Kimseyi kıramayan, naif, fazlaca mütevazi insanım okul yıllarımda sürekli dışlandım, hor görüldüm neden sessizim diye. Hak mıdır bu? Benim gibi insanlar neden hor görülür, terk edilir yalnız kalır? Yalnızlıktan ölecem yemin ederim çok yalnızım hiç arkadaşım yok :'(
Cevabın nedir?
Diğer konusunda 800 cevap paylaştı. Yaklasik 13 senedir cektigim bir sikinti bu benim sende hic bir problem yk artk insanlarimiz o kdr karektersiz olmski insanlara islerine geldigi kadar seviyorlar sen bu olaylara hep kalben temiz duygularnla yaklastigin ve insanlara yardim etme duygunun kendine olan saygindan daha cok onemsedigin icin insanlarin yasadigi problmleri kendi yasaminin onune gecirmissin bende ayni dertleri paylasiyorum seninle sen ne kdr insanlra alttan alirsan al gene insanlar senin degerini anlamayacak ne kadar cok nefret edersen et ve be kdr cok o sosyal ortamda ezilirsen ezil ama o sosyal ortamdan cikma cunku iyice asosyal bir ortama suruklenince insanin aklina hicte iyi dusunceler gecmiyor kendine zarar veriyorsun
Sana bir kac onerim var benim guzel kardesm
1-) sana yakin kafada oldgunu hissettigin insanlarla az cok sohbet ortami yarat bu seklde kafan dagilir
2-) toplum icinde bulunki insanlari degerlendir insanlari tani ve bu senin insanlarla olan kaliteni gormeni saglayacak ve ne kdr iyi bir insan oldgnu goreceksn
3-) kendini iyi hissetecegin hobin varsa bu yonde kendini gelistrmeni tavsiye ederm ki bu senin sosyal ortamda kendini ezik hissetmemeni ve kendini bir seklde kanitlamis oldgnu gosterir ve o ortamda rahat bir nefes alirsin
4-) hic bosuna psikologa gidipte para verme :)
5-) ailenle zaman gecir ve kendine deger ver bu durumunu ailene soyleki onlar sana manen destek versinler ki kendine olan guvenin artsin
6-) birine iyilik yapipta karsiligini alamadiginda canin sikilmasn kendine sunu de ben bu iyiligi allah icin yaptm o kisi esekligine yansin de
Simdilik aklimdan gecenler bunlar daha baska aklima biseyler gelirse elimden geldigince yardmci olmaya calisirm16 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim o güzel yorumun için. Mutlu etmeyi seviyorum , güldürdürmeyi seviyorum fakat mutlu olamadım hiç. Kıramadım kimseyi şimdi çok kırıldım. Sosyal ol diyorsunuz fakat ben sürekli evdeyim :( asosyalim
- +1 yıl
kardeşim sanırım sende benim gibi dışarıya çıkmayı sevmeyen birisisin. Örneğin internette mektup arkadaşlığı siteleri var ingilizcen veya farklı bir dilin varsa bu sitelerden arkadaş edinerek kendi içinde bulunduğun durumu kendi kabuğunu kırabilirsin. müzik alanında yeteneğin veya hobin varsa bu kurslara yazıl ve orda gitgide sosyal ortamlarda bulunarak içinde olan utangaçlığını yenmeyi yavaş yavaş başaracaksın dans etmeyi seviyorsan bu konuda kendini geliştir örneğin salsa bale kurslarına git vb örnekler çogaltılabilir
birini mutlu ettiğinde acayip mutlu oluyorsun biraz ağır abla moduna girmeyi dene sana iyilik etmek zorunda değilim ama benim gönlümden kopuyor imajını yarat onu nasıl yaratacaksın bende bilemiyorum :) elimden bu kadarı geliyor umarım bir nebze olsun sorununu çözmeye yardımım doknumuştur
Soran+1 yılÇok teşekkürler tavsiyemiz için fakat benim çevresel faktörler kısıtlı. Küçük bir ilçede yaşıyorum sosyal faaliyet namına pek bir şey yok. :/
- +1 yıl
Senin çektiğin sorunu bende çekiyorum
- +1 yıl
Gerçekten çok zor empati yapmıyorum yaşadıklarını yaşıyorum şu an bile
- +1 yıl
Kendime bazı kurallar koyuyorum
Mesela herzaman pozitif ol olumlu düsun
En İyi Cevaplar
+1 yılNormal ve düz bir insan izlenimi verdiğin için olabilir, insanlar deliliğin peşinde sürüklenirler; sana bana saçma ve gereksiz gelen şeylerin peşinden. Sen bir arap atısın öyle düşün. Çevre edinmekten vazgeçme. Bahsettiğin kişilik özelliklerinin insan ilişkilerinde faydasını 25inden sonra göreceksin. İnsanlar bu yaşlardan sonra aklen ve mantıken makul insanlarla arkadaşlığa yönelirler. Sakın ola kendini değiştirmeye çalışma. Sabret kuzucum güneş senin için de doğacak.
08 Yorumla
Soran+1 yılAma abiciğim kimi adam gibi sevdiysem kime değer verdiysem gitti. Ne yaparsan yap gidiyorlar Okul yıllarımda dışlandım. Dışlanmaktan korktuğum için üniversiteye dahi görmedim ben şu an evdeyim. o kadar yalnızım ki anlatamam. Bir tane bile arkadaşım bir tane bile , nasılsın diyenim yok halimi hatrımı soran yok
Soran+1 yılGitmedim*
- +1 yıl
Kaç yaşındasın nasıl bir insansın bu konuda çok bir bilgim yok, ama şunu söyleyebilirim. Bu konuyu dert edinmen bile güzel bir başlangıç. Kendine dışarıdan bakma, bir üçüncü göze danışma gibi özeleştirel tutumun bile takdire şayan. Hadi diyelim ki çok çekilmez bir insansın mesela, ama sen bu konuyu bile irdelemek için kendine çuvaldızı batırmayı göze almışsın. Eğer ki sen bu kadar özverili bir insan iken etrafındakiler kalmıyorsa sende, bil ki bu insanlar sana erişemediği içindir, sığlıkları yüzündendir, belki de daha derinlerde yaşayan senin gibi bir inciyle rastlaşmadığın içindir. Aceleci olma sadece akışına bırak ve elindeki yalnızlığı bir kuluçka dönemi olarak gör, güneşi bekleyen gece gibi gör.
Soran+1 yılBiraz kendimden bahsediyim o halde.
Sessiz sakin utangaç birisiyim. Kimsenin etlisine sütlüsüne karışmam. Arkadaşlarım sağ olsun okul yıllatında bana dışlanmayı tattırdılar, hor görülmeyi, laf sokmaları. Grup çalışmalarından oldum olası nefret ederim. Neden üzerime gelindi sessiz olduğum için yapılanı siğneye çektiğim için. Karşımdakine haddinden fazla güveniyorum , kıramıyorum ama ben paramparçayım. Özgüven kalmadı asosyal oluverdim. Kendimi suçu yok mu var tabii ki en çok benim suçum var. Sustuğum için , kendi savunmadığım için. Kime değer verdiysem gitti , kime inandıysam gitti kimi sevdiysem gitti. Ama bana verilen değerler sonucu ben asla değişmedim inan ki kendimi övmek için söylemiyorum bilmiyorum ya ne geleceğim var da ne de zamanında geleceğini düşünen birileri var. Yok boş asosyal birisiyim kendi kafamda kurup artık onlara inanıyorum sürekli hasta oluyorum kafaya taka taka.- +1 yıl
Popülerist kültürün esiri olmamışsın ne güzel, ama kendini bu insan topluluğundan biri olmadığın için yerin dibine sokman.. işte bu sinir bozucu.. şimdi karşımda olsan kendine gelmen için suratına sağlam bir tokat atabilirdim. Kendini bir birey olarak görmüyorsun, seni sindirmelerine izin vermişsin. İnsanlara güveniyorum onlara bağlanıyorum diyosun ama bu saydıklarından hiçbirini kendine gösteremiyorsun. Kendinden ödün veren kendini yaşayamayan birine insanların bakışı da 'aaa ne de fedakar bir insan' şeklinde olmayacaktır. Onları en fazla şımartmış olursun. Sana tavsiyem insanlara iyilik yapma onlara jest yap o zaman kıymetin bilinir.
Soran+1 yılÇok doğru tespitler. Dediğim gibi özgüvenim yoj. kendime olan değerim yok çünkü karşımdakine haddinden fazla değer veriyorum , kendimi hiçe sayarak. :( bu sorunları çözebileceğim ne ortamın var ne de alternatiflerim. Psikoloğa gitmeyi düşündüm ama anlatamıyorum yok olmuyor o kadar işlemiş ki yalnızlık kimseyle konuşamıyorm. Bir de bizim aile soğuk onunda etkisi var :/
- +1 yıl
Benim gibi bir amatöre güvenmeni tavsiye etmeyeceğimden profesyonel yardım almanı öneririm. Yoksa bu gidişle içten içten yanıp aniden kül olan kömür gibi olacaksın. Küllerini bile bulamazlar uçuşup gidersin. Yazık etme daha fazla kendine. Bu arada bu haline hiç üzülmüyorum, aksine sana kızıyorum hem de öyle böyle değil.
Soran+1 yılTeşekkür ederim kardeşim yorum için
Şöyle düşün bir bakalım aklındaki en kötü senaryo ne? Yalnızlıktan kendini kaybetmek ya da aklına gelen başka her neyse... Düşünmek bile istemediğin bütün senaryoları dök önüne... Ne zaman ki bunlardan korkmamaya başlarsan o zaman halinin düşündüğün kadar da korkunç olmadığını görürsün.. Avuntu olarak düşünme sözlerimi sadece mantıklı düşün duygusal düşünmeyi biraz kenara bırakman gerek.. Şöyle düşün, zirve de yürüyen biri düşerim korkusuyla dikkat etmekten etrafına bakıp manzaranın zevkini alamaz dimi? Neden çünkü çok korkuyor düşmekten ya da aklına gelen binlerce kötü trajik senaryolardan ama ne zaman bunları birazda olsa bırakıp etrafına baksa aslında bulunduğu yerin o kadar da kötü olmadığını görücek. Zor biliyorum ama bunu yapman lazım o zaman herşey daha iyi görünebilir biraz bakış acını değiştir derim en başta kendine... Hatta belki de ilk olarak kendine acımayı bırakmalısın ne dersin?
02 Yorumla
Soran+1 yılGüzel yorum için teşekkür ederim.
Burada suçlu kendim biliyorum , çok karamsarım her şeyi kafaya tanıyorum. Kafamda kurup ona inanıyorum falan rezil olma korkum da var hamile yaptığım hatalarından dolayı. Bilmiyorum şu yaşıma kadar hor görüldüğüm için ister istemez ben de kendimi o şekil görmeye başladım. En kötüsüde ne biliyor musun? Her şeyin farkındasın fakat hiçbir yapamıyorsun.
Kullanabileceklerini sanıyolardır kullandırma çıkar sesini
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
23Cevap
+1 yılbence bunu kesinlikle dert etme kendine bende seniin gibiydim hep iyilik yapardım fakat hep dışlanan ortamlardan atılan yalnız kalan ben oluyordum ancak daha sonralarda bir tane kızz ya da erkek ark oluyor ve bu sana yetiyor inan bana sen insanlara iyilik yapmaya devam et ben va geçmedim ve hiç zararını görmedim sen iyi olduğun için seni dışlayan insanllar zaten seni hak etmiyordur birde bu boyuttan bak
04 Yorumla
Soran+1 yılKendimi kullanışmış hissediyorum :(
- +1 yıl
aynı duygu ve düşünce bende de var malesef fakat yapacak bir şey yok ne yaparsan yap her şey olacağı yere varıyor sonuç itibari ilehakkında hayırlısı olsun üzme kendini
Soran+1 yılÜzülmek benim işim :/
- +1 yıl
k bakma da anlayamadım neden üzülmek senin işin acaba
+1 yılinsan kendisinden fakrlı olanı dışlar daima
ve gençlik bu gibi durumlarda garip karşılıyorr
orta yaşlarda aranılan hanımefendilerden birisi olursun04 Yorumla
Soran+1 yıl19 yazımda olgunlaştım :D
Dışlanmak nedir tatdım o yüzden dinleyip ondan sonra yargılamayı, haklı taraflarını görmeyi hatta empati yapmayı çok iyi öğrendim :)- +1 yıl
erkekler gec olgunlasıyor
bir kaç sene sonra
senin kıymetini bilen bir beyefendi karşına cıkar
Soran+1 yılİnsanlar vefasız, insanlar nankör oldukları için artık bir önemi yok bunların :(
- +1 yıl
şimdi kırıldıgın icin böyle düşünüyorsun
ama sonra fikrin degişecek..
zaman lazım sana
- Diğer konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılZayif olan elenir; bu bir doğa kanunudur. Naif olmakla zayif olmak arasinda ince bir cizgi vardir.
115 Yorumla
Soran+1 yılHer ikisi de var ben de
- +1 yıl
Ikisi de yok. Zayif oldugun icin naif görünüyorsun. Muhim olan güçlü olup nazik olabilmektir
Soran+1 yılNafiyim. Sessiz sakinim zayıfta denmez ama öyle sessiz olduğum için üzerime gelindi. Fazlaca mütevaziyim. Çok değer görünce bir tarafların kalkmaz kalmadı da zaten fakat hep terk edildim dışlandım. Heba mıdır bu? :/
Soran+1 yılNaifim*
- +1 yıl
Güçlü bir insan bunlari kafasina takmaz. Gelip gecici seylerdir bunlar. Ezmeye calisana haddini bildirmesini de iyi bilir, iyi niyetli olana nazik olmasini da. Gundelik kafasini kurcalayan maddeler ikinci ya da ucuncu sahislar olmaz. One bakar ve en fazla gelecek endisesi tasir
Soran+1 yılGelecek olmadığı için geçmişte takılıyorum ne kafa koydular ne başka birşey
- +1 yıl
Depresiflik aliskanlik yapar ve eziklik karakterin olur. Baskalarini suclamaktan vazgec ve savasci ol biraz. Kimse sana apolet takmayacak naifsin diye.
Soran+1 yılYaşamışlar sonucu böyleyim. Karamsarım, yalnızım. Ben sadece onları suçlamıyorum hatta kendimi haddinden fazla eleştirdiğim için kendimle barışık değilim. Strese bağlı bir çok hastalıkla baş ediyorum.
- +1 yıl
Su lafi bilir misin: "Dertler zik gibidir, herkes kendisininkinin en büyük olduğunu zanneder"
Zorluklarla basetmeyi ogrenmektir bu hayatin birinci kurali. Toz pembe hayat diye bir sey yok. Her ne yasadiysan ayakta durmayi da ogreneceksin. Diz dove dove en fazla hastaliklarla mucadele etmeye calisirken bulursun kendini ki bu da eksik bir yasamdir. Zaman akiyor
Soran+1 yılEvet duymuştum.
Savaşçı ruhlu biri olmadığım için bu durumum. Biraz gamsız olsam çok daha güzel olacak. Geçmişte yaşamaktan, hayıflanmaktan bugünüm yarınlarım gitti ve gidiyor öyle- +1 yıl
Arabesk kafalisin. Ruhumu daralttin. Sana basarilar
Soran+1 yılBak işte böyle hayatımın geniş ötesi şu iki kelime
- +1 yıl
Bu senin eserin. Tabloya uzaktan bakarsan anlarsin. Fazla alismissin arabesk dusunmeye. Ben ne desem bos. Savasci ruhuyla dogmaz kimse. Sen edinirsin o karakteri. Kendini kandirmaya calisma. Insanlar kotu olabilirler ama senin kotulugun de kendini kesfedilmeyi bekleyen elmas zannetmen. "Hayat bana cok kotu davrandi. Asosyalim. Insanlar hep beni eziyi..." falan... Üzgünüm, kimse kendi dertleri varken bir baskasinin bosvermisligini kaldiramaz.
- +1 yıl
Acitasyon yapmayi birak ve hayata atıl. Kimse senin ebeveynin degil. Ayakta durmayi ogrenmek icin aci cekeceksin. Daha aci seylerle yuzlestikce yaralarin senin canini yakmayacak artik. Bulundugun durumdan umursamaz hale gelmek de kolay degildir. En son onergenlik caglarimda senin gibi dusundugum zamanlar olmustu ama simdi krali gelse olecegimi bilsem zikini keser yediririm adama! Net
Soran+1 yılHaklısın diyecek bir şey yok
+1 yılOscar ödülünü alan adam sahip olduğunuz hiç bir özellikten utanç duymayın çünkü bir gün sıra size gelecek demişti.
Bunu o kıza söyleyin demişti.
Ben de şimdi yazıyorum.
Sahne kesinlikle senin olacak08 Yorumla
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim sabretmek çok zor :/
- +1 yıl
kendine yatırım yap, hayaller kur. zaman öyle geçer.
yetenekli olduğunu düşündüğün bir şey var mı?
Soran+1 yılİnsanlara aldanmak sonra sap gibi ortada kalmak :D sinirden gülüyorum. Maalesef yetenek yok
- +1 yıl
insanlardan bir şey bekleme insanlarla ne işin var diyesim geldi ama işte söylemesi kolay.
yine de beklenti içine girmekten kurtulabilirsin. ne kadar istekli olduğuna bağlı
hani hedefine 4 elle sarılmak vardır ya...
bize o lazım.
Soran+1 yılO hayalleri yaşamayı az çok tatdım süper bir duygu ama benim derdim kendinle :(
- +1 yıl
sadece kendinse geçer hiç sıkıntı yapma.
Soran+1 yılGeçmişte yaşıyorum hatalarını hatırlayıp kendime hayatı zehir ediyorum :(
- +1 yıl
şu an o hatalar geçmişte verdiğinden daha mı çok zarar veriyor?
Bak nolur biliyo musun? Bunlar gençken en şerefsizlerle takılır aklına ciddi bir şey gelince o gün horladığı, dışladığı insanı arar. Valla ben de yalnızım bir şey diyim yalnızlık öldürmüyor daha beter süründürüyor.
04 Yorumla
Soran+1 yılBen kendimi ezdirdim tek suçlu varsa benim.
Allah büyüktür yaptıkları muhakkak geri dönecektir. Eden bulur.
Soran+1 yılDiyecek bir şey bulamadım aynıyız
+1 yılİnsanların kalbi piçleşmiş!
Senden çok az var maalesef.
Bu yüzden yalnızsın kuzu :(
Seviyoruz seni ve senin gibileri..114 Yorumla
Soran+1 yılPeki biz kimi sevecez öyleyse? Ben o kendini beğenmiş, ego tavan yapan, paragöz kızlar gibi değilim, değildim ama yine de terk ediliyorum mutlu değilim olamıyorum
- +1 yıl
Elbet olacaktır kim bilir belki hiç olmayacak :(
Ama basit olmayı tercih etmemelisin hiçbir zaman.
Lütfen hep böyle kal sen.
Çıkacak kıymetini bilen biri bence.
Çok olmasındansa öz olması daha iyidir :)
Soran+1 yılİnancım yok. İstemiyorumda kimseyi artık herkesin eli kimin cebinde belli değil. Her şey sahte. Alıştım yalnızlığa böyle devam
- +1 yıl
Üzüldüm.
Hemde çok :( - +1 yıl
Çürük çarık dostlardan ve sevgililerdense biraz bekleyip herşeyi sağlıklı kurmak ve sağlıklı yaşamak senin gibi narin insanlar için daha uygun bence.
Sabret.
Soran+1 yılHer şeyi boşverdim gitsinler artık umurumda değiller de benim tek haram sessiz olmam kendimi savunmamam tek suçlu benim :(
- +1 yıl
Dert oldun şimdi bana ha :(
Niye böyle salıyorsun ki kendini?
Eksiklik olarak gördüğün şeyler aslında hoş ve çoğu insanda olmayan şeyler.
Ben senin için çabalarken sen neden kendini inadına uçuruma istiyorsun? ? 😡 - +1 yıl
İtiyorsun*
Soran+1 yılKendimi anlamış değilim hata üstüne hata yapıyorum. Sonra kendimi hunharca eleştriyorum bu yüzden mutlu değilim. Gerçekten ben de bilmiyorum ne yaptığımı
- +1 yıl
Bence bir sakinleş önce.
Kontrolden çıkmış gibisin.
Bunun kimseye faydası yok.
Hata yapmanın nesi kötü ki hata olduğunu farkettiğin sürece?
Hata yapmadan doğruyu bulamayacaksın kendine haksızlık etme.
Olgun, naif, ince ruhlu ve benzeri özelliklere sahip olmak ne zamandan beri kötü oldu ki?
Doğru insanlardan ilgi beklediğine emin misin?
Bence çevrende gördüklerin değil sana uygun olanlar.
Bak burada bir hata olabilir.
Soran+1 yılNaif , mütevaziyim böyle olanlar kötü demedim zaten asla tabii ki iyiler :)
Galiba sorunum kaynağı benim bunları fazla takmam hep benim suçum. Ôzgüvenim yok maalesef :( asosyal birisi oldum.
Hataları hep kendimde arıyorum. Millet ne der diye düşünüyorum sürekli geçmişte yaşıyorum. Yaptığım hataları birisi duyarsa rezil olursam diye de diken üzerindeyim :(
Doğru belki de yanlış insanlardı ve bu yüzden gittiler. Bana buluşmasınlarda ne halleri varsa görsünler.- +1 yıl
Evet durumu fazla önemsiyorsun.
Ama durumu önemsediğin için kızma şimdi kendine :)
Kendine güzellikler yapsana.
Zaten yeterince hırpalamışsın bence.
Vaziyet o kadar saçma ilerliyor ki bir farkına varan :(
Seni önemsemeyen insanlar var ve sen bu insanlar gidiyor diye sahip olduğun tek şeyi yani kendini hırpalıyorsun :/
Ne halleri varsa görsün yahu.
Avuçlarını öp saçlarınla oyna kendine güzellikiler yap :)
Kendini yıpratma lütfen. :)
Soran+1 yılKendimi sevenilirsem zaten hayat daha yaşanabilir bir hal alacak eminim ama o sevme kısmı o kadar zor ki :/
- +1 yıl
Faydası olur mu bilmiyorum ama ne zaman ne istersen yazabilirsin :/
Aslında harika bir insan olduğunu düşünüyorum.
Aynı zamanda kendinin farkında olmayan bir insan :)
+1 yılBende sessizdim. Hatta küçükken babmla konuşmazdım. Televizyon karşısına oturtup noktalı partinin milletvekiline küfrettirirlerdi ve küfre alıştım. O partiyi sevmiyorum ama yaptıkları yanlıştı. Elimde olsam küfrü bırakırım.
00 Yorumla
+1 yılaz insan iyidir, üzülmek istiyorsan insanla, rahatlamak istiyorsan toprakla uğraş
10 Yorumla
+1 yılBenim de başıma aynısı çok geldi.
Seni bu güzel yönlerin için sevecek birini elbet bulacaksın inan bana. :)00 Yorumla
+1 yılAynı duyguları paylaşıyoruz. Bende farkettim ki yalnız kalmaktan herşeyden çok korkuyorum...
00 Yorumla
+1 yılo dedigin aptallıktan kaynaklanır iyi ve akıllı insanları kimse sevmez boşver allah sevsin ondan güzel sevgilimi var
20 Yorumla
+1 yılvalla güzelim naif mütevazi olmasan da terk edilip hor görülüyosun üzülme bu sana özel bişey değil
00 YorumlaKim terk ediyor l*n bu kizlari gosterin bana cabuk :)
00 Yorumla
+1 yılBende hep bu yüzden kaybediyorum.. s*keni seviyorlar seveni s*kiyorlar.. bu dünyada!!
04 Yorumla
Soran+1 yılAynen ya kötü olacan ki kıymetli olursun. Ne biliyim kendini beğenmiş olan sayacak sövecen bak nasıl yaranıyorsun.
- +1 yıl
yapmadıgım kızlar terketti yaptıklarım peşimi bırakmadı yıllardır anlayadım..
Soran+1 yılDurum bu iste bu devirde sövecen, zikecen, ağzına edecen ooo kıymetlisi olacan.
- +1 yıl
daha neleri varda yazamıyorum buraya
Gizli Üye(36-45)+1 yılBiz naif insanların ortak kaderi bu maalesef.
14 Yorumla
Soran+1 yılMaalesef
Cevap sahibi+1 yılyaşın kaç, neler yaşıyosun?
Soran+1 yılYaş 20 evdeyim ben :( siz?
Cevap sahibi+1 yılsenden büyüğüm evliyim. canım açar mısın gizliliği yazayım sana. bende senin gibi hassas naif biriyim.
Güzel insna benziyorsun, insanlığının kıymetini bilmeyenlerle arkadaşlık etme..
00 Yorumla
+1 yılKaliteli insanlar her zaman yalnız kalır ucuz insanlar rekabet görür üzülme sabret 😊
00 Yorumla
+1 yılZamanla Arkadaşın Olur İsyan Etme Okuyorsan Okulda Çalışıyorsan İş Yerinde Gözüne Kestirdiklerine Yavaş Yavaş Yaklaş.
14 Yorumla
Soran+1 yılOlmuyor işte artık olsa da bir şey değişmeyecek.
- +1 yıl
=) Yaşın Kaç? Başın Kaç? Bu İsyan.. İsyan Edersen Hiç Bir Şey Elde Edemezsin. İyi Günler.
Soran+1 yılYaşın ne önemi var yaşanmışlıklara yetiyor zaten !!!
- +1 yıl
Tamam Anladım Kolay Gelsin.
Gizli Üye(36-45)+1 yılezılmeye musaıt olarak gorur karısdakı, bu dunyada acımasız olacaksın
00 Yorumla
+1 yıle öyle ben de hor görülürüm
04 Yorumla
Soran+1 yılMaalesef ben de öyle kime değer verdiysem kimi adam yerine koyup srvdiysem çekip gitti beni anlamak yerine zoru görünce gittiler
- +1 yıl
öyledir ne kadar birşeyi istersen o kadar olmaz istememyi öğren istememek için zorla kendini
Soran+1 yılO zaman ottan ne farkın kalır?,
- +1 yıl
eğer istediğini elde etmek için çalışırsan elde edersin ama karşındakini sıkabilirsin. İstediklerin hiçbir zaman sana adım atmaz. Benim hiç sevgilim olmadı ordan biliyorum hayat zor napacaksın alışmaya çalışıyorum yalnızlığa
+1 yılBana da senin gibisi denk gelmiyor ya
12 Yorumla
Soran+1 yılBana da değer kıymet bilmeyen denk geliyor
- +1 yıl
Tanımak isterim
+1 yılBilmiyorum beni terk edenler utansın asdsfwegd
00 Yorumla
+1 yılYalnız olmak yanlış kalpte olmaktan iyidir
113 Yorumla
Soran+1 yılHiç yalnız oldun mu? Hiç arkadaşın olmayacak ama hiç içini dökebileceğin biri olmayacak. Ne yaşıyorsan içinde yaşayacan kimseye aileme dahi anlatamayacan. Beni anlamak için en az bunlardan birini yaşanan gerek , demekle olmuyor anlamak gerek :'(
- +1 yıl
Evet şu an yalnızım bu yalnızlık kısa süren bir yalnızlıkta değil
Soran+1 yılBen alıştım :(
- +1 yıl
Olsun bişey olmaz zamanla düzelir bu
Soran+1 yıl13 yıldır düzelmemiş şimdi mi düzelecek. Böyle gelmiş böyle gidecek.
- +1 yıl
Kaç yaşındasın sen allah aşkına
Soran+1 yılYaşın ne önemi var
- +1 yıl
Çile çekmek yaşla alakalıdır
Soran+1 yıl19 diyecem ergen diyecen hiç gerek yok.
- +1 yıl
Dedimki?
- +1 yıl
Dedim mi
Soran+1 yılİnsan haksız yere dışlandığı için yalnızlığa terk edildiği için böyle. Yani böyleyim karamsarım , yalnızım sürekli kafaya takıyor bugünümü zehir ediyorum
- +1 yıl
Saçmalama çık dışarı hayat güzel
iyilikten maraz doğar. iyiler genelde yalnız ölür
00 Yorumla
+1 yıluyuz oldukları için
00 Yorumla
+1 yılÖyle Ya Toplum Cahil
00 Yorumla
+1 yılHayırlısı be
00 YorumlaDiğer konusunda 25,7b cevap paylaştı. Şans kismet
00 Yorumla
Devamını Gör(13)