Cinsel Yaşam Erkekler neden evde donla dolaşıyor? (Sayfa 2) Mordelisibirkiz Takip Et Xper 7 Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Erkekler neden evde donla dolaşıyor? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Ferhat95 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 +1 yıl Takım elbiseylemi dolaşalım 😀 0 1 Yorumla Mordelisibirkiz +1 yıl Donla dolasmaktansa takım elbise daha iyi Yorumla
nonstop Takip Et Guru Yaş: 52 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Evde yalnızsan eğer tamam lafımız yok 0 0 Yorumla
windman107 Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 19,6b cevap paylaştı. ev benim değil mi;nasış rrahat ediyorsam:)))))))) 0 0 Yorumla
sansaro Takip Et Xper 5 Yaş: 32 +1 yıl Neden sen evde yalnızken sutyen şort giyosun 0 4 Yorumla Mordelisibirkiz +1 yıl Giymiyorum görmüş gibi konusma Yorumla sansaro +1 yıl Ya kusura bakam ama giymiyorm deme giyirsun hatta öyle foto bile cekiliyorsun Yorumla Mordelisibirkiz +1 yıl Sen ne diyorsun be kendine gel Yorumla sansaro +1 yıl Kendimde tüm zaten Yorumla
kibaradam8 Takip Et Yoda Yaş: 34 +1 yıl ben öyle dolaşmam dolaşanları anlamam mümkün değil 0 0 Yorumla
msahin35 Takip Et Xper 7 Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 478 cevap paylaştı. Çünkü rahat hissediyoruz😃 0 0 Yorumla
Ehlivukuf Takip Et Mentor Yaş: 34 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 43,8b cevap paylaştı. öyle asla dolaşmam 1 0 Yorumla
mecnunxxx Takip Et Bilge Yaş: 42 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 656 cevap paylaştı. ufaklığın arasıra hava alması lazım :p 0 0 Yorumla
emelda Takip Et Guru Yaş: 39 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 9,6b cevap paylaştı. sıcaktan ve rahat olduğumuzdan 0 0 Yorumla
-Peace_ Takip Et Yoda Yaş: 30 +1 yıl Sicak.. 0 2 Yorumla Mordelisibirkiz +1 yıl Size sıcak bize soğuk mu Yorumla -Peace_ +1 yıl Sende dolas bana ne Yorumla
asdsdsdsds Takip Et Master Yaş: 29 +1 yıl rahat oluyo 0 2 Yorumla Mordelisibirkiz +1 yıl Sen de mi Yorumla asdsdsdsds +1 yıl evet Yorumla
scorpionn26 Takip Et Xper 7 Yaş: 40 +1 yıl takım elbisemi giyem 1 2 Yorumla Mordelisibirkiz +1 yıl Şort giy Yorumla scorpionn26 +1 yıl şaka biyana don giyerim kısa şeylerle gezmem Yorumla
Atahan1453 Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl amacın ne 0 1 Yorumla Mordelisibirkiz +1 yıl Hahaha sen ne diyorsun ya😄 Yorumla
Eziremsem Takip Et Master Yaş: 57 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 25,7b cevap paylaştı. Rahatlik 0 0 Yorumla
sevmekkk74 Takip Et Yoda Yaş: 42 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. donsuzda dolaşıyoz 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
93Cevap
Takım elbiseylemi dolaşalım 😀
Donla dolasmaktansa takım elbise daha iyi
Evde yalnızsan eğer tamam lafımız yok
Evde insan varsa olmaz tabi.
Kaç tane eve girdin de bu sonuca ulastin anlamadim
cok rahatiz öyle ya :D
öyle rahat ediyoruz
ev benim değil mi;nasış rrahat ediyorsam:))))))))
Yo kızlardan da "donla" duran var
ben donla dolaşmadım hiç
Neden sen evde yalnızken sutyen şort giyosun
Giymiyorum görmüş gibi konusma
Ya kusura bakam ama giymiyorm deme giyirsun hatta öyle foto bile cekiliyorsun
Sen ne diyorsun be kendine gel
Kendimde tüm zaten
Hava sıcak ve böyle daha rahat. Ama boxer sevmem.
dua edin sokakta dolasmıyoruz :)
Donsuz dolaşmalarından iyidir bence. :/
Rahat oluyor , havadar oluyor , terletmiyor.
Ahahah sıcak napalım :D
raadlik bambaşka bişey :D
ben öyle dolaşmam dolaşanları anlamam mümkün değil
Çünkü rahat hissediyoruz😃
sıcak oluyo pisik mi olalım bagyan
Cidden ya ayıp diye bir şey var
öyle asla dolaşmam
çıplak mı dolaşalım yani :)
ufaklığın arasıra hava alması lazım :p
Evde kimse yoksa ne sakıncası var ki
sıcaktan ve rahat olduğumuzdan
Özgür Kuuuuş :) :)