Ben dua okurum oruc tutarim ama namaz kilmam ama yinede cennete giricegim tertemiz bir kizim neden mi? bazilari gibi tecavuz sapiklik serefsizlik katilik hirsizlik tacizlik siddet aldatmak yapiyorsunuz hicdese ben bunlari yapmyiorum bunlari yapanlar sonra pisliklerini saklayip ben müslümanim ellemdullah yok insallah misallah diyolar her bir lafi müslümanmis güya bunlarin ya küfür edersin her pisligi yersin sonra diyer kisiye kafir diye suclarsin ulan asil pislik sensin yobaz her ahlaksizlik namuslugu yap camiden cik sonra milletin karisina kizina laf at len denyo camiye gittin günahlarin temizleniyo mu saniyosun gösteris budalasi ol sonra Müslümanim de Ülkede müslümanlik birakmadiniz yarisi gerici yobaz sapik tecavuzcü akiyor nereniz müslüman sizin? Asil müslüman temiz olandir tertemiz kalbden gelir Allaha inaniyorsun kalbin temizse Allah seni biliyor ama herseyi her pisligi yapip sonra ellemdullah ne demek?
Güncellemeler
+1 yıl
Benim hic sevgilim olmadi el ele tutusmadim gezmedim tozmadim pislik yapmadim bu arada
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer