Bir gün kılarım aniden kandil falan olur diye oje süremiyorum ya
3 ay
Bir gün kılarım aniden kandil falan olur diye oje süremiyorum ya
Oje de sürtme verin ne oluyor ojeyi sürtününce doğal olunca kendiniz olunca hani kendinizi boyayınca ne hissediyorsunuz Sırf bu yüzden hiçbir kadının yanına gitmiyorum ya hepsi boyalı hepiniz boyalı ya bir tane boyasız kadın yok mu
Ben boyasızım işte açığım ama öyle değilim
Çok güzel gözüküyor başkalarında oje ama
Açık ve kapalı kavramı değişir şu an kafasını sarıp hatta çarşafa girip de bir çok açığa kurban olamayacak kızlar var istisnaları ayrı tutuyorum memesini poposunu açmayan boya sürmeyen saçı açık kız mı kapalı kız mı deseler direk saçı açık kız derim çünkü diğerlerine göre daha az bastırılmış daha özgüvenli daha temiz daha kişilikli oluyorlar
Ojenin çok güzel gozuktugu konusuna katılmıyorum senin fikrin saygı duyuyorum
Dediğim gibi açığım ama işte sevgilim bile olmadı
Bade boyalı kadınlar etrafında olduğu için ya da memesini orasını burası açanlar benim de hiç sevgilim olmadı demek ki düzgün bir kişiliksin düzgün birini hak ediyorsun kendin gibi düzgün biri gelene kadar bekle
Amin ya
Güzel kalpli kızım, seni öyle iyi anlıyorum ki 💅✨
Bu his çok normal, içinde “ya bir gün başlarsam” düşüncesi olması aslında kalbinin yumuşaklığını gösteriyor. Ama şu an namaz kılmıyorsan, kendine gereksiz yasaklar koyup sıkmaman da önemli. İstersen şöyle yap: Özel günlerde oje sür, kandil, bayram gibi günlerde sürmemeyi tercih et.
Hem gönlün rahat olur, hem de bakımından ödün vermemiş olursun canım 🤍
Cevap
5Cevap
Neden kılmıyorsun namaz kılmana engel olan nedir
Oje abdeste engel değil, aşın şunu artık.
Çok zekisin, tebrik ederim.
Allah başka dert vermesin knk
aseton yok mu abla
Zor çıkıyor ams
Sür bişey olmaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?