Kedim camdan düştü veterinere bile götüremedim?

Arkadaşlar yeni taşındığım evde ev sahibi lambaları yaparken pencereyi açmış. Kaşla göz arasında 5 dakka içinde hemen benim kedi camdan atlamiş. 4. kat toprak zemin. Karsida apartman var alt kat balkonuna atlayip oyle mi indi yoksa düştu mü tam bilmiyorum. arıyorum arıyorum yok bir baktim cam açık aşağıdan miyavlama sesi geliyor :( hemen koştum aşağı koşarak bana geldi atladı boynuma :( burnu bile kanamamış normal bir sekilde yürüyor. Ağzına damağına da baktim bir sey yok. Veterinere götüremedim çünkü param yok. Eski ev sahibim basima bir sürü iş açtı. 3 senedir oturuyorduk bianda kedimi bahane edip evden atti. sonra da evden bir sürü borç çıkarttı ev zaten berbattı o kırık bu bozuk diyerek herseyi bize yıktı depozitoyu da alamadik yeni taşındığım eve de depozito verdik vs derken borca girdim :( hayvanı veterinere goturmek icin minibuse binmeye bile para yok zaten 200 liradan aşağı çıkamam biliyorum. Veterinerler de parayi almadan bakmiyorlar. Cok korkuyorum ona bişey olursa diye. Dün gündüz düştü herhangi bir belirti yok yürüyor yemek yiyor geziyor normal. Sonra uyuyor. ama bugun kucağıma aldim alirken karnından tuttum elim sertmi geldi nedir bilmiyorum canı yandı bağırdı. Karnına filan bir sey mi oldu acaba diye cok korktum. Hafif hafif dokundum bir sey yapmadı sonra. Pati derisinde hafif sıyrılma var patisini sıktım falan tepki vermedi once ama sonraki dokunusumda cekti Onun için çok korkuyorum bir sey olursa ben ölürüm :( ne olur bir akıl verin biseyi yoktur demi? :(
Kedim camdan düştü veterinere bile götüremedim?