sorum tesettürlü arkadaşlara. ya ben kapanıcam çok yakında ama şu bonenin altına topuzu nasıl yapıyosunuz banada söyleyin. böyle aşırı bişey olmasın ufak hatta belli olmıcak şekilde bişey istiyorum sizden?
Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
- +1 yıl
Hazır topuzlu boneler var canım, eğer saçın kısaysa vs bununla rahatlıkla kapanabilirsin... Onun harici zor bir şey değil, normal topluyoruz saçımızı :)
02 Yorumla- +1 yıl
Nerden bulabiliriz bu hazır topuklu boneleri
- +1 yıl
Topuz bonesi takınca selin üstünden belli oluyor çirkin duruyo
En İyi Cevaplar
- +1 yıl
Normal kadinlarin evde taktigi gunluk yazma varya onu kafana sariyosun topuz oluyo... topuz tokasida var ayriyeten hangisini istersen yani
02 Yorumla- Soran+1 yıl
işte nasıl sarılıyor
- +1 yıl
Topuz tokasini direk kafana bagliyosun... yazmayi tercih edersen onu bürüyosun yilan gibi oluyo sonra sacini topluyosun topladigin sacinin etrafina dürdügun yazmayi doluyosun anlatamadim ama
Kızlar Ne Diyor
9
- +1 yıl
Madem kapanıyorsun saçlarının ne önemi var , erkekler gibi kestir işte öyle topuz yapan tesettürlü bayanlar çok itici duruyor
33 Yorumla- +1 yıl
Ne demek saçlarının ne önemi var? Bu kız ileride evlenmicekmi? Kocası evlendigi günün akşamı sogusunmu bu kızdan kapalı olunca illa saç baş yaptıramıcakmı bu kız?
- Soran+1 yıl
biliyorum zaten topuz yapmayı düşünmedim hiç ama şal aldım bir kaç tane çok kötü duruyo topuzsuz küçğk bişey istiyorum
- +1 yıl
Kesinlikle @Nickimiunuttumki 👏 👏
- +1 yıl
Topuz yapmıyorum yapmamanı tavsiye ederim çünkü hoş değil. Ama topuz tokaları var canım onlar pek belli olmuyor
11 Yorumla- +1 yıl
Nasıl topuz tokaları var canım bende saçlarım kısa olduğu için toplayanıymışım yardımcı olur musunuz
- +1 yıl
Benim saçım baya uzun o yüzden örüp doluyorum. Yani doluyodum. Geçen sene. :)
00 Yorumla - +1 yıl
Topuz tokaları var saçını onla bağlıyorsun abartıda durmuyr 3 tl bişy ;)
00 Yorumla - +1 yıl
Topuzu yaptıktan sonra topuz tokası al 5 tl mi ne topuzunun ustune tak sonra boneyi tak o da olmadı topuz yap eşarpla bağla
00 Yorumla Diğer konusunda 3b cevap paylaştı. Uzaylı kafasıni soruyor arkadaş hajddjjf 😂 😂
20 YorumlaToka vr heryerde satiliyor
00 Yorumla- Gizli Üye(25-29)+1 yıl
Yapılmaz
10 Yorumla - +1 yıl
Topuz tokasi al
00 Yorumla
Daha fazla(4)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi