Ya bu sene hazırlıktan başladım ingilizce A1 işte hoca geldi sırf ingilizce konuşuyor türk ama derste gremer açısından Türkçe konuşmuyor hatta dedik hocam anlamıyoruz ilk türkçesini söyleyip sonra çevirseniz dedik. no noo dedi 😃 işte neyse sonra herkese bölümünü falan sordu ingilizce sıra bana gelince gülmeye başladım o an bende anlamadım ya tutamadım kendimi ya 5 dakika güldüm kahkaha attım nerdeyse 😂 ta sonunda camı falan açtılar arkadan bir çocuk olur öyle ya diye laf attı 😂 bu sefer benim gülmeme yanımdaki kızda gülmeye başladı bu sefer o güldü ben güldüm 😂 neyse işte hoca bana bişeyler sordu anlamadım kaç kere tekrar etti o an heyecanlandım yine anlamadım rezil oldum ya herkes iyi kötü bildi ben bilemedim 😂😂 bu gün yine ders var gidicem ve sınıfımı değiştirmek istediğimi söyliyicem yoksa 3 hafta sonra kur atlama sınavında geçemiyicem 😂 yoksa hiç değiştirmeyim bu hocayla devam mı ediyim? BİRDE BİŞEY SORUCAM ; ÖZELLİKLE ERKEKLER SİZE 😃 MESELA AYNI DURUMDA BİR KIZ OLSA SINIFTA VE KIZI TANIMIYORSUNUZ HOCA KIZA SORDUĞUNDA BİLEMEDİ HİÇ VE GÜLME KRİZİNE GİRDİ O KIZ HAKKINDA NE DÜŞÜNÜRSÜNÜZ? SİZE İTİCİ Mİ DENGESİZ Mİ GELİR YOKSA DOĞAL VE SAMİMİ Mİ GELİR? Ve hakkında ne düşünürsünüz o kızın
of harbi rezillik 😂
ne rezil olması kızım ya
sen sınıfını değiştir bencede 😂 yoksa kur atlıyamıyıcan
asıl dil böyle öğrenilir sen bu hocayla sınıfla devam et
ya güldüysen güldün alla alla bilemediysen bilemedin ne var
senin yerinde olsam kendimi kötü hissederdim bu gün sınıfa giresim gelmezdi 😂
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası