Arkadaşlar nedir bunun yöntemi ben bedenimden çıkıp gezinmek istiyorum hatta değişik şeyler yapmak istiyorum.
Cevabın nedir?
+1 yılYapamazsın. İlk denemede başarıya ulaşan insan sayısı yok denecek kadar az. Bu konular neden bu kadar hafife alınıyor bilmiyorum.
İlk denemede şanslıysan en fazla çıkış belirtilerini yaşarsın. Çınlamalar, ayrışma hissi, yatağın altından kaydığını hissetmen gibi şeyler.. ve muhtemelen korkup gözünü açacaksın zaten.
Aylarca uğraşan kişiler var. Öncelikle zihnini susturmazsan bu iş imkansız. Çünkü astralin mantığı bedeni uyutup zihni açık tutmaktır. Görüntüyü ve dış mekanı projekte edersin aslında, seyahat diye geçer adı ama bir seyahat söz konusu değildir. Yeni bir dünyada gözlerini açmış bebek gibisindir orada, görüntü bulanıktır, zamanla netleşir. Çıkan şey ise ruh değil, astral bedendir..
Ha, bir diğer konu. İlk denemelerde çıkışın imkansız olmasının bir diğer nedeni 'gümüş kordon' denen şey yüzünden. Fiziki bedenle, astral bedeni birbirine bağlar, ve ne kadar çok çalışma yaparsan o kadar gevşer bu kordon. Haliyle zamanla işin kolaylaşır.
Çıkış için bir çok yöntem var,
-Lucid rüya yolu ile geçiş yapılabilir.
-Ayna yöntemi.
- 3/4 saat uyuduktan sonra uyanıp kendini tavada imajine etmek gibi.. evet, imajinasyon da önemlidir.
Dolu yöntem var. Çok istersen detaylı yazabilirim bir kaç tanesini veya nette bulabilirsin. Hoş, bilgi kirliliği her yerde var ama, dene şansını.12 Yorumla
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim fakat şu ayna yöntemini öğrenmek isterim bir keresinde istemeden bedenimden çıktığımı hatırlıyorum fakat rüya gibiydi odamdaydım ve annem sandalyede oturuyordu birden korktum bağırmaya başladım ve kendimi geriye attım sırtım dolaba vurdu düştüm yere ve uyandım.
Uyandığımda annem halen oradaydı ve ona seslendiğimde duydu.
Fakat çok gerçekçiydi.- +1 yıl
Teşekkür ederim. Büyük ihtimalle istemsiz bir çıkış yaptın ki bu olağan bir şey. Pek çok kişi hayatında bir kez olsun istem dışı astrali deneyimliyor.
Ayna tekniği okuduğum falan kimsenin 'yaptım başarıya ulaştım' dediği bir yol değil, en azından ben bilmiyorum. Bana kalırsa, 3-4 saat uyuyup, uyanıp evde bir dolaşıp sonra tekrar geri yatıp bedeninin dışında kendini hissederek çıkış denemen daha mantıklı. O gün çok stresli geçtiyse yani zihnin doluysa da denememek lazım. Hafifler yiyecekler yemiş olmak ve üstünün de rahat olması önemli.
Gerçekten arka arkaya deneme yaparsan her gün, yukarıda bahsettiğim belirtileri yaşarsın, bir gün bir bakmışsın 1-2 saniyeliğine çıkış olmuş, zamanla da o süre uzuyor zaten.
En İyi Cevaplar
- Diğer konusunda 447 cevap paylaştı.
+1 yılUrasma derim.. benin boyle bir urasa ihtiyacim yok. Bazen farkinda olmadan yapiyorum. bir ara bilincli yapiorudum daha cok bilincliyken deniyordum.. ve uyanik hayatimda surekli rahatsiz ediliordum. Uymadan once. Uykumda. Korkuyla yasiyordum.. en iyisi uzak durmak. Diyer varliklar rahatsiz ediyor
113 Yorumla
Soran+1 yılAnladım tabi bu birazda bilinç altıyla ilgili yani bilinç altında o varlıklar varsa seni rahatsız eder haliyle.
- +1 yıl
Olabilir. Herseye ihtimal veriyorum. Cunku bildimiz veya somut bilgi toplayabilcegmiz bir konu degil. Yapma derim ama ilaki deniceksen dikkat et. Ve olanlari bilmek isterim :D
Soran+1 yılBakalım bir deneyeceğim benim bilinç altımda o varlıklarla ilgili bir ton bilgi yatıyor muhtemelen ilk onlar çıkacak karşıma :D
- +1 yıl
Sunu unutma.. ruyaa senin.. sen yonlendiriyorsun. Ve o varliķlari sen alt edebilirsin. Basrolsun. Sen ne dersen o :D
Soran+1 yılAha insidius izlemiş bu kız :D
- +1 yıl
Evet ondan birde cok korkdum :( birakdim
Soran+1 yılYalan onlar ya öyle yaşlı teyze falan suratına geliyor böö yapıyor :D
- +1 yıl
Ben anlamam. astral seyate inaniorum. Yaratikda gordum
Filmdede aynisi var
Cocukda geri donemedi. E geri donememe riskide var. Demek neymis gercekmis.. yasli teyse degildi o adamdi hem :( teyse kilina girmisdi
Soran+1 yılAma olsun sonuçta bir teyzeydi yani ve böö yapıyordu aynı şey adam oldu sonra böyle ıyy iğrenç ya :(
- +1 yıl
O teyzeyle tanismak istemiyorsan yapmaa. Ama yok teyseyle bir konusim diosan sen bilirdin kadin/adam psycho
Soran+1 yılBelki bana hayırlı bir kısmet bulacak görücü usulü nereden biliyorsun ki o teyzeyi hemen kötü yorumluyorsun?
- +1 yıl
Hahahhaah :D durumun okadar vahimse ozaman hayirlisi.
Soran+1 yılYok la şaka yaptım korkuyorum bende artık o teyzeden bunu dedikten sonra :D
+1 yılAstral seyaheti ne sanıyorsun bilader bilmiyorumda
o kadar kolay birşey değil
İstemeyerek çocuken bir kere yaptım ve devamı geldi rahatsız etmeye başlıyor
Olan olay şu gece herhangi bir zaman diliminde kalkıyorum uyanıyorum haraket edemiyorum etrafımı görebiliyorum uyanmakla uyanmamak arasında kalıyorum
2 Tarafım var
Birisi uyanmak biriside uyumak istiyor
Yorucu birşey kendimi tutmak istemiyoruım korkuyorum çünkü çaresiz hissediceğin birşey savunmasız hissediyorsun
Bazen gerçektenm çok yoruluyorum çünklü seri halinde geldiği oluyor bu olayın 3-4 kere ardı ardına bırakıyorum kendimi 2 kere sadece ıbrkatım 500 kere uyanma rağmen garip bir hissiyat çıktıktan sonra zafer hissi geliyor birşey kazanmışsın elde etmişsin gibi eğer isteyen olursa detaylıca anlatabilirim pek detay katmadım
(filmlredeki gibimi bilemiycem ama anlatıldığı gibi öyle kalktım kendimi gördüm muhabbeti pek yok sanırsam dikkat edemedim ama kendi vücudumu görmedim yani elim kolum yoktu sadece bir düşünceydim ben etrafı gözetleyebiliyordum11 Yorumla- +1 yıl
Kardes bana yazsana özelden
Astralini santralini bilmemde, şu rüku pozisyonunda bir 5 - 10 saniye hızlı ve kuvvetli solunum yapıp, nefesini sonuna kadar çekerek doğrulup, iki elinin baş parmaklarını çenenin boyunla birleştiği köşe noktasına diğer parmaklarınıda ensene bastırırsan (önemli olan başparmakların baskı yapması), ekran bir 5 saniye sonra beyazlar, sonra kararır, sonra yere yuvarlanırsın (arkanda yatak olması ve kendini orya düşecek şekilde ayarlaman sağlığın açısından iyi olur). bir rüya ortamı gibi, dünya dışı değişik bir alem gibi, birçok olayı aynı anda yaşıyo gibi mini bir ömür yaşarsın.. Senin açından, sanki bir - iki saattir uyuyomuş, yeni uyanmış gibi olur.. Dışardan bakıldığında 5-10 saniye arası, nakavtlık aparkat yemiş gibi yerde uzanırsın... Çoğu buna zararlı der, pek bir zararı olmadığıyla ilgili bir - iki yazı okumuştum.. Sana kalmışş.. Aceyip bişey dedem..
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
10
Cevap
10Cevap
herkes kafasına göre bir yöntem çıkarmış... zihinde ki hayali bir kapıdan tut.. bedenini yukar da hayal etmeye kadar.. bende denedim ama başarılı olamadım
16 Yorumla
Soran+1 yılÇok yöntem var ama en etkilisi ne kimse bilmiyor..
- +1 yıl
en etkili ve gerçekçi yöntem bana şu kendini bedeninin dışında hayal ettiğin yöntemmiş gibi geldi. Ben dürüst olacağım ve yaptım diyerek seni kandırmayacağım. Yapamadım. Ama konu hakkında bilgim var ve diyebilirim ki tehlikesi yok zaten astral bedenin gümüş kordonla bedenine bağlı olacak bu yüzden bir kaybolma ya da bedene dönememe söz konusu değil
Soran+1 yılAnladım dostum teşekkürler deneyeceğim bakalım.
Soran+1 yılTamam sana ulaşacağım büyük ihtimal korkarım ben ama :D
+1 yılöyle şeyler hayalinde kalir.. çünkü yıllarca yapanlar bile evinin önüne zar zor cikiyor.. arka sokağına gitsen.. ki gidemezsin ama hadi gittin diyelim sonsuza kadar orda kalabilirsin. fazla tehlikeli. uyanamayabilirsin.
26 Yorumla
Soran+1 yılPeki tıpta hiç bir çözümü yok mu?
- +1 yıl
tıp degil paranormal şeyleri seven insanlar uğraşiyor bunlarla :D o tip insanlari nerde bulcagını öğren ilk ben bilgi veremem öyle bir yetkim yok.
- +1 yıl
Arka sokaga giden kim ruh mu
Gercekmi bu astral seyahat :D
Soran+1 yılHe bu astral seyahat paranormal bir şeyse zaten korkarım la yapmam öyle bişi :D
- +1 yıl
tabii ki.. garip garip varliklar var ^^
Soran+1 yılBende inançlı biriyim zaten öyle şeylere hemde çok araştırdım bilincime güvenmiyorum şu anda :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılyataga uzan tavana bak ve 2 elını yukarı doğru kaldır sonra ayaklarını karnına doğru cek ındır cek ındır sonra bıana ellerını ındır ve ayaga kalk 3 kere yatakta zıpla etrafında dön tek ayagını kaldır duvara tekme at ve dıger ayagın agzına koy gıtmek ıstedıgın yerlerı hyal et ve agzından ayagnı cıkarıp gözlerıne surve hemen yataga uzan hadı bısmıllah de ve uyuuu.. garantiii :)))))))))))))))))
12 Yorumla
Soran+1 yılSonra bakırköy ruh ve sinir :D
Cevap sahibi+1 yılArtık nereyı ıstıyorsan o kadar garantiveriyorum :Dİ
İnsidious izle bak orda da yapılıyor 1,2 ve 3 izle işte sırayla. Ama denemek iyi değil çünkü ruh bedene geri gelmiyor gelemiyor iyi yapman lazım. Herşeyi gorebiliyon
11 Yorumla
+1 yılbunu yapan insanlar uzunca meditasyon yapıp ustalaşmış kişiler. Bence baya bir bilgi edin kitaplar var bunlar hakkında. ki değişik şeylerden kastın ne?
010 Yorumla
Soran+1 yılİşte rüyamı kendim yaratmak istiyorum mesela karşıma bir hatun gelsin falan :)
- +1 yıl
dsklgjlsşkg :D
Soran+1 yılNe gülüyorsun gerçek hayatta yapmamak için kendimi avutacağım işte :D
- +1 yıl
şişme bebek al daha iyi avutursun kendini. . D şaka bir yana baya bir ustalık gerekiyor öyle bir şeyi ilk yaptığında elde edemezsin.
Soran+1 yılYok o cansız oluyor kötü böyle :D Aynen zaman gerekiyor biraz meditasyon ruhunu tanıma falan.
- +1 yıl
o zaman evlen ya sajflsaj canlı hemde hep senin olur :D
Soran+1 yılEvlensene benimle :D
- +1 yıl
sevgilim var çok seviyom nasipse seneye nişan yapcaz :)
Soran+1 yılAllah mutlu ve mesut etsin gardaş o zaman :)
- +1 yıl
tişikkirlir :)
Karşına bir su koy çok susadığını hisset ama onu kalkıp alacak halin olmasın ve kalkmaya çalış..
110 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten oluyor mu? Yani yataktayken nasıl kalkmaya çalışacağım ve kalktığım zaman mı çıkmış olacağım?
Soran+1 yılPeki gözlerim kapalı mı olacak bu durumda?
Soran+1 yılTek değilim herkes uyuyoır.
Soran+1 yılDeneyeceğim bakalım olacak mı.
Soran+1 yılSonuçları seninle paylaşacağım sanırım sen başardın.
- Diğer konusunda 679 cevap paylaştı.
+1 yılİlk yapışında olmaz diye bir kural yok. Zor sadece ama kişiden kişiye değişir. Ben yapmıştım. Artık yapmıyorum çünkü korkağım, ama uçmak güzel bir duygu.
02 Yorumla
Soran+1 yılPeki nasıl yaptın kullandığın yöntem neydi?
- +1 yıl
Mesaj at istersen öyle konuşalım, çok bilgiliyim bu konuda istediğini sorabilirsin.
bunun için yıllar gerekli ve beynin temiz olmalı gereksiz şeylerden arındırmalısın buda çok zor bişe bazı arkadaşlar aylar falan demiş gülüyorum sadece :D ve astal seyahat için ot lazım :D
00 Yorumlatabiiki var asetona biraz un karıştırıp iç yatmadan önce astral seyahat yaparsın
30 Yorumla
+1 yılBen denedim kendi rüyamı yaratmay yatağına yat ve hayal et mesela başka odaya gittiğini düşün zaten evini biliyosun öyle öyle hayal et gitmek istediğin yerle ilgili araştır aklına o yerle ilgili resim depola kolay
00 YorumlaMaalesef ilk yapışında gezemezsin. Bir kaç ayda anca başarıya ulaşırsın
03 Yorumla
Soran+1 yılGezmek istemiyorum ya ben sadece rüyamı kendim yaratmak istiyorum.
- +1 yıl
+1 yılAstral turizm iyi yolculuklar diler. :)
23 Yorumla
Soran+1 yılHadi Allah'a emanet :D
- +1 yıl
:D :D
- +1 yıl
Sende ;) beğende xperim bari gelsin :D
Hiç yaptın mi önceden filan
15 Yorumla
Soran+1 yılHiç yapmadım.
Soran+1 yılAnladım peki bende 1 yılda yapmak istesem sabırlı insanımdır?
Soran+1 yılBilinci yönetmek zor evet belkide kalırım orada.
var biyere odaklan ve evrenin içindeymiş gibi davran öbür boyutu düşün ghavada uçuyormus gibi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıldikkat ette çok uzaklaşma wireless çekmiyor sonra
10 Yorumla
+1 yılTehlikeli bence uğraşma ben cok araştırdım
09 Yorumla
Soran+1 yılNe tehlikesi var ki?
- +1 yıl
Farklı dunyaya karisa bilirsin onlar sana bulasa bilir onlarin dünyasına gidebilirsin kendini cok iyi koruman gerekir farkli dunyada zarar. gorursun geri donemezsin
- +1 yıl
Bu söylenenin simdiye kadar hic bir örneği yok rahat ol kardes
Soran+1 yılRahatım bro bakalım ne olacak bende merak ediyorum.
- +1 yıl
Bu konu hakkinda cok arastirma yaptim 2tane hoca buldum korktugun seyler ya da farkli alemleri rahatsiz edebilirsin daha sonra gozundeki perde iner ve o zaman baslar hersey
Soran+1 yılGözdeki perde kıyametten önce veya ölmeden inmeyecek :)
- +1 yıl
İyi arastir kim onlarla cok ugrasirsa allah gozlerindeki perdeyi indirir ve onlari gosterir onlari gorenler ve ya da buyu ye basvuranlar icin kiyamet mi kopti da goruyorlar
Soran+1 yılCinler, filmlerde gördüğün gibi değil o filmlerde yaşanılanlar sadece şeytanın bir oyunu insanlara öyle gösteriyorlar ki insanlar onlardan korksun ve ibadete yönelmekten kaçınsın.
- +1 yıl
Yengem 3hafta once yasadi goruyordu namaz kilanlara kibleyi tersini gosteriyordu onu evden uzaklastirdigimizda eve gitmek istiyordu benim buyugum orda beni ona goturun diye bagiriniyordu her yerinde morluklar vardi gozleri beyalasmis gibiydi bu olaylari en icten yasiyan biri olarak konusuyorum
Gizli Üye(30-35)+1 yılbenim için boston a da bir uğra
01 Yorumla- +1 yıl
:D :D
Yanında biri olmalı
05 Yorumla
Soran+1 yılAma ben yalnızım kimse yok o anda :S
Soran+1 yılBilmem ki işte eğlence birazda hayali karakterler yaratacağım orada başarabilirsem muhabbet edeceğim onlarla güzel vakit yani gerçek hayatta yapmaya çekindiğim şeyleri yapacağım falan filan.
Soran+1 yılAnladım peki tavsiye için teşekkürler.
Gizli Üye(36-45)+1 yılYa geri dönemezsen.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKolay yöntemi yok
10 Yorumla
Devamını Gör(5)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri