Dişlerimde çarpaşıklık var alt dişim ile üst dişim aynı hizada normalde üst dşler daha önde olmalı ve damağımda da diş çıkıyor bir kaç güne gidicem doktora ve dişlerim yüzünden dudağımın yapısı da çok kötü duruyor.
Evet bendede kapanış bozukluğu var üst dişler daha önde olması gerekiyor seninki gibi o yuzden alt dudağım fazla önde duruyor herkes begensede ben nefret ediyorum. Rica ederim canım 😚
Taktirmalisin bende taktırdım. Takiyorum halen. Ve sonuç vermeye başladı simdiden. Surekli siritiyorum :D
0
6 Yorumla
Soran
Peki benim alt dudağım daha önde kapanış bozukluğu yüzünden. Telden sonra dudaklarım da düzelir mi yani üst dudağım daha önde ya da aynı hizada durur mu çokkafaya takıyorum
Benimde cenem ondeydi ust ve alt dislerim seninki gibi ust uste denk geliyordu. Alt dislerimi geriye aldirdik. Simdi üst dislerim ondee alt disler biraz geride.
hiçte kötü durmuyor ama seni psikolojik olarak rahatsız ediyorsa yaptırmalısın
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Yaptırmam gerek zaten alt çenem çok ağrı yapıyor ve dişlerim sürekli üst üste olduğu için acıyor sürekli. Ağzım da kötü duruyor alt dudağım daha önde duruyor :(
Merhabaa siteye yeni katildim. Benim dislerim ayni senn dislerin gibi tel taktircam haftaya. Sen taktirdin mi durum nasil memnun musun? Yardimci olursan cok sevinirim
0
0 Yorumla
Erkeklerden En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
En İyi Cevaplar