkanınız asıl müslüman değil. bir müslüman gibi davranmıyor. daha namazda selam vermeyen adam mı müslüman? ya da bu kadar bencil biri mi müslüman? Kur an bile diyor dinde zorlama yoktur diye... Gerçek müslüman kimsenin dinine karışmaz
götünü başını açıp müslümanım diye gezmekle olmuyor o işte benim cumhurbaşkanımın götünün kılı olamazsın sen o değilde sen kimsinki nesin ki cumhurbaşkanıma laf ediyorsun dinsiz ateist köpek seni
Ateist değilim ben. Din kapanarakta olmuyor. Namaz kılarakta olmuyor. İnsanın içi iyi olsun. Ayrıca sen kendine dindar demişsin ama aç biraz kuran oku bakalım sana bunları yap mı diyor dinin. Uslubun çok yanlış arkadaşım. Yobaz ve başka bir görüşe saygı duymayanlarsınız. Oysa Osmnalı İmparatorluğu gibi bir şeriatla yönetilen koskaca imparatorlukta bile bir çok din ve karşı görüş kardeş kardeş yaşamışlar. Kaldı ki osmanlıdan kat kat ileri seviyedeyiz sözde geliştik ama şu konuşma uslubuna bak. Sen klavyede yazdın diye ben başımı götümü açmış olmuyorum. Dediğim gibi dinde zorlama yoktur. Bunu ben değil Kur an söylüyor. Siz allaha mı inanıyorsunuz yoksa körü körüne allah kitap diyen bir cumhurbaşkanına mı? Adam namazda selam vermeyi unutyor bu mu din :) Zaten gerçekten bilgili ve kendi görüşlerine sahip olabilecek kadar kültürlü insanlar hem neyin ne olduğunu görür bilir hemde bu usluple konuşmaz. Önce bir bayanla nasıl konuşulacağını öğrenmelisin. Ne yazarsan yaz sadece sana yazık diyorm
Kilicdaroglu basortusunu temizlikciler takar dedi, chp kadin kollarndaki kadinlar ezan sesini duymaktan biktik dediler kend gozlerimle kulaklarima duydum. Daha cok sey varda neyse.. şu an ikidarda olsalar basortuyu yasaklarlar ezanıda okutmazlar o kesin. Beni geçtim hakkiyla namaz kilan kapanan insanlar var onlar olsada olmasada Chp dinden nefret eden bir partidir ozgurluk ozgurluk derler basortusunu yasaklarla cok medenice. Ben siyasetdeki kimsenin Allah korkusu olduguna inanmiyorum.
@pelinkanka Siyasetçilerin hiç birinin cidden dine saygılı olduğunu inanmıyorum. Hepsinin gözünü bürümüş para iktidar, koltu sevdası. Evet sana katılıyorum. Ama ben yinede bir müslümanlarında dinlerine uyduklarına çok inanmıyorum. Şimdi nu soruyu soranın bana konuşma uslubuna baktın mı? Sence bu dindarlık mı? Sen kimseyi hiç bir dne zorlayamazsın. ya da yargılayamazsın. İyi bir müslüman bunu bilir. ya da konuşma uslubu denen şeye biraz uymak gerekiyor. Allah kimseye ''sen onun bilmem neyinin kılı olamazsın'' dersen seni cennete sokarım dememiş. Dinde zorlama yoktur demiş ama. Yani cahillik zor. Ben şimdi başta olan kimseye güvenmiyorum. Adam ALLAH KİTAP diyor oy götürüyor ama şehit cenazesinde namaz kılarken selam vermiyor. Garip hepsi
burada Chp yi savunanlar Akp ye camur atmiş tamam evet Akp dede bir halt yok cakma musluman onlar Akp yi bende sevmiyorum rasi oylede Chp bariz belli dini seylerin insanlari geriledigini dusunup dini seyleri kaldirma pesindeler kendi agizlariyla soylediler baska partilere b*k atin ama kendi savundugunuz partiye de bakin ezan sesinden rahatsiz oluyolar dalga geciyolar bide ya
Imamhatipler kapatilmayip gelistirilecek, risalenur basimi şu an bastakilerin yaptigi gibi devlet tekeline gecirilip basimi engellenmeyecek. Bunlari soyleyen chp. Partinin gecmisi belli ona bir sey diyemem ama sizde sunu gorun artik chp muhafazakar kesimide kucaklayacak bir politika sergiliyor. Cumhurbaskanligi seciminde ki ortak adaylari ekmeleddin ihsanoglu tercihi de bunun onemli bir gostergesi
Ya bir git Allah askina hepsi göz boyamak icin Allah in yalakasi kilicdaroglu oy toplamak icin dindar kesime sevimli gozukmeye calisiyor senin gibiler de kaniyor iste Chp nin amaci her zaman bellidir dindar gerici degil sosyetik rahat ulke kurmak
necip fazila devlet para verir yabanci memlekete görev için gönderilir necip bütün parayi içkide kumarda yer her gün kari kizla takilir bir gün beş parasi kalmaz sonra türkiyeyi geri döner ve atatürkü kötüler şimdi söyle necip mi kötü Atatürk mü kötu?
@pierwszej inanmiyorsan google diye harika bir icat var oraya ne yazsan buluyorsunuz bak bakalim necip vatana nasil ihanet etmiş sonra dinci ayağiyla nasil milleti kandirmiş
Dindarlara bak Allah Allah diye diye sömürdünüz memleketi. Diyanete 6 milyar Tl, örtülü ödenekler, Diyanet Başkanı milyarlık mercedeste, maaşlı imamlar arkasında kılınan namazlar, bakara makaralar. BU kadAr ikiyüzlülük vefasızlıkta olmaz Chp dinine diline ne yaptı?
AKP dini nasil sömürüyor bir tarif edermisin? Ona bakarsan Atatürkü CHP 1 asirdir sömürüyor, sömüre sömüre Türkiyei batirdilar, birakinda AKP'de Dini sömürsün. Hic degilse ülkeye faydalari oluyor, bak IMF borcu kapattilar, 1 milyar borc almak icin IMF'ye dilenirken, Devlet kasasi 900 Milyarla doldurdular... AKP neden Dini sömürsün? siz rahatsiz oluyorsunuz diye dinlerinimi inkar etsinler, camiyemi gitmesinler, orucmu tutmasinlar..
En İyi Cevaplar