burada kızlarımızla ilgili ileri geri konuşan tiplere hep karşı çıktım. her zaman söyledim kızlarımız artık güzelleşiyor diye, ki eskiye nazaran kendilerine çok daha iyi baktıkları aşikar fakat birkaç gündür almanya'dayım ve aradaki devasa farkı çok daha iyi idrak ettim. 7-8 senedir yurtdışına çıkmıyordum, unutmuşum olayı meğer. tiplerini internetten görebiliyorduk da davranış biçimleri de çok farklı. bizim ülkedeki en güzel türk mankenden dahi güzel olan buranın ortalama alman kızı, rahat kıyafetlerle bisiklete binip takılıyor. ikinci el kıyafet satan dükkanlara girip alışveriş yapıyor, çimenlere uzanıp kitabını okuyor... vs. şunların hiçbirini bizim eli yüzü nispeten düzgün türk kızları yapmaz. bisiklet görse varoş icadı der * . çok fark var beyler çok... her yönüyle çok fark var
Hayatımda bu kadar saçma bir yorum daha okumamıştım. Bütün Alman kızlarını fotoğraftaki gibi mi sanıyorsun? Rusları, Polakları, Hırvatları görmüşsün Alman diyorsun. Türkiye'de bisiklet sürdüğümde gelen geçen korna çalıp laf atardı acaba Helga'ya kim laf atıyor ya da kim onun kıyafetine, cinselliğine, hayatına karışıyor? Alman kızının imkanlarını Türk kızı nerde bulmuş ki? Kaç senelik Türk kızıyım hayatımda bisiklete varoş icadı dendiğini de ilk senden duydum.
Bisiklete hangimiz varoş icadı demişiz acaba? İkinci el kıyafet satan dükkan olsa gider bende bakar alırım. Yaşadığım yerde bulamıyorum mesela. Genele konuşmanızdan gına geldi.
Çok klasik olacak ama siz bize diyorsunuz mesela Türk erkeklerini kötülediğimizde. (Ki biz böyle yerin dibine sokup saygısızlık etmeyiz pek ama) Bütün bunları diyip Türk kızı ile evlenecek olman. Komik :D
Ben de 5 senedir Ukrayna'dayım. İnan ola sadece güzel olmaları değil, kızlar gülümsüyor, insan içinde 'Açılın ben geldim tamam mı, kadınım ben' triplerinde değiller, gülüyorlar l*n , fiziksel özellikler gözardı edilebilir hadi diyecem de, taş gibi hatunlar bile gayet güleç, konuşkan falan.
Tamam kardeşim gerizekalı hala ispatlamaya çalışıyor bende diyorum ki alman erkeklerini hiç gördün mü :D Neyse alman erkeklerinde daha güzel türklerde biliyorum senin gibi kıyaslama ihtiyacı hissetmiyorum yeni kız görmüş ergenler gibi diyorumki sana onlarla mutluluklar :D
rus kızlarımı türk kızlarımı , ukraynalı kızlarmı tük kızlarımı , ingiliz kızlarımı türk kızlarımı vs vs sorsydın alman -türk nedir yaa zaten oranın çoğu türk ve türk alman genleri hakim genelde o yüzden bu soru iptal
1. O dediğin şeylerin aynısını bizde yapıyoruz (en azından ben) 2. Genellemelerin *q 3. Fotoğraftaki kızın aynısından Türk kızı var. Hatta daha güzelleri
bizim orospuların tek derdi kendini beğenmişliği. zaten bütün her şey ondan kaynaklanıyor. dış görünüşlerinin kötü olması bile ondan kaynaklanıyor. kendini beğenmese, beğenmek için çaba harcayacak. ama kendini beğenmişlikten bıyık bile aldırmıyorlar. herkese böyle bir yukardan bakıyorlar. sanırım türk ırkının genel bir özelliği bu. 7 düveli ezmek genimize dna'mıza işlemiş ama kardeşim sen * olan bir varlıksın ya. tamam kendini sev beğen iyi hoş güzel de bu ego nedir * koyim ya? bu ama böyle olmaz gardeşim.
Valla şu attığım yorumda bir egomu göremedim. Ayrıca kardeşim kim kuyruğuna bastıysa git ona kus. Beni tanımadan da hakkımda yorum yapma hakkına sahip değilsin
En İyi Cevaplar