Çok gücüme gitti arkadaşlarımın yaptığı...

Bugün çok ağrıma giden bir olay yaşadım arkadaşlar.

Okulda güzel vakit geçiren 3 yakın dostuz 4 seneden beri. Ben çoğu zaman onlara yemek ısmarlarım çünkü onların durumları yoktur okula parasız gelirler ya da 1 lira anca çıkar ben de bunu bildiğimden ve onların aç kalmasına gönlümün razı olmadığından onlara hep tost ısmarlardım poğça alırdım çikolata dondurma vs. Yaşadığım son olaylardan sonra 3 gündür yemek yememiştim artık gözlerimin karardığını farkettim ama hiç karnım acıkmıyordu işin garibi. Ben de onların genelde aldığı pitos tarzı tosttan yemeye teklif ettim onlara onlar da fazla para yokmuş bende de bugün fazla para yoktu annemlerde de kalmamıştı ve bana verememişlerdi zaten dolmuşla git gel parası toplam 3.5 tutuyo. Neyse ben dedim bizim kantinci abimiz bizi 4 senedir tanıyor bugün yok yarın veririz deriz veririz de zaten dedim tamam hadi gidelim dediler. Ben kendi paramı verdim ve aldım sonra yedim hemen yoksa bayılcaktım artık. Arkadaşlar da hadi söylesene ada bize de al iki tane ve paranın yarısını yarın vereceğimizi söyle dediler. Ben de ben söyleyemem öyle birşey dedim (çünkü daha önce hiç kimseden birşey almamıştım utanırdım) sonra neden yedin ısırdın hemen o zaman biz de alırdık dediler e alsanıza söyleyin işte dedim bi arkadaşım çekti gitti afra tafrayla sonra diğer arkadaşım da gitti işte dedi aç köpekler gibi niye yiyosun hemen dedi bize alamadın bi dedi bende sustum. kendimi suçlu hissettim. sonra arkadaşım kalan lirasıyla topkek aldı sınıfa gittik ben içeriye girmedim tostumu bitirip girdim özenmesinler diye. İçeri girdiğimde de ikisinde de afra tafra somurtuyorlardı.

Bana bakmadılar bile hatta laf attım cevap veren olmadı yüz ifadeleri falan...Ya bilmiyorum ama çok üzüldüm ben bu zamana kadar hep onlara aldım birşeyler kendim yemedim bu yüzden çünkü param kalmıyordu. Ama bir kere kendime aldım diye ne oldu halbuki onlar da alabilirdi ama benim yapmamı beklediler herşeyi. Neyse sonra susmuştuk yavaş yavaş konuşmaya başladık sınıfta. Sanırım hatalarını anladılar biraz düşününce eskisi gibi olduk tekrar bugün de gelirken beraber geldik zaten. Ama ukte kaldı yani yapılan davranış..

Bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Siz olsanız naparsınız?
Güncellemeler
+1 yıl
ya bir de şimdi aklıma geldi ben liseyi bitiricem hadi bir daha onları görmicem diyelim.ben bu durumumla üniversitede neler yapmamalıyım yani nasıl davranırsam insanları kırmadan isteklerini reddedebilirim?
Çok gücüme gitti arkadaşlarımın yaptığı...