Yaa gençleer yardım ediverin bakam :) üniversitenin ilk gününde nasıl arkadaş edinicem ben hiç bilmem arkadaş ednimeyi bu yaşa nasıl geldim onu da bilmiyom :) gidip kimseye merhaba ben ayşe tanışalım mı falan demedim diyemem de nasıl olcak o iş ya yardım edin bana :) nasıl arkadaş edinilir? bir söyleyiverin :)
Cevabın nedir?
Ben girdim ilk başta merkezi dersliklere gittim dediler yukarıda ki okul sonra dedim hazır geç kaldık binaları gezeyim. Sonra mühendislik fakültesine oradan da Eğitim fakültesine gittim. Hatta Eğitimle başka bir fakülte birleşik o tarafa geçtim bir baktım daha da aşşağıdayım :DD sonra çıktım yukarı eğitime ordan da baktım benim bina görünüyor. dedim tamam doğru yoldayım şimdi :D:D giderken birine laf attım dedim böyle böyle hacı biliyor musun sende dedim oda evet dedi hoop bir konuştuk falan bir baktım aynı sınıftayız :D:D Sonra tabi yavaş yavaş çevre genişledi :D:D
015 Yorumla
Soran+1 yılŞansa bak ya :D ben gider hizmetliye falan laf atarım kesn aynı snıfta olmayı bırak aynı fakültede bile olamayız benm konuşmaya çalıştğm kişilerle böyle şans varkn :D
Soran+1 yılyok ya genişlemesede olur :D 3-5 yeter bana :D
Soran+1 yılben hallederim kendim :D bir iki tane sınıftan takılmak için bir iki tane de üst sınıftan notlar ve sınav soruları için yeter yani :D
Soran+1 yıldokuz eylül :D
Soran+1 yıleskişehir :)
Soran+1 yılkorkuyoom :D
Soran+1 yılAyyyy çok ayıpp :(
Soran+1 yıl:D :D :D :D
En İyi Cevaplar
ilk üniye girdiğimde yanlışlıkla tıp fakultesine dalmıştım sonra edebiyatcılara en son birni tuttum dedim beni bilişm fakultesine götür 1. yılın sonunda okul başkanı seçildim öyle geçtim anımı anlattım öyle :D
02 Yorumla
Soran+1 yılçok iyi ya :D
- +1 yıl
ilginçmiş :)
Ben internette bir forum sitesinde tanıştımm kızın sadece adını biliyordum okul açıldığında direk onun yanında oturdum sohbet muhabbet derken en iyi arkadaşım oldu :) kykdaki oda arkadaşımla da o siteden tanıştım şans eseri kız yurt sırasında önümde çıktı sohbet muhabbet aynı odadayız :-)
01 Yorumla
Soran+1 yılvaay iyimiş :)
Amcamın kızı hemencecik arkadaş yapmıştı, nasıl yaptın diye sorduğumda "girdim içeri baktım herkes benim gibi, herkes çekingen filan gitmiş milleti toplamış masaya bakmış gelen gelene yani :D unutma ordakiler de senin gibiler, hatta belki daha çekingen :)
01 Yorumla
Soran+1 yılhaklısın :)
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
13
Cevap
23Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılben ilk üniye girdim hazırlık bölümü okuyacam tabi Başkent üni. herneyse :D ben tam cardinaller veya masonlar gibiyim tabi yani amacım onlara benzemek degil aref in sakalı şeklinde daha uzun sakal kafa sıfır :D değişik bir şey giymiştim keşiş gibi yemin ediyorum 2 hafta yanıma kimse yaklaşmadı sonra bizim bölümden cok kişi vardı neyse :D ben bu sene mezun olurken bana anlattılar :D ilk seni mason sandık ne ayak felan dedik diye.
---
Özetle kendin ol bırak onlar sana gelir. :D Bu arada genel ortalamam 3.62 ile bitirdim Yüksek onur öğrencisi01 Yorumla
Soran+1 yılvaaay tebrik ederim :)
ben şanslıydım sanırım biraz. yoksa bende senin gibi kolay kolay edinemem arkadaşlık. gittim sınıfıma girdim boş bir sıraya oturdum sonra başka biri geldi onunla tanıştım daha sonrasıda tasarım okuduğum için çektiğim fotoğraflar ve tasarımlarla dikkatleri üzerime çektim sanırım birazda.
013 Yorumla
Soran+1 yılinşallah benim yanımada birileri gelir :)
Soran+1 yılaynen bnde :D bence buda başarı :)
Soran+1 yılöğretmenlik :D
Soran+1 yılkonu ders anlatmaya geldimi problem yok çok rahat anlatıyorum :) kaynaştıktan sonrada rahatım teek dert o kaynaşma bölümü :)
Soran+1 yılşansıma kadı herşey artık :)
Soran+1 yıldokuz eylül :)
Soran+1 yılinşallah :)
git yanında oturan etrafındakilere meraba falan filan el sıkış özgüvenin olduğunu hissederlerse üni boyunca yalnz kalmazsın hepsi başına üşüşür ama kalırsan öyle köşede utangaç utangaç kimse de takmaz seni harbi sölüorm ne yaparsan ilk hafta yaparsın
06 Yorumla
Soran+1 yılo zaman ilk hafta kopuyoruz :D
Soran+1 yılhadi ya ben kendi sınıfım yeter diye düşünüyordum aslında :D
Soran+1 yıltamam o zaman :D sağol :)
bu konuda benim de birkaç tavsiyeye ihtiyacım var ya :( vallahi çok tedirginim insan ikinci ünide bile tedirgin olabiliyor yani bir fark yok gerçekten :( ben de öyle hiç tanışamam biri benimle konuşmazsa muhtemelen ağzımdan tek kelime çıkmaz ilk hafta boyunca :s :(
01 Yorumla- +1 yıl
lisede ki ergen hareketlerinizden vazgeçin :D 1-2 aya konuşmazsan kımseyle herkes gruplara bölünecek 3-5 veya 5-6 lı gruplarla takılacak daha 3 ün 1 ini alırsın ona göre :D
+1 yılSınıfa gir bir göz gezdir birini gözüne kestirirsiniz zaten sonra ona yaklaş yanının boş olup olmadığını sor boşda otur sonra işte adın ne benim ki şu nerelisin falan diye sohbete başla zaten zamanla birçok kişi tanıyacaksın ;) sakın kasma kendini. Kendinden emin bir şekilde gir sınıfa ve konuşmalarında da emin bir şekilde konuş. Öyle işte umarım işine yarar kolay gelsin :)
02 Yorumla
Soran+1 yılinşallah teşekkür ederim :)
- +1 yıl
Ne demek :)
+1 yılGit sınıfa otur gerek hocalar adını sorar gerekse birileri sana yanaşır ;)
Efendi uslu otur oturduğun yerde herkes seninle tanışmak ister o zaman ;)08 Yorumla
Soran+1 yılaa tamam işte bu tam benlik :D
- +1 yıl
Emin ol bu tarz davranan kişiler çok merak edilir. Aa ne efendi bir kıza benziyor deyip erkekler, kızlar da ne iyi kıza benziyor ağzı var dili yok tanışalım gibi yaklaşırlar sana her türlü konuştururlar ;)
Soran+1 yılo zaman tamam ya :D sevdim bu taktiği :D
- +1 yıl
İlk gün çok samimi olduğun kişilerle 2-3 hafta sonra diyaloğu kesebilirsin. Belki sınıf parça parça gruplar halinde arkadaşlıklara dönüşebilir bu gerçekten çok kötü. Bazı sınıflar ise hep birlikte hareket ederler bu durumda gerçekten çok güzel oluyor ;)
Soran+1 yılbizimmki inşallah hep birlkte harekeet eder :)
- +1 yıl
Hiç gözünde büyütme gayet rahat geçecek. Düşünmeden hareket etmekten kaçın gereksiz konuşmalardan kaçın ;)
Soran+1 yılboş konuşmam zatn ben ya :D
- +1 yıl
İyi bakalım ;)
Gizli Üye(36-45)+1 yılBir şey yapmana gerek yok, zamanla herkes birbirine alışıyor. Ama arkadaşlarını iyi seç menfaatçi de çok, adam akıllı insan da. Kayıt günü bir heyecan yaşayabilirsin mutluluk varsa olabilir bu, bir de sınıfa ilk gittiğin gün sınıfa girerken milletin tip tip bakması tuhaftır. :D
07 Yorumla
Soran+1 yılhee aynen öyle bakmak zorundalar mı peki :D
Cevap sahibi+1 yılÖnce bir süzerler sanki defileye katılmışsın gibi, bakıyorlar yani yapacak bir şey yok. :D
Soran+1 yılsabahın köründe gidip oturcam ben süzcem herkesi :D
Cevap sahibi+1 yılNe bakon hıı ne bakoon deseler :D
Soran+1 yılsana bakmıyom kanka yaa desek olmaz mı :D
Cevap sahibi+1 yılOlur :D
Soran+1 yıltamam bahaneyle kankada yaptık :D
+1 yılHangi üni/ bölüm? Bende aynı dertten muzdaribim şimdiden onun derdine düştüm ki sıcakkanlı sosyal biriyimdir ama yabancısı olduğum bir ortam o yüzden bilemiyor insan :)
07 Yorumla
Soran+1 yıldokuz eylül :D
- +1 yıl
kolay gelsin :)
Soran+1 yılsağol da niye öyle dedin? :)
- +1 yıl
ah bu kızlar :D safça verilen cevaplarımızın arkasından aranan şeyler :D Hiç yani kolay gelsin, umarım arkadaş yaparken zorlanmassın vb. manasında :)
Soran+1 yılhhee tamam :D
- +1 yıl
Cem yılmazında dediği gibi, farklı bir sistemle çalışıyor beyniniz :D
Soran+1 yılevet adam haklı :D
Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. zaten öyle tanışmalar filmlerde olur :)
nerelisin, nereden geldin, kaçıncı tercihin, kaç puan aldın derken arkadaş olursunuz.
çok sıkıntı yapma, akışına bırak :)00 Yorumlaherkes senin gbi olcak dert etme.. her sey kndiliğinden gelişio bir bakcan etrafn arkadaş kaynıo.. ilk gün asıl oluo gercek arkadaşlıklar kestr brini gözüne brbrinize yardmcı olun :)
01 Yorumla
Soran+1 yıltamam öyle yaparım :)
+1 yıloturuyorum ilk gün tek başıma bir köşede gittim bir oğlanla tanışayım diye nerelisin dedim cezayir dedi :D yabancıymış oğlan
13 Yorumla
Soran+1 yılal çölde kutup ayısı olmuş seninki :D
- +1 yıl
sonrasında da kara kuru çelimsiz bir oğlan var merhaba dedi nerelisin demeye korkuyorum mısır diyecek diye sivas çıktı :D
Soran+1 yıliyi bari bir tane normal bulmuşun :D
Kimseyle arkadaş olmaya çalışarak zorlama kendini. Bir şekilde sen istemesen de arkadaşların olacak. :)
00 Yorumla
+1 yılFacede okulunun 2014 girişliler sayfasına katıl oradakilerle arkadaş ol okul başladığında birbirinizi tanıyo olursunuz :)
00 Yorumla
+1 yılAyşecim ya biz de heyecena kapıldık ilk günümüzde illa tanışalım diye kendini kasma zamanla arkadaşların oluyor merak etme sen:)
00 YorumlaKendiliğinden oluyor ama tanımaya çalış her türlü insan çıkabiliyor karşına. Kötü anılarım varda. Biri sana merhaba deyince de merhaba deyip susma. Hangi bölüm onu falan sor konu aç :)
01 Yorumla
Soran+1 yıltamamm :)
Canını sıkma her kes sen gibi ve oturup gelicekler yanina. Lise nasilsa oda oyle zaten.
01 Yorumla
Soran+1 yılo zman tamam sıkıntı yapmam :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılbenim ilk yılımda üniversite bahçesinde gezinip duruyodum karşımdan da 2 kız geliyodu yenisin galiba dediler evet dedim gel hadi bizde yeniyiz az önce tanıştık dediler şimdi çok iyi arkadaşız :D
14 Yorumla
Soran+1 yılvaaay iyimiş :) bana denk gelmez öylesi kesin :D
Cevap sahibi+1 yılgelir gelir merak etme ya da sınıfa girince git birinin yanına otur muhabbete başla :D
Soran+1 yılöyle lap diye dalamam ki ben :)
Cevap sahibi+1 yılO zaman sende 1 2 gün alış onlara ;)
valla bende ilk gittiğimde tırsıyodum ama liseden farkı yok ilk başta yanımdaki adama meraba dedim ordan zaten kızlar peşimde pervane patladı gitti :)
054 Yorumla
Soran+1 yılsen az önce nasıl sakalımı nasıl gürleştircem diyodun onu bilmiyonda kızları nasıl pervane ettn :D
- +1 yıl
Ahahha mükemmel :D
Soran+1 yılevet resmine bakıp ana küçük emrah gibi tipi bak l*n :D demiiştim ondan dolayı yani :D
Soran+1 yılkaşlarla en popüleriydi kimse ona sırılsıklam aşık değildi :D ne bilim bir gökhan keser bir serkan çayoğlu olsan hadi tamam dicem de küçük emrah ya ordan ilerlesen ilerlesen doğuş olursun kanka ya :D
- +1 yıl
gökhan keser nedir bu türk kızları erkektende anlamıyor sana burdan bir şarkı hediye ediyorum https://www.youtube.com/watch?v=bUBnxAYR_ck :D
Soran+1 yılgökhan keser nedir diyon diğerine niye yorum yapmıyon :D hadi bok atmayın güzelim adama :D sadece aam gibi sakalı çıkmıyo o kadar :D
Soran+1 yılkanka birden çok üzüldüm ya hakkını helal et emi :)
Soran+1 yılkıvanç ne be sarı çiyan hiç sevmem :D
Soran+1 yılkaztola olarak mı tanıyolar seni orda? :D
Soran+1 yıleh oda idare eder :D bakışları etkilemeli bence bir erkeğin gökhanda bakış var abi :D
Soran+1 yıltamam eylülde sorarım artık :D
Soran+1 yılahaha :D bay yakışıklı ; yakışıklı olduğunuz kadar safsınız da :D atlıcağını tahmin ettiğimden öyle dedim :D
Soran+1 yılhakkını helal et dedim kanks sana cevap vermedm üzüldüm ama
Soran+1 yılLaf söyledm o kadar :D
Soran+1 yılvaaay :D
- +1 yıl
https://www.youtube.com/watch?v=6v17ffyy5Z8 tam beni yansıtıyor şarkı :)
Soran+1 yılaaa yazdığın l*n kelimesini niye sansürlemedi?
Soran+1 yılartık mantıklı şarkılara geçer misin canım acaba? :D
Soran+1 yılyüürü git lannn :D
Soran+1 yıltabi :D
Soran+1 yılSen rahat olsana ya istediğimde fena bir özgüven patlaması yaşıyabiliyorum ben senin gibi :D ama istmeiyom ondan :D
Soran+1 yılbenim hayallerimi süsleyemiyon ama :( onu napcaz? neyse hadi canım se süslendiğin kızlara baaay :D
Soran+1 yılbay bay mert :D
Soran+1 yıladam uluslararası bay diyo ya l*n :D
Soran+1 yılbys baby see you bunları bilince ingilizce mi öğrenmiş oluyon yavrum ya :D
Soran+1 yılTake it easy friend :) see you :) take care :)
Soran+1 yılyok canım :D ders almıyorum ingilizcem iyi :D
Soran+1 yılkapışak mı :D
Soran+1 yıloof hemen ciddiye alıyon neyi kime ispatlmaya çalışıyon sen ya :D
Soran+1 yıliyi geceler canım iyi geceler :)
- Aile & Toplum konusunda 786 cevap paylaştı.
+1 yılMemnun oldum ayşe bende murat. :) herkes senin gibi rahat ol onlar sana gelir sen onlara kaynasirsin bir surede
00 Yorumla Merak etme istesende istemesende olacan illaki lise 1 de iken böle düşümürdün 2. Gün kardaş olmuşuz adamla haberim yok ünide öyle olur bu yıl takma :)
12 Yorumla
Soran+1 yılo zamanda başkaları geldi tanıştı benle :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılKimse birbirini tanımıyor olacak. Nerden geliyosun kaç puanla girdn derken bir bakarsin arkadaşın. Kasma
01 Yorumla
Soran+1 yıltamam teşekkür ederim :)
Gulec ol kalabaliga gir. Kendine gore birini bul ve tanis. Ilk adimi sen at :)
01 Yorumla
Soran+1 yılyok ben atamam :D çok utangacım :D
+1 yılHangi üniv
ilk 1-2 aya ortama adapte olursun zati013 Yorumla
Soran+1 yıldokuz eylül. ortama adapte olmamda zor olucak ama öyle sınıftakilere de öcü gibi bakmak istemiyorum onlarda bana asosyal gözüyle baksınlar istemiyorum. öyle çok kıpır kıpırda olmak istemiyorum tadında tuzunda olsun istiyorum napcam? :(
- +1 yıl
ilk 1-2 ay cok önemli ne yaparsan ilk 1-2 ayda yaparsın
Ondan sonra herkes gruplara ayrılır % 100 gruplaşma olur herkes kendi grubuyla takılır
Cok amatör takılma bence
Soran+1 yılonu nasıl yapcam işte?
- +1 yıl
Normal güler yüzlü ol hep erkeklerden soru sorsa da tanışsak diye bekleme sen git ne olacak insan degilmiyiz lise gibi degil üniv ortamı kzlar da gayet cana yakın sorarlar hani bitti o lisede ki yok erkk gelsin ben gitmem devirleri onlar cocuklukta kalıyor sor işte kaç puanla geldin onlar sorar o bu derken üniv 3-4 ten insanlarla tanış not istersin sınav soruları nerden cıkıyor yardımcı olurlar SOnra üniv grupları var aktiviteler bisiklet turları tiyatro müzik onlara katıl asosyal olma geçmez 4 yıl sadece ders calısarak sıkılırsın hem ders hem aktivite eşit şekilde en azından dolu dolu 4 yıl geçirirsin ot gibi yaşama anlayacağın ikisini kıvamında goturup dersten de sıkılmadan güzelce gider öyle :)
Soran+1 yılerkeklerle konuşmak takılmak istemiyorum ama ben. yanlış anlaşılmasn erkeklerle sorunumm yok feminist falan da değilim. erkek arkadaşım var o istemiyor erkekle konuşmamı. bir kaç tane kız arkadaşım olsa yeter bana
- +1 yıl
benimde 3 yıllık kız arkadaşım var
ama oraya gidince sevgilini unutmak demeyelım de soguyorsun gibi bişe
bir de sevgili olmayacaksın zaten erkek arkadaşlar topluluğu sımdı boyle dıyorsun da gıdınce degisirsin merak etme - +1 yıl
ha birde kız arkadaşların senin gibi olmaz sevgilisi var falan onlar yanında erkeklerle gezecek senı takmazlar pek yani
Soran+1 yıloof oda aynısını söylüyo değişirsin diye. Ama bizim ilişikimiz 5 yıllık ve aileler falan biliyo ciddiyiz yüzük falan taktık ailecek. öyle 2 insan görünce soğuyabileceğim birisi değil. ve 5 senedir ilk günkü gibi seviyrum onu soğuyacağımı sanmıyorum hiç
- +1 yıl
Yok kutsal dedigim gibi Herkes kendi grubuyla takılır tek pij gibi kalırsın onu söyleyeyim de ona göre hareket edin D:
- +1 yıl
Soran arkadaş dedigim gibi şimdi daha lise aklı var 1 yıl 2 inci yıl derken erkek arkadaşlarla gezeceksin dolasacaksınız sınıftan olur baska yerden olur sevgili sevgilidir o ayrı ama dedigim gibi kız arkadasların olursa onlar erkek arakdaslarıyla takılacaklar ben gelmeyeyim dediginde ezik görücekler seni bu sefer onlar da gidecek ee erkek arkadaşınla konuş kıskanıyorsa yersiz kıskançlıgın luzumu yok
Soran+1 yılbirilerinin beni ezik görmesi umrumda olmazki. ben mlletin dediklerine asla bakmadım şu zamana kadar yine bakmam. Lisedeykende erkekler takılmıyom diye havalı dediler kendini beğenmiş dediler ezik dediler bir ton laf ettiler takmadm
- +1 yıl
ben ugraşamam sizinle hocam ya başarılar kafanıza göre alalh sabır versin sevgiline 5 yıl nasıl cekmıs sizi neyse k. gelsin
+1 yıllisede nabtınki aynı derse girceksiniz zaten illaki bir fırlama tipler vardır gırgır yaratan öyle kaynasırsınız erkekler kız gördüjü zaten yanasır sana
00 Yorumlasana bir akıl veriyim aptallar üniversitenin ilk günü üniversiteye gider ;) 2. pazartesi günü başla üniye :D
017 Yorumla
Soran+1 yılneden ki? açıklada az salak olmayalım :D
Soran+1 yıloha iyimiş :D gitmicem o zaman bende ya :D
Soran+1 yıldokuz eylül öğretmenlik :D
Soran+1 yılNasıl ya vallaha mı :D sen nerden biliyon neler biliyon o üni hakkında anlat çabuk bekliyomm lütfeeen :)
Soran+1 yılSağol :D baya açıklayıcı oldu :D
Soran+1 yılyok gitmedim :D eskişehirliyim gitcem inşallah işte :D
Soran+1 yılbalıkesir iydir iyi :D ben bilirim oralar az :D
Soran+1 yılvakit bulunca bence hemen gitmelisin baya özlem çekiyo gibisin çnkü :D
Soran+1 yıltamam olur :D
+1 yılüniverstenin 2 . sınıfına kadar arkadaşın kim belli olmaz 2. sınıfta bir kankalar edinirsin
013 Yorumla
Soran+1 yılee ilk sene napcam? arkadaşsız mı olcam?
- +1 yıl
ilk sene ki arkadaşlıkların geçici olcak. merak etme hepsi senin gibi arkadaşım olsun diye düşünüyo
Soran+1 yılyani illa ki biri gelir tanışmak için diyosun :)
- +1 yıl
erkekler mi gelsin istiyosun. güzel kızsan biraz güler yüzlü ol muhabbet et gelirler
Soran+1 yılhayır erkekler gelsin istemiyorum hemde hiç. bir kaç tane düzgün kız arkadaşım olsun istiyorum. Güzelim. erkeklerle falanda sorunum yok feminist falan değilim yanlış anlaşılmasın. erkek arkadaşım var ciddi bir ilişki o erkeklerle konuşmamı istemiyo zaten
- +1 yıl
ama kızlar hepsi erkeklere düşecek. benim yaptığım hatayı yapma.
Soran+1 yılsen ne hatası yaptın?
- +1 yıl
ben kızlarla konuşmadım kızlar tanışmaya geldi yüz vermedik erkeklerde konuşmadı. kızlarla konuşsam erkeklerde benle kanka olurdu kızlar için
Soran+1 yılyani benim ne yapmam gerekiyor şimdi?
- +1 yıl
erkeklerle de konuş ama kanka gibi
Soran+1 yılmerhaba merhaba olsak?
- +1 yıl
yani kanka gib dur sonra dan kızlarla takıl
Soran+1 yıloff peki tamam çok sağol :)
+1 yıladın ayse ogrendık tamm :PP tanısırsın raat ol gelenlerın senden farkı yok ;)
06 Yorumla
Soran+1 yıladım ayşe değil ki :D öylesine yazdım onu :) herkes birbiriyle tanışır ben kesin kenarda kalırım :(
- +1 yıl
esprı yaptım tahmn ettım ayse deıl :P rahat ol kasma tanısırsın cokda nemrut suratlı durma guler yuz hep ıydır
Soran+1 yılben çok kasarım ki kendimi eğerim kafayı önüme telefonla uğraşırım ya da bişeyler karalarım
- +1 yıl
o zamn kıyıda kosede duran sacma tıplerden olursun yapmaaaa
Soran+1 yılben bir iki tane arkadaşım olsun gidiym okuluma insan gibi dersimi dinliyim o arkadaşlarmla takılıyım yeter bunu istiyorum sadece daha fazlasını istemiyrum. çok arkadaşta istemiyorum
- +1 yıl
mmm bılemem bulursun raat ol gercek arkdaslarınla zamanla tanısırsın ılk gunden tanısamazsın
bende ilk bu sene gidecem ama arkadaş aynı sınıfta olduğun kişiler zamanla olur ben öyle düşünüyom
00 YorumlaMuhabbete gireceksin sonra tanışacaksın, akışına bırak
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÖnüne pankart as yalnıza arkadaş olunur sevişecek erkeğe fakbadi bara girmek için dam falan devamını getir.
00 Yorumlailk akadaşlarını yurtta edineceksin zaten
03 Yorumla
Soran+1 yılyurtta kalmıcam ki :D
Soran+1 yılakraba diyelim
dıycen bacım yoksa soguk gorurler senı
00 Yorumla
+1 yılyine başkaları gelsin tanışsın :D
00 YorumlaKendiliğinden gelişir ayşe kasma kendini
00 Yorumlakimseyle arkadaş olmaya çalışma zamanla olur
00 Yorumla
+1 yılmoonwalk yaparak gir acayip cool olursun :dd
016 Yorumla
Soran+1 yıloldu deli desinler snra :D
- +1 yıl
çekingenleri kimse sevmez delileri daha çok severler:D
Soran+1 yılo kadrda deliliğe gerek yok ilk günden :D
- +1 yıl
ilk gün en önemli gün ama:))
Soran+1 yılilk gün gitmemeye karar verdim :D
- +1 yıl
en büyük hatayı yaparsın kesin git :D
Soran+1 yılneden ki? noluyo ilk gün :D
- +1 yıl
arkadaş bulmak istiyosan ilk gün git sonra herkes kanka olur açıkta kalırsın çok çabuk kanka oluyo herkes :D hatta mümkünse okul açılmadan buluş birileriyle
Soran+1 yılo nasıl olcak :D
- +1 yıl
faceden falan gruplar olur ordan bulursun birilerini
Soran+1 yılbulamadım bir türlü o gruubu ben :D
- +1 yıl
nereyi kazandın ne kazandın?
Soran+1 yıldokuz eylül öğretmenlik
- +1 yıl
dokuz eylül 2014 girişliler yok mu? vardır illaki. veya dokuz eylülün facebook sayfası vardır genel. grubu sen de açabilirsin illa birileri gelir
Soran+1 yıltamam o zamann :)
- +1 yıl
:))
Devamını Gör(21)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri