1 yılErkekler canım. Demek ki utangaç erkekte oluyormuş 😅 bazen yontmak gerekir ve sen sanırım biraz yontacaksın. Yontarken de sakın o söylemiyor madem ben de demeyeyim ben de ifade etmeyeyim diye düşünme. Sen onu istediğini ve sevdiğini sürekli dile getir 🥰
14 Yorumla
Soran1 yılBazıları biraz geri dur diyor sen olduğun gibi mi ol diyorsun. Teşekkür ederim yorumun için
- 1 yıl
Tabii ki olduğun gibi ol. En güzeli doğal olmak değil mi zaten? Ama dile getirmekten çekinme duymak istediğin şeyleri. Zamanla istediğin gibi biri olur. Ama olmuyorsa da onu öyle kabullen gerçekten seviyorsan.
Soran1 yılTamam canım bu da aklımda olsun teşekkür ederim
- 1 yıl
Rica ederim 🥰
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Şimdi şöyle bişey var bence yaşadıktan sonra soğuk yaptı çünkü ciddiyet istersin diye muhtemelen pişmanlık yaşadı şimdi yaşadık başıma bela olabilir gibisinden de denebilir. Senden özledin mi gibi bi tepki alınca isteğini tekrar dışa vurdu ve söyledi tekrar istediğini. Ciddiyet istemezsen diğer konuda netliğini gösterir diye düşünüyorum kafasında ki taşlar oturduktan sonra.
010 Yorumla
Soran1 yılEvlilik konusunu o açtı ama. Ciddi olduğunu o söyledi ilk olarak. Hatta birlikte yaşayalım hemen demişti
- 1 yıl
Amacına ulaşmak için öyle bişey yapmış olma ihtimalini değerlendir bence. Belki de yaşadıktan sonra evlenme düşüncesi değişti fakat beraber olup ilişkiye girme şeklinde görüşleri değişti. Doğru söylemek gerekirse ihtiyacımızı görelim evlilik muhabbetine girmeyelim mevzusu. Tabi ihtimaller bunlar ama bana göre yüksek ihtimaller.
Yaşlar kaç bu arada
Soran1 yılYaşlar 35. Olabilir bazı insanları anlamak zor gerçekten
Soran1 yılTeşekkür ederim yorumun için. Tekrar konuşacağım içime sinmezse ayrılırım. Ciddi düşünüyorduk. İki gün önce biraz evlilikten bahsetti ama bugün hiç arayıp sormadı dengesiz yani
Soran1 yılHaklısın ben de hiç arayıp somucam biraz merak etsin demek ki net olmamak lazım
Soran1 yılDeğil o yönden güveniyorum. Sosyal medyada tanışmadım. Aileler biliyo
Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. 1 haftada ancak toparlamis. Yeni yeni libido yükseliyor.
130 Yorumla
Soran1 yılÖyle mi oluyor. Bugün bana göre senin libidon çok yüksek dedi
- 1 yıl
Bende 2 güne 1 yükseliyor. Sende yukselmissin belli de etmişsin zaten
Soran1 yılAyrılayım mı
- 1 yıl
Haftada 1 e raziysan ayrılma
Soran1 yılYaa tüh yetmez bana
- 1 yıl
O zaman ele devam
Soran1 yılKafam karıştı. Onunla konuşayım ama doğruyu söylermi
- 1 yıl
Çocuk çekingen galiba. Ilk seninle mi yapti
Soran1 yılHayır boşanmış geçen yıl. Bir yıldır yapmıyorum dedi
- 1 yıl
Adam unutmuş yapmayı. Bosanmadan öncesi de vardır
Soran1 yılVarmış tabi
- 1 yıl
Adam çok şanslı. Ben olsaydım hergun buluşalım derdim
Soran1 yılİşte öyle demesi lazım. Sadece bugün libidon yine çok yüksek diyor. Söndür diyorum gülüyor off ys
- 1 yıl
Kesin karısı bu yüzden boşandı
Soran1 yılBunu düşünmemiştim hiç
- 1 yıl
Senin söylediklerinden ben bunu çıkardım
Soran1 yılAyrılsam erken mi hareket etmiş olurum ilişkimize yazık olur mu
- 1 yıl
Başka alternatifin var mı . Yanıyorum diyorsun koşa koşa gelmesi gerekirdi
Soran1 yılBöyle olursa mecbur ayrılırım. O bana öyle dese ben beklemem giderim hemen
- 1 yıl
Keşke benim sevgilim olsaydın. Hergun yalardim
Soran1 yılSanada böylesi denk gelmiyordur niye hayat bu kadar ters ya ama ben sevgilimi seviyom
- 1 yıl
Bana 1 defa fb denk geldi. 4 senede tüm fantezileri yaptık.
Soran1 yılBen ciddi ilişki olmazsa yapmam zaten iyice tanıdım sonra birlikte oldum ama yanılmışım galiba
- 1 yıl
Efendi olabilir ama seni doyurmadiktan sonra ne işe yarar.
Soran1 yılİşte kimi kadın efendi erkek seviyor
- 1 yıl
O zaman yanına hortum alacaksın yoksa sönmez bu ates
Soran1 yılOlur alırım 😂
Soran1 yılTeşekkür ederim yardımın için
- 1 yıl
Rica ederim.
- 1 yıl
Teşekkürler
Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Yaptıklarınız fazla gelmiş elde ettim duygusuna kapılmış
161 Yorumla
Soran1 yılHmm o zaman geri durmak lazım. Sonra da bu kızlar niye naz yapıyo diyolar
Soran1 yılSanırım düşük. Çünkü senin enerjin fazla diyo. Bide sana yetebilir miyim diye soruyo. Yetiyosun diyorum ama benim çok yüksek işte
Soran1 yıl35 yaşında çok saçma utanması
Soran1 yılEvet bir süre sadece konuştuk. İlk defa yakınlaştık. Aynı yaştayız
Soran1 yılBoşanmış o
Soran1 yılBir yıl olmuş
Soran1 yılAma o da çok keyif aldı
Soran1 yılDün atla gel dedi devam edelim dedi ondan kafam karıştı
Soran1 yıl10 gün oluyo
Soran1 yılEvet uzak mesafe. Ayrılsam erken mi hareket etmiş olurum.
Soran1 yılBu buluştuğumuzda birlikte olduk sadece
Soran1 yılÇok oldu. İşte ilk defa bu kadar uzun yapanı gördüm dedi
Soran1 yılBilmiyorum. Yoğun çalışıyor onda mı. Esnaf kendisi
Soran1 yılTeşekkür ederim çok yardımcı oldun onunla bir kez daha konuşayım olmuyorsa olmuyordur napim of
Soran1 yılBuradan kısaca yaz. Zaten burayı kullanmıyorm soru için açtım
Soran1 yılTamam teşekkür ederim konuşmak en iyisi değil mi ne desemki
Soran1 yılTamam teşekkür ederim
Soran1 yılDün aslında söyledim yine buluşuruz diye
Soran1 yılEsnaf ya dükkanı bırakamıyo
Soran1 yılSeven gelir değil mi öyle söyleyim
Soran1 yılArabayla 5 saat
Soran1 yılSevmiyor o zaman
Soran1 yılOnun olduğu yerde
Soran1 yılKendimi tutayım yani. Tamam denerim
Soran1 yılTamam anladım
Soran1 yılEvet. Öyle olacak olursa tabi
Soran1 yılUmarım çok teşekkür ederim zamanını da aldım
Soran1 yılEvet bugün ayrıldık
Soran1 yılÜzülüyorum yani sonuçta isteyerek severek başladığım bir ilişkiydi bi kaç hafta ruh gibi gezerim artık
Soran1 yılDoğru haklısın
Soran1 yılAma yine de üzülüyo insan
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
1 yılÇaba-ödül sistemi var. Çaba sonucu ödülü aldın mı artık o kişi için eski çabasını asla göstermeyecektir.
114 Yorumla
Soran1 yılEvlilik düşünen ciddi biride mi
- 1 yıl
Bir erkek çantada keklik gördüğü kadına soğuk yapar. Bu da seninle ciddi olmadığı kanaati oluşturdu. Yani sen ona soğuk davranırsan hemen anında seni kazanmaya çalışacaktır.
Burdaki temel durum, senden çok senin ilgini istiyor. Ona ilgiyi kesersen hemen talep edecektir.
Tabi bu durum geneldir. Karşındaki kişinin davranışlarını %100 açıklamaz. Sadece fikirdir.
Soran1 yılİlişkiler böyle taktikli ya dümdüz olsa ya insanlar
- 1 yıl
Taktiksel bişey göremedim ben. Taktikli bişey olsaydı sen bu soruyu sormaz. Yaşadığın şeyin gerçek olduğunu düşünüyor olurdun.
Soran1 yılHayır yani ne hissediyorsa söylesin diyorum. Ben ona hissediyorsam söylüyorum çok mu zor. Sıkılmışsan sıkıldım dersin bu kadar
- 1 yıl
Günümüzün en büyük problemine ayak bastın. İletişim çağındayız ama ifade etmede de bi o kadar geri gittik.
Yani aranızda büyük bir iletişim sorunu var.
Soran1 yılEvet soruyorum sadece utanıyorum diyor o kadar halbuki ben çok net biriyim
- 1 yıl
Karşında ağır bir manipülasyon ustası olabilir ☺️
Soran1 yılBen de bundan korkuyorum off ya ne yapcam şaştım kaldım
- 1 yıl
Herbişeyi yaşayıp bunu zikretmekten utanmak saçma oluyo. Bu bir nevi uzak tutma taktiği olabilir.
Soran1 yılOlabilir biraz uzak durayım sonra tekrar konuşurum olmazsa olmaz napim artık
- 1 yıl
Uzak durunca hemen ilgini almak için aşırı çaba sergiler. Bunu kendi için mi senin için mi yaptığını anlamaya çalış
Soran1 yılTamam teşekkür ederim
- 1 yıl
👍👍
Cinsel Yaşam konusunda 707 cevap paylaştı. Bazen erkekler güzel bir yakınlıktan sonra duyguyu sindirmek için geri çekilir, bu soğuma değil kontrol etme biçimi olabilir. Net ifade edememesi seni değersiz yapmaz ama ihtiyacını açıkça söyleyip davranışla görmek istediğini belirtmen en sağlıklısı.
00 YorumlaRuh hallederi değişik ne düşünüyor reel hayatında ne yapıyor kafasında neler var bilinmez. Bence çok üstüne düşme
02 Yorumla
Soran1 yılAyrıldık zaten artık düşünmüyorum
- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
1 yılArzusunu dile getirmeyen erkek zor erkektir. Ne kadar tahrik olduğunu karşıdaki kadının bilmelidir
15 Yorumla
Soran1 yılHaklısın onun için kafam karıştı
- 1 yıl
Utanıyorum diyen erkekle cidden zor
Soran1 yılEvet de işte iyi, kibar biri. Kafam karıştı
Soran1 yılBencede
1 yılAynı anda iki sevgiliyi idare eden erkeklerde bu sorun yaşanabilir kafası o tarafla meşgulken Duygu karmaşasından davranışları sana soğuk gelebilir
01 Yorumla
Soran1 yılEvet öyle de olabilir maalesef
- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
1 yılKonunun cevabı çok basit. Söyleyip üzmek istemiyorum. Lakin nereden buluyorsunuz bunları bilmiyorum
01 Yorumla
Soran1 yılAslında çok kibar, efendi biri
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Yine özler heralde
111 Yorumla
Soran1 yılHeralde
Soran1 yılSeverse her türlü verir de çözcem bunu
Soran1 yılBilmiyorum ben döndükten sonra hep yoğun. İşten gelince çok yorgunum canım yazıp uyuyor
Soran1 yılEsnaf ya akşama kadar işte. Ama tabi belli olmaz
Soran1 yılAyrıldık zaten
Soran1 yılTeşekkür ederim 😔
- Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı.
1 yıl:) erkek milleti işte
114 Yorumla
Soran1 yılBencede
- 1 yıl
sizin bizi anlamanız zor bizim sizi kısır döngü :)
Soran1 yılKötüsünüz ya çoğunuz
- 1 yıl
üstüme almıyorum git sevgiline söyle:) kadından anlamayan o ben anlıyorum :)
Soran1 yılİyi söylicem zaten
- 1 yıl
selamımıda söyle tipsizde çok odunsun diyo de:)
Soran1 yılTamam söyleyim 😂
- 1 yıl
tipsiz abim çok kızmış de :)
Soran1 yılDerim de çok gıcık oldum ama sevmiştim
- 1 yıl
kim sevmiyoki be yine seversin çok takılma :)))))))))))
Soran1 yılDaha bunu unutmak için depresyona falan girerim off
- 1 yıl
he bide o var dimi neyse öyle hiç çekilmezssin kaçıyım ben :)
Soran1 yılHe ya kaç sen sana hava hoş
- 1 yıl
valal bekarlara acıyorum kaçtım ben :)
Arada olur öyle düzelir bence
123 Yorumla
Soran1 yılDüzelir diyen tek sen oldun 😀
Soran1 yıl35 yaşlar
Soran1 yıl4 ay
Soran1 yılHayır ya ciddi ilişki evlenmeyi düşünmüyorum dedi
Soran1 yılDüşünüyorum dedi
Soran1 yılEvet
Soran1 yılSevmiştim tabii kafam karıştı iyice off niye erkeklerin bazıları böyle. Net olsalar keşke
Soran1 yılÜzüldüm çünkü seviyorum onu. Yani onun yanında mutluyum
Soran1 yılEmin olmadan yapmam zaten. Önce güvenimi kazanmalı
Soran1 yılBir de o boşanmış biri. Eski karısını mı özlüyor ki
Soran1 yılKarşılaştırmadı sadece bu kadar enerjik birini ilk defa gördüm dedi ben sana yetermiyim bilmiyorum dedi
Soran1 yılBen yetiyosun dedim. Çok sevdim dedim daha napim
Gizli Üye(36-45)1 yılErkekler genelde çok net sıkıntı kadınlar netliğe çok uzak. Ve çoğu zaman farklı düşüncelerin zayıflığına kurban gidiyorlar.
02 Yorumla
Soran1 yılŞu genellemeleri yapmasanız. Senin tanıdığın kadınlar net değil demek ki. Bu durumda ben gayet netim
Cevap sahibi1 yılZaten kendi adıma konuştum. Şahit olduğum durumlar üzerinden. Şahsına alınma veya böyle olmadığını düşünenler üzerine alınmamalı
Gizli Üye(25-29)1 yılBaşkası olabilir, yani kafası karışık aklı bir onda bir sen de olabilir.
01 Yorumla
Soran1 yılEvet bu olabilir
Keşke böyle sevgilim olsa kokusunu herşeyini özlerdin
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBedava bulmuş vereni merak etme bırakmaz seni yenisini bulana kadar
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
1 yılnet olunca da gidiyor kadın ya
07 Yorumla
Soran1 yılO başka şeyden gitmiştir. Netlikten kimse gitmez. Doğruyu söylemek niye kötü olsun
- 1 yıl
doğruyu söylerse örneğin yeteri kadar zevk almadı ya da bedenin ona itici geldi diyelim bunu sana derse sen kendinden nefret edip onuda hayatından çıkartırsın ya da ona iyi olmak için çabalarsın bedenini falan değiştirirsin ama onun aldığı zevk hep aynı olacak
Soran1 yılBunun yerine ayrılmak istiyorum çünkü sana karşı bir şey hissetmiyorum diyebilir. Bu kadar basit. Ki o dediklerini sordum zaten ona.
- 1 yıl
ayrılmakta istemiyordur çünkü hiç yapmamak yerine yapmak daha iyidir
Soran1 yılHa işte şunu söyleyin ya kadınları kullanıyoruz. Bunu yapanlar inşallah o kadınların kölesi olur
- 1 yıl
Yalandan kimse ölmüyor ya
Soran1 yılBöyle düşünüyorsan sana hep yalan söylensin ne deyim
Bana da yapıldı aynısı neden bilinmez
03 Yorumla
Soran1 yılSen ne yaptın peki
Soran1 yılAyrıldın mı yani
Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. bence erkeklere dijital gösterge takılmalı,
01 Yorumla
Soran1 yılEvet ya ne yaptıkları belli değil
1 yılKafaları karışık olduğu zaman herşeyi yapar bunlar
01 Yorumla
Soran1 yılHaklısın ya çözcem bakalım
İlgisi bitmiştir bende öyle oldu
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Ayak yapmış beğenmedi demek tadını
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılNet olsa sapık olurdu o zaman da
18 Yorumla
Soran1 yılAdam sevgilim niye sapık olsun. Evlenmeyi düşünüyoruz
Cevap sahibi1 yılNişanlı olup bu şekilde sapık mı diyen paylaşımlar çok denk geldi
Soran1 yılYok canım niye sapık olsun öyle düşünmüyorum
Cevap sahibi1 yılİyi bakalım. Soğuk yapmasının nedeni utangaç biri olabilir uzak mesafe ilişkileri zamanla soğukluk araya girebiliyor
Soran1 yılAnladım sağol
Cevap sahibi1 yılRica ederim mutluluklar dilerim
Soran1 yılTeşekkür ederim
Cevap sahibi1 yılRica ederim
Gizli Üye(45 üstü)1 yılSende kabahat. Gitmeyecektin
042 Yorumla
Soran1 yılUzun zamandır sevgilim niye gitmeyeyim ki
Cevap sahibi1 yılAdam yatağına kaç kadın alıyor kimbilir. sende umutlan dur
Cevap sahibi1 yılKaç yıldır çıkıyorsunuz? Seviyormusun onu?
Soran1 yıl3 ay oldu. Seviyom ama güvenmezsem devam edemem. Böyle kendimi sapık gibi hissediyorum
Cevap sahibi1 yılO senin evine mi geliyor. Sıksık buluşuyormusunuz. Çok sık yapıyorsanız libidosu dülebilir
Soran1 yılUzak mesafedeyiz. İlk defa birlikte olduk
Cevap sahibi1 yılFarklı şehirler mi?
Evet ya farklı şehirler olunca zor oluyor ilişkiyi yürütmek. Gitmek gelmek. Benim uzak mesafe ilişkim vardı yanına giderdim zaten yol yorgunluğundan bitkin düşerdim. Alet kalkmazdı bazen. O zorla kaldırırdı. Kafalatın rahat olması lazım. Kaç kilometre mesafeniz hangi şehirler.
Ben Ankaradan İzmir'e giderdim ayda 4-5 defa
Soran1 yılO esnaf ben gidiyorum. Bizim de 5 saat yol. Evet biraz zor oluyo ama sevince zor gelmezki
Cevap sahibi1 yıl5 saat yolu göze aldığına görr seviyorsun anlaşılan. Sevmek sevilmek güzel duygular ve hisler. Fedakarlığı aslında erkeğin yapması getekir.
En son ne zaman gittiniz kaç gün kaldın ateşlimiydi görüşmeniz seni mutlu edebiliyormu yatakta
Soran1 yılEn son işte on gün falan oluyor. Çok güzel geçti. Benim anlamadığım döndükten sonra bir hafta pek görüşmedik öncesinde çok sık görüşürdük telefonda hiç buluşmayla ilgili konuşmadı dün sordum niye diye utandım diyo. Ben ısrar edince çok güzeldi çok etkilendim ama söylerken utanıyom dedi. Çok ateşlisin çok iyisin diyo
Cevap sahibi1 yılBayram ziyareti ve sevgili buluşması bir arada olmuş ne güzel ikinizin birbiri için atan sevgi dolu kalbinizin olması :) ikinizde düşüncelisiniz ve birbirinize lgilisiniz. Bu birlikteliğiniz uzun yıllar sütecektir böyle devam ederse. Belki evlilik bile olabilir. Bu konulara sevgilinin yaklaşımı nasıl.
Erkekler bazen çok yükselirler sevdiklerine sertlikten ve vahşi hayvansal erotik güdülere teslim olur düşünceleri. Yanına gittiğinizde seni okşayıp sevip penetrasyonla mutlu etmesi güzel şeyler aşkın en üst seviyeleri nefeslerin karşılıklı hızlanması. Tabi partnerin ilişkideki performansı da önemli.
Erkek bazen ilişki sonrası soğuk yapabiliyor nedenini bilmiyorum bazen banada oluyordu. Sevgilime gittiğimde iki bazen üç defa seviştiğimiz oluyordu sonra beni uyku tutuyordu.
Bu sevgilinin seni sevmediği anlamına gelmezki
Sizin yaşlarınız kaç ki?
Soran1 yılAçıklamayı okudun mu? Onun beni sevip sevmediğini bilemiyorum ki. Kafam karışık. İkimiz de 35
Cevap sahibi1 yılSeviyor tabiki okudum adam kokunu içine çekmek için çarşafı bile değişmemiş. Belkide denden çekiniyordur bunu ona sormayı düşündün mü hiç
Soran1 yılSordum yoğunum diyor ama önceden de yoğundu o zaman daha sık görüşüyorduk. Sonra utanıyorum öyle şeyler konuşmaya diyor garip yani birlikte olduğun kişiden niye utanırsınki
Cevap sahibi1 yılKaç gün kaldın onun yanında?
İlk günle son gün arasındaki ilgi durumu farklı mıydı?
Soran1 yılDört gün kaldım hep aynı çok iyiydi. Çok eğlendik. Sadece ben giderken durgundu. Sarılmadı bile yolcu ederken
Cevap sahibi1 yılDört gün off off harika eğlenceli ve doruklarda yaşanan geceler geçirmişiniz 😍 her dakikası özel olmuştur eminim. Sence daha önceki ilişkilerinle karşışaltırdığında zevk ve orgazm şiddeti nasıldı. Sevgilini mutlu edebildiğini hissettin mi sana bunu hissettirdi mi?
Aslında ilişki çok yönlü sadece seksle olmuyor. Erkeğin midesine de hitap etmeli evde ona kadın olduğunuda hissettirseydin keşke bol etli yemekker tavuk ızgaralar köftelet felan hazırlasaydın karşılıklı romantik ortam oluştursaydınız.
Bayram boyunca 4 gün sevgilide kalmak güzel hisler ve duygular.
Sevgilin hangi şehirde
Soran1 yılZaten hayali birlikte yemek yapmaktı. Hamburger yaptım. Acayip beğendi. Sonra pasta yaptım. Dün telefonda bana yine pasta yap hala tadı damağımda dedi. Dört gün bir sürü şey yaptık film izledik sadece seks değildi. Diğer ilişkilerim daha dengeliydi bu bir hafta çok tatlı dili diğer hafta hiç arayıp sormuyor ilgisiz yani seviyor mu ne hissediyor belli değil
Cevap sahibi1 yılSiz kaı koca olmaya adaysınız 😉
Eşinin mesleği ne zengin mi 🙂 ne üzerine esnaflığı
Soran1 yılGerçekten mi umarım öyledir ya. Yiyecek üzerine. İki ortak. Zengin değil. Boşanmış nafaka ödüyor bide
Cevap sahibi1 yılÇocuğu var mı? Yakışıklı mı kaslı mı 😉 hobileriniz uyuşuyor mu 😍 ne güzel ya
Soran1 yılEvet var küçük çocuğu. Pek yakışıklı değil. Şimdi spora başladı göbek eritiyor. Ben 1.71 boyunda 57 kiloyum. Daha fitim.
Soran1 yılHobilerimiz hepsi değil ama uyuşuyor
Cevap sahibi1 yılOnun boy kilosu kaç?
Soran1 yıl1.75 boy 80 kilo
Cevap sahibi1 yılİymiş boy olarak uyumlusunuz. Sekste nasıldı ten uyumu iyimiydi 😉
Soran1 yılEvet iyiydi ama bence yinede bir sorun var dengesiz davranışları
Cevap sahibi1 yılBurcu ne ikizler mi?
Soran1 yılKova
Cevap sahibi1 yılSenin burcun ne yükselenin hangi burç?
Soran1 yılBurçla ne ilgisi var. Boğa burcuyum. Yükselen Terazi
Cevap sahibi1 yılBurç uyumu çok önemli. Uyuşamadığın burçla yürütmek zor olur. Bakayım kova ve teraziye yazarım burdan
Soran1 yılBurcum Boğa benim. Yükselen Terazi
Cevap sahibi1 yılBoğa istekli burç sekse düşkün. Kova özgürlüğüne düşkün. Terazi flörtöz yaa ben terazi kadınını pek sevemiyorum neden çok flörtöz oluyorsunuz
Soran1 yılSevdiğime flörtözüm Boğa özelliği daha çok. Uyum yok mu yani
Cevap sahibi1 yılBakmadım bakıcam. Akşam nöbetim var güvenliğim bilgisayardan detaylı bakıp yazarım.
Senin daha önce evliliğin olmuşmuydu. Bekaretini ilk mi verdin?
Soran1 yılEvlenmedim. İkinci ilişkim bu
Soran1 yılTamam kolay gelsin sana. Teşekkür ederim
Cevap sahibi1 yılİlki ne zamandı onunla evlenmedin mi?
Cevap sahibi1 yılSiz nasıl tanıştınız uygulamadan mı. Nasıl güvenip gidebildin cesaretliymişin 😉
Soran1 yılDiğer ilişkim beş yıl önce bitti niye bunları soruyorsun ki. Uygulamadan tanışmadık normal reelde tanıştık şimdiki sevgilimle
Cevap sahibi1 yılBazı şeyler çok açık ve nettir. Şüphe götürmez... Mutlu olursunuz umarım. Allaha emanet...
Gizli Üye(25-29)1 yılDaha yeni mastürbasyon yapmıştır 😃
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılAnca sorunca cevaplıyor yani
01 Yorumla
Soran1 yılEvet. Utanıyormuş işte söyleyemiyom diyor
Düzelir ya birbirinizi iyice tanırsınız
01 Yorumla
Soran1 yılOlumlu yazan ikinci kişi. Kafam karıştı
alacağını almış ondan öyle yapiyor
02 Yorumla
Soran1 yılBen de öyle düşündüm. Ama dün atla gel hadi dedi
Gizli Üye(25-29)1 yılYakınlaşma oldu mu