Bence kadının saç kokusu çok önemli💁
Erkekler siz dikkat eder misiniz bu duruma? 😊
Veya kızlar buna önem veriyormusunuz?
Erkekler siz dikkat eder misiniz bu duruma? 😊
Veya kızlar buna önem veriyormusunuz?
dikkat edermiyim bilmiyorum aslında bu güne kadar çıktım tüm bayanların saçlarının güzel koktuğunu şu an da sen söyleyince fark ettim belki de istemsiz dikkat ediyormuşum da haberim yokmuş ama önemli tabi ki hele uzun saçlı bayanlar da total kokuya çok büyük etkisinin olacağını düşünüyorum ne kadar doğru bilmiyorum burada söylemek ama sevişme esnasında çok büyük tahrik unsuru olabiliyor bence :)
Dikkat etmemek mumkunmu 4mq bir fone geliyorlar saçlarını yıkamamış 3 gun yalan soyluyor yeni yıkadım diyor fonu bir tutuyom traktor gibi duman çıkıyo kafasından pis pis kokuyo yeminle erkekler kadınlardan daha temiz tabi her kadın için geçerli değil bu beni bu meslekten soğutan pislik surtukler için geçerli 😠😠
kuaförmüsün hhahahhaha
Çoookk çok önemli ama İstanbul gibi bir yerde pis havaya ne kadar dayanabilir o saçlar bir saat bile olmadan buram buram egzoz kokan saçlar var ne kadar sprey sıkarsan sık yağlar sürersen sür yani fıssss
Ben vermiyorum erkekte, daha doğrusu dikkat etmedim, boyun kokusu önemli.
Cevap
31Cevap
Biz kadınları saçlarıyla sevdik..
Ya da minik elleri, dolgun dudakları, hatları ile..
Gözümüzün takıldığı tüm detaylarda gösterdiğimiz hassasiyete uygunsa kadınları sevebildik..
Hatta bir tanesini değil; aynı anda bir kaç tanesinde kaldı gözlerimiz, yüreğimiz, hepsini sevdik..
Oysa kadınlar bir tek “adamlığımıza” talibler..
Çok önemli :) kafası yanık sigara kokan bir kız ne kadar çekici olabilir ki :)
Evet bazı kokular çok güzel takip edesim geliyor 😒
🙆 🏃
ne diyon sen hayaliyle yaşıyorum diyebilirim, ya sımsıkı sarılacan şöyle o anda derin bir nefes alacaksın, ya da sabah uyandığında saçlarını oynayarak uyandıracan off üleyyn of evlenesim geldi :D
Bir erkek hayatındaki kadını gerçekten severse, tüm kokular ona güzel geliyor. Ama sevdiğim insanı kokladığımda, o benim ruhumu canlandıran, hayatıma renk veren özel kokusunu her zaman duyumsuyorum.
şuana kadar tek bir bayanı sevdim abi yanlış anlamayın hatunun teni ve saçının kokusunu unutamıyorum sevmiyorum hala ama hala aklımda yani yok böyle birşey ya :D
Sarımsakla bakım yapıp metrobüse binmeyi düşünmüyor değilim :) O yuzden önem vermeseler iyi olur :D
boyum uzun olduğu için ne biliyim sarıldığımda saçlarından öperim kokusunu içime çekerim beni benden alır çekemem kendimi :) cennet gibi yalancı dünyadaki cennet misali :)
İnsan saçı kokmaz bakım yapmazsan yağ kokar yağ bezleri beyni sarmal şekilde sarar yıkadığın saç aldığın kullandığın bir takım kokulu şampuan adını verdikleri cözeltilerle saçın farklı kokar al eline bir şampuan onu kokla aynı şey 😊
Kadininda erkeginde önemli. Ter kokmasin yani :) parfumden iki fis fis mmh tamam :)
Cok onemli misler gibi olmali ben cok koklarim sarilirken operken
saç kokar mı ki yıkandıktan sonra 1-2 saat kokuyor sonra gidiyor
tabikide koku saç tokasının üstüne sincek şekilde Olmalı
cennet kokmali dicem :D fazla edebiyat cilde zarar :D
Erkegin kulaginin arkasini kokladiniz mi siz kizlar? Yok boyle igrenc bir koku yaa.
Güzel koksun daha önce hic bir kızın saçını koklamadim
Hoş oluyor koklamak ve sevdiğin kadının saçıyla oynamak güzel.
Tabiki önemli miss gibi olmali
Eh abi sarıldıgım zaman onun kokusunu almak isterim güzel kokmalı ben bile dikkat ediyorsam
saçı misler gibi koksun isterim koklayım kadınımın kokusunu çekim içime
Evet çok önemli ve iz bırakıcı diye düşünüyorum :)
Sacim hep yanik kokuyo yaa bakmasinlar kokuya
Benim kadınım olmadıktan sonra pekte önemli değil
Evet ince bir detay lakin önemli
En güzel koku doğal kokudur
Herşeyin kokusu önemli :)
klasik şampuan kokuları işte...
Önemli tabiki. Hep saçlara dikkat etmek gerekiyor
Saçım tereyağı kokuyor oh mis
Benim saç kokuma aşık oluyolar genellikle
Evet önemli.. kadınsi kokmalı
Güzel mis gibi koksun.
benim için önemli tabiki