sizce zorluk cekermiyim?
ve maaslari nekadar özelde ve devlette?
ve maaslari nekadar özelde ve devlette?
Devlete girmen için kpss girmen lazım yurt dışında okuduysan kpss kazanman zor anca 1 yıl oturur sürekli kpss çalışırsan. Kazanabilirsin. Özelde iş bulman daha kolay dilin olcak özel hastanelerin tercihi olabilirsin maaş konusunu bilmiyorum ama Almanya dururken Türkiye ye gelirseydim aptallık edersin Türkiye'de hemşire olarak sürünürsün Almanya'da daha kaliteli bir yaşam yaşarsın bence gelme bende Almanya'ya yerleşmeye çalışıyorum
hangi konuda sürünürüm peki?
Yaşam standartı olarak sürünürsün. Türkiye'de hiç yaşadın mı bilmiyorum ama Türkiye'yi izinlere 1kazanıp Türkiye'de 3 olmasıyla 15 20 gün en güzel yerlerde tatil yapmaya benzemiyor Türkiye tatil olarak mükemmel bir yer ama yaşamak çok farklı benim kuzenlerimde gelmeye çalışıyor Türkiye ye diyorum aptallık edersiniz biz sürünüyoruz Türkiye'de onların yaşamına bakıyorum bize lüks gelen şeylermonların hayatı Türkiye hemşire olarak oradaki hayatını elde edemezsin
sen buraya geleceksinde akrabalarin burada mi?
burdada okadar kolay degil hayat.
Yurt disinda yetkin varsa yapabilirsin kafana gore gelip yapma sansin yyok
Kpss de dusuk notla atanabiliyolar 60 65 gibi sadece hemsirelere ozel bu durum yoksa bir muh. Icinn 85 ya da herhangi bolum icin 80 ustu yapmalisin ayrica maaslari 2000 ustu devlette rahat is bulursun kucuk sehirlerde olman daha rahat olur alti ustu gunde 10 hastaya en fazla igne bulursun buyuk sehirdede is bulursun tek farki cok yogun oluyor 2 kuzenim hemsirelik yapiyor 1 hemsire 1 okuyor şu an
peki sinava girmem gerekiyor degil mi
nasil bir sinav peki bu?
sonucta burada dogdum ve büyüdüm
Futboldan tut resime bilimden tut her sey soruyorlar aklina gelmiyecek her sey :) genel kultur icin mat ztn biliyon biyoloji falan souryorlarda soruyorlar iste bide hemsiresin ya hemsire ilgili sorular bizim turkler icin 60 65 kolay 70 ustu yavas yavas zorluyor yaparsin sayisalin iyiyse
Devlette iş bulamazsın. Ancak özelde oda 1500 falan verir sanırım
neden bulamamki. cok mu zor sinav
Sınavın zorlugundan degil. Öncelikle Almanyada okumuş olman senin için bir dez avantaj.. Devlet kurumlarına girmen için öncelikle okuduğun okulu Türkiye Cumhuriyeti tarafından tanınıp tanınmadıgını öğrenmen gerek. Her okul devletler tarafından kabul edilmiyor
Cevap
7Cevap
Çok kolay iş bulursun devlette maaşlar özele nazaran daha fazla
Yaklaşık 2 bin alıyorlar ama nobet ti filan 3 u buluyor iş bulursun sıkıntı olmaz
maaşları bilmiyorum ama çok rahat iş bulabilirsin.
seni bn taniyor muyum
nerdeen
netlogtan falan
Pek bilmiyorum ama almayanda daha fazla kazanırsın
Çalışamaz sin
Sürünürsün
ciddimisin neden?
Türkiye'de çok nadir meslekler hariç diğer meslekler avrupada ki kadar değer görmüyor
cok nadir meslekler hangileri peki `?
Matematiksel alanlarda Almanya'da master yapmış olsan değer ama genelde diğerleri için değmez ya iş bulursun zorda olsa ama aldığın ücret çalışma şartların iyi olmaz Ekonomide master yapmış olsan değer çalışmaya burada
Bulursun
2-3 kağıt alırsın
iş çok gel
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar