burada kezban ayakkabisi dediler, bu durumda ben kezban oluyorum.
Siz de boyle mi dusunuyorsunuz? ya da boyle bir olguyu duyudunuz mu hic?
Siz de boyle mi dusunuyorsunuz? ya da boyle bir olguyu duyudunuz mu hic?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer şu kezban kelimesi türedi türeyeli herşeye bir kezban damgası vurdular. şahsen hiç kullanmadım bu kelimeyi ayrıca da sevmiyorum zaten. bir eşyaya, müziğe veya herhangi bişeye bu damganın vurulması saçma ve anlamsız bence. kim neyi giymek veya yapmak istiyosa yapar. Converse ayakkabılara gelecek olursak modası biraz eskidi evet kendim de hiç giymemiştim modayken bile. Pek sevmiyorum o ayakkabıları. Bayanlarda daha çok sade veya spor ayakkabılar daha çok hoşuma gidiyo. New Balance olur Nike olur cidden çok hoş duruyo.
@foreveres düşünmen yeter.
Hayır Öyle Değil. Şahsen Ben Giyen Kızları Çok Tatlı Ve Çekici Buluyorum, Bayılıyorum. ;) Bak Bunlar Mesela Çok İyi Gözümde
https://i.hizliresim.com/Aq4RYr.jpg
https://i.hizliresim.com/mzOYrP.jpg
https://i.hizliresim.com/mzOYd2.jpg
Ben sürekli converse giyiyorum. Saçmalık..
Beğenmediği şeye kezban lafını yapıştıran tiplerin ağzına uçan tekme atasım geliyor..
Uçan tekmeyi yedikten sonra bir daha konuşamayacakları için o saçma fikirlerini duymamış oluruz.
En iyi görüş için teşekkür ederim.
En iyi görüşteki diğer arkadaşım düşüncelerime tercüman olduğu için olaya biraz espritüel yaklaşmak istedim.
Ama cidden sürekli Converse giyiyorum. :))
Rica ederim :)
Bunallti artik kezban da kezban her seye kezban diyorlar, ucan tekme iyi fikir ama :)
İnsanların ne dediklerini umursamıyorum. En güzel yöntem bu bence. Sinir stres yaşamıyorum.
bak hiç te kezban durmuo ben seviorum giyene bağlı kezban giyerse kezban olurwww.stylekadin.com/.../...e-kombin-onerileri-3.jpg
Cevap
56Cevap
kezbanlık kızların tavırlarında, duruşlarında, bakışlarında, konuşmalarında olur. bununla bunlar aynı mı? değil.
https://data.whicdn.com/images/24195857/large.jpg
https://pbs.twimg.com/media/CEbQaKCWAAA0Uqj.jpg
Bordo convers sorusu sana aitti yani.
Convers moda değildi hiç bir zaman da olmadı bence, yazın giyilebilecek ideal bir ayakkabı...
Sebebi, keten yani bez olması ve ayağın içerde hava alabilmesidir.
bu ilk konvers sorum.
Benim de kirmizilari vardi severim. Gri ve mavisi de hos bence.
Ben de seviyorum.
ben öyle düşünmüyorum. daracık bir kotun altına ya da boyfriend kotun altına süper gidiyor. hem rahatlığı da cabası.
boşver sen kezban diyenleri. ayakların rahatsa, sen kendini convers ile beğeniyorsun salla gerisini.
Convers, kezban? O ayakkabıya 50-100 lira sayıp kezban mı oluyorlar? Esas sahtesini giyen kezban. Canım ben de istiyorum ama düz tabana hiç alışamıyorum.:/ rahat etsem alırım :) bence güzeller özellikle beyaz ya da bordo. Bir de desenlileri var...:)
Saçmalamai convers dünyanın nerdeyse en rahat ayakkabılarından biri ve her tarza da uyan bir ayakkabı her şeyin altında çok güzel durur özellikle beyazı. O yüzden fazla takılma kezbanlık falan saçma saçma takıntılar
burada değil sadece, çoğu yerde gördüm bdjdh
Var bende de bir tane beyaz, giyiyorum hoşuma gidiyor ama vans giyiyorum genellikle. Yani bundan rahatsız olanlar varsa vans giyebilir.
Amaaaa saçma geliyor bana, converse güzel ayakkabı yani :D
yok ya onu soyleyen kezo zaten converse candir ya muhtesem ayyakabi bende gunluk hayatimda cok kullaniyorum
giyiyorum zaten.
insan nasıl bir ayakkabıda rahat ediyorsa
bence onu giymeli
herkes istedigini düşünebilir:)
bazıları gerçekten de itici renkler giyinerek kezban oluyor ama genel olarak ben seviyorum, ama erkek arkadaşımda sevmediği için bende giyinemiyorum. eskiden hep giyerdim. özellikle beyaz <3
Ayaklari cok buyuk gosteriyo o yuzden tercih etmiyorum yoksa kezban ayakkabisi gibi sacma bir yakistirmada bulunmiycam insan rahat ettigi ayakkabiyi giysin onada karismasinlar bir zahmet
Onu diyen kim ya da kimlerse emin ol bir converse ayakkabısı vardır. burada egoistlik yapıyordur saçma salak insanlar işte çokta takma onun gibi vasifsizlari
Converse kesinlikle bir kezban veya keko ayakkabısı değildir. O senin kombinlemene kalmış canım. Hatta bak goggleye ''şortlu-etekli converse kombinleri'' yaz çok güzel şeyler çıkıyor sakın öyle düşünme.
güzel kombinle güzel durur ama artık ayan abla ayakkabısı oldu yani
ayan abla nedir?
Herkese kezban diyorlar ona kalırsa.
Bence çok rahat tamam modası geçti ama insan kendine ne yakışıyorsa giymeli. İnsan kendini bildiği sürece diğerlerinin dediği çokta tırı vırı.
Benim en rahat ayakkabılarım konverslerim <3
Yakında müze açacağım renklerinden :D
Bence en kibar spor ayakkabıları :)
Zamanında çok giymişliğim var.
Halada var ama sık sık giymem. Herkes bir zamanlar giymiştir o ayakkabıyı, hatta bir zamanlar nasıl desem belli bir tarzı olan kişiler giyerdi sonra yaygınlaştı.
Yahu su kezban kelimesini ne kadar gereksiz yerlerde kullananlar var. Kezban ayakkabisi, osu, busu.. Kendi giydigin seyde mukemmel otesiydi zaten..
conversden baska ayakkabı giymedim ben hıc en rahat ettıgım ayakkabılarım cokta sevıyorum yanı baskalarının dedıklerı umurumda değil
bir zamanlar air max kadar meshurdu converseler hayırdır kim kezo diyomus ya sadece eskisi kadar hoşa gitmiyo
oldum olası sevmemişimdir, fakat ilk çıktığında merak edip almıştım ama sonra pişman oldum ve bir daha hiç giymedim.
Modası geçmeyen tek ayakkabı converse, sokak stilinin de vazgeçilmezi zaten. Boşver onları, ne diyolarsa desinler! Sen nasıl rahat ediyorsan öyle giyin:)
Converse nasıl kezban ayakkabısı olur ya alakası yok. Orjinal converse herkes giyebiliyor mu ki kezban ayakkabısı oluyor. Lise hayatım hep conversele geçti benim.
lisedeyken tek tercıh edılen dıı bızım zamanımızda :D
Cok sacma. Bende sevmiyorum ama kezbanlikla ne alakasi var
Zaten bu toplumun topluma saygısız insanları beğenmedikleri herşeye kezban vs saçma salak lakaplar takar. Umursamamak lazım.
Ne b*k derlerse desinler..
Ben giymeye devam edeceğim.
Benim giyim tarzımı tamamlayan parçalardan biri.
benim çok hoşuma giden ayakkabı ancak daha ağır diye giyemiyorum :)
Ben giymem ama güzel ayakkabı niye öyle demişler bilemedim.
Şahsen sevmiyorum çok berbat kaba duran bir ayakkabı, kimseyede yakışmıyor.
gün içinde kısa süreli rahat ayakkabı. ilerleyen vakitlerde ayak ağrıtıyor. en azından benim için böyle.
ben çok seviyorum lisedeyken eteğin altına siyah ince kilotlu çorap ve siyah converse giyerdim rekleri fardı farklı farklı mor-beyaz-siyah-bordo-yeşil hala da koleksiyonum var
hiç giymedim popüler kültürün bir parçası olmadım. herşeyim farklı olsun diyenlerdenim nedense ama hoş ayakkabı bu kadar meşhır olmasa giyerdim sanırım
O kezban diyenlerin converse alacak parası var mıymış sorsaydın :D
Bunu diyen asıl keko😄😄😄tabii kullanmıyorum ama giyimin kezbanimi olur yaa😄😄
Almak nasip olmadı ama severim. Kezo diyenler kim bilir kaç konvers eskitti
Bileksiz beyaz bordo konversler her zaman giyilmemek kaydi ile bazi kombinlerde cok cool ve spor duruyor. Herkes de degil tabii. Ben tercih etmem.
Kezban ayakkabısı olduğunu düşünmüyorum. Hatta ben bu Kezban olgusunu anlayamıyorum. Ama şahsen tarzım değil giymedim hiç birkere.
Sadece fazla konforlu değil, bir süre sonra ağrıtıyor. Onun dışında güzel bir ayakkabı modeli, kot pantolonla uyumlu oluyor.
kezban dediğin kitle dar kot çakma convers tarzı şeyler giyiyor galiba izlenimim öyle.
kaliteli kişi ve ayakkabı kendini zaten belli eder.
kezban ayakkabısı değil ne alaka. sadece modası yok artık
Gayet güzel severim çok farklı bir ayakkabı bence iyi.
birkaç sene önce herkesin giydiği ayakkabı şimdi kezo mu oldu peee
Artik pek tercih edilmiyor daha guzel birsey al keds falan
Ya kezban ayakkabısı değilde eskidiler artık. Onun yerini artık vans lar aldı
allah allah kendileri giymiyolar sanki gerizekalılar bnde giyiyorum
Kızlara Yakışıyor Bizim Burada Rap - Break Dans Yapan Çocuklarda Var.
Convers candır ya. Görünümü , rahatlığı 10 numara :)
U. S Polo da o tip ayakkabı çıkarmaya başladıktan sonra converse baya bir basit kaldı.
Ozamam bende kezbanim🙋 Tek rahat ettigim ayakkabi!
Güzel bir renk seçilirse severim 👍
Ama tarzım değil
Yılların efsanesi Converse ayakkabıya hakaret edilirmi ya.
7 8 adet converse ayakkabım var kimin ne düşündüğüde umrumda değil.
ona bakarsan burdaki kezban :D , bende kullanıyorum
burdaki herkes** kezban
olucaktı
Dikkat edin Kezo ayakkabısı diyenlerin yarısından çoğu zamanında o ayakkabıdan gitmiştir.
giymiştir^^
yıllardır eskimeyen bir ayakkabı bence güzel 10 yıldır filan hep görüyorum
eskiden modaydı gri giyerdim şimdi giyenlere keko gözüyle bakıyorum modası geçti
converse candır
nasıl bişeyin altına giydiğin önemli, giyinmeyi biliyosan gayet güzel ayakkabı
Hayatımda sadece bir tane conversim oldu o da yarım ve pembeydi ama emolar gibi olmuyosan giy
Genelde lisedeki kızlar giyiyor, ben hiç duymadım kezban ayakkabısı filan diye
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar