Mutfaklarında bambum ürünleri kullanan var mı arkadaslar yeni eve tasınıcam ve esyalar sıfırdan dizilicek bende internette dolasırken bunları gördüm dedim acaba mutfakta bir yeniliğe gitsemmi çok estetik ve güzel göründüler gözüme sizce bunları kullanmalımıyım biraz pahalılar ama sağlık mağlık bir sürü zımbırtılar yazmıslar ama bunlar umrumda değil benim daha çok estetiği ilgimi çekiyo hani bir misafir gelse saçma salak tepkiler verirmi bunlarla yemek yiyeceğini gördüğünde?
Mutfakta bambum kullanan var mı arkadaslar? garip gelirmi size?
Bambu kesinlikle sağlıklı değildir. Öncelikle Çinin foseptiklerinin aktığı bataklıklarda yetişir. Oradan kesilir ve bunlar kimyasal yapıştırıcılarla birleştirilip kalas haline getirilir. Atölyelerde işlenip kalınlığı 2 cm i geçmeyen saçma sapan tabak çanak yaparlar. Tİcari enstrumanlarda bunu sağlıklı diye kakalarlar bizim çok bilmiş milletimize birde sağa sola makale yazdırırlar sağlıklı diye. Bu kadar sağlıklı olan bir şeyi size ucuza verirlermi? Gerçekten samimiyet konusunda hassas iseler neden bulaşık makinesinde yıkamayınız derler. Evet yapıştırıcı eriyeceği ve ürün parçalanacağı için. İllaki sağlıklı bir kap kacak arıyorsanız Porselen ya da gerçek reçinesiz ahşaptan yapılmış ürün kullanın.
En İyi Cevaplar