Arkadaşım beni kıskanıyor ne yapmalıyım?

bir kız arkadaşım var ve çok samimiyiz yani sürekli birbirimize gelip gidiyoruz falan ama bu arkadaşımın beni kıskandığını yeni farkettim. notlarım 2. dönem çok iyiye gitmeye başladı. Yüksek not aldığımda suratı düşüyordu. Şimdi ise benim aldığım kıyafetlerin hepsini alıyor yani 1 kez olur 2 kez olur ama saydığım zaman 7-8 tane kıyafetimiz aynı ve geçen gün beni aradı 'bak senin aldığının siyahını aldım merak etme okulda birlikte giymeyiz' diyor bide. Çok sinirlerim bozuldu ve beni aileme karşı kışkırtıyor. Onun anne ve babası ayrı bu yüzden benim de o durumda olmamı istiyor. Yok annene şunu aldır babana bunu aldır diyip duruyor. Hayır yani durumumuz orta halli olabilir ama aileme neden gereksiz yere masraf yaptırayım ki? Arkadaşlar işin kötü yanı ise benim aldığım şeyler nike mavi adidas falan gibi mağazalar. Ama onların sabit bir gelirleri yok annesi temizliğe gidiyor 100 tl alıyor. Ama arkadaşım o parayla nike den benim aldığım ürünleri alıyor. Üstelik bir tane de kardeşi var. Annesine çok üzülüyorum. Dayıları da onlara destek veriyor ama pek çoğumuz bu durumda olsak aman annem zor durumda kalır biriktireyim gibi şeyler söylerdik ama bu arkadaş eline geçen her şeyi benim aldığım ürünleri almakta kullanıyor. Aynı sınıftayız ve ortak bir butiğimiz var ürün satıyoruz. Birde aynı dershaneye falan gidiyoruz. Yani hep aynı ortamdayız. Konuşmasam da okuldakiler ne oldu falan diyecek ne yapacağımı bilmiyorum arkadaşımı da kırmak istemiyorum ne yapmalıyım?
Arkadaşım beni kıskanıyor ne yapmalıyım?